9 cele mai bune și ieftine alternative ClickFunnels pentru 2020 (în comparație)


Vă întrebați dacă există o alternativă ClickFunnels mai ieftină?

ClickFunnels este un producător de pâlnii de vânzare care vă permite să comercializați, să vindeți și să livrați produsele online. Este o suită all-in-one costisitoare (sau costisitoare?) Care vine cu toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a construi o pâlnie de vânzare, cum ar fi găzduire web, constructor drag and drop, instrument de marketing prin email și multe altele.

ClickFunnels este comercializat agresiv ca singura soluție fiabilă pentru construirea unei pâlnii de vânzare. Cu toate acestea, are propriile dezavantaje.

 1. Preț: 297 USD / lună. Ca să fiu sincer, sunt mulți bani, mai ales atunci când începeți
 2. Platforma buggy: O mulțime de utilizatori ClickFunnel spun că platforma este incorectă și asistența nu este la egalitate.
 3. Caracteristici medii: La fel ca orice platformă all-in-one, ClickFunnels încearcă, de asemenea, să ofere caracteristicile de bază ale tuturor. Pentru funcții avansate, va trebui să vă integrați cu un serviciu terț.

În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune alternative ClickFunnels și vă vom arăta cum puteți crea canale de vânzare nelimitate pentru mărcile dvs. cu ușurință.

Și este mult mai ieftin!!

Asigurați-vă că utilizați cu totul aceste produse pentru a construi o pâlnie de vânzare.

Utilizarea alternativelor ClickFunnels pentru crearea unui canal de vânzări

Iată o listă de lucruri pe care va trebui să le creați o alternativă ClickFunnels cu WordPress. Vă vom oferi cele mai bune opțiuni pentru acestea în secțiunea următoare.

 1. Bluehost: Obțineți un nume de domeniu gratuit și găzduire web.
 2. Divi: proiectați pâlnia de vânzări cu un constructor de drag and drop.
 3. WooCommerce: o soluție completă de comerț electronic care vă permite să vindeți produse și servicii din pâlnie.
 4. CartFlows: Veți avea nevoie de un plugin pentru construirea pâlniei pentru a vă crea pâlnia.
 5. WPForms: Plugin de formular ușor de contact pentru pâlnie
 6. Contact constant: INTEgratați un serviciu de e-mail marketing.
 7. OptinMonster: Transformați vizitatorii în clienți și clienți.
 8. MonsterInsights: Urmăriți performanța site-ului dvs. web cu Google Analytics.

Acum că știți ce alternative de ClickFunnels aveți nevoie, permiteți-vă să aruncați o privire și cum să construiți o pâlnie de vânzare, pas cu pas.

Pasul 1: Înscrieți-vă la Bluehost și începeți canalul de vânzări

Bluehost Discount Code, webhost hosting web

Primul lucru de care aveți nevoie pentru a configura o pâlnie de vânzări este să vă înscrieți la Bluehost pentru găzduire web. Bluehost este un furnizor de gazduire recomandat oficial de către WordPress.org.

După înregistrare, selectați un nume de domeniu pentru pâlnia de vânzări pe care urmează să o creați. Apoi instalați WordPress pe el pentru a începe să creați o pâlnie de vânzare. Oferă un nume de domeniu gratuit, SSL gratuit, spațiu pe disc nelimitat, durată de funcționare garantată, asistență genială și instalare WordPress cu un singur clic.

Iată un ghid pas cu pas pentru crearea site-ului dvs. de la zero sau pâlnia de vânzări cu Bluehost.

Preț albastru: $ 2,75 / lună

Consultați recenzia completă a Bluehost.

Pasul 2: Instalarea Divi, tema Drag and Drop Builder

divi builder, web builder

După instalarea WordPress, va trebui să alegeți o temă bună pentru site-ul dvs. web cu pâlnie de vânzare. Divi este o opțiune perfectă pentru dvs., deoarece vă permite să alegeți dintre sute de pachete de site-uri web. Instalați unul dintre pachetele de site-uri web și personalizați-l în funcție de nevoile dvs. cu ajutorul constructorului încorporat de drag and drop site.

Creatorul vizual Divi vă permite să creați o pâlnie de vânzări cu ușurință. Vă permite să vedeți previzualizarea în timp real a designului pe măsură ce îl personalizați.

Constructorul este super flexibil și vă permite să adăugați diverse module la design. Îl puteți utiliza cu ușurință pentru a vă stiliza site-ul chiar și fără experiență anterioară. Iată mai multe despre Divi.

Pret Divi: 89 USD / an (ceea ce înseamnă că plătiți doar 7,41 USD pe lună)

Pasul 3: Instalarea WooCommerce pentru a vinde produsele dvs.

WooCommerce

Următorul pas este instalarea și activarea pluginului WooCommerce. Acest plugin vă permite să convertiți site-ul dvs. web într-un magazin online. Cu pluginul, puteți vinde bunuri digitale sau fizice și chiar abonament de membru. Puteți configura transportul, procesarea plăților, gestionarea stocurilor și multe altele.

Odată activat pluginul, puteți parcurge expertul de configurare. După ce ați finalizat, puteți merge înainte și adăuga produsele dvs., configurați gateway-uri de plată și puteți începe să vindeți produsele.

WooCommerce Pret: Liber

Pasul 4: Adăugarea produselor dvs. la WooCommerce

Pentru a adăuga produsele dvs., accesați WooCommerce »Produse» Adaugă nou. Acum veți vedea o nouă interfață în care vă puteți adăuga produsele. Adaugă doar numele și descrierea produsului.

woocommerce

Acum derulați în jos pentru a adăuga câmpurile de date ale produsului. Dacă vindeți cursuri online, nu bunuri fizice, atunci selectați Virtual Caseta de bifat. Dacă oferiți un produs descărcabil precum un eBook, nu uitați să selectați descarca de asemenea.

detalii produs woocommerce

Acum puteți accesa fiecare dintre filele de mai jos Date despre produs și adăugați detaliile dvs. După ce derulați mai jos pe ecran, veți vedea opțiuni pentru adăugarea descrierii produsului, a imaginilor și chiar recenzii dacă aveți.

Puteți repeta același proces pentru a adăuga mai multe produse.

woocommerce Descrierea produsului

Odată ce totul este adăugat, trebuie să vă salvați setările folosind Salvați butonul din dreapta ta.

Pasul 5: Configurarea canalelor dvs. cu CartFlows

Cartflows

Acum este timpul să începeți să vă creați canalul. Pentru aceasta, vom folosi CartFlows conecteaza. Este un plugin gratuit pe care îl puteți descărca din depozitul WordPress.

După ce pluginul este instalat și activat, veți vedea o notificare în partea de sus a ecranului care vă întreabă dacă doriți să rulați asistentul de configurare. Rulați expertul făcând clic pe această notificare. Acum veți vedea următoarele pe ecran.

Vrăjitorul CartFlows

Faceți clic pe butonul Sa mergem tab. Aici va trebui să selectați un constructor de pagini pentru a vă proiecta canalele. Aveți 4 opțiuni pentru asta:

 1. Elementor
 2. Castor constructor
 3. Divi
 4. Alte

Cum am instalat deja Divi (pasul 2), alegeți Divi. Alternativ, dacă aveți nevoie de o opțiune gratuită, selectați Beaver Builder lite. Cu toate acestea, alegerea este cu totul a ta. Dar dacă sunteți bine cu desenele, puteți săriți acest pas.

Creatorul de pagini CartFlows

În pasul următor, trebuie să alegeți dacă doriți o opțiune de checkout. Click pe da daca o vrei. În continuare, vi se va cere dacă doriți să accesați un curs de formare. Poate doriți să săriți acest pas și să mergeți mai departe.

În ultimul pas, sunteți gata să creați primul flux. Așadar faceți clic pe butonul Creați un flux fila.

CartFlows etapa finală de configurare

Prețul coșului: Liber

Pasul 6: Crearea primului flux

Înainte de a continua mai departe, vi se va solicita mai întâi activarea constructorului de pagini. Avem deja instalat și activat Divi în acest scop.

Dacă nu l-ați activat încă, utilizați linkul de pe ecran pentru a face acest lucru.

Activați Divi

Acum veți vedea pe ecran o serie de șabloane pregătite. Pe baza placerii tale, selectează una dintre ele și dă clic pe Import.

Șabloane Flowcart

Acum veți fi redirecționat către un ecran nou, unde vă puteți numi fluxul.

pâlnii de flux

Acum puteți edita pagina de destinație, pagina de checkout și pagina de mulțumire făcând clic pe butonul Editați | × pictogramă de lângă fiecare din aceste pagini. De asemenea, puteți reorganiza aceste pagini prin glisarea și fixarea acestora în ordinea în care doriți să apară.

Făcând clic pe pictograma de editare, se va lansa Divi Builder unde puteți începe să vă proiectați pagina. Puteți pur și simplu să faceți clic pe secțiunea pe care doriți să o editați și să începeți să o personalizați.

Divi constructor, cartflows

Odată terminat, poți Publica fluxul tău și fă-l să trăiască.

Deși alternativa dvs. Clickfunnels este pregătită pentru a fi live, mai sunt câțiva pași pe care trebuie să îi parcurgeți pentru a vă asigura că funcționează cel mai bine pentru afacerea dvs..

Pasul 7: Adăugarea unui formular de contact cu WPForms

wpforms-form-constructor

WPForms este un plugin pentru creatorul de formulare care vă ajută să adăugați un formular de contact la pâlnia de vânzări. De fapt, vă permite să construiți orice fel de formă dorită. Generatorul de drag and drop pe care îl oferă pluginul este extrem de ușor de utilizat.

Îl poți folosi pentru a colecta donații, plăți, chiar a-l integra cu un serviciu de e-mail marketing. Iată cum puteți adăuga un formular cu WPForms. Pluginul are o versiune gratuită care este suficientă pentru a crea un formular de contact simplu pentru site-ul dvs. Dar dacă doriți funcții avansate, va trebui să o actualizați la o plan premium.

Preț WPForms: Liber

Pasul 8: Integrează o listă de e-mail cu canalul de vânzări

Contact constant, email marketing

Pentru a integra o listă de e-mailuri cu pâlnia dvs. de vânzări, alegeți un serviciu de comunicare a mesajelor electronice, cum ar fi Constant Contact. Este de departe cel mai bun servicii de marketing prin e-mail de pe piață pentru începători.

Cu Constant Contact, creșterea listei de e-mail este ușoară. Puteți configura e-mailuri automate de bun venit, segmentați lista în funcție de logodna lor și puteți face multe altele. Aflați mai multe despre Constant Contact aici.

Preț constant de contact: $ De 20 / luna

Pasul 9: Reduceți lista dvs. de e-mail cu OptinMonster

OptinMonster, generație de plumb, instrument de marketing, creare de liste de email

OptinMonster este un plugin de generare puternică și achiziție de clienți care îți crește businessul exponențial. Indiferent dacă doriți să vă creșteți lista de e-mailuri, să transformați vizitatorii în clienți sau să vă măriți afișările de pagini, OptinMonster este cea mai bună opțiune pentru dvs..

În pâlnia noastră, să folosim OptinMonster pentru a vă crește lista de e-mailuri.

Iată o recenzie detaliată despre OptinMonster. Și iată cum puteți utiliza OptinMonster pentru a crea campanii uimitoare de generare de plumb pentru site-ul dvs..

Preț OptinMonster: $ 9 / luna

Pasul 10: Urmăriți performanța canalului de vânzări

Monsterinsights, instrumente de automatizare a marketingului, plugin-uri de conectare a utilizatorilor și înregistrare

MonsterInsights este cel mai bun plugin Google Analytics pentru WordPress care vă permite să verificați performanța pâlniei dvs. de vânzări chiar din tabloul de bord WordPress.

Utilizând acest plugin, vă puteți urmări utilizatorii, clicurile, înregistrările, vânzările și multe altele. Aflați mai multe despre Monsterinsights aici.

Prețul MonsterInsights: 79,60 USD / an (ceea ce înseamnă că plătiți doar 6,63 USD / lună)

Asta e. Sperăm că ați găsit util articolul nostru despre cele mai bune alternative ClickFunnels. Urmând pașii de mai sus, puteți construi o pâlnie de vânzare pentru doar 54,4 USD / lună. Aceasta înseamnă că puteți economisi aproape 243 de dolari în fiecare lună.

Dacă doriți să adăugați mai multe funcții pe site-ul dvs. web, iată câteva plugin-uri pe care le puteți verifica.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map