7 cele mai bune plugin-uri pentru YouTube Video Gallery pentru a îmbunătăți vizionările

plugin-uri pentru galeria video


Căutați un plugin bun pentru galeria video YouTube pentru site-ul dvs. web? În mod implicit, adăugarea unui videoclip YouTube pe postarea dvs. pe blog este la fel de ușoară precum copierea URL-ului video.

Dar când doriți să adăugați mai multe videoclipuri într-o singură pagină sau postare, poate doriți să le organizați sub forma unei galerii. Acolo apare un plugin pentru galeria video WordPress. Aceste plugin-uri vă ajută să afișați videoclipurile în mod corect, sub forma unei galerii, fără a scrie o singură linie de cod și a compromite viteza de încărcare..

În acest articol, am enumerat câteva dintre cele mai bune pluginuri pentru YouTube YouTube Gallery, care vă vor permite să adăugați galerii video frumoase pe site-ul dvs. în câteva minute. Toate pluginurile enumerate mai jos sunt super ușor de manipulat și oferă funcții excelente. Dar înainte să aruncăm o privire la aceste plugin-uri, să înțelegem cum un plugin pentru galeria video poate fi util pentru site-ul dvs..

1. Galeria Envira

Envira-Galerie

Galeria Envira este unul dintre cele mai populare imagini și plugin-uri pentru galeria video care vă permite să afișați videoclipurile YouTube într-o formă de galerie. Este livrat cu un constructor de drag and drop robust, ceea ce vă face ușor să construiți o galerie WordPress. Cu șabloanele sale pre-construite, puteți personaliza rapid galeriile și le puteți oferi aspectul perfect pe care îl merită.

Pentru a vă face mai interesante galeriile, puteți adăuga opțiunea de prezentare de diapozitive sau puteți activa un mod luminos pentru ecran complet. Cu Envira, încorporarea videoclipurilor de pe YouTube, Vimeo, Wistia, etc este foarte ușoară. Puteți adăuga, de asemenea, un buton de partajare, astfel încât utilizatorii să își poată partaja videoclipurile cu familia și prietenii lor pe rețelele de socializare. Cu multe alte funcții uimitoare, Envira este una dintre cele mai bune opțiuni la care puteți merge.

2. Galeria uTubeVideo

plugin galerie video uTube

Galeria uTubeVideo este un alt excelent plugin pentru YouTube care vă permite să adăugați videoclipurile dvs. YouTube sub forma unei galerii chiar pe site-ul dvs. WordPress.

Pluginul are mai multe opțiuni pentru a vă personaliza videoclipurile. De exemplu, puteți adăuga o bară de progres pentru ca utilizatorii dvs. să știe când videoclipurile sunt pe cale să se termine, să adăugați rezoluția de pornire a videoclipurilor dvs., să setați dimensiunea playerului video, etc. Pluginul oferă suport integrat pentru YouTube și Vimeo. Deci este ușor să obțineți videoclipuri încorporate de pe aceste două platforme.

3. YourChannel

CanalulDvs

CanalulDvs este un alt plugin de galerie YouTube WordPress strălucitor care permite utilizatorilor să vizioneze videoclipurile dvs. YouTube chiar de pe site-ul dvs. web. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți numele de utilizator și ID-ul canalului YouTube și va configura instantaneu o galerie video pentru dvs. pe site-ul dvs. web. Îți poți reda videoclipurile fie în postarea ta, fie sub forma unei casete luminoase.

Pentru a face videoclipurile dvs. mai atrăgătoare, utilizați una dintre cele 7 miniaturi frumoase pe care le oferă. Puteți adăuga, de asemenea, o opțiune de tranziție lină dacă doriți. Pluginul este gata de traducere și acceptă și RTL. Sistemul de cache vă ajută videoclipurile să se încarce mai repede, astfel încât nu trebuie să faceți compromisuri în ceea ce privește performanțele site-ului dvs. web.

4. Galeria YouTube

Galeria YouTube

Galeria YouTube este un alt plugin uimitor al galeriei YouTube care vă permite să afișați toate videoclipurile dvs. YouTube sub forma unei grile sau a unei galerii chiar pe site-ul dvs. web. Nu trebuie să faceți nimic pentru a insera aceste videoclipuri. Introduceți codul dvs. video YouTube și pagina video va fi creată automat pentru dvs. Puteți lucra apoi și la dimensiunile miniaturii video. De exemplu, în loc de raportul implicit 16: 9, puteți seta un raport 4: 3 dacă doriți.

Dacă afișați videoclipurile dvs. într-un formular grilă, puteți adăuga până la 4 coloane diferite. În fiecare pagină, sunt afișate 8 videoclipuri, dar puteți ajusta și numărul videoclipurilor afișate. Pluginul răspunde, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. web funcționează bine pe desktop, tabletă și dispozitive mobile. Dacă galeria dvs. este vizualizată pe un telefon, navigarea în miniatură este înlocuită cu două dimensiuni mari Anterior și Următor → icoane.

5. Galerie foto de 10Web

Galerie foto de 10Web

Cu Galerie foto, nu trebuie să petreci ore întregi lucrând la galeriile tale foto. Puteți avea o galerie de răspuns cu imagini și videoclipuri frumoase și mobile în câteva minute. Aceste galerii arată uimitor pe dispozitive, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la aspectul său.

Galerie foto este integrată cu plugin-uri de comerț electronic și gateway-uri de plată precum PayPal și Stripe. Acest lucru vă face mai ușor să vă vindeți produsele sau serviciile dacă doriți, chiar din interiorul videoclipurilor dvs. De asemenea, aveți o flexibilitate deplină în ceea ce privește designul galeriilor dvs. Îl puteți stila exact așa cum doriți, cu toate opțiunile sale de personalizare.

6. Galeria video – Galeria YouTube

Galerie video - Galeria YouTube

Galerie video este un alt plugin uimitor al galeriei video YouTube WordPress care vă face ușor să creați o galerie video fără să scrieți o singură linie de cod. Dacă doriți să vă afișați videoclipurile într-un mod clar și clar, atunci Galeria video este pluginul de care aveți nevoie. Oferă un editor ușor de utilizat, care facilitează crearea rapidă și ușoară a galeriilor. Aveți, de asemenea, opțiunea de a alege dintre 9 layout-uri ale galeriei diferite, adăugați efecte hover, adăugați funcția de zoom și multe altele.

Pluginul are suport integrat pentru Vimeo, YouTube, Wistia și MP4. În funcție de cerințele dvs., puteți adăuga ușor videoclipurile dvs. de pe oricare dintre aceste platforme. De asemenea, puteți prelua controlul asupra culorii, dimensiunii și alinierii textului de descriere.

7. WP YouTube Gallery

plugin-uri pentru galeria video YouTube

Cu WP YouTube, puteți crea unele dintre cele mai atrăgătoare galerii video în câteva minute. Puteți apoi să-l personalizați după cum doriți. Vă permite să adăugați un titlu și să definiți și limita de conținut. Puteți chiar să vă ascundeți titlul, să dezactivați videoclipurile conexe și multe altele.

Deci asta este. Acestea sunt unele dintre cele mai bune plugin-uri pentru galeria video WordPress pe care ar trebui să le încercați cu siguranță. Sperăm că ați găsit util acest articol. S-ar putea să doriți să știți cum să creați o galerie de imagini în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map