9 Cele mai bune instrumente SEO pentru a vă crește traficul de site, FAST!

cele mai bune instrumente seo în comparație


Doriți să conduceți traficul mai direcționat către site-ul dvs. web din motoarele de căutare? Cu instrumentele SEO potrivite, puteți înceta să faceți ghici și să începeți să vă cheltuiți timp și resurse pentru ceea ce funcționează efectiv pentru conducerea mai multor trafic organic.

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune instrumente de monitorizare SEO pe care fiecare marketer ar trebui să le aibă în caseta de instrumente.

Folosind Instrumente SEO pentru a vă crește traficul site-ului

Optimizarea motoarelor de căutare poate fi dificilă, în special datorită algoritmilor mereu schimbători ai motorului de căutare.

Cu setul potrivit de instrumente de monitorizare SEO, puteți crește traficul site-ului dvs. în ciuda schimbărilor constante de algoritm.

A avea instrumente de analiză SEO potrivite vă ajută:

 • descoperă oportunități de creștere a traficului organic
 • remediați vulnerabilitățile pe site-ul dvs. care ar putea afecta rangul căutării
 • analizați și optimizați campaniile
 • grăbește-ți procesul general SEO

Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune instrumente de analiză SEO care vă ajută să creșteți traficul site-ului.

1. SEMRush

semrush

SEMrush este un instrument de audit SEO integral în unul care vă permite să vă auditați oportunitățile de SEO și să obțineți cunoștințe de la concurenți pentru a vă crește traficul site-ului..

Cu SEMrush, puteți identifica cuvinte cheie organice importante pentru site-ul dvs. ușor de clasat, site-uri web de unde puteți construi link-uri de backlink, colectați mențiuni de marcă pentru a profita de oportunități promoționale și multe altele.

Unele dintre cele mai importante funcții SEMrush pe care le veți considera extrem de utile sunt:

 • Pe pagina SEO verificator
 • Instrumente de audit de backlink
 • Instrument de cuvinte cheie PPC
 • Analizator de conținut
 • Și altele…

Începeți cu SEMrush azi.

2. Ahrefs

ahrefs

Ahrefs este o altă suită SEO care vine cu diverse instrumente de analiză SEO pentru îmbunătățirea clasamentului dvs. de căutare și creșterea traficului dvs. organic. Cu Ahrefs, veți obține un raport detaliat de căutare organică care vă arată exact cuvintele cheie pe care concurenții le clasează în rezultatele căutării. De asemenea, vă oferă idei de cuvinte cheie pe care le puteți viza pentru a crește descoperirea căutării și expunerea mărcii.

Instrumentul său de verificare de backlink este o adevărată bijuterie pentru fiecare expert SEO. Trebuie doar să introduceți o adresă URL în instrumentul lor de exploatare a site-ului și veți găsi valori SEO valoroase despre link.

Alte caracteristici utile ale Ahrefs sunt instrumentul de explorare a conținutului și instrumentul de urmărire a rangurilor, care vă ajută să găsiți conținut performant și, respectiv, rapoarte de clasificare specifice locației.

Începeți cu Ahrefs astăzi.

3. Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics poate fi utilizat ca instrument de monitorizare SEO, dar este esențial dacă doriți să beneficiați la maxim de eforturile dvs. de SEO. Google Analytics vă oferă informații despre date importante, cum ar fi traficul organic, sursele de trafic, rata de respingere, timpul pe site, viteza paginii și multe altele.

Toate aceste informații vă vor permite să vedeți cu ușurință ce funcționează pe site-ul dvs. web și ce nu și să vă ofere informații despre cum să vă îmbunătățiți SEO, să obțineți mai mult trafic pe site-ul dvs. și să creșteți conversiile..

Google Analytics este complet gratuit și ușor de conectat cu site-ul dvs. web. În plus, când conectați contul Google Analytics cu Google Search Console (numărul 7 din această listă), veți obține informații și mai valoroase în rapoartele Google Analytics, cum ar fi cuvintele cheie pe care oamenii le folosesc pentru a găsi site-ul dvs., prezența site-ului dvs. în Google rezultatele căutării și multe altele.

Începeți cu Google Analytics astăzi.

4. Seful SEO

yoast seo

Yoast SEO este unul dintre cele mai bune plugin-uri SEO care vă permite să optimizați cu ușurință site-ul dvs. WordPress pentru o mai bună clasare a motoarelor de căutare.

Spre deosebire de alte pluginuri WordPress WordPress, Yoast SEO te obligă să alegi un cuvânt cheie focus pentru blogul tău și apoi te asiguri că îl folosești în mod corespunzător pe pagină. Yoast SEO vă arată fragmente SEO în editorul de pagini. Astfel puteți edita cu ușurință meta descrierea dvs. pentru a vă îmbunătăți ratele de clic în rezultatele căutării.

Pe scurt, Yoast SEO are grijă de toate optimizările tehnice SEO pentru site-ul dvs..

Începeți astăzi cu Yoast SEO.

5. BuzzSumo

buzzsumo

BuzzSumo vă permite să analizați ce tip de conținut are cele mai bune performanțe pentru orice subiect și descompun performanțele prin diferite metrici pe site-uri web, cuvinte cheie, etc..

Cu BuzzSumo, puteți găsi, de asemenea, influențe cheie care să vă promoveze conținutul, astfel încât să le puteți transmite prin email.

Pentru a găsi un titlu performant, trebuie doar să introduceți subiectul la care lucrați. Acesta vă va oferi o listă cu toate cele mai populare titluri pentru subiect, clasificate după numărul de acțiuni sociale.

Puteți crea alerte pentru orice cuvânt cheie legat de marca dvs., care vă păstrează conținutul nou și trend.

Începeți cu BuzzSumo astăzi.

6. Moz Pro

Moz

Moz Pro este o suită completă SEO care vine însoțită de diverse instrumente de audit SEO pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți clasamentele de căutare.

Fiecare plan Moz Pro include MozBar premium, o bară de instrumente de audit SEO pentru browserul Chrome. Bara de instrumente vă oferă valori instantanee în timp ce vizionați orice pagină sau SERP (paginile cu rezultate ale motorului de căutare).

Folosind Open Site Explorer, puteți descoperi oportunități de backlink și identifica backlinks potențial vulnerabile pe site-ul dvs., astfel încât să le puteți elimina.

De asemenea, accesează și verifică site-urile dvs. pentru probleme de vulnerabilitate care împiedică vizitatorii să acceseze site-ul dvs., oferindu-vă liniște sufletească.

Începeți cu Moz Pro azi.

7. Consola de căutare Google

consola de căutare Google

Google Search Console este unul dintre cele mai bune instrumente SEO gratuite care vă oferă informații detaliate despre performanța site-ului dvs. web în rezultatele Căutării Google. Cu Google Search Console, puteți identifica modul în care Google vizualizează site-ul dvs. și vă optimizați performanța în rezultatele căutării. De exemplu, puteți identifica:

 • întrebările de căutare care au declanșat impresii și clicuri pe Google
 • dispozitivul pe care îl folosesc clienții dvs. pe Google pentru a vă descoperi site-ul
 • locația geografică a clientului dvs.
 • paginile de destinație prin care vizitatorii au intrat pe site-ul dvs. web

Pentru analize suplimentare, puteți conecta Consola de căutare cu contul Google Analytics. În acest fel, puteți importa datele dvs. din Consola de căutare Google în Google Analytics și puteți analiza și perfecționa campaniile SEO în bine.

Începeți cu Google Search Console astăzi.

8. Răspundeți publicului

răspunde publicului

Răspundeți la public este un instrument gratuit care vă ajută să identificați întrebările pe care le căuta publicul țintă pe Google. Când creați conținut, puteți scrie răspunsuri la aceste întrebări pertinente, astfel încât conținutul dvs. să apară în rezultatele când cineva caută pe web.

Răspundeți la public generează tone de idei de conținut diferite pe baza cuvântului cheie introdus. După ce obțineți câteva idei relevante despre subiecte, puteți să le selectați pe cele mai puțin competitive.

Răspundeți publicului este un instrument minunat de brainstorming care vă permite să creați conținut care este probabil să fie citit, distribuit și, cel mai important, aduce un trafic organic direcționat pe site.

Începeți cu răspunde publicul astăzi.

9. MonsterInsights

monsterinsights

MonsterInsights este cel mai bun plugin Google Analytics pentru WordPress care vă permite să urmăriți cu ușurință performanțele campaniilor dvs. SEO. Cu MonsterInsights, conectarea site-ului dvs. web la Google Analytics este simplă sublim. La configurați Google Analytics cu WordPress, tot ce trebuie să faceți este să activați pluginul și să faceți câteva clicuri, fără a fi nevoie să atingeți o singură linie de cod.

Mai jos sunt câteva moduri în care poate utiliza MonsterInsights pentru a urmări performanța SEO a site-ului dvs. web.

 • Monitorizați schimbările din traficul dvs. organic pentru a putea veni cu strategii pentru creșterea acestuia.
 • Urmăriți performanța SEO specifică paginii și identificați ce funcționează și ce nu.
 • Urmăriți interogările de căutare pentru a înțelege relevanța acestor cuvinte cheie în paginile dvs..
 • Măsurați implicarea paginilor dvs. și aflați dacă conținutul dvs. vă ajută să rezolvați problema vizitatorilor.
 • Măsurați prietenia mobilă a site-ului dvs.
 • Măsurați viteza locului

Pe lângă urmărirea performanțelor SEO, MonsterInsights vă permite să activați diferite funcții de urmărire a Google Analytics, cum ar fi Urmărirea comerțului electronic, urmărirea formularelor, urmărirea anunțurilor, În plus, puteți examina performanțele generale ale site-ului dvs. în tabloul de bord WordPress fără a vă conecta la profilul dvs. Analytics.

Începeți cu MonsterInsights astăzi.

Vrei să începi cu versiunea gratuită în schimb? Încerca MonsterInsights Lite.

Cum să utilizați cele mai bune instrumente SEO pentru a vă crește traficul site-ului

Acum că ne-am uitat la diferite instrumente de analiză SEO, este timpul să decidem care ar trebui să folosiți pentru creșterea traficului.

SEMrush este cel mai bun instrument de raportare SEO all-in-one care te ajută să găsești oportunități pentru crearea de link-uri, efectuarea auditării site-ului, urmărirea rangurilor și multe altele.

Cand vine vorba de optimizarea SEO la fața locului, Yoast SEO este cea mai bună soluție pentru site-ul dvs. Cu Yoast SEO, puteți înceta să vă faceți griji pentru tehnicile SEO și să începeți să vă optimizați paginile cu ușurință.

Dacă sunteți în căutarea unui plugin Google Analytics la analizează-ți performanța SEO, nu te uita mai departe MonsterInsights. MonsterInsights facilitează configurarea Google Analytics pentru site-urile dvs. WordPress.

De asemenea, consultați articolul nostru despre performanța și viteza WordPress și verificați viteza site-ului web pentru rezultate mai bune.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune instrumente SEO pentru a vă crește traficul de site-uri.

Cu cele mai bune pluginuri pentru generarea de plumb WordPress, puteți crește exponențial lista de e-mailuri și puteți beneficia la maxim de marketingul prin email.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map