9 cele mai bune concursuri WordPress și cele mai bune plugin-uri comparate (2020)

cele mai bune concursuri de wordpress și pluginuri cadou


Doriți o soluție rapidă pentru a organiza un concurs sau un cadou pe site-ul dvs. web? Apoi, trebuie să utilizați un puternic plugin de acordare a WordPress pe site-ul dvs. Prin organizarea de concursuri și cadouri pe site-ul dvs., puteți crește traficul site-ului, lista de e-mailuri și următorii social media.

În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune pluginuri pentru concursul WordPress.

De ce să folosiți un plugin pentru a da WordPress pe site-ul dvs.?

Desfășurarea unui concurs sau a unui cadou este un câștig câștigat atât pentru dvs. cât și pentru publicul dvs. Participând la concursuri și cadouri, publicul tău poate câștiga o șansă de a obține câteva freebies. Pentru dvs., este o oportunitate de a vă promova afacerea și de a informa oamenii despre produsele și serviciile dvs. Puteți încuraja mai multe persoane să vă viziteze site-ul și chiar să intrați în lista dvs..

Deoarece concursurile durează o perioadă limitată de timp, puteți crea un sentiment de urgență pentru a atrage mai multe persoane să participe la concurs. Acestea sunt doar câteva avantaje ale organizării de concursuri și cadouri pe site-ul dvs. web.

Pentru a vă ajuta să organizați concursuri pe site-ul dvs. WordPress, am venit cu o listă de pluginuri ușoare și bogate în funcții. Deci, să le verificăm.

1. RafflePress

rafflepress-recenzie

RafflePress este un complet nou pentru piața WordPress. Acest plugin uimitor pentru WordPress a fost conceput pentru a vă ajuta să simplificați procesul de difuzare a concursurilor și concursurilor pe site-ul dvs. web. Este livrat cu un constructor de pagini drag-and-drop ușor de utilizat, pe care îl puteți crea campaniile în câteva minute. De asemenea, trebuie să folosiți șabloanele sale pre-construite care vă ajută să economisiți timp, astfel încât nu trebuie să construiți de la zero o campanie uimitoare de cadou.

Pluginul vine cu protecție completă împotriva oricăror înregistrări de fraudă. Pentru a-ți promova concursul, poți încuraja oamenii să-l împărtășească pe social media integrând platforma socială preferată în concursul tău. Cu ajutorul urmăririi și retargetingului, vă este mai ușor să vă maximizați conversia.

2. Sondaj receptiv

Responsive Poll este un plugin de sondaje WordPress foarte puternic și robust, care vă permite să creați sondaje și concursuri pe site-ul dvs. WordPress. Vine cu mai multe opțiuni de diagramă animată pentru a vă permite să afișați rezultatele sondajului. De asemenea, vă permite să personalizați diagrama și să o faceți să apară exact așa cum doriți.

Puteți utiliza graficul în diferite forme, cum ar fi un grafic de bare, un grafic de plăcintă, o linie, un grafic radar și multe altele. De asemenea, aveți o varietate de opțiuni din care să alegeți când vine vorba de afișarea rezultatelor. Pluginul este compatibil cu cea mai recentă versiune a WordPress și este foarte ușor de utilizat. Puteți utiliza, de asemenea, alături de alte plugin-uri moderne pe care le-ați instalat pe site-ul dvs. web, fără probleme de compatibilitate.

3. Concurs video Plugin WordPress

Plugin video wp concurs, pluginuri cadou, plugin-uri de concurs

Concursul video Plugin WordPress este un alt plugin strălucitor de WordPress pe care s-ar putea să-l doriți să verificați. Cu acest plugin, puteți veni cu concursuri video cu ușurință în cel mai scurt timp. Pluginul vă oferă un control complet asupra concurenței. De la controlul comentariilor, voturilor, surselor video, al transmiterii noi și multe altele, acest plugin vă permite să faceți multe altele.

Pluginul acceptă, de asemenea, integrarea completă cu BuddyPress, așa că dacă doriți să creați un site de comunitate sau un forum, puteți face asta. Pentru a combate trimiterea spamului, acesta oferă 9 straturi de protecție împotriva fraudei. Pluginul este gata de traducere și acceptă 9 limbi globale.

Înrudite: Cum să creezi un site web multilingv.

4. Concurs foto

Concurs de fotografii WP Plugin, plugin-uri de concurs, pluginuri cadou

La fel cum sugerează și numele, Photo Contest vă permite să creați un concurs de fotografie fără a codifica o singură linie. Acest plugin este super rapid, receptiv și flexibil, așa că indiferent de dispozitivul pe care îl folosește vizitatorul dvs., campania dvs. de concurs va arăta excelent.

Pluginul a fost testat cu succes în cea mai recentă versiune a WordPress și într-o serie de teme gratuite și premium. Ca și pluginul Concurs video, acesta acceptă și BuddyPress. Pluginul este GDPR gata și chiar vă permite să trimiteți notificări prin e-mail către concurenți.

Înrudite: Cele mai bune plugin-uri WordPress GDPR.

5. Dorință

Wishpond, plugin de concurs

WishPond este mai mult decât un simplu generator de concurs. Este o soluție completă de marketing concepută cu creștere rapidă. Cu WishPond, vă puteți dezvolta adepții prin crearea de concursuri foto, promoții Instagram etc..

Funcția de automatizare de marketing a pluginului vă ajută să vă transformați clienții în vânzări pe baza activității în timp real. De asemenea, Wishpond se integrează perfect cu aplicațiile dvs. preferate de marketing. Pluginul este compatibil cu majoritatea temelor și pluginurilor populare WordPress.

6. Generator de concurs de imagine / video WordPress

Generator de concursuri de imagine și video

Generatorul de concursuri de imagini / video vă permite să creați diverse concursuri și jocuri distractive pentru a atrage vizitatori pe site-ul dvs. web. Cu acest plugin, vă este ușor să vă angajați publicul mai mult timp, făcându-i să participe la concursuri sau lăsându-i să joace jocurile pe care le creați.

Pentru a vă face concursurile și jocurile mai atrăgătoare, pluginul oferă șabloane frumoase editable gata de utilizare. Puteți schimba culoarea șablonului, fonturile și chiar puteți adăuga butoane la șabloane.

Pentru a informa oamenii despre concursul și jocurile dvs., puteți adăuga butoane de partajare socială pe site-ul dvs. web. Pluginul vă oferă, de asemenea, statistici detaliate, astfel încât puteți obține informații cu privire la performanțele concursului.

7. Concursuri de Recompense Combustibil

Plugin-uri de concurs

Concurs de recompense este un alt plugin uimitor care vă ajută să rulați WordPress regal chiar din tabloul de bord WordPress. Cu acest plugin cadou pentru WordPress, puteți conduce mai mult trafic, urmând social media, impulsionați comentarii și puteți face mult mai multe pe site-ul dvs..

Îți poți răsplăti câștigătorii cu premii digitale și, dacă vrei, poți chiar lista neagră a anumitor țări din momentul participării la concurs. Pluginul vă permite, de asemenea, să dublați concursul existent, ceea ce vă permite să derulați un concurs similar cu mici modificări. Utilizați statisticile pentru a afla cum este performanța concursului dvs. Cel mai bun dintre toate, acest plugin este absolut gratuit de utilizat.

8. Arată jos

Arată pluginul concursului Down

Show Down este un plugin WordPress Woocommerce prietenos care vă permite să creați imagini și lupte de concurs, concursuri Yay sau Nay, competiții nelimitate și multe altele. Pluginul este receptiv și este gata de traducere, ceea ce înseamnă că concursurile dvs. vor arăta grozav pe toate platformele.

Puteți încorpora concursurile pe postările sau paginile dvs. cu un cod scurt.

9. Sondaj de sondaj, formular & Creatorul de teste

Etapa de opinie

Etapa de opinie este un alt plugin WordPress excelent care vă permite să creați sondaje, sondaje, formulare, chestionare etc. pe site-ul dvs. web, chiar din tabloul de bord WordPress. Pluginul vine cu o mulțime de șabloane personalizate pre-construite. Pluginul vă oferă flexibilitate completă pentru a face orice modificări la concursuri.

Versiunea de bază a pluginului este gratuită, care este limitată la 100 de răspunsuri pe lună și 10 răspunsuri pe articol.

Acestea sunt câteva pluginuri pe care le puteți utiliza pentru a crea un concurs rapid sau un sondaj sau un cadou pe site-ul dvs. WordPress.

Dacă v-a plăcut acest articol, poate doriți să citiți cum să creați un cadou de succes sau un concurs în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map