8 cele mai bune plugin-uri WordPress Pinterest din 2020 (gratuit și premium)

cele mai bune plugin-uri pinterest pentru wordpress


Vrei să folosești Pinterest ca parte a strategiei tale de social media? Fiind unul dintre cele mai populare motoare de căutare vizuale, Pinterest vă poate ajuta să atrageți tone de vizitatori pe site-ul dvs. web și, în cele din urmă, să le convertiți în clienți.

WordPress oferă o serie de pluginuri uimitoare care vă permit să integrați contul Pinterest pe site-ul dvs. WordPress, fără a codifica o singură linie. În acest articol, am rotunjit cele mai bune 8 plugin-uri WordPress Pinterest care vă vor ajuta să faceți asta cu ușurință.

În acest sens, le-am adăugat doar pe cele care considerăm că sunt cele mai bune din punct de vedere al funcționalității, al ușurinței de utilizare și al performanței.

Deci, să le verificăm.

1. Război social

război social, pluginuri pentru clic-pentru-tweet

Social Warfare este unul dintre principalele plugin-uri WordPress care vă permite să integrați butoanele de partajare socială pe site-ul dvs. web. După ce instalați acest plugin, vă veți da seama că încărcarea de imagini specifice Pinterest nu a fost niciodată atât de ușoară înainte. Și nu doar Pinterest, acest plugin vă permite să conectați site-ul dvs. web la peste 15 site-uri de rețele sociale diferite.

Pluginul este super ușor și prezintă performanțe super-rapide. De asemenea, vă permite să preluați controlul deplin asupra modului în care vă împărtășiți conținutul dvs. pe platformele sociale. Puteți optimiza titlurile, imaginile și descrierile.

Puteți chiar să vă personalizați butoanele pentru a se potrivi stilului dvs. de site. Pluginul are peste 5000 de combinații de stiluri diferite.

De asemenea, puteți afișa acțiunile sociale pentru a încuraja mai multe acțiuni. Dacă credeți că numărul dvs. este prea mic pentru a-l împărtăși cu vizitatorii dvs., îl puteți ascunde până ajunge la un număr prestabilit. Cu o mulțime de alte funcții avansate, acest plugin poate fi o opțiune uimitoare pentru afacerea dvs..

2. Butoane ușor de partajare socială

Butoane Easy Social Share, plugin-uri Pinterest

Butoanele Easy Social Share este un alt plugin genial pentru a maximiza expunerea socială a site-ului dvs. web. Fie că este vorba de Pinterest, Facebook, Twitter, Instagram sau orice altă platformă, acest plugin oferă cea mai simplă modalitate de a adăuga un buton de partajare pe site-ul dvs..

Puteți adăuga cu ușurință pins în conținutul dvs. și puteți adăuga, de asemenea, imagini optimizate pentru pins și galerii. Acestea pot fi apoi adăugate cu casete luminoase frumoase și butoane Pin. Are chiar galerii Pin frumoase, ghilimele de pin optimizate și butoane automate de pini.

De asemenea, vine cu un instrument analitic robust pentru a vă permite să monitorizați performanța site-ului dvs. pe diferite site-uri sociale. Easy Social Share Buttons este un plugin ușor și vă permite să vă optimizați imaginile pentru rezultate mai bune. Pluginul răspunde, astfel încât butoanele să arate excelent pe toate dispozitivele, indiferent de dimensiunea lor.

3. Pinterest către WordPress – Plugin pentru WordPress Pinterest

Pinterest către WordPress, plugin-uri Pinterest

Pinterest to WordPress este o soluție fantastică pentru a integra contul Pinterest pe site-ul dvs. WordPress. Vă permite să vă prezentați plăcile și știfturile Pinterest pe site-ul dvs. web. Puteți utiliza, de asemenea, opțiunile de personalizare pentru a ajusta înălțimea, lățimea și umplerea galeriilor dvs. Pinterest.

De asemenea, aveți control complet asupra a ceea ce doriți să afișați pe site-ul dvs. web. Pluginul oferă o opțiune de a debifa imaginile pe care doriți să le ascundeți de site-ul web. De asemenea, aveți două modalități de a vă lega pinii. Puteți să-l afișați pe pop-up-uri sau să le conectați direct la contul Pinterest.

În afară de asta, puteți crea și afișa un număr nelimitat de galerii, alegeți din 30 de culori de fundal diferite, utilizați selectorul de culori pentru a potrivi culoarea galeriei dvs. cu site-ul dvs. web și altele.

4. Profilul GS Pinterest

Portofoliul GS Pinterest

Profil GS Pinterest este un plugin receptiv pentru afișarea pinilor Pinterest pe site-ul dvs. WordPress. Cu acest plugin, puteți utiliza coduri scurte pentru a afișa pinii dvs. oriunde, inclusiv în zonele dvs. widgetized.

Acest conecteaza este compatibil cu cele mai recente versiuni de WordPress și cu blocurile Gutenberg. Cu profilul GS Pinterest, puteți trage pini de la orice utilizator de pe Pinterest și afișați ace de pe orice placă doriți. Aveți chiar opțiunea de a adăuga sau șterge numărul de rânduri și coloane în intervalul de la 1 la 6.

Versiunea pro a plugin-ului vine cu 5 teme diferite, fiecare având un stil propriu. Dacă doriți să utilizați propriul stil personalizat, puteți face acest lucru și utilizând CSS personalizate. Pluginul este ușor de utilizat și este ușor de configurat. De asemenea, primește actualizări automate și este foarte bine documentat.

5. Plugin Pinterest TastyPins

TastyPins, plugin-uri Pinterest

Tasty Pins este încă un uimitor plugin WordPress prietenos, care vă permite să vă optimizați imaginile pentru Pinterest. Folosind acest plugin, puteți seta propria descriere și puteți face imaginile optimizate pentru căutare cu hashtag-uri, cuvinte cheie, etc.

Este ușor să ascundeți anumite imagini de pe site-ul dvs. web cu un simplu clic al mouse-ului. Vă permite chiar să vă dezactivați fixarea anumitor imagini și să le păstrați în siguranță pe site-ul dvs. web. De asemenea, puteți forța utilizatorii să vă fixeze imaginile ascunse.

Pluginul este foarte receptiv și este compatibil cu teme și plugin-uri multiple. Oferă asistență nelimitată, așa că nu va trebui niciodată să vă faceți griji pentru nimic. Dacă vă confruntați vreodată cu o problemă folosind pluginul, contactați pur și simplu echipa de asistență și vă vor ajuta să vă rezolvați problema.

6. Plugin de partajare socială Monarch

Monarch, faceți clic pentru a twitte, pluginuri de partajare socială

Monarch este încă un popular plugin de partajare socială, încărcat cu funcții uimitoare. Acest plugin vă oferă mai mult de 35 de rețele sociale diferite din care să alegeți. Oferă și opțiuni excelente de personalizare, astfel încât să puteți asorta butoanele de partajare cu aspectul site-ului dvs. web.

Puteți adăuga butoanele de partajare în 5 locații diferite. Poate fi pe o bară plutitoare, deasupra sau sub conținutul dvs., pe imaginile și videoclipurile dvs., pop-up-uri și fly-in-uri automate. Popup-urile și fly-ins-urile vin în 6 stiluri diferite.

Tabloul de bord Monarch este foarte ușor de utilizat și poate fi utilizat atât de începători, cât și de utilizatori avansați. Puteți verifica, de asemenea, numărul de share-uri, urmăritori și like-uri din tabloul de bord de analiză. Acest lucru vă ajută să urmăriți performanțele site-ului dvs. web. Este, de asemenea, printre cele mai bune clicuri pentru a twitte plugin-uri pentru WordPress.

7. Conturi partajate – butoane de partajare a rețelelor de socializare

Conturi partajate, plugin pentru butoane de partajare socială

Contele partajate este un plugin gratuit WordPress care vă permite să adăugați plugin-uri de share social frumoase pe site-ul dvs. web. Pluginul oferă 8 opt platforme de rețele sociale diferite din care să alegeți. Puteți alege cele dorite și adăugați-le pe site-ul dvs. pentru a vă încuraja vizitatorii să vă partajați conținutul.

Pluginul oferă o serie de opțiuni de styling pentru butoanele dvs. Puteți alege cea care se potrivește cel mai bine pentru a completa designul site-ului dvs. web.

Pluginul a fost deja descărcat de mai mult de 4000 de utilizatori. Cu Shared Counts, nu va trebui să faceți niciodată compromisuri în ceea ce privește performanța site-ului dvs. Web, deoarece a fost frumos optimizat pentru viteză.

8. Butonul Pinterest Pin It pe imaginea Hover and Post

Pinterest Pin It Plugin

Încercați Pinterest Pin It plugin pentru a fixa postările dvs. de blog, imagini, pagini, etc pe placa dvs. Pinterest. Puteți afișa sau ascunde pinii dvs. prin setările pluginului. Pluginul vă permite, de asemenea, să activați sau să dezactivați butonul Pin IT care apare la trecerea peste imagini.

Butonul Pin It poate fi, de asemenea, personalizat pentru a crește sau micșora dimensiunea. Puteți chiar să-i schimbați culoarea pentru a se potrivi cu aspectul general al site-ului dvs. Pentru a ajunge la mai multe persoane, pluginul vă permite să îl traduceți în diferite limbi. Pluginul este compatibil cu toate temele și pluginurile moderne.

Acest plugin este disponibil gratuit. În plus, este foarte receptiv și arată bine pe dispozitive de toate dimensiunile. Așadar, încercați-l acum și anunțați-vă cum vă place acest plugin.

Acestea sunt câteva dintre pluginurile Pinterest care vă permit să integrați site-ul dvs. web cu contul dvs. Pinterest. Sperăm că ați găsit această postare utilă. Dacă utilizați orice alt plugin care credeți că merită menționat în această listă, spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Între timp, citiți ghidul nostru complet despre cum să utilizați Pinterest pentru afaceri: resursa finală

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map