7 cele mai bune plugin-uri de sondaj WordPress pentru creșterea implicării la fața locului

Cele mai bune plugin-uri de sondaj WordPress


Doriți cel mai bun plugin pentru sondaje pentru a adăuga sondaje online în WordPress? Sondajele și sondajele atrag mai mulți utilizatori și îi implică mai mult timp pe site-ul dvs. web. Această implicare a utilizatorului este de asemenea bună pentru clasamentul motorului de căutare al site-ului dvs. web.

În acest articol, am ales cele mai bune pluginuri de sondaje WordPress pentru tine.

Cum să găsești cel mai bun plugin de sondaj WordPress

WordPress are multe plugin-uri de sondaje gratuite și plătite pe care le puteți utiliza pentru a crea sondaje și sondaje online pe site-ul dvs. web. Când căutați un plugin de sondaj WordPress, ar trebui să vă asigurați că poate fi ușor de instalat și utilizat. În afară de asta, ar trebui să fie flexibil cu opțiunile de afișare, astfel încât să puteți adăuga sondajul în paginile, postările și zonele dvs. de widget WordPress.

Iată câteva funcții rapide pe care ar trebui să le analizezi într-un plugin de sondaj WordPress înainte de a-l opta pentru site-ul tău:

 • Ar trebui să aibă caracteristici de design și design pentru a crea sondaje interactive.
 • Asigurați-vă că sondajele trebuie să se încarce rapid și să nu afecteze performanțele site-ului dvs. web.
 • Ar trebui să ofere mai multe opțiuni pentru a arăta rezultatele sondajului și sondajelor cum ar fi grafice, diagrame, etc.
 • Pluginul de sondaj ar trebui să vă permită să afișați rezultate pe mai multe pagini sau oriunde doriți.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire asupra comparației noastre cu cele mai bune pluginuri de sondaje WordPress.

1. WPForms

WPForms

WPForms este cel mai bun plugin pentru formularul de contact WordPress din lume. Oferă șabloane de formular premium pentru a crea formulare de contact, formulare de înregistrare online, sondaje și sondaje în WordPress. WPForms are un supliment suplimentar pentru sondaje și sondaje. Sondajele lor online sunt personalizabile și flexibile, ceea ce înseamnă că puteți crea cu ușurință un sondaj la alegere.

WPForms are un constructor de forme uimitor care vă permite să creați rapid sondajele online cu funcționalitatea drag and drop. Puteți adăuga, de asemenea, imagini ca opțiune de sondaj pentru utilizatori.

Puteți afișa sondajele online în paginile, postările, bara laterală și alte zone gata pentru widget-uri. Sondajele lor nu ar trebui să afecteze viteza și performanța site-ului dvs. web.

Vă permite să afișați rezultatele sondajului în grafice și grafice. WPForms vă oferă acces la încorporarea rezultatelor sondajului oriunde pe site-ul dvs. WordPress. De asemenea, puteți exporta rezultatele sondajului și le puteți utiliza în prezentările PowerPoint, fișiere Excel și multe altele. Pentru mai multe detalii, ar trebui să consultați acest ghid despre cum puteți crea un sondaj interactiv folosind WPForms.

Legate de: Cum se creează un formular de tip Typeform în WordPress (tutorial pas cu pas)

2. Sondaje și evaluări PollDaddy

Sondaje și evaluări PollDaddy

PollDaddy este unul dintre cele mai populare plugin-uri de sondaje WordPress de pe piață. Vine cu opțiuni flexibile de adăugare și gestionare a sondajelor în WordPress. PollDaddy este ușor de instalat și oferă funcții premium pentru sondaje online.

Cele mai notabile caracteristici includ sondajul cu alegere multiplă, proiecte interactive de sondaje, opțiunea pentru închiderea datei pentru sondaje, afișarea / ascunderea rezultatelor și multe altele. Ca orice alt plugin de sondaj online puternic, puteți afișa rezultatele sondajului oriunde pe site-ul dvs. web și de asemenea
Site-uri WordPress.

PollDaddy este un plugin gratuit WordPress și acceptă filtre IP de bază pentru a împiedica utilizatorii să completeze mai multe răspunsuri.

3. Sondaj receptiv

Sondaj receptiv

Sondajul responsiv este un plugin de sondaj online care poate fi utilizat pentru a adăuga sondaje simple și frumoase în WordPress. Vă permite să creați mai multe sondaje și să le afișați pe aceeași pagină.

Puteți adăuga, de asemenea, sondaje cu mai multe opțiuni, alegeri de imagine cu text, afișarea de rezultate frumoase, adăugați data de început / sfârșit a sondajelor și personalizați desenele de sondaj.

Oferă o versiune gratuită și plătită. Pluginul gratuit de răspuns pozitiv are funcții limitate și trebuie să faceți upgrade la planul lor premium pentru a debloca toate opțiunile.

4. WP-Sondaje

Sondaje WP

WP-Polls este un plugin gratuit de sondaj WordPress potrivit pentru a adăuga sondaje online în paginile site-ului, postările, bara laterală și alte zone de widget-uri. Este ușor de configurat și de utilizat pe tabloul de bord WordPress.

Vă permite să adăugați mai multe sondaje cu alegere și să afișați rapid rezultatele pe aceeași pagină. Puteți adăuga stil CSS personalizat pentru a schimba tema și designul sondajelor dvs. WordPress.

5. Sondaj pentru democrație

Sondaj pentru democrație

După cum sugerează și numele, Democracy Poll este un plugin simplu și modern de sondaj WordPress care permite utilizatorilor dvs. să adauge propriile alegeri la sondaj. Puteți crea sondaje cu opțiuni unice și multiple, puteți stabili o dată de încheiere pentru sondajul dvs., puteți alege dintre mai multe șabloane de proiectare a sondajului și multe altele.

Este un plugin de sondaj extrem de personalizabil și vă permite să limitați sondajul doar la utilizatorii înregistrați. Sondajul Democrație vă permite să creați sondaje aleatorii și să le afișați utilizatorilor pe mai multe pagini.

Funcționează excelent cu toate cele mai populare plugin-uri de cache, cum ar fi W3 Total Cache, WP Super Cache, WordFence, Quick Cache și multe altele pentru a efectua mai rapid pe site-ul dvs..

6. Sondaj YOP

Yop Poll

Sondajul YOP este un alt plugin gratuit de sondaj WordPress care poate fi utilizat pentru a crea cu ușurință sondaje și sondaje online. Este foarte flexibil și ușor de configurat în WordPress.

Vă permite să adăugați sondaje cu mai multe alegeri, să programați sondaje, să afișați sondaje online pe diferite pagini, să afișați rezultate în procente, să resetați sondajul oricând și să adăugați o limită pentru afișarea sondajelor numai pentru utilizatorii înregistrați. De asemenea, puteți bloca utilizatorii de spam cu IP și nume de utilizator.

Acestea oferă diverse opțiuni pentru a afișa rezultatele sondajului. Dacă doriți să afișați rezultatele sondajelor anterioare utilizatorilor, sondajul YOP este alegerea perfectă pentru dvs..

7. OpinionStage Sondaj, Sondaj, Test

Chestionar pentru sondaj de opinie în stadiul de opinie

OpinionStage Sondaj este un plugin interactiv pentru sondaje. Este gratuit să descărcați și să instalați pe site-ul dvs. WordPress. Puteți crea cu ușurință sondaje online, sondaje, chestionare, formulare și multe altele cu șabloanele încorporate.

Vine cu butoanele sociale alături de sondaje pentru a le împărtăși pe platformele de socializare. Puteți adăuga sondajul în paginile dvs. WordPress, postări, bara laterală, subsol și alte zone pregătite pentru widget-uri.

Dacă doriți să creați un sondaj interactiv vizual în WordPress, atunci OpinionStage Sondaj este alegerea perfectă pentru dvs. Ele oferă mai multe opțiuni de culoare și design pentru a înfrumuseța aspectul sondajului online.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune pluginuri de sondaje WordPress. De asemenea, ar trebui să consultați ghidul nostru despre cele mai bune pluginuri de sondaj WordPress pentru a colecta feedback-ul utilizatorilor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map