Cele mai bune plugin-uri și instrumente de testare Split A / B WordPress


Căutați cele mai bune plugin-uri de testare pe split WordPress A / B?

A / B / testare vă permite să comparați două sau mai multe versiuni ale unei pagini web, e-mail, etc., cu un singur element diferit pentru a descoperi cea mai bună variație în ceea ce privește conversiile..

În acest articol, vom împărtăși lista noastră aleasă cu cele mai bune plug-in-uri și instrumente de testare split WordPress A / B.

Alegerea celui mai bun plugin de testare Split WordPress A / B

Testarea split A / B vă permite să afișați mai multe versiuni ale materialului dvs. de marketing utilizatorului, astfel încât să puteți monitoriza pe care vizitatorii dvs. îi plac cel mai mult.

Deoarece există pe piață zeci de plugin-uri și instrumente de testare split A / B WordPress, alegerea celui mai bun plugin poate fi confuză.

Iată ce trebuie să căutați într-un plugin de testare pe split a WordPress:

 • Satisface nevoile tale: Nu orice plugin de testare A / B este creat egal, așa că asigurați-vă că pluginul pe care îl primiți vă ajută să vă satisfaceți nevoile. De exemplu, dacă doriți să testați un formular optin, asigurați-vă că pluginul pe care urmează să-l achiziționați oferă testarea formularului optin.
 • Configurare ușoară: Evitați costurile cu orice preț care necesită să sari multe obstacole doar pentru a configura un test A / B
 • Rezultatele testului: Asigurați-vă că pluginul declară câștigătorul în sine, în loc să afișeze doar statistici.

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster este cel mai bun plugin pentru generarea de plumb WordPress care vine cu o caracteristică puternică de testare A / B split pentru a înțelege ce funcționează pentru utilizatorii dvs..

Cu OptinMonster, nu numai că puteți crea forme de optin uimitoare și alte campanii de marketing, dar vă oferă, de asemenea, analize de conversie detaliate și rezultate de testare A / B..

Dacă sunteți editor, OptinMonster vă permite să descoperiți performanțele campaniilor dvs. de marketing pentru diferite segmente de audiență, cum ar fi mobil vs. desktop și locații geografice diferite.

Pentru comercianții de comerț electronic, OptinMonster poate fi utilizat pentru a împărți campaniile de testare care vizează:

 • Realizarea mai multor vânzări
 • Atragerea abonaților pentru un program de fidelizare
 • Obținerea răspunsurilor la sondaje de la clienți

2. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights este cel mai bun plugin Google Analytics WordPress care oferă o integrare perfectă cu Google Optimize, astfel încât să puteți optimiza efectuarea de teste A / B split fără a modifica niciun cod.

Cu MonsterInsights, este ușor să configurați Google Optimize pe site-ul dvs. și să executați testele A / B. Rezultatele testului împărțit apar în tabloul de bord WordPress și puteți lua măsuri pentru a îmbunătăți site-ul dvs. imediat.

3. Software Nelio

Testare Nelio A / B

Softul de testare Nelio A / B este o soluție excelentă de testare pe WordPress a / B pe piață. Este livrat cu instrumente de testare separate în cadrul tabloului de bord WordPress.

Software-ul are un sistem automat pentru actualizarea site-ului dvs. și afișarea variației câștigătorului. Iată ce puteți testa cu software de testare Nelio A / B:

 • Pagini
 • Mesaje
 • Produse
 • Tipuri de postare personalizate
 • Prima pagină
 • Widget-uri
 • Meniuri de navigare
 • hărți termice
 • Și altele.

De asemenea, oferă un serviciu de optimizare a conversiilor native pentru utilizatorii avansați de WordPress. Nelio Software funcționează excelent cu toate companiile populare de găzduire WordPress.

4. Platforma VWO Experience

Platforma VWO Experience

Platforma VWO Experience este un fantastic serviciu de testare pe split a WordPress A / B. Vă permite să afișați 2 versiuni ale site-ului dvs. web către utilizatori diferiți în același timp și monitorizează ce variantă transformă mai mulți vizitatori în clienți.

Iată ce puteți testa A / B pe site-ul dvs. cu platforma VWO Experience:

 • Prima pagină
 • Subtitrare
 • Proiectare și aspect
 • Meniuri de navigare
 • Formulare
 • Apel la acțiuni
 • Dovada sociala

VWO arată rezultatele testului împărțit în mai multe formate, incluzând creșterea procentuală, nivelul de încredere, impactul direct și indirect, etc. Puteți găsi un câștigător al celor două variante ale dvs. și apoi implementați modificările pentru a îmbunătăți performanța site-ului dvs..

5. Tester simplu de pagină

Tester simplu de pagină

Tester simplu de pagină este un plugin gratuit de testare pe split A / B WordPress. Vă permite să configurați un test split pe site-ul dvs. în 3 pași simpli: Editați o pagină, configurați un test split și declarați varianta câștigătoare.

Este compatibil cu obiectivele Google Analytics pentru a urmări vizitatorii unici pentru fiecare variantă, astfel încât să puteți identifica ce versiune a site-ului dvs. implică mai mulți utilizatori. Există, de asemenea, o versiune premium a pluginului, cu mai multe caracteristici, precum urmărirea conversiilor și analiza statistică completă.

6. Testare A / B pentru WordPress

Testare A / B pentru WordPress

Testare A / B pentru WordPress este un alt plugin de testare despărțit gratuit pentru site-ul dvs. Vă permite să setați A / B split test folosind editorul de text Classic în WordPress.

Acceptă shortcodes pentru a adăuga teste împărțite în paginile, postările și tipurile dvs. de postări personalizate cu ușurință. Pluginul arată rezultate statistice complete, astfel încât să puteți decide o variantă câștigătoare și apoi să eliminați codul scurt de testare A / B doar cu un clic.

7. Hotjar

Hotjar

Hotjar este un instrument de testare split A / B premium pentru a experimenta mai multe variante ale site-ului dvs. web și pentru a afișa ceea ce rezonează cel mai bine cu publicul dvs. Cel mai bine este să vă identificați dacă o anumită culoare sau stil de aspect funcționează sau nu pentru vizitatorii site-ului dvs. Web.

Vine cu multe alte funcții pentru a aduna date și a îmbunătăți experiența clienților pe site-ul dvs. Puteți solicita, de asemenea, vizitatorilor să lase feedback pe versiunile dvs. diferite de pe site.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să aflați cele mai bune plugin-uri și instrumente de testare pe split WordPress A / B. De asemenea, poate doriți să consultați articolul nostru despre cum să testați Split A / B formularele dvs. WordPress pentru a stimula conversiile.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me