7 cele mai bune plugin-uri de pagini de destinație WordPress care au convertit (2020)

cele mai bune pluginuri pentru paginile de destinație wordpress


Doriți să creați o pagină de destinație cu conversii mari? Utilizarea unui plugin pentru pagina de destinație WordPress este cea mai bună alegere disponibilă, deoarece este ușor și, bine, perfect. Indiferent de nivelul de competențe tehnice pe care îl aveți, puteți afla instantaneu cum să utilizați un plugin pentru pagina de destinație și să construiți o pagină așa cum doriți.

În acest articol, vom compara unele dintre cele mai bune pluginuri pentru paginile de destinație WordPress pentru a vă ajuta să identificați care dintre acestea este cea mai potrivită pentru nevoile dvs..

Importanța unui plugin de pagini de destinație WordPress

În primul rând, să discutăm despre ce este o pagină de destinație. În termeni simpli, este o pagină web (de obicei o singură pagină) unde doriți ca publicul țintă să dețină, să vă vadă conținutul și să luați o anumită acțiune cum ar fi cumpărarea unui produs, abonarea la lista dvs. etc..

Paginile de destinație vă ajută să prezentați și să evidențiați un produs sau serviciu specific într-o manieră atractivă. Paginile de destinație bine concepute atrag atenția utilizatorilor rapid și îi solicitați să ia măsurile pe care doriți să le facă. În cele mai multe cazuri, paginile de destinație servesc ca mașini de conversie.

Deci, cum creezi o pagină de destinație?

Atunci este nevoie de un plugin pentru pagina de destinație WordPress. Cu un plugin pentru paginile de destinație, puteți crea cu ușurință pagini de destinație de conversie înaltă, chiar dacă nu aveți cunoștințe tehnice. Majoritatea pluginurilor pentru paginile de destinație oferă interfețe de drag and drop pentru a construi o pagină împreună cu o mulțime de șabloane pre-proiectate din care să alegeți.

Verificați și: Creator de pagini WordPress de top

Mai mult, majoritatea acestor plugin-uri oferă elemente de pagină de destinație și blocuri de conținut, cum ar fi butoanele Call to Action (CTA), formulare, rubrici, imagini prezentate, videoclipuri, link-uri etc., astfel încât să puteți crea pagini de destinație de conversie înaltă în cel mai scurt timp..

Aveți nevoie într-adevăr de un plugin pentru pagina de destinație?

optinmoster-plumb generație

Depinde.

Construirea unei pagini de destinație vă permite să restrângeți atenția vizitatorilor la campania pe care o promovați, astfel încât să creșteți conversii, cum ar fi înscrierea la newsletter-ul dvs., achiziționarea noului dvs. produs etc..

O pagină de destinație poate fi o alegere excelentă pentru dvs. dacă achiziționați produse din surse externe cum ar fi o campanie plătită, promovarea buletinului informativ, surse de trimitere etc..

Dar dacă doriți să convertiți vizitatorii site-ului dvs. web existent care se întâmplă să fie pe site-ul dvs. din orice motiv, cum ar fi citirea unei postări pe blog, atunci este posibil să doriți să utilizați un optin în doi pași decât o pagină de destinație.

Un optin în doi pași este o campanie care vă permite să transformați orice imagine sau legătură într-un pop-up. Când un vizitator face clic pe un link, există o fereastră care îi cere să se aboneze sau să cumpere.

Deoarece apare pop-up pe aceeași pagină, elimină abandonul natural care se întâmplă de obicei atunci când vizitatorii sunt direcționați către o altă pagină de destinație pentru a finaliza o acțiune.

OptinMonster este cel mai bun instrument de generare de plumb, deoarece vă permite să creați zeci de campanii, inclusiv o optină în doi pași, rapid și ușor. Puteți crea forme optin atrăgătoare vizual cu constructorul drag and drop.

Cel mai bun lucru este că puteți utiliza OptinMonster alături de un plugin pentru pagina de destinație pentru a vă crește și mai mult conversiile.

Citiți recenzia noastră completă OptinMonster.

Începeți cu OptinMonster astăzi!

1. Constructor Castor

castor-constructor-wp-plugin

Beaver Builder este probabil cel mai bun plugin pentru constructorul de pagini WordPress pentru a crea cu ușurință paginile de destinație WordPress fără nici o codificare. Oferă o interfață simplă de drag and drop unde puteți construi o pagină web amestecând și potrivind blocuri de conținut, widgeturi și elemente avansate.

Este livrat cu zeci de șabloane de pagini de destinație uimitoare, astfel încât nu trebuie să începeți întotdeauna de la zero. Puteți alege dintr-un șablon de pagină de destinație care atrage atenția, să adăugați conținut și să publicați o pagină nouă. Easy-peasy!

Mai mult, vă puteți salva propriile modele sub formă de șabloane și le puteți reutiliza pe site-ul dvs. sau le puteți exporta pentru a le utiliza pe un alt site.

Folosirea pluginului Beaver Builder este foarte ușoară, deoarece vine cu un editor inline front-end. Editorul vă permite să reglați toate elementele cu previzualizări live în timp real, făcând clic direct pe element. Dacă doriți să schimbați rubrica paginii de destinație, puteți face clic pe ea și introduceți-o direct.

Temele Beaver Builder sunt compatibile cu WordPress. Este disponibil atât ca temă WordPress, cât și ca plugin.

Citiți recenzia completă a lui Beaver Builder.

Începeți cu Beaver Builder azi!

2. Elementor

elementor-wordpress-page-builder-plugin

Elementor este încă un popular constructor de pagini WordPress pentru crearea oricărui tip de pagină web, inclusiv pagini de destinație. Este disponibil atât în ​​versiunea gratuită, cât și în cea premium, astfel încât puteți încerca versiunea gratuită înainte de a achiziționa versiunea premium.

Dispune de o interfață de editare live rapidă și prietenoasă pentru începători pentru construirea paginilor. Puteți utiliza elementele de glisare și fixare ale Elementor, precum și widgeturile WordPress implicite.

În plus, are peste 300 de șabloane frumos proiectate, potrivite pentru a ateriza pagini în orice nișă. Puteți alege un șablon, înlocuiți rapid conținutul cu conținutul original și îl puteți publica. Mai mult, vă puteți salva design-urile ca șabloane și le puteți folosi pe site-ul dvs., precum și pe alte site-uri.

Elementor dispune de controale de proiectare responsive pentru a crea paginile de destinație pentru computere desktop, tablete și dispozitive mobile separat. Cu această caracteristică, puteți alege ce și cum trebuie să apară o pagină pe diferite dispozitive.

Începeți cu Elementor astăzi!

3. Constructorul Divi

constructor divi

Divi Builder este un puternic constructor de pagini WordPress de teme elegante. Constructorul este livrat cu cea mai mare parte a celor mai populare teme WordPress. De asemenea, este compatibil cu orice alte teme și plugin-uri.

Pluginul oferă posibilități interminabile de design și vine cu una dintre cele mai bune interfețe de editare ușor de utilizat. Vă permite să construiți orice tip de design pe care îl puteți imagina folosind interfața sa simplă de editare drag and drop.

Divi Builder vine cu peste 20 de șabloane frumoase ale paginii de destinație, concepute de designerii profesioniști de teme elegante. Puteți utiliza unul dintre aceste șabloane pentru a vă construi pagina de destinație instantaneu, deoarece necesită doar înlocuirea conținutului demo cu unul propriu.

Pluginul dispune de 46 de module de conținut lucrate fin, care sunt blocurile de construcție a site-ului web. Puteți trage și arunca aceste module, le puteți aranja pe nevoile dvs. și, de asemenea, le puteți personaliza în întregime. Puteți controla complet designul paginii generale fără a atinge o singură linie de cod.

Începeți cu Divi azi.

4. Pagini principale

leadpages-aterizare-page-unelte

Leadpages este un plugin uimitor WordPress care vă permite să creați pagini de destinație de conversie înaltă în cel mai scurt timp fără niciun cod. Are o interfață simplă, ușor de utilizat pentru a crea și personaliza pagini de destinație.

Pluginul are peste 150 de șabloane de pagini de destinație concepute în mod special, vizate diferitelor industrii. Cu un astfel de pachet extins de șabloane, este foarte rar că nu vei găsi un șablon care să se potrivească cu ceea ce ai imaginat în minte.

Leadpages este mai mult un software de generare de plumb decât un simplu constructor de pagini de destinație. Există șabloane concepute pentru diferite campanii precum ebook, capturarea plumbului, optin, promoțional, pagina de destinație a produselor, etc. Selectați un șablon pentru campania pe care doriți să o derulați și începeți să personalizați șablonul dvs..

Mai mult, Leadpages dispune de constructor de anunțuri Facebook instant, testare A / B, integrări de instrumente de marketing și multe altele pentru a vă ajuta să creșteți îndrăzneț și constant.

Începeți cu Leadpages azi.

5. OptimizePress

optimizepress

OptimizePress este o altă soluție puternică pentru crearea de pagini de destinație WordPress optimizate. Este disponibil atât ca temă, cât și ca plugin. Puteți să vă construiți și să editați paginile în timp real cu sistemul LiveEditor și să vă dezvoltați activitatea mai rapid.

Este plin de răspuns și este gata pentru mobil, astfel încât toate paginile dvs. de destinație se sincronizează automat cu orice dispozitiv. Are peste 30 de șabloane pre-făcute pentru a vă oferi un start instantaneu. Pur și simplu editați textul și alte elemente de conținut, adăugați elemente suplimentare din browserul Element și proiectați-vă frumoasa pagină de destinație. Ușor ca asta.

OptimizePress are peste 40 de elemente personalizate pentru a adăuga diferite funcționalități pe pagina ta. Puteți explora la maxim opțiunile de personalizare pentru fiecare element, deoarece acestea sunt extrem de flexibile.

Are o integrare puternică cu majoritatea serviciilor dvs. preferate de marketing prin e-mail pentru campanii de marketing rapide și ușoare.

În plus, OptimizePress vă permite, de asemenea, să construiți site-uri de membru, fără a fi nevoie de pluginuri suplimentare. Vă puteți proteja conținutul, puteți crea și vinde membri și puteți accepta plățile cu ușurință.

Începeți cu OptimizePress astăzi.

6. Coming Soon Pro de SeedProd

coming în curând-pro-de-seedprod

Coming Soon Pro de SeedProd este o soluție excelentă pentru crearea în curând a paginilor și a paginilor de aterizare în modul de întreținere. Are opțiuni puternice pentru crearea unei capturi de atenție în cadrul paginii de construcție și captează oportunități înainte ca site-ul dvs. complet dezvoltat să devină live.

Dispune de un contor de contorizare, forme de abonamente frumoase, partajare socială, urmărire a recomandărilor etc. În plus, are o integrare profundă cu toți principalii furnizori de marketing prin e-mail, astfel încât crearea unei liste de e-mail este simplă.

Oferă un constructor de pagini în timp real pentru crearea și editarea paginilor. Cu toate acestea, nu este un constructor front-end, cum ar fi pluginurile menționate mai sus.

Pluginul oferă câteva suplimente utile, cum ar fi addon de pagini de destinație, addon Unsplash.com, addon multilingvă, etc. Puteți construi pagini de destinație frumoase folosind suplimentele și temele disponibile.

De asemenea, consultați această listă uimitoare a celor mai bune pluginuri WordPress care vor veni în curând.

Începeți cu Coming Soon Pro azi.

7. Pagini de destinație WordPress (plugin gratuit)

WordPress-aterizare pagini

WordPress Landing Pages este o soluție gratuită pentru crearea paginilor de destinație pentru a transforma vizitatorii site-ului dvs. în abonați și clienți. Proiectat având în vedere practicile de marketing de intrare, pluginul vă oferă opțiuni pentru a converti mai multe oportunități din traficul pe care îl atrageți.

Pluginul prezintă un constructor de pagini live, astfel încât să puteți vedea modificările imediat ce le faceți. Plug-ul de bază este livrat cu doar câteva șabloane. Puteți alege pur și simplu un șablon și apoi să-l personalizați.

pluginul vă permite, de asemenea, să monitorizați și să urmăriți ratele de conversie. În plus, puteți crea pagini de destinație, le puteți clona și puteți rula teste A / B split.

Dacă doriți să adăugați mai multe caracteristici și funcționalități, există suplimente premium disponibile.
Începeți cu WordPress Pages Landing astăzi.

Alegerea celui mai bun plugin pentru pagina de destinație WordPress

Toate cele 7 dintre aceste plugin-uri sunt minunate cu seturile lor specifice de funcții. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie pentru a selecta unul ca cel mai bun, atunci Beaver Builder este cel care trebuie.

Beaver Builder vă oferă zeci de șabloane de pagini de destinație frumoase și o interfață ușor de utilizat pentru personalizarea acestora. De asemenea, funcționează cu orice temă și plugin-uri, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la reproiectarea întregului site web doar pentru ca acesta să funcționeze.

Verificați și: Cel mai simplu Site Web Builder

Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să doriți să consultați cele mai bune pluginuri pentru generarea de plumb pentru WordPress și cele mai bune servicii de telefonie de afaceri VOIP.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map