7 cele mai bune plug-in-uri de autoblogare WordPress pentru a posta automat blogul tău

Cele mai bune pluginuri de autoblogging WordPress


Căutați cele mai bune pluginuri de autoblogging WordPress? Pornirea unui blog este ușor, dar o mulțime de oameni se luptă cu producerea de conținut în mod regulat pentru blogul lor.

Pluginurile de autoblogging WordPress vă permit să curățați conținut din alte surse și să le afișați pe blogul dvs. De asemenea, puteți reformula și posta articole proaspete.

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune pluginuri de autoblogging WordPress pentru a-ți autopilota blogul.

De ce WordPress Plugin Autoblogging?

Rularea unui blog și adăugarea de conținut nou în fiecare zi nu este o muncă ușoară. Cu un plugin de autoblogging WordPress, puteți pilota automat blogul dvs. și postați conținut nou în mod regulat.

Un plugin de autoblogging WordPress importă conținut din diverse fluxuri RSS pe site-ul dvs. WordPress. Unele plugin chiar reformulează conținutul dvs. WordPress și vă asigură că nu aveți conținut duplicat.

Există sute de plugin-uri WordPress gratuite și premium pentru autoblogging. Dar înainte de a vă scufunda și a alege un plugin pentru blogul dvs., rețineți că autentificarea automată nu este pentru toată lumea. În timp ce un plugin de autoblogging face ușor să postați articole periodice pe blogul dvs., în loc să copiați articole, este în cel mai bun interes să vă modificați într-un fel conținutul curat, astfel încât site-ul dvs. să nu fie penalizat pentru conținut duplicat..

Iată câteva practici recomandate de urmat dacă utilizați un plugin de autoblogging.

 • Caracteristică numai extrase în loc de un articol întreg.
 • Adăugați de două ori mai mult conținut original decât conținut original.
 • Adăugați comentarii între conținutul dvs. colectat.

1. Feedzy RSS

Feedzy RSS

Feedzy RSS este un popular plugin de autoblogging WordPress. Vă permite să afișați conținut din fluxuri RSS nelimitate pe site-ul dvs. web. Feedzy RSS se integrează cu WordAI și SpinnerCheif pentru a reformula articolele pe care le-ați importat, astfel încât să puteți adăuga conținut proaspăt pe blogul dvs. automat.

Suporta suporturi complexe, inclusiv redare audio și videoclipuri YouTube. Puteți, de asemenea, lista cuvinte cheie pentru a controla complet ceea ce doriți să afișați pe blogul dvs. WordPress.

2. Agregator WP RSS

WP RSS Agregator

WP RSS Agregator este un plugin gratuit și popular de autoblogging WordPress. Vă oferă opțiunea de a importa, îmbina și afișa fluxuri RSS din mai multe resurse. De asemenea, importă fluxurile Atom și le arată pe blogul dvs. WordPress. WP RSS Aggregator are șabloane personalizate cu opțiuni de styling pentru feeduri.

Acceptă coduri scurte și blocuri pentru a afișa fluxuri pe postări, pagini și tipuri de postări personalizate. Vă permite să importați conținut de pe site-uri web nelimitate și chiar să gestionați toate sursele din tabloul de bord WordPress …

3. Fetcher RSS Feed

RSS Feed Catcher

RSS Feed Catcher este un plugin de autoblogging WordPress ușor de utilizat. Este livrat cu o interfață ușor de utilizat, care vă permite să gestionați conținutul pe care îl importați de pe alte site-uri web. Puteți curata conținutul în categorii și le puteți programa în funcție de intervalul preferat.

De asemenea, importă imagini cu fluxurile RSS utilizând funcțiile WordPress.

4. CyberSEO

CyberSEO

CyberSEO este un plugin avansat de autoblogging și curare a conținutului WordPress. Importă fluxuri RSS și Atom pentru a afișa articole pe blogul dvs. Traduce conținut din peste 100 de limbi folosind Google Translate și Yandex Translate pentru a publica în limba dvs..

Cu spinning-uri de la terți, vă permite să reformulați conținutul provenit din surse pentru a vă asigura că conținutul dvs. nu este plagiat. De asemenea, încorporează conținut media, inclusiv imagini și videoclipuri.

Citeste mai mult: Plugin de traducător WordPress de top.

5. Robot WP

Robot WP

Robot WP este un plugin premium pentru autoblogging WordPress. Agregă fluxuri RSS din resurse relevante și publică conținut regulat pe blogul tău. Vă permite să personalizați articole provenite din surse și funcționează bine cu toate temele WordPress de top.

Acceptă 30 de surse de conținut, inclusiv Amazon, eBay, YouTube, Vimeo, Flickr etc. pentru importul conținutului. De asemenea, puteți cura produsele eCommerce și le puteți vinde pe magazinul dvs. online. Are instrumente pentru traduceri, reformulare de conținut și multe altele. WP Robot alimentează prin picurare conținutul de pe blogul dvs. și chiar vă permite să publicați articole vrac cu un clic manual.

6. Țevi WP

Țevi WP

Țevi WP este un plugin puternic și gratuit de autoblogging WordPress. Este perfect pentru a importa știri din mai multe resurse și fluxuri RSS și chiar pentru a importa produse WooCommerce.

WP Pipes vă permite să construiți o conductă de conținut pentru a fi postată pe blog. Publică articole și produse WooCommerce în paginile tale sociale, precum Facebook, Twitter, Pinterest și mai mult în mod automat.

7. RSSImport

RSSImport

RSSImport este un simplu plugin de autoblogging WordPress care importă fluxuri RSS și afișează conținut pe blogul dvs. Acceptă widgeturi și shortcodes pentru a posta articole.

De asemenea, puteți utiliza coduri de șabloane pentru a adăuga articole la paginile dvs..

Asta e tot.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cel mai bun plugin de autoblogging WordPress pentru a-ți autopilota blogul WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați articolul nostru despre cele mai bune pluginuri WordPress pentru conținut generat de utilizator.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map