6 cele mai bune pluginuri de optimizare a imaginilor pentru WordPress (în comparație)

cele mai bune plugin-uri de optimizare a imaginilor wordpress


Căutați cele mai bune pluginuri de optimizare a imaginii pentru site-ul dvs. web? Este o idee buna! Fiecare site excelent are nevoie de imagini pentru a atrage atenția vizitatorilor. Indiferent dacă sunteți blogger, site web de comerț electronic sau o afacere mică, imaginile fac ca site-ul dvs. să arate profesional. Dar, dacă aveți o mulțime de imagini pe site-ul dvs., veți avea nevoie, de asemenea, de pluginuri de optimizare a imaginilor pentru a vă asigura că site-ul dvs. rulează la viteză maximă.

În acest articol, vă vom arăta cele mai bune pluginuri de optimizare a imaginii.

Pe scurt: 6 cele mai bune pluginuri de optimizare a imaginilor pentru WordPress

Instalări PluginPriceActive
ShortPixel Image OptimizerDe la 9,99 USD (plan unic)100.000+
Compresia automată a imaginilorDe la 29 $Nu e disponibil
Imagini SEO prietenoase ProDe la 20 USDNu e disponibil
reSmush.it Image OptimizerLiber40.000+
EWWW Image OptimizerLiber700000+
Compresează JPEG & Imagini PNGLiber100.000+

De ce aveți nevoie de plugin-uri de optimizare a imaginilor pentru site-ul dvs. WordPress?

Imaginile de pe site-ul dvs. web fac ca conținutul dvs. să fie mai captivant pentru cititori. Sunt obligatorii pe site-ul dvs. dacă doriți ca vizitatorii dvs. să rămână suficient de mult timp pentru a deveni clienți. Dar imaginile au dimensiuni mult mai mari decât textul simplu. Deoarece imaginile sunt cu atât mai mari, acestea pot încetini viteza site-ului dvs. web până la ritmul unui melc.

Să ai un site web rapid este important. Utilizatorii de astăzi nu au timp sau răbdare să stea și să aștepte ca site-ul dvs. să se încarce. De fapt, 47 la sută dintre clienți se așteaptă ca o pagină web să se încarce în 2 secunde sau mai puțin. Deci, dacă site-ul dvs. web nu se încarcă suficient de rapid, utilizatorii vor abandona site-ul dvs. în căutarea altor persoane.

Dar ce puteți face pentru a accelera site-ul dvs. păstrând imaginile importante? Acolo intră pluginurile de optimizare a imaginii.

Pentru a îmbunătăți viteza site-ului dvs. WordPress, trebuie să vă optimizați imaginile. Pluginurile de optimizare a imaginilor vă pot optimiza automat imaginile, astfel încât nu trebuie să știți nimic despre editarea de fotografii sau cod. Și nici nu trebuie să vă faceți griji cu privire la sacrificarea calității imaginilor dvs..

Nu numai că optimizarea imaginilor dvs. ajută la accelerarea site-ului dvs., dar îmbunătățește și optimizarea motoarelor dvs. de căutare (SEO).

Toate aceste plugin-uri de optimizare a imaginilor vor optimiza fotografiile de pe site-ul dvs., astfel încât site-ul dvs. WordPress să fie mai rapid și site-ul dvs. să fie găsit mai ușor de către utilizatorii care caută pe web.

Pregătește-te ca site-ul tău să se aprindă rapid. Vezi lista noastră cu cele mai bune pluginuri de optimizare a imaginii pentru WordPress.

1. Optimizatorul de imagini Shortpixel

optimizare-plugins shortpixel-image-

ShortPixel Image Optimizer este un plugin minunat de optimizare a imaginilor WordPress. Pluginul se instalează direct în tabloul de bord WordPress, unde puteți gestiona cu ușurință procesul de reducere a imaginii. Imediat ce pluginul este instalat, fiecare nouă imagine pe care o încărcați pe site-ul dvs. va fi automat comprimată. Puteți utiliza, de asemenea, pluginul ShortPixel pentru a comprima toate imaginile încărcate anterior pe site-ul dvs. cu doar o simplă apăsare a unui buton.

Cu acest plugin puternic, puteți comprima imagini JPEG, PNG, GIF (nemișcate sau animate) și documente PDF. Nu există nicio limită de dimensiune a fișierului și puteți optimiza miniaturile, precum și imaginile prezentate.

Puteți utiliza ShortPixel Image Optimizer gratuit și pentru a optimiza până la 300 de imagini pe lună. Dacă trebuie să optimizați mai mult de 300 de imagini pe lună, puteți face upgrade la un plan mai mare începând de la doar 4,99 USD.

Începeți cu ShortPixel Today!

2. Compresia automată a imaginilor & Compresie de imagini în vrac

automate-image-compresie-WordPress-plugin

Compresia automată a imaginilor & Compresia de imagini în vrac pentru WordPress de către wpslash este un instrument excelent pentru a optimiza și comprima toate imaginile. Este ușor și simplu de utilizat, astfel încât să puteți îmbunătăți rapid performanțele site-ului dvs. web.

Acest plugin va comprima automat imaginile JPEG, PNG și GIF pe măsură ce le încărcați; sau puteți comprima imagini în vrac toate simultan. Cu compresie automată a imaginilor & Compresie de imagini în vrac nu există limite privind dimensiunea fișierului sau numărul de imagini pe care le puteți comprima.

Compresia automată a imaginilor & Compresia de imagini în vrac costă doar 29 USD pentru o licență obișnuită și include actualizări viitoare și 6 luni de asistență din partea wpslash.

Începeți cu compresia automată a imaginilor & Compresia de imagini în vrac astăzi!

3. Imagini SEO prietenoase Pro

SEO-friendly-images-pro-wordpress-plugin

SEO Friendly Images Pro pentru WordPress de Pascal-Bajorat este un alt plugin util de optimizare a imaginilor pentru site-ul dvs. WordPress. Acest plugin nu vă comprimă imaginile, dar este o soluție completă pentru imagini prietenoase SEO.

Imagini SEO prietenoase pentru WordPress optimizează automat toate atributele alt și titlu ale imaginilor din postările, paginile și pluginurile dvs. terțe. Atributele Alt și titlu sunt importante pentru a îmbunătăți clasamentul site-ului dvs. în rezultatele motorului de căutare. Acest plugin puternic poate optimiza, de asemenea, legăturile dvs. adăugând automat atribute de titlu bazate pe conținutul său. O altă caracteristică interesantă este Lazy Loader, care îmbunătățește viteza și performanța site-ului dvs., prin întârzierea încărcării imaginilor în pagini web lungi pe care utilizatorul nu le va vedea până când nu va continua derularea.

O licență obișnuită pentru SEO Friendly Images Pro este de doar 20 de dolari și, cu asta, veți primi actualizări viitoare și 6 luni de asistență pentru a vă ajuta dacă aveți probleme.

Începeți cu SEO Friendly Images Pro Today!

4. reSmush.it Image Optimizer

resmush-it-image optimizator-plugins

reSmush.it Image Optimizer devine rapid unul dintre cele mai populare pluginuri de optimizare a imaginilor disponibile. Acest plugin vă permite să vă optimizați imaginile pe măsură ce încărcați și oferă, de asemenea, o operație în vrac pentru a optimiza toate imaginile adăugate anterior în doar 2 clicuri.

Pluginul reSmush.it acceptă fișiere JPEG, PNG, GIF, BMP și TIF, dar numai până la 5mb. De asemenea, aveți opțiunea de a exclude optimizarea anumitor fotografii în cazul în care trebuie să adăugați o imagine pe site-ul dvs. la dimensiune maximă.

Un plus uriaș este că reSmush.it este complet gratuit pentru a descărca și utiliza.

Începeți cu reSmush.it Image Optimizer Today!

5. EWW Image Optimizer

ewww-image-de optimizare a-wordpress-plugins

EWWW Image Optimizer este un alt puternic plugin de optimizare a imaginilor pentru site-ul dvs. WordPress. Cu acest plugin minunat, puteți optimiza automat imaginile noi pe măsură ce le încărcați, precum și imaginile pe care le-ați încărcat deja pe site-ul dvs..

Acest plugin vă oferă opțiunea de a converti imaginile la cel mai bun format de fișier. Puteți alege, de asemenea, opțiunile de compresie perfectă pentru pixeli sau de compresie ridicată. În acest fel, calitatea imaginii arată exact aceeași pentru utilizatori.

EWWW Image Optimizer nu are limite de viteză și dimensiuni de fișiere nelimitate. De asemenea, oferă copii de rezervă gratuite pentru a stoca fotografiile originale timp de 30 de zile.

Pluginul lor este gratuit pentru a descărca, dar dacă doriți funcții suplimentare, puteți face upgrade cu unul dintre planurile API.

Începeți cu EWWW Image Optimizer astăzi!

6. Compresează JPEG & Imagini PNG

image-optimizare-plugins-mic-png

Compresează JPEG & PNG Images de TinyPNG este un alt plugin excelent WordPress pentru a vă comprima imaginile și a face site-ul dvs. mai rapid. Puteți optimiza automat imaginile noi la încărcare și puteți optimiza cu ușurință imaginile în vrac care sunt deja pe site-ul dvs..

Puteți seta o lățime și / sau o înălțime maximă, astfel încât să puteți redimensiona automat încărcări mari de imagini. Nu există limite de dimensiune a fișierului și puteți păstra metadatele de copyright, data creării și locația GPS în imaginile originale dacă doriți.

Compresează JPEG & PNG Images este gratuit pentru a descărca și utiliza, dar numai pentru 100 de imagini pe lună. Dacă trebuie să optimizați mai multe imagini în fiecare lună, vă puteți actualiza contul.

Începeți cu Compress JPEG & Imagini PNG azi!

Sperăm că v-a plăcut acest articol cu ​​cele mai bune pluginuri de optimizare a imaginii. Acum sunteți gata să vă optimizați imaginile și să faceți site-ul dvs. mai rapid. Nu numai că veți fi mai fericiți cu un site super rapid, dar și vizitatorii site-ului și clienții dvs. vor fi și mai fericiți.

Dacă ați fost un fan al acestui articol, consultați postarea noastră în cele mai bune 7 plugin-uri de galerie WordPress comparate.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map