8 cele mai bune pluginuri Google Maps (în comparație și recenzie)

Pluginuri Google Maps


Căutați o modalitate rapidă de a afișa locația afacerii dvs. pe site-ul dvs. WordPress? Fără îndoială, utilizarea unui plugin Google Maps este cea mai simplă modalitate de afișare a locației companiei pe site-ul dvs..

În acest articol, vom vorbi despre unele dintre cele mai bune pluginuri Google Maps de pe piață. Dar înainte de asta, să vedem cum puteți beneficia prin utilizarea unui plugin Google Maps pe site-ul dvs..

1. Creatorul de hărți

Maps Marker Pro, plugin Google Maps

Maps Marker este un plugin uimitor Google Maps pentru WordPress care oferă cea mai simplă modalitate de a adăuga locația afacerii dvs. pe site-ul dvs. web. Gestionarea sa genială de conținut geo-conținut pentru WordPress vă permite să adăugați una sau mai multe hărți împreună în funcție de cerința dvs. Cu furnizorii săi de servicii de geocodare fără cheie, cum ar fi Algolia Places, nu este nevoie să folosiți nici o cheie API pentru cartografierea dvs..

Pentru a vă face fără efort să găsiți locația dvs. pentru vizitatori, puteți utiliza funcția de urmărire GPX. Făcând acest lucru, puteți afișa rutele dvs. cu metadate opționale, cum ar fi distanța de locația curentă a utilizatorului dvs., durata necesară pentru a ajunge la destinație, ritmul sau altitudinea locației dvs. etc..

2. WP Google Maps Pro

WP Google Maps Pro este un alt plugin Google Maps prietenos și cuprinzător care poate fi o soluție de mapare excelentă pentru afacerea dvs. Cu acest plugin, puteți crea hărți nelimitate pentru site-ul dvs. fără a codifica o singură linie. Pur și simplu trebuie să adăugați codul scurt pe care îl generează și ați terminat.

Toate hărțile create cu WP Google Maps sunt foarte responsive, ceea ce înseamnă că arată excelent pe orice dispozitiv. Puteți adăuga și animații pe hărțile dvs. dacă doriți să le faceți mai captivante. Pluginul acceptă mai multe limbi, astfel încât este ușor să localizezi și hărțile tale. Acest plugin este, de asemenea, compatibil cu multe alte plugin-uri și servicii avansate, cum ar fi Cloudflare.

3. Hărțile eroilor

plugin Google Maps

Hero Maps este un alt plugin uimitor Google Maps pentru WordPress care vă permite să generați harta în cel mai scurt timp. Acest plugin oferă opțiuni de personalizare uimitoare, astfel încât să puteți face ușor să arate exact așa cum doriți. Constructorul drag-and-drop face proiectarea hărții super simplă. Puteți, de asemenea, să schimbați backend-ul la un ecran cu o lățime completă pentru o ușurință de utilizare.

Acesta oferă o serie de markeri și culori diferite din care să alegeți. Puteți avea chiar filtrare cu file pe harta de ieșire. Acest lucru face posibilă afișarea mai multor hărți toate simultan. De asemenea, oferă mai multe culori de piele și îl puteți alege pe cel care vă place mai mult.

4. Harta progresului

plugin Google Maps

Harta Progresului vă facilitează listarea afacerii dvs. în Google Maps cu câteva clicuri la instalarea pluginului. Indiferent de afacerea pe care o derulați, cu Harta Progresului, puteți lista cu ușurință harta dvs. pe site-ul dvs. WordPress. Acesta oferă mai mult de 70 de stiluri de hărți gata de utilizare. Puteți adăuga, de asemenea, propriul stil de hartă personalizat dacă aveți un design mai bun.

Puteți permite vizitatorilor site-ului dvs. web să determine automat geolocalizarea activității dvs. Pentru a-l face ușor de utilizat, aveți puterea de a controla și personaliza toate elementele UI Google Maps, cum ar fi controlul zoom, controlul tipului de hartă etc..

5. WP Google Map

WP Google Map

WP Google Map este un plugin WordPress gratuit care vă permite să creați diverse shortcodes Google Maps. Cu aceste scurtături, puteți afișa hărți Google receptive pe paginile site-ului, widget-urile și șabloanele personalizate. Cu acest plugin, puteți, de asemenea, să afișați markeri personalizați pe hărțile dvs. și să adăugați link-uri la acestea care afișează un mesaj după ce faceți clic.

De asemenea, puteți decide latitudinea și longitudinea centrală pentru fiecare dintre hărțile dvs. separat și puteți edita sau șterge funcționalitățile hărții cu câteva clicuri. Pentru a vă face mai convenabil pentru utilizatorii dvs., puteți activa opțiunea pentru afișarea condițiilor de trafic și a suprapunerilor în timp real folosind straturi.

6. Widget pentru hărți Google

plugin Google Maps

Widget pentru hărți Google este un plugin WordPress foarte rapid și receptiv, care oferă opțiuni excelente pentru a vă afișa harta. Poate fi o hartă rutieră, o hartă prin satelit, o hartă a terenului, o hartă hibridă sau chiar alege un tip de hartă personalizată. Pentru a face să pară mai uimitor, aveți și mai multe opțiuni de culoare vibrante.

Pluginul este extrem de flexibil în ceea ce privește personalizarea, astfel încât să puteți avea un control deplin asupra modului în care apare. Puteți alege formatul imaginii, pictograma pin-ului hărții, amplasarea textelor dvs. etc și să-l faceți să arate exact așa cum doriți. Cu câteva alte funcții avansate, acest plugin este uimitor când vine vorba de utilizarea unui plugin Google Maps pe site-ul dvs..

7. WP Google Maps

Plugin WP Google Maps

Dacă doriți să adăugați hărți google personalizate pe site-ul dvs., atunci nimic nu poate fi mai bun decât WP Google Maps. Este un plugin super flexibil și complet personalizabil, care vă identifică automat locația pe Hărțile Google. De asemenea, puteți adăuga cu ușurință diferite niveluri de zoom care sunt clasificate de la 1 la 5, astfel încât utilizatorii să poată localiza cu ușurință locația dvs..

Pluginul este compatibil cu alte câteva plugin-uri avansate și arată uimitor pe dispozitive de diferite dimensiuni ale ecranului. De asemenea, vă permite să adăugați codul scurt pentru adăugarea hărților oriunde doriți. Poate fi pe paginile dvs., o singură pagină, o singură postare, bara laterală, subsol, etc..

8. CP Google Maps

CP Google Maps

Cu CP Google Maps, puteți introduce Google Maps oriunde doriți pe site-ul dvs. web. Poate fi în cadrul postării sau într-un șablon WordPress care afișează mai multe postări.

Hărțile Google inserate într-un șablon cu mai multe postări pot conține mai mulți markeri din diferite postări cu informațiile de geolocalizare asociate. Dacă treceți mouse-ul peste acești markeri, acesta va evidenția automat postarea din care face parte. Puteți utiliza, de asemenea, gama sa largă de opțiuni de setare pentru ao face mai versatil și adaptabil. Acest plugin răspunde pe deplin și este complet personalizabil, așa că veți avea o experiență excelentă pentru a-l adăuga pe hărți.

Deci asta este. Acestea sunt unele dintre minunatele pluginuri Google Maps pentru care puteți opta pentru a enumera locația companiei dvs. pe site-ul dvs. web. De asemenea, poate doriți să consultați recenzia noastră completă Google Builder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map