8 cele mai bune plugin-uri pentru galeria WordPress în comparație (2020)

cele mai bune plugin-uri de galerie wordpress în comparație


Vrei să creezi o galerie foto pe site-ul tău? Căutați pluginul perfect pentru galeria WordPress care se potrivește nevoilor dvs.?

Dacă da, vă aflați la locul potrivit.

În acest articol, vom compara cele mai bune pluginuri pentru galeria WordPress de pe piață, astfel încât să puteți alege cel potrivit pentru site-ul dvs. și nevoile dvs..

Alegerea unui plugin Galeria WordPress

WordPress este livrat cu o funcție de galerie încorporată, dar galeria implicită lipsește funcționalitatea pe care o doresc utilizatorii. Atunci când alegeți un plugin pentru galeria WordPress, trebuie să țineți cont de câteva lucruri.

Caracteristici:

Evident, trebuie să alegeți un plugin de galerie care să conțină toate caracteristicile necesare de care aveți nevoie. Unele pluginuri sunt dotate cu o mulțime de funcții, în timp ce altele vă permit să extindeți funcționalitățile de bază adăugând suplimente necesare.

În esență, înainte de a investi într-un plugin pentru galerie, merită să iei un moment pentru a examina caracteristicile pe care le oferă și să te întrebi dacă poate satisface nevoile tale.

Ușurință în utilizare:

Având un plugin bogat în caracteristici este excelent, însă trebuie să găsiți pluginul potrivit pentru galeria WordPress, care să se adapteze fluxului de lucru și să fie ușor de utilizat. Un plugin umflat vă poate face interfața de utilizator dezordonată, în timp ce un plugin ușor de utilizat vă economisește timp atunci când vă gestionați galeriile.

Viteză:

Imaginile reprezintă cea mai mare parte a octeților descărcați de pe orice site web. Indiferent dacă ești fotograf, artist sau editor care dorește să afișeze o galerie foto, nu îți poți permite să faci compromisuri în ceea ce privește viteza.

Viteza este și mai critică deoarece Google continuă să-l accentueze pe algoritmul lor de căutare în fiecare actualizare. Atunci când alegeți un plugin, trebuie să vă asigurați că acesta nu încetinește site-ul dvs..

File Plugin NamePage Load TimeRequestsPage Size
Galeria Envira655ms23988KB
Modula696ms28948KB
FooGallery91727591KB
Următoarea generație867ms351.0MB

Pentru a înțelege modul în care fiecare plugin contribuie la timpul de încărcare a site-ului dvs. web, punem performanța fiecărui plugin la test. După cum puteți vedea, galeriile create de Envira Gallery au avut cel mai puțin impact asupra timpului de încărcare.

Modula este pe locul doi când vine vorba de timpul de încărcare a paginii. Motivul pentru care aceste pluginuri sunt atât de rapide este că ambele sunt bine codate și extrem de optimizate pentru viteză.

Citeste mai mult: Cum să grăbești WordPress

Actualizări:

Plugin-ul dvs. de alegere este actualizat regulat?

Pluginul dvs. de galerie poate avea probleme de compatibilitate cu noile versiuni de WordPress dacă nu este actualizat în mod regulat. Atunci când alegeți un plugin pentru galeria WordPress, trebuie să vă asigurați că este menținut și susținut de o echipă pe care vă puteți baza.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la cele mai bune plugin-uri ale galeriei WordPress disponibile pe piață. Pentru a vă ajuta să aveți o idee mai bună, iată un tabel cu câteva detalii rapide despre pluginuri.

1. Galeria Envira

galeria envira

Galeria Envira este cel mai bun plugin pentru galeria WordPress, atât de ușor de utilizat, cât și de puternic. Vine cu un set de șabloane pre-construite care vă permit să personalizați cu ușurință aspectul galeriei dvs..

Spre deosebire de alte plugin-uri populare de galerie WordPress, Envira este ușor și nu este umflat. Este livrat cu toate caracteristicile importante. Puteți îmbunătăți cu ușurință funcționalitățile de bază, instalând unul dintre cele două duzini de suplimente ale acestora.

Unele dintre caracteristicile cheie ale galeriei Envira sunt:

 • Drag and drop builder: Creați galerii frumoase în câteva secunde cu doar câteva clicuri.
 • Responsabil și mobil prietenos: Toate galeriile pe care le construiți cu Envira răspund 100%, ceea ce înseamnă că vor funcționa excelent pe dispozitive mobile, tablete și desktop..
 • Galerii de sine stătătoare: Creați galerii independente care nu sunt legate de postările și paginile dvs..
 • Tone de aditivi: Puteți găsi o colecție extinsă de suplimente, cum ar fi distribuirea socială, videoclipuri, WooCommerce și Watermarking – pentru a numi doar câteva.

Folosind Envira Gallery

Galeria Envira este super ușor de utilizat. După ce pluginul este activ pe site-ul dvs. web, veți vedea o pictogramă mică în partea de sus a editorului care spune Adaugă Galerie.

galerie envira, ușurință de utilizare

Puteți utiliza acest buton pentru a insera galeriile în postările și paginile dvs. Pentru a crea o galerie, trebuie să faceți clic pe Galeria Envira »Adaugă nou în partea stângă a tabloului de bord. Vei vedea apoi o interfață nouă pe ecran. Aici, utilizați filele date pentru a încărca imaginile în funcție de sursa de la care doriți să adăugați imaginile. Imaginile vor apărea chiar sub aceste butoane.

Puteți merge apoi înainte și personalizați-l folosind opțiunile din partea stângă a imaginilor. Odată terminat, apăsați butonul Publicare din dreapta dvs. Puteți apoi să copiați codul scurt generat de plugin și să-l lipiți în postările și paginile dvs..

Galeria Envira

Preț galerie Envira

O versiune literară a Envira este disponibilă pentru a fi descărcată din depozitul WordPress, care oferă funcții limitate.

Iată planurile de stabilire a prețurilor pentru versiunea premium.

 • De bază: 29 USD / an pentru o licență de site unică
 • În plus: 69 USD / an pentru 3 site-uri și mai multe funcții
 • Pro: 99 USD / an pentru 25 de site-uri și funcții complete
 • Agenție: 299 USD / an pentru site-uri nelimitate și funcții complete

Începeți astăzi cu Envira Gallery.

2. Modulă

Modula

Modula simplifică redimensionarea imaginilor din galeria dvs., astfel încât să puteți alege ce imagini ies în evidență. Acest plugin vă permite să previzualizați instantaneu modificările pe care le faceți în galeria dvs., astfel încât nu trebuie să comutați înainte și înapoi între tabloul de bord și previzualizarea WordPress.

Versiunea gratuită a modulului este disponibilă pentru a fi descărcată din directorul oficial WordPress.org, care este dotat cu funcții limitate. Prețul pentru versiunea pro a pluginului începe de la 29 USD pentru 1 site și 99 USD pentru site-uri nelimitate.

Folosind Modula

După ce instalați pluginul Modula, veți vedea pictograma Modula în partea stângă a tabloului de bord. Faceți clic pe această pictogramă și selectați Adăuga nou.

Acum veți vedea o nouă interfață pe ecran. Acum puteți adăuga imaginile dvs. folosind butonul Încărcați fișiere de imagine sau selectați imaginile din biblioteca dvs. făcând clic pe butonul Selectați din bibliotecă buton.

Prețul modulului

Modula oferă 3 planuri de prețuri diferite.

 • Starter: 29 USD / an pentru o licență de site unică, cu caracteristici de bază
 • Trio: 59 USD / an pentru 3 site-uri cu mai multe funcții
 • Afaceri: 89 USD / an pentru 25 de site-uri cu caracteristicile complete
 • Agenție: 119 USD / an pentru un număr nelimitat de site-uri cu funcția completă

Fiecare dintre aceste planuri oferă suport timp de 1 an, filtre de galerie, sortare de galerii și vă permite, de asemenea, să creați un număr nelimitat de galerii.

Începeți cu Modula astăzi!

3. FooGallery

foogallery

FooGallery este unul dintre cele mai bune pluginuri pentru galeria de imagini pentru WordPress. La fel ca Galeria Envira, Foo are și o versiune mai mică a pluginului care poate fi descărcată din depozitul oficial al pluginului WordPress.

Cu FooGallery, puteți aranja imaginile așa cum doriți, folosind capacitatea de reordonare a glisării și a picăturilor. Vă permite, de asemenea, să alegeți un șablon de galerie pentru nevoia dvs., astfel încât nu trebuie să creați întotdeauna o galerie de la sol.

Dacă utilizați în prezent pluginul pentru galeria NextGEN pe site-ul dvs., puteți importa și converti cu ușurință galeriile NextGEN în FooGallery cu doar câteva clicuri.

Este un plugin prietenos pentru dezvoltatori și vine cu zeci de cârlige și filtre, astfel încât să puteți personaliza cu ușurință pluginul în funcție de nevoile clienților dvs..

Folosind FooGallery

Odată activat FooGallery, mergeți la FooGallery »Adaugă galerie.

Acum folosiți Adăugați din Media Library buton pentru a adăuga imaginile. Veți vedea opțiunea de setare chiar mai jos. Odată terminat adăugarea imaginilor, puteți copia codul scurt de mai jos Publica butonul și lipiți-l oriunde doriți să apară galeria dvs..

Prețuri FooGallery

FooGallery oferă trei planuri de prețuri diferite.

 • Personal: 59 USD / an pe 1 site
 • Profesionist: 109 USD / an pe 5 site-uri
 • Afaceri: 199 $ / an pe 25 de site-uri

Spre deosebire de alte pluginuri, cu fiecare plan, veți obține funcții complete. O licență pe viață este de asemenea disponibilă cu fiecare plan pentru un preț suplimentar.

Începeți cu FooGallery azi.

4. NextGEN Gallery

galeria nextgen

Galeria NextGEN este cel mai popular plugin de galerie WordPress cu peste 1 milion de instalări active. Este livrat cu toate funcțiile de care veți avea nevoie vreodată chiar din casetă. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui plugin ușor, cu funcții minime, s-ar putea să-l găsiți umflat.

Versiunea gratuită a pluginului oferă două stiluri principale de afișare a galeriei și două stiluri de album. Cu pluginul premium, veți obține afișări premium ale galeriei, afișare pro lightbox cu comentarii de imagini și partajare socială.

Galeria NextGEN oferă câteva moduri diferite de a vă organiza imaginile:

 • lot de încărcare de imagini
 • importarea de metadate din fotografiile dvs.
 • gruparea galeriilor în albume

După încărcarea imaginilor pe site-ul dvs. WordPress, le puteți grupa pentru a crea o prezentare de diapozitive sau o galerie de miniaturi.

Galeria NextGen oferă funcții de comerț electronic și multe alte funcții puternice de care are nevoie un fotograf profesionist.

Folosind NextGen Gallery

Interfața de plugin NextGen Gallery arată ușor diferită de celelalte. Dar asta nu înseamnă că este dificil de utilizat. Pentru a adăuga imaginile dvs., accesați Galerie »Adaugă galerii / imagini.

Acum folosiți Adăugați fișiere buton pentru a începe să adăugați imaginile. NextGen nu are opțiunea de setări în aceeași pagină ca și pluginurile de mai sus. Aveți o filă separată pentru cea apelată Setări Galerie. Această opțiune veți găsi în partea stângă a tabloului de bord. Deși nu face prea multă diferență, considerăm că opțiunea de setare pe aceeași pagină ar putea face lucrurile mai ușoare și mai convenabile pentru începători.

Prețul galeriei NextGen

În funcție de cerința dvs., puteți achiziționa unul dintre cele 3 planuri de prețuri ale NextGen.

 • În plus: 79 $ / an
 • Pro: 139 USD / an
 • Durata de viață: 399 USD / an

Pro și planurile de viață vă oferă, de asemenea, acces la toate temele Imagely gratuit.

Începeți astăzi cu NextGEN Gallery.

5. WP Photo Album Plus

wp album foto plus

WP Photo Album Plus este un plugin de album foto puternic care permite vizitatorilor să evalueze sau să comenteze fotografii.

Configurarea pluginului nu este la fel de simplă în comparație cu alte pluginuri pentru galeria WordPress. Cu toate acestea, vine cu mai multe opțiuni de personalizare decât majoritatea altor pluginuri gratuite pentru galeria WordPress.

Cu WP Photo Album Plus, veți obține controlul deplin asupra datelor meta, cum ar fi EXIF ​​(format schimbător de fișiere de imagine) și dimensiunile afișajului. Vă permite, de asemenea, să încărcați imagini de pe frontendul site-ului dvs. și are o mulțime de funcții încorporate, cum ar fi sistemul de suprapunere pentru cutii de lumină, Google Maps și funcții de căutare.

Unicitatea acestui plugin constă în faptul că vine cu 20 de widget-uri diferite pentru a adăuga pe site-ul dvs., inclusiv Foto of the day, Photo rating, Fotografii prezentate și multe altele.

Folosind WP Photo Album Plus

Acest plugin de galerie nu este unul ușor de utilizat. Pentru a adăuga imaginile cu acest plugin, va trebui să accesați Albume foto »Încarcă fotografii.

Acum folosiți Alege fisierele buton pentru a adăuga imaginile. Nu uitați să verificați După încărcare: accesați Editați pagina albumului opțiune. Aceasta vă va duce la o nouă pagină unde puteți lucra la setările albumului.

Începeți cu WP Photo Album Plus astăzi.

6. Grand Flagallery

grand flagallery

Grand Flagallery este un plugin de bază pentru galeria de imagini și imagini dezvoltat de CodeEasily, o echipă din Marea Britanie specializată în dezvoltarea de pluginuri pentru galeria WordPress. Grand Flagallery vă permite să încărcați cu ușurință imagini și să creați liste de redare de muzică și video pe site-ul dvs. WordPress.

Pluginul vă permite să încărcați imagini și, de asemenea, vine cu posibilitatea de a lotiza încărcarea și de a vă organiza imaginile. Toate galeriile dvs. pot fi gestionate într-o locație centralizată, unde puteți crea și personaliza colecții de galerii.

Există 3 planuri de prețuri premium, începând de la 14,99 USD pentru acces pe viață pentru o singură licență de site. Pentru mai multe site-uri, trebuie să cumpărați chei de licență individual.

Folosind Grand Flagallery

Grand Flagallery este un plugin de galerie prietenos pentru începători, care oferă cel mai simplu mod de a adăuga galeriile de imagini. După activarea pluginului faceți clic pe FlAGallery în partea stângă a tabloului de bord. Acum veți vedea următoarele pe ecran. Folosind filele din partea de sus puteți încărca imaginile dvs., importați-le dintr-o altă destinație și creați, de asemenea, galeria dvs..

FlAG Gestionați galeria, plugin-uri pentru galeria de imagini
Începeți cu Grand Flagallery azi.

7. Galerie foto de WD

galerie foto de wd

Photo Gallery este un plugin cu galerie WordPress care răspunde complet, care vă permite să prezentați galerii multimedia interactive. În cadrul unei singure galerii, puteți adăuga atât imagini cât și videoclipuri. Pluginul Galerie foto este livrat cu 4 widget-uri ușor de utilizat, care se îmbină fără probleme cu orice temă WordPress.

Alte câteva caracteristici ale pluginului Photo Gallery sunt:

 • 10 opțiuni de vizualizare: Pluginul vă permite să afișați galeria dvs. în 10 vizualizări diferite, cum ar fi miniaturi, zidărie, mozaic, prezentare de diapozitive, etc..
 • filigran: Protejați-vă imaginile cu filigranare. Puteți adăuga un text sau o filigrană de imagine și setați poziția și afișați dimensiunea.
 • Comerț electronic: Vindeți cu ușurință imaginile dvs. de pe site-ul dvs. WordPress cu suplimentul eCommerce.

Prețul pentru Galeria Foto începe de la 30 USD pentru un singur site.

Utilizarea pluginului Galerie foto

Este ușor să vă dați seama cum să încărcați imaginile cu acest plugin. Cu ajutorul constructorului drag and drop, puteți adăuga cu ușurință imagini în galeria dvs. în câteva minute. Doar accesați tabloul de bord și faceți clic pe Galerie foto »Adaugă galerii / imagini apoi începeți să încărcați fotografiile.

De asemenea, aveți opțiuni excelente pentru a vă personaliza galeria.

Galerie foto de WD Pricing

De bază: 40 USD / an
Standard: 60 USD / an
Avans: 80 USD / an
Pachet de pluginuri: 100 USD / an

Pachetul de pluginuri oferă 57 de plugin-uri premium și 2 extensii de galerie foto premium.

Începeți cu galeria foto astăzi.

8. Galeria Gmedia

galeria gmedia

Gmedia Gallery este un alt plugin de bază pentru galeria de imagini dezvoltat de CodeEasily. Vă permite să creați un album cu imagini și imagini responsive, care se adaptează perfect ecranelor vizitatorilor dvs., indiferent de rezoluția acestora.

Unele dintre caracteristicile cheie ale Galeriei Gmedia sunt:

 • Exif info: Afișează date EXIF ​​(format de fișier imagine schimbabil), inclusiv modelul camerei, diafragma, etc.
 • Suporta video și audio: Galeria Gmedia vă permite să încorporați cu ușurință fișiere video și audio de pe YouTube, Vimeo și videoclipuri personalizate.
 • aplicație iOS: Folosind aplicația Gmedia iOS, puteți încărca cu ușurință imagini, videoclipuri și alte fișiere direct pe administratorul dvs. WordPress fără probleme.
 • WordPress comentează integrarea: Permiteți utilizatorilor dvs. să posteze comentarii pe galeriile video.

Spre deosebire de alte pluginuri, prețul se bazează pe numărul de site-uri web pe care doriți să le utilizați pluginul. Licența de site unic poate fi achiziționată pentru 29,99 USD.

Folosind GMedia Gallery

GMedia este unul dintre cele mai simple pluginuri de utilizat. Odată activat pluginul, puteți începe să încărcați fișierele dvs. media accesând biblioteca GMedia. Apoi folosiți opțiunile din stânga pentru a adăuga etichete, categorii etc..

Prețuri Galerie GMedia

Opțiunea premium a GMedia are prețuri diferite în funcție de pe câte site-uri doriți să o utilizați. Dacă îl doriți pentru un singur site, prețul este de 29,99 USD / an. Dacă este pentru mai mult de 20 de site-uri, prețul va fi de 8,5 USD. Pentru mai multe site-uri, puteți solicita o ofertă personalizată.

Începeți cu Gmedia Gallery azi.

Care plugin galeria WordPress este cel mai potrivit pentru nevoile dvs.?

Prin comparația noastră, am descoperit că Galeria Envira este cel mai bun plugin de galerie WordPress pe care îl poți avea pentru site-ul tău. Acesta este dotat cu toate caracteristicile necesare pe care le puteți aștepta de la un plugin de galerie, cu toate acestea, interfața sa de utilizator este ușor de utilizat și nu arată inflorit.

Este livrat cu peste două duzini de suplimente diferite, care variază de la comerț electronic, verificare, integrare în camerele de lumină, distribuire socială și multe altele.

Primă: Consultați cel mai bun plugin de acordare WordPress pentru a crea cadouri de succes.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cel mai bun plugin pentru galeria WordPress care se potrivește nevoilor site-ului tău.

Dacă v-a plăcut acest articol, ați putea dori, de asemenea, să citiți cele mai bune pluginuri de securitate WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map