8 cele mai bune plugin-uri de redirecționare WordPress comparate (2020)

Cele mai bune plugin-uri de redirecționare WordPress pentru a vă gestiona redirecțiile


Căutați cele mai bune plugin-uri de redirecționare WordPress?

Cu pluginurile de redirecționare WordPress, este ușor să creezi redirecționări din tabloul de bord WordPress fără a fi nevoie să ai cunoștințe de codare sau acces FTP..

În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune plugin-uri de redirecționare WordPress pentru a gestiona redirecționările site-ului dvs. web.

Alegerea celui mai bun plugin de redirecționare WordPress

Depozitul WordPress oferă mai multe pluginuri pentru gestionarea redirecțiilor pe site-ul dvs. web. Fiecare dintre aceste pluginuri oferă seturi de funcții și setări diferite, în funcție de tipul de redirecționare pe care doriți să îl implementați pe site-ul dvs. web.

Iată o listă a unor caracteristici comune pe care le veți vedea într-un plugin de redirecționare WordPress:

 • Redirecții ușoare 301
 • Urmăriți erorile 404
 • Setați o adresă URL de destinație personalizată

Pentru mai multe recomandări de pluginuri, consultați cele mai bune pluginuri WordPress pe care trebuie să le utilizați pe site-ul dvs. web.

Să aruncăm o privire la alegerea noastră de experți a celor mai bune pluginuri de redirecționare WordPress pentru a gestiona redirecționările site-ului dvs. web.

1. Manager de redirecționare

Manager de redirecționare Yoast

Redirect Manager este un popular plugin de redirecționare WordPress de către Yoast SEO Premium. Vă permite să redirecționați ușor paginile de pe site-ul dvs. WordPress. După activarea acestui plugin, pluginul vă va solicita să redirecționați către o altă adresă URL de fiecare dată când ștergeți o pagină sau o postare de pe site-ul dvs. Web.

Este complet integrat cu Google Search Console, care vă permite să remediați rapid și ușor erorile de crawl. Redirect Manager oferă mai multe tipuri de module de redirecționări, inclusiv 301 permanente, 302 găsite, 307 temporare, 410 conținut șters și 451 conținut indisponibil din motive legale.

Documentația lor extinsă vă ajută să înțelegeți ce tip de redirecție trebuie să selectați când ștergeți o pagină.

Preț: Vine ca un supliment pentru pluginul WordPress Yoast SEO Premium. Costul de pornire este de 89 USD pe site cu un an de asistență și actualizări.

2. Redirecționarea

Redirectionarea

Redirectionarea este un popular plugin de manager de redirecționare WordPress. Vă ajută să reduceți erorile de pe site-ul dvs. web cu opțiuni de redirecționare ușor de gestionat. Permite redirecționări condiționate cu zeci de posibilități precum redirecționarea stării de autentificare, redirecționarea capabilității rolului, redirecționarea adreselor IP, redirecționarea serverului, redirecționarea tipului de pagină și multe altele.

Acesta ține evidența tuturor celor 404 erori și vă permite să actualizați redirecționările în funcție de nevoia dvs. Puteți gestiona erorile dintr-un grup și le puteți redirecționa în vrac. Pluginul Redirecție are o opțiune de logare puternică care vă permite să monitorizați toate redirecționările, erorile și informațiile utilizatorului. Aceste jurnale sunt exportabile pentru o investigație externă.

Preț: GRATUIT (Fără versiune premium)

3. Redirecții simple 301

Redirecții simple 301

Redirecții simple 301 este un puternic plugin de redirecționare WordPress 301. Vă permite să adăugați redirecționări permanente din paginile șterse la adresa URL existentă.

Puteți configura cu ușurință 301 redirecționări din paginile vechi către pagini noi, ceea ce este util în timpul procesului de migrare a unui site web. Chiar și atunci când vechea structură URL nu se potrivește cu noile permalink-uri, pluginul vă asigură că legăturile dvs. vor trece perfect.

Preț: LIBER

4. 404 până la 301

404 până la 301

404 până la 301 este un simplu plugin de redirecționare WordPress. Vă permite să redirecționați 404 de pagini de eroare către orice pagină de site sau link personalizat. Puteți selecta dintre mai multe tipuri de redirecționare (301, 302, 307) pentru a fi utilizate pe site-ul dvs. web.

Vă oferă opțiunea de a monitoriza și înregistra toate erorile. De asemenea, puteți activa notificările prin e-mail cu privire la toate cele 404 erori.

Preț: LIBER

5. 301 Redirecții

301 Redirecții

301 Redirecții este un plugin gratuit de redirecționare WordPress. Vă permite să creați 301 și 302 redirecționări pe site-ul dvs. web. Pluginul este util când actualizați conținutul și expirați paginile învechite. 301 Redirecții vă ajută să redirecționați utilizatorii către pagini, postări, tipuri de postări personalizate, arhive și alte pagini.

În afară de asta, puteți seta, de asemenea, o adresă URL de destinație personalizată pentru a redirecționa utilizatorii din 404 de pagini de eroare. Cu funcția sa de redirecționare, vă puteți da seama cât de mult se utilizează o redirecționare.

Preț: LIBER

6. Safe Redirect Manager

Manager de redirecționare sigur

Manager de redirecționare sigur este un plugin de manager de redirecționare WordPress HTTP. Vă oferă setări simple de redirecționare în tabloul de bord WordPress. Puteți crea reguli personalizate de redirecționare și puteți selecta singur un tip de redirecționare. Pluginul este ușor de configurat și de susținut rețeaua multisit WordPress.

Preț: LIBER

7. Plugin de redirecționare SEO

Plugin de redirecționare SEO

Redirecționare SEO este un puternic plugin de redirecționare WordPress. Vă permite să adăugați și să gestionați cu ușurință 301 redirecții pe site-ul dvs. WordPress. Pluginul vă ajută să găsiți și să remediați erori 404 și soft 404, integrându-vă în Google Search Console.

Pluginul de redirecționare SEO adaugă automat o redirecționare 301 la o postare atunci când schimbați adresa URL. Are un panou de control avansat pentru redirecționarea dosarelor, vizualizarea jurnalelor, adăugarea de expresii regulate, selectarea metodelor de redirecționare și multe altele.

Preț: LIBER

8. Redirecționarea paginilor atașate

Redirecționarea paginilor atașate

Redirecționarea paginilor atașate este un plugin de redirecționare WordPress bazat pe scenarii. Nu are o pagină de setări și funcționează perfect cu trei condiții.

Când utilizatorii dvs. accesează pagina de atașare și,

 • o pagină părinte este disponibilă, pluginul adaugă o redirecționare 301 pentru a duce automat utilizatorii la pagina părinte.
 • postarea părinte este ștersă din coșul de gunoi, apoi pluginul va redirecționa utilizatorii către pagina principală cu o redirecționare 302.
 • pagina părinte este în coșul de gunoi, astfel încât pluginul returnează un cod de eroare 404 pentru a preveni o buclă de redirecționare fără sfârșit.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cele mai bune plugin-uri de redirecționare WordPress pentru a gestiona redirecționările site-ului tău. De asemenea, poate doriți să consultați cele mai bune pluginuri pentru bara de notificări WordPress pentru a stimula implicarea.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map