7 cele mai bune plugin-uri de demonstrare socială pentru WordPress (în comparație)

Cele mai bune pluginuri pentru dovezi sociale pentru WordPress


Căutați cele mai bune pluginuri pentru dovezi sociale pentru WordPress?

Atunci când un client potențial aterizează pe site-ul dvs. web, nu știe dacă produsul dvs. merită banii și timpul. Pentru a-i convinge să încerce produsul tău, trebuie să creezi dovada socială în jurul afacerii tale.

În acest articol, vom împărtăși lista noastră aleasă cu cele mai bune pluginuri pentru dovezi sociale pentru WordPress.

1. TrustPulse

TrustPulse

TrustPulse este cea mai bună aplicație de notificări cu dovezi sociale de pe piață. Pentru a crește implicarea pe site-ul dvs., acesta afișează instantaneu activități de client verificate pe site-ul dvs. web. Ideea este că este ușor să convingi pe cineva să ia vreo măsură dacă vede că alți oameni fac același lucru. Aplicația urmărește activitățile utilizatorilor în timp real și o afișează cu locația lor pe ecran pentru a favoriza încrederea.

Aplicația TrustPulse urmărește și evidențiază achiziții reale, înregistrări, activitate utilizator și multe altele. Cu regulile sale avansate și controlul calendarului, puteți afișa notificări privind dovada socială publicului potrivit la momentul potrivit.

Vă permite să vă îmbunătățiți conversiile și vă ajută să vă dezvoltați afacerea. Puteți utiliza fie modelul încorporat în caseta de dovadă socială, fie personaliza complet caseta. TrustPulse funcționează excelent cu toate platformele populare precum WordPress, Shopify, BigCommerce, etc.

Obțineți TrustPulse astăzi!

2. A prospera Ovation

Prospera Ovation

Thrive Ovation este un popular instrument de mărturie WordPress pentru a adăuga dovezi sociale. Vă permite să convertiți comentariile în mărturii într-un singur clic. Pluginul colectează informații utile precum numele și fotografia din comentarii pentru a face mărturii frumoase și pentru a le afișa pe site-ul dvs. web.

De asemenea, puteți integra Thrive Ovation cu Facebook și Twitter pentru a colecta mai multe mărturii din paginile dvs. de socializare. Puteți chiar crea o pagină de destinație pentru a colecta mărturii, a trimite notificări clienților și multe altele.

Oferă un tablou de bord puternic pentru a gestiona toate mărturiile dvs. din comentarii, canale sociale și pagini de site-uri. De asemenea, puteți accepta sau respinge manual mărturiile din WordPress.

Obțineți ovulația Thrive astăzi!

3. WPForms

WPForms

WPForms este cel mai prietenos plugin pentru formularul de contact WordPress. Vă permite să creați orice tip de formular, inclusiv un formular de mărturie, formular de depunere a utilizatorilor frontend, înregistrare utilizator, contactați-ne, sondaj și sondaj, etc..

Pentru a accepta mărturiile și a le revizui înainte de a publica, puteți crea un formular de trimitere a unui frontend. În acest fel puteți examina recenziile trimise în tabloul de bord WordPress. Puteți chiar creează un tip de post personalizat pentru recenzii și separă-l de postările tale existente pe blog.

Obțineți WPForms azi!

4. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster este cel mai bun plugin de generare de plumb și de optimizare a conversiilor. Vine cu un puternic Tehnologia Exit-Intent® care vă permite să convertiți vizitatorii abandonați în abonați și clienți. Prin adăugarea de dovezi sociale la campaniile dvs., veți converti și mai mult!

Aruncați o privire la un exemplu pop de Syed Balkhi care folosește dovada socială pentru a încuraja trimiterea formularului.

pop-up de dovezi sociale

Obțineți OptinMonster astăzi!

5. Contact constant

Contact constant

Constant Contact este un serviciu popular de e-mail marketing pe piață. Când creați un formular de opțiune cu Constant Contact, puteți afișa numărul de persoane care s-au abonat deja la newsletter, astfel încât să încurajați mai multe înregistrări.

Puteți integra Constant Contact cu instrumentele dvs. preferate de marketing, cum ar fi OptinMonster, pentru a reduce cu ușurință conversiile.

Obțineți un contact constant astăzi!

6. Conturi partajate

Contele partajate

Contele partajate este un plugin gratuit de partajare socială pentru WordPress. Este livrat cu mai multe butoane sociale, cum ar fi Facebook, Pinterest, Twitter, e-mail, etc. Cu acest plugin, puteți afișa numărul de acțiuni pentru a crea încredere cu publicul dvs..

Are mai multe opțiuni de styling pentru butoanele sociale. Puteți alege un stil și personaliza în funcție de tema site-ului dvs. Pluginul vă permite, de asemenea, să afișați butoane de partajare socială sub și deasupra postării.

Este un plugin ușor și nu afectează viteza site-ului. Conturile partajate oferă suplimente, inclusiv imaginea Pinterest și starea cache-ului.

Obțineți conturi partajate astăzi!

7. NotificareX

Notificationx

NotificationX este o dovadă socială gratuită WordPress și plugin FOMO. Pluginul face ușor pentru începători să configureze alerte de notificare pe site-ul dvs. și să creeze încredere. Îmbunătățește conversiile afișând notificări diferite, cum ar fi numărul de descărcări, comentarii, vânzări, recenzii și multe altele.

Vine cu o bară de notificări pe care o puteți utiliza pentru a afișa oferte speciale de reduceri și notificări cu dovezi sociale. Pluginul vă permite, de asemenea, să adăugați un contor de contorizare pentru a crea un sentiment de urgență.

NotificationX se integrează cu WooCommerce, Descărcări digitale ușoare, Zapier, MailChimp, LearnDash și alte pluginuri populare..

Obțineți notificareX astăzi!

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cele mai bune pluginuri pentru dovezi sociale pentru WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cele mai bune pluginuri pentru bara de notificări WordPress pentru a stimula implicarea.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map