7 cele mai bune plugin-uri cu fragmente bogate pentru a exploda traficul organic

Cele mai bune plugin-uri bogate


Căutați cele mai bune plugin-uri cu fragmente bogate? Fragmentele bogate vă ajută să vă îmbunătățiți ratele de clic și să conduceți mai mult trafic organic. În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune plugin-uri de fragmente bogate care implementează automat date structurate, astfel încât Google să poată afișa fragmente bogate în rezultatele căutării.

Ce este fragmentele bogate?

Fragmentele bogate oferă informații suplimentare cu privire la rezultatele obișnuite ale căutării pe Google. Haideți să aruncăm o privire la modul în care fragmentele bogate se remarcă din rezultatele tipice ale căutării.

Deoarece este atrăgător decât rezultatele căutării normale, ajută la îmbunătățirea ratelor de clic și la crearea unui trafic mai mare către site-ul dvs..

Un fragment tipic include o etichetă de titlu, meta descriere și URL. Iată cum arată un fragment tipic:

fragment tipic de căutare

Un fragment bogat arată astfel:

fragment bogat

Cu fragmente bogate, la rezultatele tipice ale căutării se adaugă informații suplimentare, cum ar fi clasificarea stelelor, imaginea etc., pentru a îmbunătăți experiența de căutare. Din moment ce fragmentele bogate ies în evidență de restul paginii, probabil că veți primi rate de clic mai mari și în cele din urmă mai mult trafic organic.

De ce să alegeți un plugin de tip WordPress Rich Snippet?

Pentru a afișa fragmente bogate în rezultatele căutării Google, va trebui să implementați marcarea schemelor pe site-ul dvs. web. Schema de marcare este un cod pe care l-ați introdus pe site-ul dvs. web pentru a ajuta la îmbunătățirea modului în care motoarele de căutare arată pagina dvs. în rezultatele căutării. Cu ajutorul pluginului de tip WordPress bogat, puteți implementa cu ușurință marcarea schemelor pe site-ul dvs. și puteți adăuga fragmente bogate la rezultatele căutării dvs. fără a fi nevoie să atingeți o singură linie de cod.

Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune plugin-uri de tip WordPress bogate disponibile pe piață.

1. Schema Pro

Schema Pro

Schema Pro este un plugin de schemă WordPress care vă permite să adăugați automat schemă pe site-ul dvs. web, fără a scrie cod. Vă ajută să creșteți rata de clic pe site-ul dvs. și să funcționeze cu toate tipurile de postare.

Include suport pentru câmpuri personalizate pentru a oferi mai multe detalii despre fiecare pagină.

Preț: Începe de la 79 de dolari anual.

2. Revizuirea produsului WP

WP Product Review

WP Product Review este un plugin versatil WordPress care oferă fiecare caracteristică pe care trebuie să o aveți pe site-ul dvs. de revizuire. Este livrat cu sistem inteligent de evaluare și revizuire pentru postări, link-uri de afiliere, recenzii ale utilizatorilor și fragmente bogate. Nu numai că vă ajută să adăugați fragmente bogate, dar, de asemenea, generează mai multe venituri revizuind produsele. Acest plugin este de asemenea foarte apreciat în vitrina noastră a celor mai bune pluginuri de recenzie WordPress.

Cu acest plugin, puteți importa informații despre produsul Amazon și puteți câștiga o comisie pentru vânzările de afiliere în magazinul dvs. WordPress WordPress.

Preț: Costul său pornește de la 59 USD și oferă garanție de returnare de 30 de zile.

3. Revizuirea WP

WP Review Pro

WP Review este un plugin premium de recenzie WordPress și un bogat plugin de fragmente. Este livrat cu 14 tipuri de fragmente bogate și vă permite să selectați fragmentul potrivit pentru postarea dvs. Acest plugin are mai multe sisteme de evaluare și evaluare, incluzând stea, punct, procent, cerc etc..

Vă permite să vă prezentați profesional evaluările și recenziile utilizatorilor. WP Review este compatibil cu toate temele populare WordPress.

Preț: Costă 107 USD cu o politică de returnare de 30 de zile.

4. Schema de fragmente bogate

Toate într-un singur Schema Rich Snippets

All In One Schema Rich Snippets este un plugin gratuit de marcare a schemelor pentru site-urile WordPress. Oferă informații scurte și precise despre paginile dvs. motoarelor de căutare. Este livrat cu opțiuni interactive de fragmente bogate, precum fotografii, rating de stele, preț, autor, etc.

Acest plugin vă ajută să vă îmbunătățiți clasamentele de căutare și să creați o diferență semnificativă în rata de clic. De asemenea, funcționează excelent pentru produsele dvs. WooCommerce și pentru tipurile de posturi personalizate.

Preț: Liber

5. Schema

Schemă

Schema este un plugin WordPress ușor și gratuit care vă permite să adăugați codul de marcare a schemei pe site-ul dvs. web. Vă ajută să vă îmbunătățiți rezultatele căutării și să adăugați exact datele structurate la conținutul dvs..

Este complet compatibil cu alte pluginuri populare WordPress pentru a adăuga mai multe funcții în WordPress. Plugin-ul Schema are setări minime și ușor de utilizat.

Preț: Liber

6. kk Evaluări stele

Evaluările KK Star

kk Star Ratings este un excelent plugin de rating WordPress cu suport pentru fragmentele bogate Google. Vine cu un buton vizual pentru a afișa evaluările în paginile sau în postările de pe blog. Fragmentele bogate vă asigură că ratingurile dvs. apar în motoarele de căutare.

Puteți selecta poziția pentru a afișa evaluările. Are opțiuni pentru 5 stele și mai multe după cum doriți. Toate setările sunt foarte simple și prietenoase pentru începători.

Preț: Liber

7. Schema & Date structurate pentru WP & AMP

Schemă și date structurate pentru WP

Schema și datele structurate pentru WP și AMP este un plugin gratuit WordPress pentru a adăuga în mod corespunzător marcajele bogate pe Google. Este livrat cu 8 tipuri de scheme, câmpuri de afișare condiționate, compatibilitate completă AMP, ușor de utilizat și acceptă listarea pesmetului.

Acest plugin vă ajută să controlați date bogate în consola de căutare Google folosind tipuri nelimitate de postare personalizate. Oferă suport tehnic și documentare excelentă.

Preț: Liber

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune pluginuri de fragmente bogate. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre modul de întreținere popular și în curând pluginurile de pagină.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map