7 cele mai bune plugin-uri pop-up pentru rotirea WordPress pentru a stimula conversiile

Cele mai bune plugin-uri pentru spinning roată WordPress


Căutați cele mai bune plugin-uri pop-up pentru rotițe WordPress?

Un plugin pentru roata rotativă îi determină pe utilizatori să se învioreze să învârtă roata pentru a câștiga ceva. Este o modalitate excelentă de a stimula conversiile pe site-ul dvs..

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune plugin-uri WordPress „spin to win” pentru a stimula implicarea la fața locului.

Alegerea celui mai bun plugin de rotire WordPress

Puteți găsi pe piață mai multe plugin-uri gratuite și plătite pentru rotile WordPress, care le permit utilizatorilor să învârtă roata pentru a câștiga premii.

Iată câteva caracteristici cheie pe care le veți vedea adesea într-un plugin pop-up rotativ WordPress:

 • Posibilitatea de a adăuga premii la fiecare felie
 • Personalizarea culorii, dimensiunii și a feliilor
 • Integrare cu servicii de e-mail marketing
 • Conformitatea GDPR pentru colectarea datelor
 • Sistem automat de generare de cupoane
 • Obțineți informații despre modul în care utilizatorii utilizează roata rotativă

Haideți să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune plugin-uri de rotire WordPress care vă ajută să stimulați conversiile.

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster este cel mai puternic software de generare de plumb și de optimizare a conversiilor din lume. Vă permite să convertiți vizitatorii abandonați în abonați și clienți. Vă permite să creați un formular de opțiune pentru roți cupoane gamate pentru a atrage utilizatorii să se aboneze la lista dvs. de e-mail.

Legate de: Cum să crești lista de e-mailuri

Pop-up-ul roții rotative vă permite să oferiți premii excelente utilizatorilor. Angajează audiența făcându-i să joace jocul cu rotile rotative pentru a obține recompense. Puteți oferi premii precum mită optin (cum ar fi cărți electronice), reduceri, coduri promoționale, etc.

OptinMonster vine cu 3 șabloane de roată rotativă încorporate. Puteți utiliza constructorul drag and drop pentru a personaliza popup-urile cu rotile optin. Vă permite să editați roata și să puneți premii la fiecare secțiune cu ușurință.

Exemplu OptinMonster rotor rotativ

Cu campania pop-up rotativă, puteți integra un serviciu de e-mail marketing și crește în mod excepțional abonații. Partea cea mai bună este că OptinMonster furnizează integrarea exclusivă a serviciilor populare de marketing prin e-mail, cum ar fi Constant Contact, MailChimp, AWeber și multe altele.

Consultați recenzia noastră completă OptinMonster pentru mai multe detalii. Puteți utiliza, de asemenea, codul nostru cupon OptinMonster pentru a beneficia de o reducere uriașă.

2. Reducție Win-Wheel pentru WooCommerce

Reducție Win-Wheel pentru WooCommerce

Reducție Win-Wheel pentru WooCommerce este un excelent plugin pentru rotile WordPress. Este livrat cu mai multe declanșatoare pentru a încărca roata rotativă, inclusiv încărcarea pe pagina, faceți clic pe o pictogramă pentru a încărca și pe sarcina de ieșire.

Acesta generează coduri de cupon și le trimite prin e-mail automat utilizatorilor. Puteți monitoriza starea activității și a cupoanelor din tabloul de bord al administratorului dvs. WordPress. Pluginul este gata de traducere și acceptă WPML.

3. Roata pop-urilor

Roata pop-urilor

Wheel of Popups este un plugin pop-up de rotire prietenos cu comerț electronic. Funcționează perfect cu toate platformele, inclusiv WooCommerce, Shopify, Magento, etc. Puteți utiliza acest plugin pe site-ul dvs. WordPress pentru a conduce mai mult trafic și implicarea utilizatorilor.

Pluginul oferă un șablon pop-up cu roți de reducere, unde puteți personaliza culori, fonturi, text și premii. Are mai multe instrumente de marketing pentru a vă promova campaniile.

4. Roată optină WP

Roată optină WP

Roată optină WP este un plugin popup gratuit pentru rotirea WordPress. Vă permite să creați mai multe roți cu 12 felii și puteți adăuga legături la recompense diferite în fiecare secțiune de felie. Pluginul vă permite să vă integrați cu MailChimp pentru a vă crește lista de e-mailuri.

Configurarea pluginului este ușoară și puteți controla complet atunci când doriți să afișați popupul roții pentru utilizatori. Este conform GDPR și acceptă mai multe limbi.

5. Lucky Wheel pentru WooCommerce

Lucky Wheel pentru WooCommerce

Lucky Wheel pentru WooCommerce este un alt plugin gratuit pentru pop-up-ul pentru rotirea WordPress pentru site-urile dvs. de comerț electronic. Încurajează înscrierile prin e-mail pentru a roti roata și a câștiga recompense.

Vă permite să adăugați până la 6 felii într-o roată și să creați reduceri multiple pentru utilizatori. Pluginul vă permite să trimiteți codul de reducere la e-mailul pe care l-a introdus utilizatorul dvs. pentru a roti roata. Vă permite, de asemenea, să limitați timpul de filare.

6. Roată de CrazyRocket

Roată de CrazyRocket

Roată de CrazyRocket este un plugin popup simplu pe roata rotativă pentru WordPress. Vine cu teme frumoase despre roți, care captează atenția utilizatorilor și îi atrage să rotească roata. Acesta generează un cod cupon unic pentru fiecare rotire și îl aplică automat în coșul de cumpărături.

Pluginul oferă 3 tipuri de jocuri, inclusiv roata rotativă, slot machine și cărți de câștig „n”. Puteți utiliza declanșatoarele sale inteligente pentru a afișa ferestre pop-up la momentul potrivit, cum ar fi la ieșire, timpul petrecut pe o pagină, vizualizări pe pagină sau derulare.

7. Vânzări Wheely

Vânzări Wheely

Vânzări Wheely este un plugin popup rotativ WordPress pentru site-uri web pentru afaceri mici și magazine online. Se declanșează fereastra pop-up când utilizatorii dvs. sunt pe cale să închidă fila browserului. Utilizatorii trebuie să introducă adresa de e-mail pentru a învârti roata și a primi cupoane de reducere.

Pluginul vă permite să personalizați text, culori, fonturi și logo. De asemenea, vă oferă informații detaliate despre modul în care utilizatorii dvs. răspund la roata rotativă.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cel mai bun plugin popup WordPress „spin to win”. De asemenea, poate doriți să consultați ghidurile noastre despre cel mai bun plugin de acordare a WordPress și să creați un cadou de succes pe site-ul dvs. WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map