9 cele mai bune plugin-uri cu magneti WordPress pentru 2020 (în comparație)


Oferirea unui magnet de plumb este cea mai bună modalitate de a-ți converti vizitatorii în lead-uri. Dar aveți pluginul de magnet de plumb potrivit pe site-ul dvs.?

Cu pluginul de magnet de plumb potrivit, puteți crea un formular de înscriere prin e-mail și puteți oferi un magnet de plumb în schimbul adresei de e-mail a vizitatorilor dvs..

În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune pluginuri cu magnet de plumb WordPress care vă ajută să convertiți vizitatorii în clienți.

Ce este un magnet de plumb?

Magnetul de plumb este un stimulent pe care îl puteți oferi potențialilor cumpărători în schimbul detaliilor de contact, cum ar fi adresa de e-mail, numărul de telefon, etc. Magnetul dvs. plumb poate fi orice credeți că va încuraja utilizatorii să se aboneze la lista dvs..

Poate fi o listă de verificare PDF gratuită, un videoclip, o carte albă, un eBook, o resursă digitală care poate fi descărcată etc. email newsletter.

De ce să utilizați un plugin cu magnet de plumb pentru conversii

Formele de optină pe care le utilizați pentru a da magneții de plumb au un rol important în generarea de oportunități pentru afacerea dvs. Dacă utilizați un serviciu de marketing prin e-mail, ar trebui să aveți deja opțiunea de a crea formulare optin pentru site-ul dvs..

Deși aceste formulare optin sunt suficient de bune pentru a începe, majoritatea formularelor arată generice și nu reușesc să atragă atenția utilizatorului dvs., ceea ce înseamnă că rata de conversie va fi scăzută.

Pentru a vă crește lista de e-mailuri prin creșterea ratei de înscriere, trebuie să vă asigurați că formularele optin sunt unice și atrăgătoare.

Atunci când intră pluginurile cu magnet de plumb. Folosind un plugin cu magnet de plumb pe site-ul dvs. web puteți:

 1. Creați diferite tipuri de optin, cum ar fi ferestrele de tip lightbox, bare plutitoare, covorașe de bun venit pe ecran complet și multe altele.
 2. Optimizați-vă optinele pentru conversie.
 3. Integrați-vă optinele cu serviciile majore de e-mail marketing.
 4. Afișați-vă opțiunile către publicul țintit pentru a obține rezultate mai bune.

Cu un plugin bun de plumb bun, puteți crea forme optin de conversie înaltă cu ușurință.

1. OptinMonster

OptinMonster, generație de plumb, instrument de marketing, creare de liste de email

OptinMonster este unul dintre cele mai bune plugin-uri cu magnet de plumb care vă vor ajuta să creșteți lista de e-mailuri și să vă creșteți vânzările. Funcția de direcționare este ceea ce face ca OptinMonster să rămână în fața curbei, cum ar fi direcționarea comportamentală, direcționarea la nivel de pagină, direcționarea la locație geografică etc..

Alte câteva modalități prin care puteți genera mai multe oportunități cu OptinMonster sunt:

 • Actualizarea conținutului: transformați-vă postarea pe blog într-un magnet de plumb descărcabil, cum ar fi un eBook și oferiți-o în postarea dvs. de blog. Aflați cum puteți crea o actualizare a conținutului cu OptinMonster.
 • Blocarea conținutului: publicați conținutul dvs. de mare valoare pe site-ul dvs., dar dați acces numai celor care vă abonează la lista dvs. Aici, conținutul dvs. este magnetul dvs. de plumb.
 • creați diferite tipuri de campanii, cum ar fi fereastra pop-up, caseta de defilare laterală, bara plutitoare, forme laterale etc

2. WPForms

WPForms, plugin cu magnet de plumb

WPForms este un excelent plugin cu magnet de plumb care te ajută să creezi forme de contact puternice și formă de magnet de plumb pentru a-ți converti utilizatorii în lead-uri. Creatorul de formulare drag and drop pe care îl oferă pluginul face crearea rapidă și simplă a formularelor. Pentru a economisi timp, oferă diverse șabloane pre-construite uimitoare care pot fi utilizate imediat, inclusiv un formular de înscriere la buletinul informativ.

Puteți utiliza pluginul pentru a împărți formularele lungi în mai multe pagini pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Alte avantaje ale utilizării acestui plugin includ:

 • opțiune robustă de protecție împotriva spamului, folosind funcția sa inteligentă de captcha și miere de miere
 • permite utilizatorilor să încarce fișiere și media cu transmitere de formular
 • obțineți notificări instantanee despre o trimitere
 • integrează-ți formularele cu diverse servicii de plată și e-mail marketing
 • creează sondaje și sondaje și analizează datele și multe altele.

3. Formulare formidabile

forme formidabile

Formulare Formidabile este încă un plugin cu magnet de plumb care vă ajută să colectați date cu ușurință. Cu acest plugin, puteți transforma cu ușurință formularele dvs. în aplicații puternice, bazate pe date, care sunt perfecte pentru creșterea conversiilor.

Cu acest plugin de creare de formulare de drag and drop, puteți crea unele dintre cele mai complexe forme în câteva minute. De asemenea, puteți permite vizitatorilor dvs. să adauge un nou set de câmpuri fără să completați chiar formularul. Dacă formularul dvs. este prea lung, împărțiți-l în mai multe pagini și adăugați o bară de progres pentru o experiență mai bună a utilizatorului.

Pluginul oferă și opțiuni pentru:

 • afișarea rapoartelor, graficelor și graficelor pe formularele dvs.
 • oferind estimări online instantanee
 • filtrarea opțiunilor din câmpul următor și adăugarea automată a valorilor acestora
 • adăugarea de postări și pagini noi cu câmpuri, titluri și chiar o imagine caracterizată

4. Liniști de prosperare

plug-uri cu magnet de plumb,

Thrive Leads este un alt plugin de generare de plumb care vă ajută să vă îmbunătățiți lista de e-mailuri. După ce creați formularele, puteți împărți testul pentru rezultate mai bune. De asemenea, puteți determina locația exactă pe site-ul dvs. unde doriți să afișați optinul.

De asemenea, oferă opțiuni ușoare pentru a analiza ce pagini și postări generează mai multe oportunități. Toate formele cu magnet de plumb construite cu Thrive sunt:

 • 100% mobil receptiv
 • compatibil cu browserul încrucișat
 • complet personalizabil
 • se integrează cu diverse servicii de marketing prin e-mail
 • acceptă animații și caracteristicile de blocare a conținutului

5. LiveChat

LiveChat, pluginuri cu magnet de plumb

LiveChat este un software care vă permite să adăugați o opțiune de chat în direct pe site-ul dvs. web și să convertiți utilizatorii site-ului dvs. în clienți.

Vă puteți angaja și interacționa cu potențialii dvs. clienți și puteți colecta adresele lor de e-mail. De când colectați adresa de e-mail, puteți contacta utilizatorii care nu au finalizat procesul de finalizare imediat.

Cu LiveChat, nu numai că poți discuta cu vizitatorii și să-ți colectezi e-mailurile, ci și:

 • trimiteți-le detaliile către CRM
 • gestionează comenzile primite
 • acceptați plățile
 • integrați-vă site-ul cu peste 170 de instrumente și aplicații pentru a vă extinde funcțiile site-ului

6. Forme Ninja

Forme Ninja, magnet de plumb

Ninja Forms este încă un plugin cu magnet de plumb care te ajută să creezi forme de magnet de plumb cu aspect profesionist în câteva minute, fără a codifica o singură linie. Ninja Forms acceptă plățile PayPal și cu cardul de credit.

Pluginul se integrează perfect cu diverse servicii de e-mail marketing, cum ar fi MailChimp, Constant Contact, Monitor de campanie, Salesforce, Zoho, Insightly și multe altele. În afară de forma, Ninja Forms vă permite, de asemenea:

 • încărca fișiere
 • genera PDF-uri
 • creați formulare cu mai multe pagini

7. Înflorește

Plug în floare, cu magnet de plumb

Bloom este un alt plugin de magnet pentru WordPress care vă ajută să vă transformați vizitatorii în clienți. Acesta oferă 6 tipuri diferite de afișare, inclusiv pop-up-uri opt-in, fly-ins, formulare optin în linie, sub formularele de opțiune de conținut, optine pentru zone de widget și optine de blocare a conținutului.

De asemenea, puteți decide când să afișați utilizatorii dvs. formularele de plumb. Bloom se integrează cu 19 furnizori de servicii de e-mail marketing diferite. Mai multe caracteristici ale Bloom includ:

 • 100+ șabloane pre-construite
 • 3 orientări diferite ale magnetului de plumb
 • Testare A / B pentru rezultate îmbunătățite
 • adăugați, modificați și urmăriți conturile

si mult mai mult.

8. Salut Bar

Hello Bar este unul dintre cele mai populare pluginuri de bare de notificare care pot fi utilizate ca un plugin cu magnet de plumb pentru a genera oportunități pentru afacerea dvs. Puteți utiliza acest plugin pentru a vă crește lista de e-mailuri, a promova oferte, a obține mai multă implicare socială și multe altele.

Puteți integra acest plugin cu mai multe servicii de marketing prin e-mail și puteți adăuga chiar un sunet de alertă. Puteți afișa notificările sub diferite forme, cum ar fi preluări de pagini, glisante, bare de notificări, ferestre pop-up etc. Pluginul vă permite, de asemenea:

 • alegeți obiectivul de conversie
 • personalizați-vă desenele de notificare
 • afișează notificări vizate
 • divizați-vă formularele

9. bara de notificare WP

Bara de notificare WP este un plugin gratuit care poate fi utilizat pentru a-ți spori vânzările și pentru a-ți crește lista de e-mailuri și urmăritorii social media. Puteți utiliza, de asemenea, pentru a vă promova produsele și serviciile, pentru a crește ratele de clic și pentru a face mult mai mult.

Cu acest plugin puteți:

 • creați bare de notificare nelimitate
 • adăugați butoane CTA și coduri personalizate la barele dvs. de notificări
 • personalizați-vă bara de notificări cu diferite fonturi și culori
 • localizează-le în diferite limbi

Acestea sunt unele dintre cele mai bune pluginuri cu magnet de plumb pentru WordPress care vă ajută să vă creșteți lista de e-mailuri. Ați putea dori, de asemenea, să consultați articolul nostru despre cele mai bune pluginuri popup ale roților rotative.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map