8 cele mai bune WordPress Faceți clic pe Tweet Plugin-uri (în comparație și recenzie)

cel mai bun wordpress faceți clic pentru a adăuga pluginuri pentru caseta de tweet


Doriți să adăugați un buton clic-la-tweet în postările și paginile dvs. WordPress? Adăugarea Twitter la strategia de marketing socială poate fi o idee minunată pentru a ajunge la un grup uriaș de public vizat.

Prin adăugarea unui buton clic-la-tweet, puteți ușura pentru cititorii dvs. să partajați conținutul dvs. pe Twitter.

În articolul de astăzi, vă vom arăta unele dintre cele mai tari plugin-uri de clic-pentru-tweet. Deci, să le verificăm.

1. Război social

război social, pluginuri pentru clic-pentru-tweet

Social Warfare este unul dintre cele mai populare pluginuri de partajare socială a WordPress care vă permite să adăugați un buton de tweet pe site-ul dvs. Cu Social Warfare, veți ajunge chiar să creați citate frumoase in-post, care pot fi trimise, astfel încât oamenii să le fie mai ușor să partajeze o anumită parte din postarea sau pagina dvs..

Puteți adăuga, de asemenea, un card de rezumat cu imagini mari la tweeturile dvs. și puteți adăuga automat opțiunea via @ (nume de utilizator) automat. Pe lângă butonul click-to-tweet, puteți adăuga și butoane de partajare socială personalizate frumoase și ușoare. De asemenea, vă permite să aveți un control complet asupra conținutului pe care doriți să îl partajeze vizitatorii dvs..

De la schimbarea culorii sale până la ajustarea dimensiunii sale, puteți face totul pentru a face să pară atrăgătoare pentru vizitatorii dvs..

2. Monarh

Monarch, faceți clic pentru a twitte, pluginuri de partajare socială

Monarch este un plugin de partajare socială strălucitor care vă permite să creați un buton uimitor pentru a face clic pe tweet. Acest plugin vine cu mai mult de 35 de opțiuni diferite de rețele sociale. Îl puteți alege pe cel care vă place și apoi adăugați butoanele de partajare la postările și paginile dvs..

Monarch oferă 5 locații diferite în care puteți adăuga butoanele dvs. Poate fi deasupra sau sub conținutul dvs., în fișierele media, ca pop-up sau fly-in. Pop-up-urile și fly-ins-urile au 6 stiluri diferite, astfel încât să îl puteți alege pe cel care vă place cel mai bine.

De asemenea, aveți opțiunea de a vă personaliza dimensiunea și forma butonului. Dacă doriți, puteți adăuga chiar și efectele ascendente la butoanele dvs. În afară de aceasta, puteți alinia butoanele dvs., afișați numele rețelei și numărul social, butoanele de plasare în zona widget. Monarch este, de asemenea, printre cele mai bune plugin-uri WordPress Pinterest.

3. Partajarea socială & Locker Pro

Acțiune socială și vestiar

Partea socială & Pluginul Locker este un plugin de partajare socială complet și sensibil, care permite distribuirea conținutului mai ușor. Este livrat cu 60 de opțiuni diferite de platformă socială. Aceasta înseamnă că are aproape toate opțiunile la care te poți gândi.

Pluginul oferă, de asemenea, funcții excelente pentru a vă facilita conversiile cu funcția de blocare socială. Aveți mai multe opțiuni pentru a afișa butoanele de partajare, cum ar fi un buton tip tweet, faceți clic pe opțiunea de tweet și multe altele. Butoanele au două stiluri diferite: verticală și orizontală.

Compozitorul vizual care vine împreună cu pluginul facilitează construirea unui buton. În plus, aveți efecte hover CSS3, numere de acțiuni realiste, generator de coduri scurte pentru blocarea socială și multe altele. În general, acest plugin este unul perfect pentru a-ți stimula părțile sociale.

4. Mashshare

Plugin-uri Mashshare, click-to-tweet

MashShare este un alt plugin social WordPress uimitor, special conceput pentru a vă permite să adăugați butoane de partajare pe site-ul dvs. web. Folosind acest plugin, puteți partaja conținutul pe platforme sociale precum Twitter, Facebook, Pinterest, etc.

Mashshare oferă opțiuni de personalizare uimitoare, astfel încât să le puteți utiliza pentru a vă stiliza butoanele așa cum doriți. De la schimbarea culorilor, fonturilor, formei și dimensiunii sale implicite, puteți face multe pentru a le face să pară atrăgătoare.

Dacă doriți să afișați numărul de acțiuni primite, este posibil și acest lucru. Pentru a face să răspundă pe diferite dimensiuni ale ecranului, puteți utiliza poziții separate pentru a plasa butoanele dvs..

5. Pug social

Social Pug, plugin-uri pentru a face clic pe tweet

Pug social este încă un plugin de partajare socială. Suportând mai mult de 14 platforme de rețea socială, acest plugin are tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă încuraja vizitatorii să vă partajați conținutul.

Pentru a adăuga butoanele dvs., puteți utiliza 5 stiluri diferite pe care le oferă pluginul. Poate fi fie butoanele inline, butoanele de partaj plutitoare, ferestrele pop-up sau butonul lipicios mobil. De asemenea, aveți opțiunea de a vă ascunde sau de a afișa numerele sociale.

Pluginul vă permite să setați un anumit număr, iar după ce ajungeți la acesta, acesta va începe să afișeze automat numărul de acțiuni. Dacă vă pierdeți conturile din cauza unei erori tehnice, pluginul vă permite să le recuperați fără să vă lipsească un singur număr.

6. Butoane ușor de partajare socială

Butoane Easy Social Share, plugin-uri Pinterest

Butoane de partajare socială ușoară este încă un plugin uimitor de partajare socială care a fost încărcat cu funcții uimitoare. Cu acest plugin, nu numai că puteți permite oamenilor să vă partajați conținutul cu ușurință, dar, de asemenea, puteți adăuga un contor de acțiuni sociale și să urmăriți numărul de acțiuni pe care le-ați primit.

Puteți alege, de asemenea, unul dintre cele 55 de șabloane frumoase și puteți folosi constructorul de șabloane personale pentru a personaliza modul în care arată. Pluginul oferă peste 50 de opțiuni de rețele sociale. Deci, sunteți liber să alegeți platforma preferată și să adăugați butonul acesteia pe site-ul dvs..

Cu cea mai recentă actualizare a sa, butoanele Easy Social Share au devenit compatibile cu GDPR și cu noul editor de blocuri Gutenberg. Puteți utiliza, de asemenea, cu alte plugin-uri avansate și cele mai multe dintre temele populare, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la problema de compatibilitate.

7. Partajare socială WP

Partajare socială WP

Partajare socială WP este un plugin gratuit de partajare socială care vă permite să adăugați câteva butoane de partajare atrăgătoare pe postările și paginile dvs. Pluginul oferă în prezent butoane de partajare Facebook, Twitter, Linkedin, Xing, Reddit și Pinterest și le puteți adăuga la postările, paginile dvs. și la orice tipuri de postare personalizate..

Acest plugin utilizează CSS 3 pentru a crea butoane fără imagini. Toate aceste butoane sunt super sensibile, ceea ce înseamnă că arată excelent pe toate dispozitivele.

După adăugarea butoanelor pe site-ul dvs. web, le puteți reordona cu ușurință dacă doriți. Cel mai bun lucru este că puteți adăuga butoanele oriunde doriți pe site-ul web. De asemenea, are opțiunile de a adăuga text chiar înainte de butoanele dvs..

8. Mai bine Faceți clic pe Tweet

mai bine click-to-tweet-

Mai bine faceți clic pe Tweet este un alt plugin WordPress gratuit uimitor care face ca distribuirea conținutului dvs. pe Twitter să fie super ușoară. La fel cum sugerează și numele, cu acest plugin, îți poți tuita conținutul cu un singur clic.

Puteți crea conținut tweetabil folosind codul scurt generat de plugin sau prin intermediul editorului Gutenberg. Puteți utiliza butoanele pentru a permite vizitatorilor dvs. să trimită un link către un conținut sau să îi încurajați să tweeteze o secțiune a acestuia.

Doar puneți butonul de tweet în secțiunea care credeți că merită un tweet și conținutul dvs. este gata de a fi distribuit. Puteți, de asemenea, să vă stilați butoanele folosind butonul suplimente premium disponibil pentru plugin.

Acestea sunt unele dintre cele mai bune pluginuri pentru clic pe tweet pe care le puteți utiliza pe site-ul dvs. web. Ați putea fi, de asemenea, interesat de învățare cum să adăugați clic pe casetele de tweet din postarea dvs. WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me