7 cele mai bune producătoare de pagini WordPress glisate și plasate comparativ (2020)

în comparație cu cei mai buni producători de pagini wordpress


Căutați cel mai bun constructor de pagini WordPress? Doriți să construiți un site web fără să angajați un dezvoltator? Un constructor de site-uri WordPress drag and drop vă face ușor să creați și să personalizați site-uri web frumoase pe cont propriu.

În acest articol, vom compara cei mai populari generatori de pagini WordPress de drag și drop, astfel încât să puteți alege cel mai potrivit pentru nevoile dvs. și să începeți să creați site-ul dvs..

Notă: În loc de un constructor de pagini WordPress, dacă sunteți în căutarea unei platforme CMS complete / pentru creatori de site-uri web, consultați colecția noastră de cei mai buni producători de site-uri.

Utilizarea unui WordPress Page Builder

Deși este ușor să găsești o temă WordPress care să se adapteze fluxului de lucru, opțiunile de personalizare ale majorității temelor sunt limitate. Dacă nu sunteți dezvoltator, nu puteți face modificări semnificative la designul temei.

De aici vine un constructor de pagini WordPress. Glisați și fixați pluginul pentru creatorul de pagini WordPress vă permite să creați machete personalizate pentru site-ul dvs. web așa cum doriți. Practic: dacă vă puteți imagina, puteți să-l creați acum (chiar dacă nu sunteți expert în tehnologie!).

Legate de: Recenzie WordPress: trebuie să citiți înainte de lansarea unui site.

Să aruncăm o privire la ceea ce ar trebui să țineți minte atunci când comparați cei mai buni creatori de pagini WordPress, astfel încât să puteți alege cea potrivită pentru nevoile dvs..

Compatibilitate:

Dacă nu vă interesează să schimbați tema dvs. WordPress existentă pentru un plugin pentru constructor de pagini, atunci primul lucru pe care trebuie să îl verificați este dacă constructorul pe care doriți să îl utilizați este compatibil cu tema dvs. WordPress.

Dacă găsiți probleme de compatibilitate, atunci poate doriți să utilizați o temă compatibilă cu constructorul pentru site-ul dvs. Majoritatea constructorilor din acest articol sunt compatibili cu toate temele.

Caracteristici:

Trebuie să înțelegeți calitatea unică a fiecărui constructor atunci când comparați caracteristicile. De exemplu, unii constructori sunt livrați cu o mulțime de machete încorporate, în timp ce alții oferă zeci de efecte de animație.

sensibilitate:

Trebuie să vă asigurați că constructorul de pagini pe care îl alegeți vă permite să creați layouturi responsive, prietenoase cu dispozitivele mobile. Pentru confortul dvs., fiecare constructor de pagini pe care l-am enumerat în acest articol vă permite să creați machete prietenoase pentru mobil.

De asemenea, verificați: Teme WordPress de Sus

SEO:

Trebuie să vă asigurați că constructorul de pagini creează machete SEO prietenoase. Din fericire, toți constructorii de pagini enumerați în acest articol sunt 100% SEO prietenoși atunci când sunt combinați cu pluginul Yoast SEO.

Acum, să aruncăm o privire asupra celor mai bune pluginuri pentru crearea de pagini de drag and drop pentru WordPress.

Top 7 WordPress Page Builder

 1. Castor constructor: Cel mai ușor constructor de pagini WordPress
 2. Divi Builder: Complet web builder cu peste 100 de demo-uri
 3. Elementor: Constructor de teme WordPress cu tone de integrări
 4. Themify Builder: Cel mai bun mod de editare frontend
 5. Thrive Architect: Cel mai bun constructor de pagini de destinație pentru WordPress
 6. SiteOrigin: Cel mai bun constructor de site-uri WordPress gratuit
 7. WP Bakery Page Builder: Cel mai popular constructor de site-uri WordPress

1. Beaver Builder: Cel mai ușor creator de pagini WordPress

constructor de castor

Beaver Builder este unul dintre cei mai buni producători de site-uri WordPress. Vă oferă posibilitatea de a crea un site web așa cum doriți, fără să cunoașteți abilități de codare. Puteți trage și plasa pentru a crea pagini frumoase cu ușurință.

Beaver Builder vine cu zeci de șabloane de pagini superbe, astfel încât să puteți porni cu ușurință designul dvs. fără a începe de la zero. Puteți alege un șablon, înlocuiți imaginile și textul cu unul propriu, apoi apăsați pe publicare.

Beaver Builder funcționează cu majoritatea temelor WordPress oferindu-vă un control deplin asupra conținutului. Cel mai bun lucru este că, chiar dacă încetați să utilizați pluginul, conținutul dvs. este portat la editorul WordPress, cunoscut și ca editor WYSIWYG. Cu planul pro și mai sus, veți obține teme frumoase compatibile cu Beaver Builder, care vă permit să modificați stilurile cu personalizatorul nativ WordPress.

Preț: începe la 99 USD pentru site-uri nelimitate. Vezi ofertele noastre pentru Beaver Builder!

Începeți cu Beaver Builder astăzi.

2. Divi Builder: Web Site Builder complet cu 100 de demo-uri

constructor divi

Divi Builder este un puternic constructor de pagini WordPress care vă permite să construiți orice tip de design pe site-ul dvs. cu drag and drop. Divi Builder este realizat de Elegant Themes, o renumită companie de teme și pluginuri WordPress.

Constructorul Divi funcționează pe aproape orice site web WordPress. Vă oferă posibilități infinite de a crea cele mai avansate machete fără a fi necesar să atingeți o singură linie de cod.

Pluginul este inclus cu 46 de module de construire, 20 de tipuri de rânduri și 3 tipuri de secțiuni, toate putând fi combinate și aranjate pentru a crea aproape orice tip de site web. Cu setările sale avansate de design, puteți personaliza fiecare element într-o mare măsură.

De asemenea, consultați aceste teme pentru copii Divi.

Acestea fiind spuse, dacă doriți să faceți schimbări în timp real cu privire la design, atunci este posibil să doriți să utilizați tema Divi. Cu tema, puteți să vă construiți pagina cu editorul de frontend, astfel încât paginile dvs. să poată fi actualizate chiar de pe frontend, fără a fi nevoie să comutați înainte și înapoi de pe tabloul de bord pe site-ul dvs..

Preț: începe de la 89 USD (include peste 100 de pachete de site-uri)

Începeți astăzi cu Divi Builder.

3. Elementor: WordPress Theme Builder With Tons of Integrations

elementor

Elementor este primul constructor de pagini avansat gratuit și open source pentru WordPress. Cu ajutorul constructorului de drag and drop rapid, puteți efectua modificări instantanee de pagini din frontendul site-ului dvs. Elementor este cunoscut pentru performanțele sale de mare viteză, ceea ce îl face să fie distractiv și ușor de construit.

Cu biblioteca sa extinsă de șabloane, obțineți sute de șabloane frumoase de WordPress de către designerii lor de top, care pot fi exportate pe diferite site-uri web prin intermediul constructorului de pagini..

Elementor acceptă un design receptiv mobil care vă permite să creați pagini web care funcționează excelent pe orice dispozitiv.

Alte caracteristici interesante ale Elementor sunt:

 • pânză: Puteți construi o nouă pagină de destinație fără antet sau subsol, optimizată pentru conversii mari.
 • Modul de întreținere: Pentru întreținere, puteți obține site-ul dvs. offline cu modul său de întreținere încorporat.
 • Integrare Zapier: Integrarea site-ului dvs. web cu o aplicație web terță parte este o briză folosind integrarea sa Zapier.

Preț: începe la 49 USD pentru o licență unică de site

Începeți cu Elementor astăzi.

4. Builder Themify: Cel mai bun mod de editare a frontendurilor

Themify Builder

Themify Builder vine cu o interfață drag and drop care vă ajută să creați orice aspect pe care vi-l puteți imagina cu ușurință. Constructorul are peste 60 de machete preconstruite și efecte de animație din care puteți alege. Aceasta înseamnă că puteți construi rapid pagini frumoase, fără a fi necesar să începeți de la zero. Nu trebuie decât să importați aspectele pe care doriți să le utilizați, să înlocuiți imaginile și textul și ați terminat.

Constructorul este o caracteristică standard pentru toate temele Themify. Puteți utiliza, de asemenea, pluginul lor de constructor cu orice temă WordPress terță parte.

Verificați și: Plugin-uri WordPress de top

Din interfața compactă backend, puteți utiliza funcția drag and drop pentru a construi module ușor și rapid. În frontend, puteți previzualiza designul și puteți face modificări live ale modulelor dvs..

Pentru a îmbunătăți capabilitățile Themify Builder, puteți găsi tone de suplimente diferite care pot fi achiziționate separat sau sub forma unui pachet.

Preț: pluginul principal este gratuit. 39 USD pentru pachetul suplimentar

Începeți cu Themify Builder astăzi.

5. Arhitect Thrive: Cel mai bun constructor de pagini de destinație pentru WordPress

arhitect prospera

Thrive Architect este un constructor de pagini creat pentru site-uri web concentrate asupra conversiilor. Thrive Architect este dezvoltat de aceiași oameni din spatele Temelor Thrive, o companie care vinde teme și plugin-uri WordPress orientate spre conversie.

Thrive Architect este livrat cu un instrument de editare drag and drop și 271 de șabloane pre-construite ale paginilor de destinație. Cu Thrive Architect, puteți crea rapid o pagină de pornire uimitoare, pagina de vânzări, postări de blog și tot ceea ce ați putea cere.

Prețul: începe la 67 USD pentru o licență unică pe site sau 19 dolari pe lună pentru membru Thrive

Începeți cu Thrive Architect azi

6. SiteOrigin: Cel mai bun generator de pagini WordPress gratuit

siteorigin constructor de pagini

SiteOrigin este unul dintre cei mai populari constructori de pagini WordPress din depozitul WordPress, cu peste un milion de instalări active. Cu SiteOrigin, crearea unui conținut receptiv, bazat pe coloane, este o briză. Conținutul dvs. se va adapta la toate dispozitivele, indiferent de rezoluția ecranului.

Generatorul SiteOrigin funcționează perfect cu widget-urile WordPress existente, astfel încât să puteți adăuga widget-urile preferate site-urilor web pe care le construiți. Constructorul funcționează perfect cu orice teme WordPress. Partea cea mai bună despre SiteOrigin este că puteți găsi o mulțime de teme WordPress compatibile construite de aceiași oameni din spatele plugin-ului SiteOrigin.

Flexibilitatea este unul dintre principalele beneficii ale pluginului. Folosind constructorul său de rând avansat, puteți alege numărul exact de rânduri pentru fiecare coloană adăugată.

Prețuri: Gratuit

Începeți cu SiteOrigin astăzi.

7. WPBakery Page Builder pentru WordPress (anterior Visual Composer)

wp producător de pagini de panificatie

WPBakery Page Builder pentru WordPress, cunoscut anterior ca Visual Composer, este unul dintre cei mai populari constructori de pagini de pe piața CodeCanyon, un hub principal al pluginurilor WordPress premium..

Dacă aveți nevoie de un constructor de pagini WordPress premium care oferă actualizări de viață, nu căutați mai departe de WPBakery Page Builder. Este livrat atât cu editori frontend cât și backend, ceea ce face ca ediția de conținut să fie rapidă și ușoară.

WPBakery Page Builder funcționează perfect cu plugin-uri WordPress populare, inclusiv
Yoast SEO și WooCommerce. De asemenea, este compatibil cu plugin-uri de traducere puternice, cum ar fi Polylang și WPML, astfel încât să puteți construi cu ușurință site-uri web multilingve alimentate de constructor.

Preț: 46 USD pentru o licență unică de site

Începeți astăzi cu WPBakery Page Builder.

Întrebări frecvente: Alegerea celui mai bun Pagină Builder pentru WordPress

După ce au ajutat sute de utilizatori să configureze un site web, știm care sunt elementele de dezvoltare ale unei pagini WordPress. Iată câteva întrebări frecvente pe care le pot avea fiecare utilizator începător atunci când vine vorba de alegerea unui constructor de pagini.

Cum să activați Builder de pagini în WordPress

Activarea unui constructor de pagini în WordPress este destul de simplu. Inițial, atunci când adăugați o nouă pagină, nu veți putea vedea decât editorul Visual și Text, care este cunoscut și ca editorii WYSIWYG WordPress (Ceea ce vedeți este ceea ce obțineți). Dacă doriți să activați un constructor de pagini în loc de constructor implicit, mergeți mai departe și instalați oricare dintre constructorii de pagini WordPress de mai sus pe site-ul dvs..

După ce ați terminat, veți putea vedea constructorul de pagini în timp ce adăugați o pagină nouă sau o postare împreună cu editorul Visual și Text..

Cum pot crea o pagină HTML personalizată în WordPress?

Având capacitatea de a crea o pagină HTML personalizată în WordPress, permite proprietarului unui site să creeze în mod eficient machete, în funcție de obiectivele de afaceri. Puteți crea o pagină personalizată în WordPress urmând acești pași WPBeginner.

Care WordPress Page Builder este cea mai bună alegere?

Aproape fiecare plugin de constructor de acolo vine cu un constructor de drag and drop pe backend și un editor live pe frontend. Este important să înțelegem ce face fiecare constructor de pagini WordPress unic.

După comparația noastră, am descoperit că Beaver Builder este de departe cel mai bun constructor de pagini WordPress. Este livrat cu toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a construi machete de site minunate. Puteți utiliza colecția sa extinsă de machete preconstruite pentru a construi rapid o pagină de la sol. După selectarea machetei potrivite pentru site-ul dvs., puteți personaliza pagina așa cum doriți.

Primă: Consultați cel mai bun plugin pentru oferirea WordPress.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cel mai bun constructor de pagini WordPress pentru nevoile dvs..

Dacă v-a plăcut acest articol, v-ar putea plăcea să citiți cum să faceți un site WordPress de la început și să vă configurați blogul pentru a obține un venit suplimentar..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map