8 cele mai bune plugin-uri de securitate WordPress comparate (2020)

Cele mai bune plugin-uri de securitate WordPress


Doriți să vă păstrați site-ul WordPress securizat? Buna idee! Întrucât WordPress este cea mai populară platformă de site-uri, acesta este adesea vizat de hackeri și spameri rău intenționat.

Din păcate, mulți proprietari de site-uri se încadrează în capcana gândirii hackerilor care vizează doar companii mari sau bloguri populare, astfel încât subestimează importanța păstrării securității site-ului lor. Dar, în realitate, hackerii atacă site-urile web nu numai pentru a fura date cu caracter personal și pentru a crea backlinks, ci și pentru distracție.

Cu alte cuvinte, faptul că un site web mic nu garantează că site-ul dvs. este ferit de atacuri rău intenționate. Cu excepția cazului în care luați măsuri de securitate pentru a preveni atacurile, permiteți celor răi să vă distrugă clasamentele de căutare și afacerile online.

Cel mai bun mod de a vă păstra site-ul în siguranță este prin instalarea unui plugin de securitate WordPress pe site-ul dvs..

În acest articol, vom compara cele mai populare pluginuri de securitate WordPress pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune pluginuri de securitate WordPress pentru site-ul dvs..

De ce să folosiți un plugin de securitate WordPress?

Asigurarea securității pentru site-ul dvs. WordPress poate fi dificilă, mai ales dacă nu sunteți un expert WordPress. Cu ajutorul pluginului de securitate WordPress adecvat, nu este necesar să vă puneți în practică pentru a vă asigura securitatea site-ului.

Un bun plugin de securitate WordPress trebuie să vină cu următoarele caracteristici:

 • Firewall: Firewall-urile monitorizează tot traficul de pe site-ul dvs. și filtrează roboții vulnerabili înainte de a ajunge pe serverul dvs. de site.
 • scanda: Scanarea site-ului dvs. web în mod regulat este recomandată pentru a găsi malware sau alte potențiale amenințări.
 • Corecții: Un plugin de securitate bun ar trebui să garanteze eliminarea programelor malware și remedierea pe site în cazul în care sunteți atacat.

1. Sucuri

Sucuri

Sucuri este o soluție completă de securitate a site-ului web și unul dintre cele mai bune plugin-uri WordPress. Protejează site-ul dvs. de malware, atacuri de forță brută și alte vulnerabilități potențiale.

După ce activați Sucuri, tot traficul site-ului dvs. web trece prin serverele CloudProxy și fiecare solicitare este scanată pentru a filtra cererile rău intenționate. Din această cauză, Sucuri poate reduce sarcina serverului și îmbunătățește performanța site-ului prin faptul că nu permiteți traficului rău intenționat să ajungă pe serverul dvs..

Protejează site-ul dvs. împotriva SQL Injections, XSS și toate atacurile cunoscute. În afară de aceasta, aceștia raportează proactiv potențialele amenințări la adresa securității la echipa de bază a WordPress și la pluginurile terților.

În afară de blocarea tuturor atacurilor, alte modalități prin care Sucuri vă protejează site-ul este:

 • Pachetul său antivirus monitorizează site-ul dvs. web la fiecare 4 ore pentru a vă asigura că site-ul dvs. este lipsit de vulnerabilități potențiale și malware.
 • Urmărește tot ce se întâmplă pe site-ul dvs., inclusiv modificări de fișiere, ultima autentificare, încercări de autentificare eșuate și multe altele …
 • Vă permite să efectuați scanări din partea serverului pentru a vă proteja site-ul dvs. împotriva infecțiilor compromise și la nivel de server.

Începeți cu Sucuri azi.

Notă: folosim Sucuri pentru propriul nostru site web și îl recomandăm cu tărie.

2. StackPath

stackpath-securitate

StackPath este cunoscut mai ales ca un CDN (rețea de livrare de conținut) care vă permite să livrați site-ul dvs. web din toată lumea la viteze fulger. Dar StackPath oferă, de asemenea, securitate completă pentru site-ul dvs., este de fapt prima platformă sigură din lume.

StackPath oferă protecție DDoS pe toată platforma. Arhitectura lor avansată identifică și redirecționează atacurile DDoS către gropi strategice, toate ofertele StackPath au protecție DDoS de nivel 3 și 4, iar protecția este distribuită geografic.

Rețeaua StackPath este de asemenea concepută pentru a apăra noile amenințări pe măsură ce apar, oferind criptare la nivel de rețea, scanare în rețea, precum și apărare împotriva programelor malware. Însă securitatea nu este un element secundar la StackPath, este o prioritate de prim ordin.

Pluginul StackPath nu numai că vă va proteja site-ul dvs. în siguranță împotriva atacurilor, dar va accelera drastic site-ul dvs..

Începeți cu StackPath astăzi.

3. SiteLock

SiteLock

SiteLock este o altă soluție populară de securitate a site-urilor web care oferă protecție DDoS, scanări malware și multe altele. Este livrat cu toate caracteristicile necesare de care aveți nevoie pentru a vă asigura site-ul.

Este una dintre cele mai rapide soluții de scanare a site-urilor existente, care găsește, remediază și previne automat vulnerabilitățile, oferindu-ți liniștea pe care o meritați..

Zilnic, SiteLock vă scanează temele, pluginurile și fișierele WordPress pentru eventuale vulnerabilități care pot provoca lista neagră a site-urilor web sau o experiență slabă a vizitatorului..

Dacă se găsește malware pe site-ul dvs., SiteLock îl remediază automat și vă anunță despre acesta. Pe baza raportului detaliat de scanare, puteți lua măsuri imediate pentru a vă asigura site-ul.

Cu firewall-ul aplicației lor web, puteți diferenția traficul uman de traficul bot și asigura site-ul dvs. de roboți și atacuri, blocându-le înainte de a ajunge pe site-ul dvs..

Începeți cu SiteLock astăzi.

4. Securitatea Jetpack

jet-pack-securitate

Jetpack este un popular plugin all-in-one popular pentru securitate, performanță și gestionarea site-ului, cu peste 5 milioane de instalări active. Acest plugin cunoscut de Automattic include, de asemenea, caracteristici de proiectare a site-ului web, precum și instrumente de marketing automatizate.

Cu toate acestea, concentrându-vă pe securitate, Jetpack vă monitorizează site-ul WordPress și vă avertizează în momentul în care detectează că site-ul dvs. este în jos și vă protejează site-ul împotriva atacurilor de autentificare brută, a spamului și a injecțiilor malware dăunătoare.

Alte caracteristici de securitate includ:

 • Autentificare sigură: Oferă autentificare sigură prin conturi WordPress.
 • Plugin-uri actualizate: Menține toate pluginurile actualizate automat și permite gestionarea în vrac.
 • Activitatea site-ului: Vedeți cu ușurință toată activitatea site-ului dvs. web într-o listă cronologică organizată de evenimente.

Cu versiunea premium a pluginului obțineți și backup-uri pe site, restaurare cu 1 clic, scanare malware, filtrare automată a comentariilor și spam pingback și multe altele.

Dar, deoarece Jetpack este atât de plin de caracteristici, de la securitate la marketing, mulți oameni consideră că pluginul poate încetini site-ul.

Începeți cu Jetpack azi.

5. Securitate Wordfence

wordfence

Wordfence este unul dintre cele mai cuprinzătoare plugin-uri de securitate WordPress disponibile. O versiune gratuită a pluginului este disponibilă în depozitul oficial de pluginuri WordPress. Pluginul gratuit vine cu funcții importante, cum ar fi firewall-ul pentru aplicații web, scanerul malware și protecția împotriva atacurilor brute. Cu peste 2 milioane de instalări active, este cel mai popular plugin de securitate pentru WordPress.

Wordfence monitorizează atacurile de forță brută și blochează orice încercări după prea multe încercări de conectare. Puteți bloca pe oricine utilizează un nume de utilizator nevalid și chiar puteți activa autentificarea în 2 factori pentru o mai bună securitate.

Cu funcția sa de blocare a țării, puteți opri atacurile și furtul de conținut provenind dintr-o anumită regiune geografică. Pe baza potrivirii modelului și a intervalelor IP, puteți bloca rețele întregi rău intenționate și activitatea umană care pare suspectă.

Vă permite să verificați reputația adresei dvs. IP, astfel încât să vă asigurați că e-mailurile clientului dvs. nu sunt marcate ca spam.

Dezavantajul Wordfence este că rulează pe propriul server în loc să fie un furnizor bazat pe cloud.

De asemenea, poate doriți să consultați Securitatea iThemes vs. Wordfence.

Începeți cu Wordfence astăzi.

6. Securitate BulletProof

Securitate antiglonț

BulletProof Security este un alt popular plugin de securitate WordPress care vă permite să scanați site-ul dvs. pentru a descărca malware, configurați firewall-uri, faceți backup la baza de date și multe altele.

Este livrat cu un asistent de configurare automată cu 1 clic, care facilitează rularea pluginului fără configurarea sau configurația manuală obositoare. După configurare, pluginul detectează și rezolvă automat amenințările de securitate în timp real.

Acestea fiind spuse, este recomandat să scanați site-ul dvs. web pentru orice fișiere sau cod preexistente de hacker după instalare. Orice plugin sau temă instalată la un moment viitor va fi verificată în timp real.

Cu Firewall-ul său bazat pe IP, puteți proteja accesul publicului și exploatarea tuturor pluginurilor dvs..

BulletProof Security ar putea fi cea mai bună alegere pentru dvs. dacă vă aflați într-un buget limitat. Pentru o taxă unică de 69,95 USD, puteți instala pluginul pe site-uri web nelimitate. După achiziție, beneficiați de upgrade-uri gratuite și de asistență pe toată durata de viață a produsului.

Începeți cu BulletProof Security Pro astăzi.

7. Securitatea iThemes

Securitatea iThemes

iThemes Security, cunoscut anterior ca Better WP Security, vă oferă mai multe modalități de a vă asigura site-ul dvs. WordPress.

Protejează site-ul dvs. de atacurile de forță brută, limitând numărul de încercări de autentificare eșuate. Puteți obține alerte prin e-mail pentru a fi notificate cu privire la orice actualizări recente ale fișierului, astfel încât să știți dacă site-ul dvs. a fost hacked.

Pe baza limitelor setate, iThemes Security blochează orice IP suspect care scanează vulnerabilitățile pe site-ul dvs. Puteți chiar să setați un mod de deplasare pentru site-ul dvs. pentru a face tabloul de bord inaccesibil în funcție de setările dvs..

În plus, puteți programa o copie de rezervă a bazei de date la destinațiile preferate de stocare în afara site-ului.

Alte caracteristici care vă vor fi de ajutor sunt:

 • Autentificare cu 2 factori care oferă o protecție suplimentară a stratului site-ului dvs. web.
 • Verificarea securității utilizatorului pentru a revizui activitatea individuală a utilizatorului.
 • Notificați-vă dacă există teme sau plugin-uri învechite și dacă există probleme critice care trebuie rezolvate.

Începeți cu iThemes Security astăzi.

8. Securitate All WP & Firewall

totul într-un wp securitate și firewall

Securitate All In One WP & Firewall-ul este un plugin gratuit de securitate WordPress care duce securitatea site-ului dvs. web la un nivel cu totul nou. Cel mai bun lucru despre acest plugin este faptul că toate caracteristicile sale sunt clasificate ca de bază, intermediare sau avansate, ceea ce face ușor pentru oricine să activeze un grup de funcții fără a rupe site-ul..

Puteți găsi un contor de forță de securitate chiar pe tabloul de bord WordPress. Acesta vă informează cu privire la gradul de securitate a site-ului dvs. web pe baza sistemului de notare a punctelor de securitate. Pluginul este livrat și cu un alt widget de bord care vă recomandă să activați anumite funcții de pe site-ul dvs. pentru a atinge un nivel de securitate minim acceptabil..

Începeți cu All In One WP Security & Firewall astăzi.

Care este cel mai bun plugin de securitate WordPress?

După compararea cu pluginurile de securitate WordPress de top, am constatat că Sucuri este cea mai bună soluție de securitate WordPress pentru site-ul dvs. web. Este livrat cu toate caracteristicile de care ai avea nevoie vreodată de la o soluție de securitate a site-ului, inclusiv scanarea site-urilor web, firewall-urile la nivel DNS și o rețea de livrare de conținut (CDN). Un instrument precum scanerul de securitate a site-ului web ar fi foarte util pentru a afla starea dvs. actuală de securitate a site-ului dvs..

Pentru mai multe detalii, ar trebui să citiți ghidul suprem de securitate WordPress.

Primă: Consultați cel mai bun plugin de acordare a WordPress.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune pluginuri de securitate WordPress pentru site-ul dvs..

Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să doriți să citiți și cele mai bune pluginuri de rezervă WordPress pentru site-ul dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map