7 cele mai bune plugin-uri pentru generarea de plumb WordPress comparate (2020)

comparativ cu cele mai bune plugin-uri de generare de plumb WordPress


Căutați un plugin de generare de plumb WordPress pentru a vă crește lista de e-mailuri și pentru a vă îmbunătăți rata de înregistrare? Dacă doriți să extindeți lista de e-mailuri și să vă duceți afacerea la nivelul următor, atunci trebuie să utilizați o soluție de generare de plumb WordPress pe site-ul dvs..

În acest articol, vom compara cele mai bune plugin-uri pentru generarea de plumb WordPress și vă vom ajuta să identificați care dintre acestea este cea mai potrivită pentru nevoile dvs..

De ce să folosiți un plugin pentru generarea de plumb WordPress?

Forma dvs. de optină este cel mai important element care vă poate crea sau rupe marketing prin e-mail. Deși fiecare serviciu de marketing prin e-mail vă permite să creați formulare de optin pe site-ul dvs., acestea de obicei arată prea generice și nu reușesc să atragă atenția vizitatorilor site-ului dvs..

Pentru a crea o formă captivantă care să se transforme, trebuie să utilizați un plugin de generare de plumb WordPress pe site-ul dvs..

Alte câteva avantaje ale utilizării unui plugin pentru generarea de plumb WordPress sunt:

 • Mai multe tipuri de optină: Un plugin bun pentru generarea de plumb vă permite să creați mai multe tipuri de optin optimizate pentru conversii, cum ar fi ferestrele de tip lightbox, bare plutitoare, covorașe de bun venit pe ecran complet, casete de defilare și multe altele.
 • Opțiuni de direcționare: Bombardarea vizitatorilor cu pop-up-uri poate fi frustrant. Cu opțiunile de direcționare potrivite, puteți afișa ferestre de tip pop-up și formulare utilizatorului potrivit la momentul potrivit.
 • Integrare ușoară: O soluție bună de generare de plumb se integrează perfect cu toate serviciile majore de e-mail marketing.

Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune soluții de generare de plumb WordPress de pe piață pentru a vă ajuta să transformați site-ul dvs. într-o mașină de generare de plumb.

1. OptinMonster

optinmonster

OptinMonster este cea mai puternică soluție de generare de plumb din lume. Este livrat cu șabloane pre-construite performante, care s-au dovedit a transforma vizitatorii dvs. în clienți și clienți. Puteți alege tipul de campanie perfect care să atragă cu ușurință atenția vizitatorilor dvs., cum ar fi o fereastră de tip pop-up, bară plutitoare, un covor de bun venit pe ecran complet și multe altele.

Nu pierdeți articolul nostru despre cele mai bune pluginuri popup WordPress.

Cu motorul său puternic de direcționare și segmentare, puteți afișa fiecărui vizitator pe site-ul dvs. un mesaj personalizat pe baza locației sale geografice, a sursei de trimitere, a paginii sau a secțiunii site-ului pe care îl vizionează și multe altele.

Unele caracteristici cheie ale OptinMonster sunt:

 • Tehnologie cu intenție de ieșire: Recuperați abandonarea vizitatorilor în clienți, arătând campanii personalizate vizitatorilor dvs. în momentul exact în care urmează să plece.
 • Retargeting la fața locului: Creați oferte speciale care vizează vizitatori repetiți pe baza interacțiunilor lor anterioare pe site-ul dvs..
 • Campanii de urmărire la fața locului: Urmăriți-vă vizitatorii cu campanii declanșate pe baza interacțiunilor vizitatorilor.
 • Retargeting de cookie-uri: Creați cookie-uri de browser personalizate pe baza datelor demografice ale clienților dvs. cum ar fi vârsta, sexul și locația, apoi afișați campanii foarte direcționate pentru a genera conversii.

OptinMonster se integrează perfect cu toate serviciile majore de e-mail marketing. Un plugin de conector gratuit este disponibil pentru a descărca din depozitul pluginului WordPress care vă permite să încorporați cu ușurință formularele dvs. OptinMonster.

Începeți cu OptinMonster astăzi.

2. WPForms

wpforms

WPForms este cel mai prietenos formular de contact de pe piață. Vă permite să creșteți cu ușurință lista dvs. de e-mail conectând formularele dvs. WordPress cu instrumentele dvs. preferate de marketing prin e-mail.

Cu constructorul puternic de drag and drop, puteți crea cu ușurință o formă uimitoare în doar câteva minute fără a atinge o singură linie de cod. Toate formularele pe care le creați vor răspunde 100%, ceea ce înseamnă că vor funcționa excelent pe telefoane mobile, tablete și computere desktop.

Câteva moduri în care WPForms vă permite să vă creșteți lista de e-mailuri sunt:

 • Integrare ușoară: Conectați cu ușurință formularele WordPress la instrumentul dvs. preferat de marketing prin email, inclusiv AWeber, MailChimp, GetResponse, Contact constant și Monitorul campaniei.
 • Creare ușoară de forme: După ce vă conectați formularul la instrumentul dvs. de marketing prin e-mail, puteți crea formularele dvs. de generare de plumb chiar din tabloul de bord WordPress. Nu este nevoie să vă conectați la serviciul dvs. de marketing prin e-mail.
 • Adăugați o casetă de validare pentru înscriere prin e-mail: Cu logică condiționată inteligentă, adăugați o casetă de selectare la formularele de contact. Dacă un utilizator îl selectează, le puteți adăuga automat pe lista dvs. fără a le face să completeze un alt formular.
 • Reduceți abandonarea formei: WPForms vă permite să surprindeți intrări parțiale ale formularului, chiar dacă un vizitator nu vă completează complet formularul. Puteți urmări apoi acei clienți interesați și să-i transformați în clienți.
 • Si multe altele…

Începeți cu WPForms astăzi.

Vrei să începi cu versiunea gratuită în schimb? Încerca WPForms Lite.

Notă: WPForms este cel mai bun plugin al nostru de formă de WordPress.

3. prosperați conduceți

prospera conduce

Thrive Leads este un plugin pentru creatorul de forme optin care vă permite să vă creșteți lista de e-mailuri pe site-ul dvs. web.

Thrive Leads vine cu un simplu editor de drag and drop pentru a crea forme optin. Vă permite să creați diferite tipuri de forme optin, cum ar fi caseta luminoasă pop-up, forme orizontale lipicioase, forme optin în doi pași și multe altele.

De asemenea, oferă funcții de direcționare de bază și testare A / B pentru a genera mai multe conversii pe site-ul dvs. WordPress. În comparație cu OptinMonster, opțiunile de direcționare sunt limitate, dar sunt încă destul de frumoase. Cu toate acestea, din moment ce Thrive Leads a fost construit ca un plugin WordPress, acesta poate încetini în mod semnificativ site-ul dvs., în funcție de mediul dvs. de găzduire partajat și configurarea WordPress.

Începeți cu Thrive Leads astăzi.

4. Înflorește

Bloom Plugin prin teme elegante

Elegant Themes Bloom este un alt plugin WordPress care te ajută să creezi forme optinice frumoase pentru a-ți crește lista de e-mailuri. Cu peste 100 de șabloane încorporate și 6 tipuri de afișare, puteți personaliza cu ușurință formularele optin pentru a le oferi acea atingere „personală”.

Formularele Optin pot fi create rapid prin conectarea formularelor dvs. cu 16 servicii de e-mail diferite. Toate formularele sunt receptive și gata de retină, ceea ce înseamnă că formularele dvs. sunt ușor de citit pe toate dispozitivele, inclusiv dispozitivele mobile, tabletele și desktopurile.

Similar cu Thrive Leads, Bloom a fost construit și ca un plugin WordPress, astfel încât poate avea un impact asupra performanței site-ului dvs. web pe baza mediului de găzduire și a configurației WordPress. Unele funcții puternice, cum ar fi intenția de ieșire a lui OptinMonster, nu sunt disponibile în Bloom.

Începeți cu Bloom azi.

5. Formele de optină

forme optine

Optin Forms este un plugin gratuit pentru generarea de plumb WordPress care vă permite să creați forme optin simple pe site-ul dvs. web.

Este livrat cu 5 modele de forme personalizabile și vă permite să modificați toate textele, fonturile și dimensiunile fontului. Funcționează cu servicii majore de e-mail marketing precum AWeber, iContact, MailChimp, GetResponse, Madmimi, Interspire Email Marketing și ConvertKit.

Dacă nu aveți un buget pentru un plugin de generare de plumb WordPress, Optin Forms ar putea fi soluția potrivită pentru dvs. Gratuitul este un preț pe care fiecare îl poate permite.

Începeți cu Optin Forms astăzi.

6. MailChimp pentru WordPress

mailchimp pentru pluginul wordpress

MailChimp este cel mai important serviciu de marketing prin e-mail care vă permite să creșteți e-mailul gratuit până la 2000 de abonați. Cu pluginul MailChimp for WordPress, puteți adăuga mai mulți abonați la lista dvs. de e-mailuri MailChimp direct de pe site-ul dvs. WordPress cu ușurință. Totuși acesta nu este un plugin oficial MailChimp. Acesta a fost construit de o companie de pluginuri WordPress cunoscută sub numele de ibericode.

Nu pierdeți articolul nostru despre cum să creați un e-mail în mod corect.

Puteți crea formulare de optin de bază sau integra cu orice alte formulare de pe site-ul dvs., cum ar fi formularele de comentarii, de contact sau de plata.

Există multe suplimente gratuite și premium, cum ar fi Bara de sus MailChimp, Activitatea MailChimp, Sincronizarea utilizatorului MailChimp, Captcha și multe altele.

Dacă sunteți un utilizator MailChimp în căutarea unui plugin WordPress gratuit pentru a crea forme de bază WordPress, atunci acest plugin ar putea fi alegerea potrivită. De asemenea, doriți să consultați aceste alternative MailChimp pentru a vedea alte opțiuni.

Începeți cu MailChimp pentru WordPress azi.

7. LiveChat Inc

chat live

LiveChat vă permite să adăugați o casetă de chat rapidă pe site-ul dvs. web și să începeți să vorbiți cu potențialele dvs. oportunități.

LiveChat ar putea fi soluția potrivită pentru dvs. dacă doriți să întrebați potențialii dvs. clienți și clienții despre ce le împiedică să le convertească. În acest fel, puteți oferi asistența necesară celor nevoiași și să îi convertiți în clienți.

În cele mai multe cazuri, problemele sunt rezolvate la fața locului. Cu toate acestea, LiveChat vă permite, de asemenea, să vă integrați cu instrumentele preferate de marketing prin e-mail, astfel încât să puteți adăuga potențialul dvs. potențial în lista de abonați și să le urmați cu aceștia dacă au nevoie de asistență suplimentară..

Începeți cu LiveChat astăzi.

Care este cel mai bun plugin pentru generarea de plumb pentru WordPress?

După comparația noastră, este evident că OptinMonster este cel mai bun plugin pentru generarea de plumb pentru a vă dezvolta lista de e-mailuri. Vine cu toate caracteristicile pe care le doriți vreodată de la o soluție de generare de plumb.

Indiferent dacă aveți un site de comerț electronic, un site web de afaceri sau un simplu blog, veți considera că este extrem de util pentru transformarea vizitatorilor abandonați în abonați de e-mail..

OptinMonster este un produs autonom care funcționează pe fiecare site web, indiferent dacă este un blog WordPress, magazin Shopify, pagină HTML sau altceva în întregime.

Dacă căutați o soluție specifică WordPress care vă permite să vă conectați formularele cu serviciul dvs. de marketing prin e-mail, atunci puteți utiliza WPForms. Cu WPForms, puteți afișa chiar și o casetă de selectare pe formularele de contact. La selecție, utilizatorii vor fi adăugați automat la lista dvs. de e-mail, fără a mai trebui să depună un alt formular. Alături de un plugin de generare de plumb, un instrument CRM ajută, de asemenea, la traducerea plumbului în vânzare.

Primă: Consultați cel mai bun plugin de acordare WordPress pentru a crea cadouri de succes pe site-ul dvs. web.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cel mai bun plugin pentru generarea de plumb WordPress pentru site-ul dvs..

Dacă v-a plăcut acest articol, v-ar putea dori, de asemenea, recenzia noastră asupra celor mai bune servicii de e-mail marketing pentru a vă crește traficul pe site.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map