8 cele mai bune alternative Oberlo pentru dropshipping în WooCommerce în comparație

alternativă oberlo pentru woocommerce


Aveți nevoie de o aplicație dropshipping pentru WooCommerce similară cu Oberlo pentru Shopify?

Nu vă faceți griji, vă vom ajuta să găsiți cele mai bune alternative la fel de bune ca Oberlo. În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune alternative Oberlo pentru WooCommerce.

Alegerea celor mai bune alternative Oberlo pentru WooCommerce

Toate pluginurile menționate mai jos pot fi integrate perfect cu platforma WooCommerce. Indiferent de industria dvs., aceste plugin-uri vă ajută să vă eficientizați activitatea de dropshipping. Iată câteva dintre caracteristicile cheie pe care le veți găsi în mod obișnuit în aceste soluții.

 1. Importați cu ușurință produsele selectate
 2. Gestionează-ți importurile chiar din tabloul de bord WordPress
 3. Compatibilitate excelentă cu toate temele și pluginurile
 4. Integrare ușoară cu WooCommerce și WordPress

Să începem și să aflăm care sunt aceste plugin-uri.

1. Dropship.Me

DropshipMe, alternative oberlo pentru WooCommerce

Dropship.Me este una dintre cele mai populare alternative Oberlo pentru antreprenorii de tip dropshipping care poate fi integrată perfect cu WordPress și WooCommerce. Acesta oferă mai mult de 50.000 de produse de la AliExpress, un renumit magazin de comerț electronic din China, care poate fi importat pe site-ul dvs. WordPress fără probleme. Puteți utiliza acest plugin pe site-ul dvs. web și puteți începe să vindeți produsele listate imediat.

Este una dintre cele mai de încredere soluții și nu veți avea nevoie de nicio cercetare înainte de a începe să vindeți produsele sale vizitatorilor. Toate produsele enumerate aici sunt selectate manual de către experți și adăugate pe listă cu titluri și imagini profesionale. Puteți căuta produsul pe care îl doriți cu opțiunea sa de căutare și să le importați pe site-ul dvs. cu un singur clic.

2. WooDropship

WooDropship este un alt plugin uimitor care vă permite să vindeți cu ușurință toate produsele AliExpress de pe site-ul dvs. WordPress. Tot ce trebuie să faceți este să integrați acest plugin cu WooCommerce și apoi să acordați permisiunea WooDropship pentru a accesa magazinul dvs. Puteți începe apoi să vindeți produsele sale chiar din magazinul dvs. existent.

Acest plugin funcționează cu toate temele moderne și plugin-uri avansate. Îl puteți integra fie cu magazinul existent, fie cu noul dvs. magazin, oricare dintre acestea este convenabil. Puteți utiliza extensia Chrome pentru a importa produsele sale în magazin. Acest lucru face lucrurile mai simple și mai rapide pentru tine și economisește mult timp. De asemenea, vă permite să editați detaliile produsului pentru a se potrivi cu cerințele dvs. de marcă.

3. Buzunar

Spocket este una dintre cele mai bune soluții pentru a crea o afacere de încredere și de succes. Acest plugin vă permite să încercați produsele sale enumerate înainte de a începe să le vindeți vizitatorilor dvs. Puteți alege produsele dvs. de la peste 1000 de furnizori diferiți de transferuri din întreaga lume. Dacă doriți să știți cum să adăugați o țară nouă pe lista dvs. de țări WooCommerce, iată un ghid.

Testarea produsului singur vă va ajuta să înțelegeți ceea ce vindeți și puteți, de asemenea, să renunțați la produsele care credeți că nu sunt suficient de bune. Dacă afacerea dvs. are sediul în SUA, atunci veștile bune sunt că livrările dvs. pot fi foarte rapide. Acest lucru se datorează faptului că 60% din produse au sediul în SUA. Și, de asemenea, vă puteți înscrie gratuit fără a adăuga card de credit.

4. Dropified

alternative oberlo pentru WooCommerce

Dropified este încă o alternativă uimitoare Oberlo care poate fi integrată cu WooCommerce. Acest plugin este unul foarte puternic și vine cu unele dintre cele mai avansate caracteristici pentru a face business-ul dvs. de dropshipping un succes. Aici, nici nu trebuie să căutați produse separat. Acesta vă va avertiza de fiecare dată când se adaugă un produs nou. De asemenea, veți primi o notificare despre modificările de preț.

Adăugarea de produse pe site-ul dvs. WordPress este la doar un clic distanță. Pentru a vă asigura că nu vindeți produse care nu sunt pe stoc, acesta actualizează automat nivelurile de inventar. Vă permite chiar să vă urmăriți transportul, astfel încât să știți unde este și dacă a ajuns la clientul dvs. la timp.

5. Apicultură

Plugin Beeketing, dropshipping

Beeketing este o extensie WooCommerce care crește ușor vânzările magazinului tău. Cu acest plugin, puteți utiliza diferite funcții pentru a vă spori veniturile. Vine cu o opțiune de chat pe Facebook, coșul numărătoarea inversă, chiar adăugați coduri promoționale pentru reduceri pentru a vă încuraja cumpărătorii să vă cumpere produsele.

Acest plugin se integrează cu pluginul WooCommerce în mai puțin de 30 de secunde. De asemenea, puteți urmări rapoartele în timp real și vă puteți optimiza performanțele pentru rezultate mai bune.

6. Ezusy

Ezusy este cea mai bună opțiune pentru dvs. dacă doriți să importați produsele AliExpress în magazinul dvs. WooCommerce alimentat de WordPress. Cu Ezusy, este ușor să vă personalizați produsele înainte de a le adăuga în magazin. De asemenea, nu trebuie să plasați comenzi pe AliExpress manual. O face automat pentru tine.

Vă anunță despre actualizări și modificări ale prețurilor. Puteți începe să vă vindeți produsele în doar 3 pași simpli. Mai întâi, conectează-ți magazinul cu Ezusy. Puteți importa apoi produsele pe care doriți să le vindeți și, în cele din urmă, să le împingeți în magazin.

7. WooCommerce Dropshipping

WooCommerce Dropshipping este un instrument fantastic de gestionare a magazinelor care simplifică tot ceea ce se referă la dropshipping. Puteți utiliza acest instrument pentru a vă gestiona magazinul, pentru a notifica furnizorii despre o achiziție prin magazin, pentru a importa inventarul și multe altele. Vă permite, de asemenea, să vă grupați produsele în diferite categorii, în funcție de furnizori.

Dacă un produs este achiziționat, furnizorul dvs. va fi automat notificat prin e-mail. Puteți genera, de asemenea, un fișier PDF de pachet pentru ambalatori. Acest fișier poate fi atașat la e-mailul de notificare la efectuarea achiziției.

8. Dropshippers WooCommerce

WooCommerce Dropshippers este o soluție complet funcțională și bogată în caracteristici pentru antreprenorii expediați, care funcționează perfect cu site-ul dvs. WordPress WooCommerce activat. Acest plugin vă permite să vă gestionați afacerea cu ușurință chiar din tabloul de bord WordPress. Acesta permite expeditorilor care renunță să trimită informații despre orice expediere către administratorul magazinului.

Pluginul acceptă de asemenea PayPal, astfel încât administratorul poate efectua plățile către expeditorii de cădere. Puteți, de asemenea, să vă monitorizați vânzările din panoul de admin Vă permite chiar să urmăriți livrarea unui produs și vă asigurați că expeditorul aruncat la livrat la timp.

Așadar, acestea sunt unele dintre cele mai bune alternative Oberlo pe care le puteți încerca pentru magazinul dvs. online. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru configurarea magazinului de comerț electronic, iată un ghid care vă poate ajuta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map