7 cele mai bune plugin-uri de membru WordPress comparate (2020)

Cele mai bune pluginuri de membru WordPress


Vrei să transformi site-ul tău WordPress într-un site de membru complet funcțional? Apoi, aveți nevoie de un plugin de membru WordPress. Cu un plugin pentru site-ul de apartenență, puteți crea o bibliotecă de conținut premium și o puteți face accesibilă doar membrilor dvs. înregistrați.

Alegerea plugin-ului de membru corespunzător este esențială pentru afacerea dvs., deoarece este dificil să vă întoarceți dacă decizia dvs. se dovedește a fi greșită.

Indiferent dacă vă interesează generarea de venituri recurente, vânzarea de cursuri online sau doar construirea unei liste de membri înregistrați fideli, următorul ghid vă va ajuta să alegeți cel mai bun plugin de membru WordPress pentru cerințele dvs..

Construirea unui site de membru cu un plugin de membru WordPress

Crearea unui site de membru vă permite să limitați accesul la descărcări, conținut online, forumuri și asistență numai pentru utilizatorii înregistrați.

Câteva motive pentru crearea unui site de membru sunt:

 • Creați o listă de e-mailuri extrem de interesante: Puteți crea o bibliotecă de conținut și o puteți accesa numai pentru utilizatorii înregistrați. Puteți adăuga acești utilizatori și pe lista de e-mailuri. Astfel puteți colecta adresele de e-mail ale utilizatorilor hiperactivi. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru despre cum să vă creșteți rapid lista de e-mailuri.
 • Demonstrează-ți autoritatea: Crearea unui site de apartenență și furnizarea de conținut excelent în spatele pachetului dvs. vă ajută să vă stabiliți ca autoritate în nișa dvs. De asemenea, vă ajută să favorizați o relație bună cu membrii dvs. și chiar să puneți bazele unei baze de clienți fideli.
 • Câștigă venituri recurente: Persuadați utilizatorii să plătească abonamentul și să genereze venituri recurente.

Citeste mai mult: Cum să creați un site de membru WordPress.

Cum să alegeți un plugin de membru WordPress pentru site-ul dvs.

Alegerea plugin-ului de membru WordPress potrivit poate fi o sarcină descurajantă. Înainte de a vă scufunda, mai jos sunt câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un plugin de membru WordPress pentru site-ul dvs..

Ușurință în utilizare:

Dacă nu doriți să angajați un dezvoltator pentru a vă configura site-ul de membru, atunci veți avea nevoie de un plugin ușor de utilizat. Unele plugin-uri vin cu un set complet de funcții. Cu toate că acest lucru poate suna bine la început, dezavantajul este că interfața utilizator va fi umflată cu prea multe opțiuni de care nu veți avea nevoie niciodată.

Cu toate acestea, există o mulțime de plugin-uri ușoare care nu vă vor umple interfața, oferind doar funcțiile importante. Și, dacă doriți funcții suplimentare, puteți instala cu ușurință suplimentele respective.

Compatibilitate:

Înainte de a instala pluginul de abonament pe site-ul dvs. de producție, asigurați-vă că pluginul este compatibil cu tema de abonament WordPress existentă și plugin-uri, testând-o pe o instalare locală WordPress. Dacă totul merge bine, atunci puteți instala pluginul pe site-ul de producție.

Proiectare și caracteristici:

Pluginurile de membru vin adesea cu o mulțime de șabloane de pagină cu prețuri și alte funcții pentru a face site-ul dvs. să arate unic. Ia o notă despre caracteristicile importante de care ai nevoie pe site-ul tău și află dacă pluginul de membru pe care îl consideri poate satisface nevoile tale.

Vom compara unele dintre cele mai bune plugin-uri de membru WordPress, astfel încât să puteți decide care este alegerea potrivită pentru site-ul dvs..

1. MemberPress:: Plugin de membru integral în unul

memberpress

MemberPress este cel mai complet plugin de membru WordPress și vine cu toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a crea un site puternic de membru cu ușurință. Spre deosebire de alte plugin-uri, MemberPress vă permite să transformați site-ul dvs. web existent într-un site de membru cu funcții complete, fără probleme.

Tot ce trebuie să faceți este să instalați pluginul MemberPress pe site-ul dvs. existent, să introduceți detaliile gateway-ului de plată, să configurați produsele și să începeți să vă invitați vizitatorii să se alăture site-ului dvs. de membru.

Cu MemberPress, puteți restricționa accesul la anumite pagini, postări, tipuri de postare personalizate sau orice fișiere existente de la vizitatorii dvs. obișnuiți. Pluginul se integrează perfect cu serviciile populare de marketing prin e-mail, cum ar fi AWeber, MailChimp, GetResponse, etc..

MemberPress oferă suport integrat pentru gateway-uri de plată precum PayPal, Stripe și Authorize.net. De asemenea, puteți crea pagini de preț dinamice rapid și ușor. Acest plugin popular WordPress vine și cu mai multe șabloane de pagini cu prețuri pentru a crea un aspect unic.

Prețul începe de la 129 USD pe an pentru o licență unică de site.

Începeți cu MemberPress azi.

2. LearnDash: Plugin de membru al cursului online

learndash

LearnDash a fost creat pentru crearea și vânzarea de cursuri online pe site-urile dvs. WordPress.

Vă permite să oferiți o experiență de învățare robustă membrilor dvs. și susține cele mai recente tendințe de gamificare, învățare socială și micro-conținut.

Vânzarea cursurilor nu a fost niciodată mai ușoară datorită LearnDash. Câteva moduri diferite de a vă vinde cursurile online sunt:

 • Afilieri: Oferă acces tradițional la toate cursurile tale online
 • Preț unic: Implementați un coș de cumpărături unde vizitatorii pot cumpăra cursuri individuale.
 • Abonament: Câștigați plăți recurente prin vânzare bazată pe abonament.

LearnDash le permite cursanților să deblocheze cursuri noi pe baza punctelor pe care le câștigă pe măsură ce își finalizează cursurile. Acest lucru vă permite să creșteți păstrarea și să faceți utilizatorii mai implicați în cursurile dvs. online. Puteți acorda certificate și insigne extrem de personalizate pe baza performanțelor unui elev. Puteți oferi, de asemenea, profiluri de utilizator front-end, unde membrii își pot urmări activitatea.

Prețul începe de la 199 USD pe an pentru o licență unică de site.

Începeți cu LearnDash astăzi.

3. Abonamente plătite pentru membri: Plugin de abonament # 1

abonamente plătite de membri

Abonamentele plătite pentru membri este unul dintre cele mai bune pluginuri pentru a restricționa vizualizarea produselor, achiziționarea și oferirea prețurilor speciale ale anumitor membri. Gândiți-vă la acest plugin ca la oferirea utilizatorilor dvs. de experiență de comerț electronic în stil Amazon-Prime.

Cu acest plugin, veți putea gestiona abonamentele membrilor, acorda și revoca accesul la postări, pagini, categorii, precum și tipuri de postare personalizate bazate pe planul de abonare al utilizatorilor dvs..

Partea cea mai bună este că abonamentele plătite pentru membri nu vă obligă într-o structură predefinită, deoarece pluginul se integrează perfect în site-ul și conținutul dvs. WordPress.

Configurarea pluginului este atât de ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să specificați adresa dvs. PayPal pentru a accepta plata, a stabili planuri de abonament și a vă proteja conținutul printr-o metabolizare care apare în fiecare post, pagină sau tip de post personalizat..

Prețul începe de la 69 USD pentru o licență unică de site.

Începeți cu abonamentele plătite astăzi.

4. Setabil: un instrument de curs online independent

docil

Tashable este o platformă all-in-one pentru crearea și publicarea de cursuri online frumoase. Este o platformă autonomă, astfel încât să vă puteți integra cursurile online în site-ul dvs. web existent sau să le găzduiți în subdomeniul de tip Teahable.

Tashable vine cu un editor puternic care vă permite să creați și să lansați o pagină de vânzări uimitoare pentru a transforma vizitatorii dvs. în utilizatori plătitori.

Mai jos sunt câteva caracteristici care fac deosebire de Contaxeri de concurenții săi.

 • Instrumente de invatat: Creați cu ușurință chestionare și forumuri de discuții pe site-ul tău. De asemenea, puteți emite certificate de finalizare pentru a vă recompensa studenții.
 • integrările: Importați conținutul dvs. din Google Drive, Dropbox sau One Drive. Puteți conecta site-ul dvs. web cu orice instrumente online care acceptă Zapier.
 • Instrumente de marketing: Pentru a vă îmbunătăți vânzările, puteți crea coduri cupon, program de afiliere, opțiuni avansate de preț și multe altele.

5. Restrângeți conținutul Pro: plugin de membru Freemium Club

restricționează conținutul pro

Restrict Content Pro este un plugin ușor de abonare WordPress care vă permite să creați cu ușurință un site de membru cu caracteristici complete. Fără balonare, acesta include pachetul de funcții de care aveți nevoie pentru site-ul dvs. de membru ca suplimente.

Este construit de aceeași echipă din spatele popularului plugin Descărcare simplă digitală.

Pluginul oferă o mulțime de integrări de plată încorporate, precum Stripe, Braintree, 2Checkout, Authorize.net și PayPal. Acest plugin de apartenență are o versiune gratuită în depozitul de pluginuri WordPress, care este dotat cu funcții limitate.

Câteva moduri diferite de a utiliza Restrict Content Pro sunt:

 • Calitatea de membru: Creați o bibliotecă de conținut premium și oferiți acces numai membrilor.
 • Abonamente la reviste: Generați plăți recurente vânzând abonamente la reviste online către abonați premium.
 • Forumuri private: Creați forumuri private și limitați accesul la comunitățile private.
 • Membrii blogului: Într-o rețea cu mai multe site-uri, puteți permite abonaților plătiți să-și creeze propriile bloguri.
 • Si mult mai mult…

Pluginul oferă o versiune lite, care poate fi descărcată din depozitul oficial de pluginuri WordPress. Este livrat cu posibilitatea de a crea formulare personalizate de înregistrare și autentificare a utilizatorilor și de a limita accesul la conținut cu un cod scurt.

Prețul premium începe de la 99 USD pe an pentru o licență unică pe site.

Începeți cu Restrict Content Pro azi.

6. Abonamente WooCommerce: Cel mai bun plugin pentru membru WooCommerce

apartenența la woocommerce

WooCommerce Memberships este un supliment pentru WooCommerce care vă permite să vă limitați conținutul doar la membrii înregistrați ai site-ului dvs. Dacă vindeți deja produse digitale pe site-ul dvs. web și doriți să vindeți și membri, atunci ar trebui să încercați membrii WooCommerce.

Rețineți că nu este o singură soluție de plugin pentru crearea unui site de membru. Va trebui să utilizați pluginul gratuit WooCommerce; dar, pentru a accepta plăți recurente, va trebui să instalați și pluginul WooCommerce Abonamente.

Avantajul principal al pluginului este că puteți restricționa produsele WooCommerce, astfel încât acestea să poată fi achiziționate doar de către membri. De asemenea, puteți oferi reduceri speciale pe întregul site pentru membrii premium.

Dacă nu sunteți nemulțumit de achiziție, acestea oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Prețul începe de la 149 USD pe an pentru o licență unică de site.

Începeți cu WooCommerce Memberships astăzi.

7. aMember Pro: Încă un alt plugin de membru

logo pro amember

aMember este un alt plugin de membru cuprinzător care a existat de mai bine de un deceniu. Înainte de a intra, rețineți că aMember Pro nu este un plugin nativ pentru WordPress. Este un software pentru site-ul de apartenență construit cu PHP, care vă permite, de asemenea, să-l integrați cu WordPress.

Deoarece acest plugin nu a fost creat special pentru site-urile WordPress, puteți găsi probleme de compatibilitate cu alte plugin-uri WordPress.

Din cutie, membrul vine cu toate caracteristicile pe care le-ați aștepta de la un plugin de membru. Este livrat cu niveluri de membru nelimitate, administrare completă a membrilor și peste 200 de sisteme de plată (inclusiv PayPal, Stripe și Authorize.net).

Costul pluginului este de 149,36 USD. După achiziționarea pluginului, îl puteți instala pe un număr nelimitat de site-uri.

Începeți cu ziua de azi.

Ce plugin de membru WordPress este cel mai potrivit pentru nevoile dvs.?

Prin comparația noastră, am constatat că MemberPress este cel mai bun plugin de membru WordPress pe care îl puteți avea pe site-ul dvs. WordPress. Este cel mai complet plugin de membru pentru WordPress.

Dacă doriți un plugin care se concentrează pe păstrarea membrilor, oferind o experiență de învățare robustă, teste și certificare, atunci LearnDash ar putea fi alegerea potrivită pentru dvs..

Dacă trebuie să oferiți prețuri speciale pentru membrii selectați ai magazinului dvs. WooCommerce (cum ar fi Amazon Prime, de exemplu) și să arătați anumite pagini și produse exclusiv pentru acestea, atunci abonamentele plătite sunt cea mai bună alegere. Nu ratați să verificați cele mai bune soluții de găzduire WooCommerce.

Primă: Consultați pluginul nostru pentru a oferi cadouri de succes pentru a crea cadouri de succes.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cel mai bun plugin de membru WordPress pentru nevoile dvs..

Dacă doriți să creați un sistem de gestionare a învățării, consultați
cele mai bune pluginuri LMS WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map