9 cele mai bune moduri de întreținere și în curând pluginuri pentru WordPress (2020)

cel mai bun wordpress va veni în curând


Căutați cele mai bune pluginuri de pagini în curând? Când blogul sau site-ul dvs. web se află în proces de dezvoltare, va trebui să afișați vizitatorilor dvs. o pagină care va veni în curând. În acest fel, vor ști să se întoarcă și să viziteze site-ul dvs. web odată ce vor fi gata.

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune moduri de întreținere și în curând pluginuri de pagini.

Înainte de a ne scufunda, merită să ne ocupăm de un moment pentru a examina modul de întreținere și paginile următoare.

În curând Plugin pentru WordPress – Ce este și de ce ai nevoie?

Un plugin în curând vă face ușor să vă construiți o pagină în curând, fără a fi nevoie să atingeți o singură linie de cod. Acest plugin este util pentru a crea o pagină în curând pentru a-i încânta pe utilizatori să fie încântați de lansare, fie că este vorba despre un site, un blog sau un produs.

Beneficiul este că vă ajută să începeți să strângeți adrese de e-mail ale potențialilor clienți și să începeți să începeți cu SEO din prima zi.

Ce este modul de întreținere WordPress?

Modul de întreținere WordPress este un mod pe care îl puteți activa pe site-ul dvs. web atunci când îl puneți pentru întreținere. Acest mod este util atunci când trebuie să aveți grijă de câteva sarcini administrative pe site-ul dvs., cum ar fi implementarea unei noi funcții, activarea unui plugin, actualizarea nucleului WordPress. etc., care ar afecta performanța site-ului.

activarea modului de întreținere wordpress

Prin plasarea WordPress în modul de întreținere, puteți spune publicului dvs. că site-ul dvs. nu este defalcat, ci temporar pentru întreținerea programată. În acest fel, vă puteți menține reputația la linie și chiar să anunțați motoarele de căutare că site-ul dvs. este în prezent necorespunzător pentru întreținere programată, deci nu vă afectează negativ SEO.

Cum introduc WordPress în modul de întreținere?

WordPress vine cu o caracteristică de mod de întreținere încorporată, care este activată automat atunci când efectuați sarcini administrative, cum ar fi actualizarea nucleului WordPress.

mesaj de mod de întreținere wordpress

Mesajul implicit în modul de întreținere pare plictisitor, care declară „Scurt indisponibil pentru întreținerea programată. Reveniți într-un minut.

Dacă doriți să puneți WordPress în modul de întreținere timp de câteva ore sau trebuie doar să înlocuiți mesajul implicit în modul de întreținere cu o pagină personalizată, este recomandat să utilizați un plugin pentru modul de întreținere WordPress.

9 cele mai bune curând pluginuri pentru WordPress

 1. SeedProd
 2. EZP În curând
 3. În pagina de construcții
 4. În curând WP
 5. IgniteUp
 6. Mod de întreținere WP
 7. Ușor în curând
 8. In curand
 9. modul de întreținere

Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune în curând și modul de întreținere plugin-uri pentru WordPress.

1. SeedProd

SeedProd

SeedProd este cel mai bun WordPress absolut în curând și pentru modul de întreținere pentru pagină și modul de întreținere de pe piață. Vă permite să creați instantaneu pagini profesionale în curând în WordPress datorită interfeței sale incredibil de ușoare și a constructorului în timp real.

De asemenea, puteți personaliza desenele încorporate pentru a vă personaliza pagina în curând. Este livrat cu aproape jumătate de milion de imagini de fundal gratuite, peste 750 de fonturi Google și o mulțime de teme de pagini în curând. Puteți crea chiar și o pagină cu fundal video pe ecran complet.

Acest plugin se integrează cu cele mai populare servicii de e-mail, inclusiv Constant Contact, MailChimp, AWeber, Drip, ActiveCampaign, etc. pentru a colecta adrese de e-mail de la vizitatorii dvs. și a răspunde automat pentru a începe construirea unei relații înainte de lansarea oficială a site-ului dvs. De asemenea, se integrează cu Google Analytics, astfel încât să puteți urmări comportamentul vizitatorilor.

De asemenea, are o opțiune de protecție a parolei, astfel încât să puteți limita accesul la clienții dvs., permițându-le să vizualizeze doar ceea ce doriți.

seedprod va veni în curând pagina pentru wordpress

SeedProd are o caracteristică simplă de partajare socială care permite vizitatorilor dvs. să vă partajeze site-ul dvs. pe Facebook, Twitter, Pinterest, etc. Are suport multilingv și respectarea GDPR, astfel încât să puteți crea cu ușurință propria politică de confidențialitate.

Preț: Există un versiune gratuită cu caracteristici de bază și o versiune premium cu funcții mai avansate începând de la 29,60 USD pe an.

2. EZP În curând

EZP În curând

EZP Coming Soon este un simplu plugin de WordPress care va veni în curând. Colectează e-mailuri de la vizitatorii site-ului dvs. web prin integrarea cu MailChimp, Constant Contact, etc. Suporta videoclipuri pe ecran complet, fonturi Google, medii profesionale și multe altele.

Ca și alte plugin-uri de pagini în curând, vă ajută să limitați accesul la clienți pentru lansările dvs. beta. În plus, dispune de un contor de recupere pentru a informa utilizatorii dvs. exact când va fi disponibil site-ul dvs. web. Utilizatorii dvs. pot, de asemenea, să partajați site-ul dvs. web pe platformele de socializare.

Preț: 14,95 USD pe an.

3. În pagina de construcție

În pagina de construcții

După cum sugerează și numele, Under Construction Page este un WordPress care va veni în curând, pagini de destinație și plugin de pagină în construcție. Vă permite să lansați în curând pagina dvs. sau paginile de destinație folosind interfața ușoară. Are peste 150 de șabloane de pagini pentru a vă proiecta pagina în curând.

Pagina de construcție vine cu un constructor de drag and drop-friendly pentru începători pentru a crea pagini. În plus, include o caracteristică de afiliere și de urmărire a traficului pentru a monitoriza sursa traficului dvs..

Preț: 69 USD pentru toată viața.

4. În curând WP

În curând WP

Coming Soon WP este un mod excelent de întreținere WordPress și va veni în curând pluginul pentru pagini. Are teme frumoase pentru curând paginile pentru a vă economisi timp atunci când vine vorba de designul general. Puteți personaliza aceste teme pentru a se potrivi cu marca companiei dvs., astfel încât vizitatorii să nu se simtă confuzați după lansarea site-ului. Este livrat cu tone de imagini gratuite, teme profesionale, elemente de design intuitive și multe altele.

Vă permite să restricționați accesul site-ului dvs. doar la clienți. Coming Soon WP acceptă respondenți auto, software CRM, webinarii și alte programe de marketing. Este ușor de utilizat și optimizat pentru a încărca mai rapid pe site-ul dvs. web.

Preț: 29 dolari pe an.

5. IgniteUp

Aprindeți

IgniteUp este un WordPress gratuit care va veni în curând și plugin de pagină în modul de întreținere. Are proiecte nelimitate și funcționează cu șabloane externe pentru a vă duce pagina în curând la nivelul următor. Puteți configura pagina dvs. în curând în doar câteva clicuri datorită interfeței ușoare și a temelor încorporate.

Se integrează cu serviciile populare de marketing prin e-mail pentru a colecta adrese de e-mail de la vizitatorii dvs. De asemenea, vă permite să adăugați un mesaj personalizat de bun venit cu un contor de contorizare, astfel încât utilizatorii să știe când va fi lansat site-ul dvs. web.

Preț: LIBER!

6. Mod de întreținere WP

Mod de întreținere WP

Modul WP Maintenance este un puternic și gratuit plugin de pagină pentru modul de întreținere WordPress. Vine cu curând șabloane de pagini, astfel încât să puteți informa cu ușurință utilizatorii despre noul produs sau lansarea site-ului. De asemenea, include șabloane de pagini de destinație pentru a redirecționa utilizatorii către pagini specifice.

Alte caracteristici includ un contor de contorizare, formular de contact, formular de abonare, asistență multisus și pictograme de social media. Este optimizat pentru SEO, funcționează cu orice temă WordPress și este complet personalizabil, astfel încât să puteți schimba culorile, fonturile, fundalurile etc..

Preț: LIBER!

7. ușor în curând

Ușor în curând

Easy Coming Soon este un plugin gratuit pentru pagina WordPress care va veni în curând. Poate fi folosit pentru a adăuga rapid o pagină în curând pe site-ul dvs. cu titlu și contorizare înapoi. Nu contează ce temă WordPress alegeți să folosiți, pluginul Easy Coming Soon va funcționa cu acesta.

Afișează pagina dvs. în curând pentru vizitatorii standard, în timp ce utilizatorii conectați pot accesa site-ul în fundal. Are un editor încorporat pentru a trage și arunca elemente. Nu aveți nevoie de abilități profesionale de codare pentru a vă crea pagina în curând dacă utilizați acest plugin.

Preț: LIBER!

8. Vine curând

In curand

Coming Soon este un plugin WordPress profesionist pentru paginile în curând. Acesta adaugă o pagină în curând pe site-ul dvs. web, colectează adrese de e-mail de la vizitatori, primește like-uri și partajări sociale și afișează un contor înapoi pentru a actualiza vizitatorii despre lansarea site-ului dvs..

Are șabloane pre-construite pentru paginile următoare. Puteți utiliza constructorul drag and drop pentru a adăuga elemente și a vă proiecta pagina. Răspunde pe deplin și acceptă modul de redirecționare pentru ca utilizatorii să vadă pagina în curând de la alte adrese URL.

Preț: 39 USD pe an.

9. Mod de întreținere

modul de întreținere

Modul de întreținere este un plugin WordPress premium pentru a adăuga pagini de mod de întreținere pe site-ul dvs. web. Vă permite să lucrați pe site-ul dvs. în privat pe backend, în timp ce afișați pagini frumoase în curând pentru vizitatori. Puteți adăuga, de asemenea, un contor înapoi pentru a vă anunța vizitatorii când site-ul dvs. va fi gata.

Are 6 șabloane responsive pentru următoarele pagini. Dispune de tipografie elegantă și integrare de fonturi Google pentru a atrage utilizatorii. De asemenea, se integrează cu mai multe rețele sociale, astfel încât să vă poată partaja site-ul.

Preț: 23 dolari pe an pentru versiunea premium.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cel mai bun mod de întreținere WordPress și să vină în curând pluginuri de pagină. De asemenea, poate doriți să consultați lista noastră cu cele mai bune pluginuri de asistență WordPress pentru asistență pentru clienți.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map