8 cele mai bune pluginuri de licitație WordPress pentru a construi următorul eBay

cele mai bune pluginuri de licitație wordpress


Căutați cele mai bune pluginuri pentru licitații WordPress? Ai ajuns la locul potrivit. Cu pluginul potrivit, puteți transforma site-ul dvs. humil într-o mașină de a face bani. Indiferent dacă doriți să creați un site mic de licitație sau doriți să oferiți eBay eBay o concurență monstru, pluginul perfect vă poate ajuta să o faceți.

În acest articol, vom împărtăși lista noastră aleasă cu cele mai bune 9 plugin-uri de licitație pentru WordPress de pe piață.

Cum să porniți un site de licitație

Înainte de a putea descărca și instala cele mai bune pluginuri pentru licitații WordPress, veți avea nevoie de un site web WordPress.

Există 2 tipuri de site-uri WordPress: WordPress.com, o platformă găzduită; și WordPress.org, o platformă găzduită de sine. Pentru nevoile tale, vei avea nevoie de acesta din urmă. Cu toate acestea, nu ezitați să consultați articolul nostru despre toate diferențele dintre WordPress.com și WordPress.org dacă mai aveți întrebări.

Pentru a rula un site de licitație adecvat, veți avea nevoie de un nume de domeniu, de găzduire web și de un certificat SSL.

Un nume de domeniu este adresa site-ului dvs. web pe web, cum ar fi Google.com sau IsItWP.com; de asemenea, cunoscut sub numele de adresa URL. Gazduirea web este modul în care fișierele dvs. sunt stocate online. Practic, dacă numele dvs. de domeniu este adresa casei dvs., găzduirea web este casa dvs..

Și un certificat SSL este ceea ce face ca numele dvs. de domeniu să fie securizat și vă permite să acceptați cu încredere plățile online.

Când instalați un certificat SSL (Secure Sockets Layer) pe site-ul dvs., adresa URL a site-ului dvs. web va fi prefixată cu https în loc de http. În plus, o pictogramă verde de lacat va fi afișată în fața https, care permite vizitatorilor să știe că se află într-o conexiune sigură. Acest lucru le va oferi încrederea de care au nevoie pentru a licita la licitațiile dvs. și pentru a trimite plăți.

Crezi că costul unui nume de domeniu, al găzduirii web și al unui certificat SSL vă va costa un bănuț? Mai gandeste-te! Am realizat o afacere cu Bluehost care oferă cititorilor IsItWP un nume de domeniu GRATUIT, certificat SSL GRATUIT și o reducere MASSIVE la găzduirea web!

Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost »

După ce ați obținut tot ce aveți nevoie, nu ezitați să citiți ghidul nostru pas cu pas despre cum să construiți un site de licitație pe WordPress.

De asemenea, am creat o listă cu cele mai bune plugin-uri WordPress pe care nu vă puteți ratifica adăugarea pe site-ul dvs. web.

Toate setate? Atunci este timpul să verificați cele mai bune 9 plugin-uri de licitație pentru WordPress!

1. Licitații YITH WooCommerce

YITH

Când vă gândiți la licitații, este posibil să vă gândiți la cel mai faimos site de licitație online de pe internet: eBay. Nu ar fi frumos să aducem puterea licitațiilor de tip eBay pe site-ul dvs. personal? Ei bine, acum poți!

YITH WooCommerce Auctions este un plugin pe care îl puteți adăuga perfect pe site-ul dvs. web. Acest instrument are o varietate de caracteristici grozave, care oferă eBay eBay o alergare pentru banii săi. Nu numai că puteți configura propriile dvs. licitații cu catalogul dvs. de produse, dar furnizorii care sunt afiliați site-ului dvs. web pot adăuga produse la casa dvs. de licitații online.

În consecință, veți face o reducere a banilor pe care îi obțin furnizorii atunci când un produs vinde. De asemenea, este posibil să adăugați un buton „Cumpărați acum” la orice produs. Pur și simplu setați prețul, lăsați licitația să aibă loc și, dacă cineva dorește produsul, îl poate cumpăra direct.

Pentru site-urile WooCommerce, consultați selecția noastră de experți dintre cele mai bune companii de găzduire WooCommerce.

Începeți cu YITH WooCommerce Auctions Today!

2. Licitații WP

Licitații WP

WP Auctions este un program de licitație complet acceptat pe care îl puteți adăuga cu ușurință pe orice site web WordPress. Creatorii se laudă că acest fișier zip simplu poate fi adăugat pe pagina dvs. în cel mult 2 minute. După ce ați adăugat pluginul, îl puteți regla după bunul plac și puteți începe să adăugați produse.

Dacă sunteți în căutarea de profituri, nu mai căutați. Nu trebuie să oferiți unei reduceri din vânzările dvs. de succes unei terțe părți. Trebuie să păstrezi 100% din profiturile tale!

Există foarte puține limite la tipurile de produse pe care le puteți licita la licitațiile WP. Puteți pune la vânzare mașini sau motociclete, să vindeți terenuri sau imobiliare, să lăsați oamenii să liciteze pentru antichități sau colecții rare. Cerul este limita!

Începeți cu licitațiile WP astăzi!

3. Licitație WordPress finală

Licitație finală

Pluginul Ultimate WordPress Auction este un instrument prietenos pentru cumpărători și vânzători, disponibil pentru cei care doresc să înființeze o casă de licitații, dar nu știu prea multe despre codificare.

Descărcarea și instalarea acestui plugin durează doar câteva minute. După ce va fi pregătit, puteți începe să postați articole pentru ca aceștia să liciteze. Puteți încărca mai multe produse, adăuga o descriere detaliată, până la 4 imagini cu versiunea gratuită și permiteți oamenilor să înceapă să liciteze.

Finalul cumpărătorului este ușor de navigat și de înțeles. Clienții pot licita cu cardul de credit, cardul de debit sau contul PayPal. Pe măsură ce licitează pentru produse, pot activa notificări prin e-mail, astfel încât să știe dacă oferta lor este încă de top. Notificările facilitează pornirea unui mediu distractiv, competitiv, în care oamenii se vor distra să liciteze pentru produsele dvs..

Începeți cu Ultimate WordPress Auction Today!

4. WooCommerce Simple Auctions

woocommerce licitații simple

Căutați un plugin pentru licitații care să fie configurat și complet personalizabil? WooCommerce Simple Auctions vă pot ajuta să adăugați o casă de licitație unică, ușor de utilizat pe site-ul dvs. web, indiferent de tipul de produse pe care le aveți de vânzare.

Compania se mândrește cu faptul că acest plugin poate fi adăugat, personalizat și gata să funcționeze în aproximativ o jumătate de oră. Are o serie de caracteristici care îl fac un adevărat concurent cu eBay. Odată instalat, puteți accesa șabloane și crea o temă personalizată care se îmbină bine cu site-ul dvs. web.

Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a seta creșterea prețurilor pe ofertă, orele de începere, orele de încheiere și chiar puteți cumpăra acum butoane. Pe măsură ce clienții vin la licitațiile dvs., vor putea să se înregistreze introducând informațiile de plată și sunt setate toate. Dacă câștigă licitația, plata lor este procesată și trimiteți produsul. Este atât de ușor.

Începeți cu licitații simple astăzi de la WooCommerce!

5. Plugin automat WordPress

plugin automat pentru wordpress

Am analizat destul de multe plugin-uri care vă permit să creați licitații de la început. Este posibil să vă întrebați dacă există o modalitate de a pune licitații pe care le-ați creat deja pe eBay pe site-ul dvs. web. Raspunsul este da! Tot ce ai nevoie este Plugin-ul automat WordPress.

Acest plugin poate fi instalat în câteva secunde. Vă permite să importați o mulțime de lucruri de pe alte site-uri web, cum ar fi YouTube, social media, blogul dvs. și (cel mai important) eBay. După ce ați instalat pluginul pe site-ul dvs. web, conectați-vă cu informațiile contului dvs. eBay.

Puteți apoi să conectați licitațiile eBay active la pagina preferată de pe site-ul dvs. web. După ce ați conectat site-ul dvs. web, sunteți bine să mergeți! Acest plugin se va actualiza în timp real. Dacă adăugați o nouă licitație la profilul dvs. eBay, aceasta va apărea automat pe site-ul dvs..

Începeți cu WordPress Automatic Plugin astăzi!

6. Licitație Nudge

Nudge licitație

Doriți să adăugați mai multe decât articolele eBay pe site-ul dvs. web? Dacă da, Auction Nudge este pluginul perfect pentru tine.
Acest plugin ușor de utilizat vă permite să adăugați rapid întregul profil eBay pe site-ul dvs. personal. Puteți găsi acest plugin util dacă aveți deja un cont eBay de renume cu un scor de feedback bun.

Dacă un vizitator vine pe site-ul dvs. web va putea vedea produsele pe care le vindeți în prezent, contul dvs. pe eBay și recenziile dvs. ca vânzător. Aceasta este o resursă excelentă dacă doriți să apară reputație în timp ce treceți casa de licitații online la un plugin separat, dar doriți ca oamenii să știe că nu sunteți un vânzător nou.

Începeți cu Auction Nudge Today!

7. Plugin de licitație WordPress WooCommerce Marketplace

plugin de licitație wordpress woocommerce marketplace

Pluginul de licitație WordPress WooCommerce Marketplace este un instrument bogat în funcții, care poate fi utilizat cu aproape orice site web care dorește să stabilească o piață virtuală. Administratorii sunt capabili să adauge oameni pe lista persoanelor care adaugă produse pe piață.

Nu pierdeți acest articol pe cele mai bune platforme de comerț electronic pentru piețele multivindor.

Acest plugin vă permite să creați 4 tipuri diferite de licitații, inclusiv; standard, incremental, automat și rezervă. Fiecare tip de licitație permite utilizatorului să personalizeze și să regleze încărcarea pentru a se potrivi nevoilor sale.

La sfârșitul cumpărătorului, există o mulțime de funcții excelente care vă vor ajuta să mențineți cumpărătorii pe pagina dvs. în buclă. Îl pot configura astfel încât să depună automat o ofertă dacă cineva îi depășește. De asemenea, pot solicita e-mailuri automate atunci când cineva le depășește sau s-a încheiat o licitație pe care o urmărește.

Începeți cu WordPress WooCommerce Marketplace Plugin Auction Today!

8. Plugin pentru licitații WordPress

plugin de licitații wordpress

Pluginul pentru licitații WordPress este conceput pentru persoanele care doresc să pună la vânzare articole sau servicii. Este una dintre opțiunile de top pentru cei care doresc să ofere clienților o gamă unică de opțiuni atunci când fac cumpărăturile.

Puteți crea o economie personalizată, permițând oamenilor să „cumpere” tranzacționând numerarul lor cu „credite” pe care le pot utiliza pentru a licita la licitații. Dacă nu doriți să utilizați credite, nu vă faceți griji. De asemenea, vă permit să utilizați PayPal și cărți de credit tradiționale pentru a face cumpărături instantaneu.

Dezvoltatorul se mândrește cu faptul că acest instrument a fost testat pe diverse platforme WordPress cu multe teme diferite. Veți putea proiecta pagina dvs. de licitație pentru a se combina perfect cu restul site-ului dvs. web. Puteți, de asemenea, să instalați licitațiile WordPress și să îl folosiți în doar câteva minute. Setările suplimentare vă permit să accesați și să vă personalizați licitațiile pentru a oferi clienților dvs. o experiență amabilă.

Începeți cu pluginul licitațiilor WordPress astăzi!

Primă: Nu ratați să consultați pluginul nostru de cadou WordPress.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să descoperiți cele mai bune pluginuri de licitație WordPress.

Dacă v-a plăcut această postare, s-ar putea să vă placă și lista noastră cu cele mai bune 7 construitori de pagini de drag and drop.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map