7 cele mai bune plugin-uri de revizuire WordPress pentru a îmbunătăți veniturile online

cele mai bune plugin-uri de revizuire wordpress


Căutați cele mai bune plugin-uri de recenzie pentru WordPress? Este o idee minunată! Dacă executați un site web de recenzie, veți avea nevoie de pluginul perfect pentru a vă ajuta să adăugați evaluări, să conectați afiliați, să afișați fragmente și să faceți postările în general atractive pentru vizitatorii dvs..

În acest articol, vă vom prezenta cele mai bune pluginuri de recenzie a produselor.

De ce să folosiți un plugin de examinare a produselor?

Există o anumită cantitate de cititori de orbitoare care se așteaptă de la recenzii. Vor stele, fragmente, link-uri și tabele de comparație cu aspect fantezist.

Din păcate, nu puteți livra nimic din acesta folosind editorul de posturi WordPress de unul singur. Conținutul dvs. ar putea fi nemaipomenit, dar va lipsi factorul „wow” pe care îl așteaptă cititorii dvs. de la o recenzie profesională.

Vestea bună este că, folosind cele mai bune plugin-uri de recenzie WordPress, puteți oferi publicului dvs. exact ceea ce își doresc. Cel mai bun din toate? În calitate de recenzor, vă va fi ușor.

Plugin-ul potrivit vă permite să faceți recenzii la o calitate profesională fără efort. Pur și simplu scrieți recenzia, descoperiți scorurile și adăugați-le la secțiunile corespunzătoare din componenta editorului pluginului.

Pentru a vă ușura alegerea pluginului corect, am creat o listă cu cele mai bune plugin-uri de recenzie WordPress. Verificați mai jos.

1. Revizuirea produsului WP

Plugin de revizuire a produsului WP

Dacă adăugați mai multe recenzii la aceeași pagină, veți iubi funcția de comenzi scurte pentru WP Product Review. Puteți poziționa codurile rapide pentru a adăuga căsuțe de recenzie oriunde în postări și pagini.

Tabelele de revizuire sunt complet personalizabile. Modificați marginile, lățimea, culorile și pictogramele de rating pentru a se potrivi perfect cu marca dvs. Există peste 10 pictograme de rating dintre care puteți alege, inclusiv stele și inimi, astfel încât să vă puteți distra cu adevărat.

Graficele de comparație în profunzime sunt de asemenea disponibile. De asemenea, capacitatea de a importa informațiile despre produse direct de pe Amazon.

Începeți cu WP Product Review azi!

2. WP Review Pro

WP Review Pro

Cu 16 șabloane pre-făcute, complet personalizabile, WP Review Pro face ca recenziile să fie postate.

Alegeți fragmentele preferate, sistemul de evaluare dorit și chiar prezentați opiniile cititorilor cu acest plugin versatil. Funcționează perfect cu aproape fiecare temă disponibilă.

WP Review Pro oferă și integrări aproape nesfârșite. Integrați-vă pluginul cu Recenzii Google, Yelp și Recenzii Facebook. Puteți să o integrați și cu WooCommerce dacă utilizați un site web de comerț electronic.

Acest plugin este prietenos pentru mobil, optimizat pentru viteză, gata de traducere și are tone de widget-uri personalizate.

Începeți cu WP Review Pro Today!

3. Taqyeem

Taqyeem

Taqyeem funcționează cu pagini, postări și chiar tipuri de postare personalizate. Este incredibil de ușor de utilizat și are o mulțime de opțiuni de personalizare pentru a vă menține marcajul.

Acest plugin este gata de traducere și motorul de căutare optimizat. Există chiar și suport RTL.

Alegeți dintre culori nelimitate, peste 500 de fonturi și mai multe pictograme de punctare a recenziei.

Începeți cu Taqyeem Today!

4. Recenzor

Plugin WordPress recenzor

Adăugați rapid și ușor tabele de comparație și recenzii la pagini, postări și tipuri de postări personalizate cu pluginul Reviewer.

Creează doar un șablon care îți place și începe revizuirea. Vrei și utilizatori să adauge recenzii? Nici o problema. Vizitatorii pot utiliza șablonul sau casetele pe care le-ați creat și să își adauge propriile gânduri pe site-ul dvs. web. Încărcările de imagini sunt o opțiune și pentru recenzorii clienților.

Fiecare șablon pe care îl creați este mobil și prietenos pentru a se adapta oricărui dispozitiv.

Începeți cu Reviewer Today!

5. Recenzii Yelp Pro

Recenzii Yelp Pro

Creat de Ninja Team, forța din spatele Ninja Forms, Yelp Review-uri Pro se integrează cu Yelp pentru a-ți afișa recenziile, profilul și listările. Este extrem de simplu de utilizat și utilizează coduri scurte pentru a adăuga informațiile necesare postărilor, paginilor și widgeturilor.

Dacă sunteți în primul rând un recenzor Yelp care dorește să se extindă cu propriul site web, acesta este pluginul pentru dvs..

Începeți cu recenzii Yelp Pro Today!

6. Toate dintr-o singură schemă Fragmente bogate

Fragmente Rich Schema

Dacă doriți să vă distingeți de mulțimea de pe motoarele de căutare, All in One Schema Rich Snippets este pluginul perfect.

Fragmentele vă permit să vă condensați recenziile doar în cele mai importante informații. Adăugați rezumate ale gândurilor dvs., împreună cu fotografii și evaluări, pentru a informa motoarele de căutare să știe exact ce ar trebui să afișeze. Funcționează excelent și cu Facebook!

Începeți cu astăzi cu un singur set de fragmente bogate în schema „All in One Schema”!

7. Recenzii clienți WP

Evaluările clienților WP sunt perfecte dacă utilizați o platformă de recenzie pentru mai multe site-uri sau multiuser. Vă permite să controlați complet trimiterile utilizatorului, permițându-vă să moderați și să alegeți ce este publicat.

Recenziile sunt afișate cititorilor dvs. într-un mod atractiv; cu toate acestea, motoarele de căutare vor vizualiza microformatul Schema.org. Este cea mai bună din ambele lumi. Vă rugăm să audiați în același timp audiența și motoarele de căutare!

Recomandările clienților WP ușoare și optimizate rapid, nu vor încetini site-ul dvs. web; chiar dacă folosiți cântarele și pictogramele personalizate.

Începeți cu recenziile clienților WP astăzi!

Sperăm că acest articol v-a ajutat să descoperiți cele mai bune pluginuri de recenzie WordPress.

Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să vă bucurați de postările noastre despre cele mai bune pluginuri de fragmente bogate și cum să creați cu ușurință un sondaj în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map