8 cele mai bune plugin personalizate de eroare WordPress 404 (2020)

Cel mai bun plugin personalizat de eroare WordPress 404


Doriți să creați o pagină de eroare WordPress 404 personalizată?

O pagină de eroare 404 apare atunci când încercați să vizitați o pagină web, care nu este disponibilă.

O pagină de eroare 404 implicită pare plictisitoare, deci este mai bine să personalizați această pagină pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. În afară de asta, va trebui, de asemenea, să vă asigurați că configurați redirecționarea corectă a paginii pentru toate paginile șterse, pentru a putea reduce numărul de 404 erori pe site-ul dvs..

Cele mai bune pluginuri personalizate de eroare WordPress 404

Fie că doriți să creați o pagină personalizată 404 sau să configurați o redirecționare corectă, va trebui să aveți un plugin personalizat de eroare 404. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune 404 plugin-uri de pagini de eroare pentru WordPress

1. Constructor Castor

Castor constructor

Beaver Builder este cel mai popular plugin de construire a paginilor de drag and drop pe WordPress. Vine cu un șablon de pagină de eroare 404 încorporat, pe care îl puteți personaliza folosind constructorul de pagini.

În mod implicit, modelul paginii de eroare 404 include butonul principal, subintestarea, textul și butonul de apelare la acțiune. Puteți personaliza informațiile din pagină după cum doriți.

Beaver Builder 404 Eroare

Beaver Builder facilitează personalizarea șablonului de pagini de eroare din frontend. Puteți utiliza instrumentele sale de punct și de clic pentru a adăuga detalii utile pe pagina dvs. de eroare.

2. Divi

Divi Tema

Divi Builder are un model de pagină de eroare 404 complet personalizabil, pe care îl puteți utiliza pentru a angaja utilizatori și pentru a reduce rata de respingere.

Este un plugin care funcționează perfect cu orice temă.

Șablon de pagină Divi 404

Puteți utiliza generatorul de pagini Divi pentru a face modificări la șablonul de pagină de eroare 404. Puteți personaliza cu ușurință fontul, culoarea, fundalul, distanțarea, marginile și multe altele ale paginii dvs..

Puteți personaliza cu ușurință conținutul paginii dvs. de eroare 404 și chiar adăugați un formular de abonare la newsletter și butoane de apelare la acțiune.

3. Astra

Astra 404 Pagina

Astra este o temă polivalentă rapidă și ușoară pentru WordPress. Oferă un șablon premium de eroare 404 care va înlocui automat conținutul implicit al paginii de eroare 404.

Va trebui să instalați și să activați pluginul Astra Pro Addon pe site-ul dvs. WordPress pentru a utiliza șablonul de pagină de eroare 404. Setările pentru acest șablon vor fi disponibile în zona dvs. de adminstrator WordPress, în planuri personalizate.

Pagina de eroare Astra 404

De asemenea, Astra funcționează perfect cu orice constructor de pagini WordPress. Vă permite să dezactivați antetul și subsolul web principal pentru a afișa conținut util utilizatorilor.

4. Manager de redirecționare

Manager de redirecționare Yoast

Redirection Manager este un plugin util WordPress care vă permite să adăugați cu ușurință redirecții de pagini pe site-ul dvs. web. Este lansat de aceiași oameni din spatele popularului plugin WordPress SEO, Yoast.

Ori de câte ori ștergeți o pagină web, pluginul vă va solicita să setați o redirecționare.

Pluginul funcționează excelent cu Google Search Console și vă permite să remediați rapid erorile site-ului.

5. Redirecționarea

Redirectionarea

Redirectionarea este un plugin WordPress gratuit pentru gestionarea și remedierea erorilor de pe site-ul dvs. web. Acesta urmărește erorile dvs. 404 și vă solicită să setați o redirecționare adecvată.

Puteți vedea jurnalul de erori pentru a monitoriza toate redirecționările din WordPress. Exportați jurnalele de eroare și rapoartele pentru analize suplimentare.

6. 404 până la 301

404 până la 301

404 până la 301 este un plugin inteligent de optimizare a erorilor WordPress 404. Vă permite să redirecționați utilizatorii dvs. din pagina de eroare 404 către alte pagini de site și link-uri personalizate.

Partea cea mai bună este că, cu acest plugin, puteți configura alerte prin e-mail ori de câte ori utilizatorii vor ajunge pe o pagină de eroare 404. În acest fel, puteți lua măsuri în timp util pentru a remedia pagina de eroare.

7. 301 Redirecții

301 Redirecții

301 Redirecții este un plugin de redirecționare WordPress pentru a adăuga 301 și 302 redirecționări la 404 pagini de eroare. Puteți redirecționa utilizatorii către pagini, postări, linkuri personalizate și pagini de arhivă.

Pluginul prezintă informații complete asupra redirecțiilor și vă permite să monitorizați rapid paginile de eroare. Utilizând acest plugin, puteți angaja utilizatori chiar dacă aterizează pe o pagină de eroare 404 plictisitoare.

8. Plugin de redirecționare SEO

Plugin de redirecționare SEO

Plugin de redirecționare SEO vă ajută să remediați ușor 404 de pagini de eroare din Google Search Console. Vă permite să adăugați 301 redirecții pe paginile indisponibile, astfel încât utilizatorii dvs. să poată vedea alt conținut pe site-ul dvs..

În plus, soluționează erorile de crawl (404) & soft 404) în Google Search Console, astfel încât să fiți sigur că nu veți fi penalizat pentru paginile șterse.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți unele dintre cele mai bune pagini de eroare WordPress 404. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cum să remediați eroarea de stabilire a unei conexiuni la baza de date în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map