9 cele mai bune plugin-uri de autentificare WordPress Security (în comparație)

cele mai bune pluginuri de autentificare de securitate pentru wordpress


Site-ul dvs. este suficient de sigur? Mii de bloguri și site-uri web sunt hacked în fiecare zi.

Va trebui să vă asigurați că site-ul dvs. este protejat împotriva amenințărilor potențial vulnerabile prin impunerea autentificării de securitate în timp ce vă conectați pe site-ul dvs..

În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune pluginuri de autentificare de securitate WordPress.

De ce să folosiți un plugin de autentificare de securitate WordPress?

Există tone de pluginuri uimitoare de securitate WordPress care vă pot proteja site-ul și vă pot informa despre orice activități suspecte atunci când sunt detectate.

De asemenea, este important să activați autentificarea de securitate, astfel încât să vă asigurați că numai utilizatorii autorizați se conectează pe site-ul dvs. Un plugin de autentificare de securitate poate autoriza automat utilizatorii sau îi poate lăsa să treacă prin autentificare cu doi factori.

1. Securitatea iThemes

iThemes Security, plugin-uri de securitate

iThemes Security este un excelent plugin de autentificare de securitate WordPress, care vă ajută să vă păstrați site-ul și în siguranță cu funcția sa de autentificare în doi factori. Când este activată, un utilizator nu se va putea conecta la site-ul dvs. web decât dacă furnizează mai întâi parola și apoi codul secundar trimis în aplicația de autentificare.

De asemenea, verifică dacă există mai multe încercări de conectare și limitează numărul de încercări pe utilizator cu protecție de forță brută WordPress. Pluginul urmărește utilizatorii care încearcă să modifice orice fișier de pe site. Dacă se detectează o astfel de acțiune, pluginul vă va trimite imediat o notificare pentru a putea lua măsurile adecvate. În cazul în care suspectați o vulnerabilitate, puteți chiar bloca accesul utilizatorului pe site în timpul specificat.

2. WP Login Plus

plugin-uri de autentificare de securitate

WP Login Plus este un plugin robust care oferă o protecție uimitoare site-ului dvs. web cu procesul său de autentificare a utilizatorului. Vă permite să personalizați și pagina de conectare. Cu acest plugin, puteți adăuga chiar animații de conectare pe site-ul dvs. web. Dacă credeți că nu-l mai doriți, doar dezactivați-l și ați terminat.

De asemenea, vă permite să adăugați o opțiune de completare automată, astfel încât utilizatorii pot sări să introducă fiecare mic detaliu pentru înregistrarea sau logarea pe site. Detaliile vor fi completate automat pe baza datelor din memoria computerului.

3. WorldPay XML Direct

Plugin de autentificare de securitate

WorldPay XML Direct este un plugin fantastic de autentificare WordPress pentru site-ul WooCommerce. Este cel mai potrivit pentru dvs. dacă acceptați plăți sau donații online. Cu acest plugin, puteți capta mai întâi în siguranță toate detaliile de plată de pe serverul dvs. și apoi trimiteți datele capturate către WorldPay. Acesta va fi apoi procesat folosind paginile de plată găzduite de WorldPay.

De asemenea, puteți avea un control complet asupra modului în care clienții dvs. văd paginile de plată. Acesta acceptă autentificarea deținătorului de card și se asigură că toate plățile sunt procesate cu protocolul de securitate SecureCode de la MasterCard. Puteți utiliza acest plugin pentru a accepta și plățile în mai multe monede.

4. Conectare WP Magic Link

Conectare WP Magic Link

Cu pluginul WP Magic Link Login, vă puteți împuternici utilizatorii să se autentifice pe site-ul dvs. fără o parolă. Tot ce trebuie să facă este să-și trimită adresele de e-mail. Pluginul va trimite automat automat un link către adresa de e-mail dată. Această legătură expiră după un timp specificat.

Pentru a îmbunătăți securitatea, puteți activa o opțiune care acceptă utilizatorii numai de la aceeași adresă IP.

5. Securitate Wordfence

Plugin de securitate Wordfence

Securitate Wordfence este un plugin de securitate gratuit care identifică și blochează traficul rău intenționat pentru a vă asigura că site-ul dvs. web este în totalitate sigur. Pluginul vine cu un blocant IP în timp real care funcționează activ pentru a bloca toate cererile de la orice adresă IP suspectă.

De asemenea, are un scaner malware care va bloca toate cererile care vin cu cod periculos. Formularul de autentificare în doi factori care vine cu pluginul protejează în mod proactiv site-ul dvs. de spameri.

Dacă aveți mai multe admin-uri, este posibil să blocați unele dintre ele folosind parola cunoscută compromisă. Puteți utiliza pluginul pe un număr nelimitat de site-uri web și vă va anunța orice atacuri de parolă încălcate, autentificări ale administratorului, acțiuni suspecte pe site etc..

6. Autentificare Rublon cu doi factori

Rublon este încă un plugin de autentificare de securitate WordPress care vă permite să mențineți securitatea completă pentru site-ul dvs. web. Folosind acest plugin, vă puteți asigura site-ul dvs. de Botnets care are reputația de a ataca mii de site-uri web în fiecare zi.

Tot ce trebuie să faceți este să instalați și să activați acest plugin pe site-ul dvs. WordPress. Acest lucru vă va proteja instant contul de administrare cu o autentificare pe doi factori bazată pe e-mail. Dacă doriți să protejați mai multe conturi, va trebui să treceți la o versiune plătită a pluginului. Puteți folosi acest lucru prin înscrierea de pe site-ul lor oficial și apoi selectând un plan preferat.

7. Autentificare cu doi factori duo

Autentificare cu doi factori duo

Autentificare cu două duo este un plugin uimitor de autentificare de securitate WordPress care protejează ca datele site-ului dvs. să nu fie jefuite de orice element răutăcios. Cu acest plugin, puteți adăuga rapid o parolă de autentificare în doi factori pe site-ul dvs. web și vă asigurați că securitatea site-ului dvs. este în mâini sigure.

Puteți face acest lucru cu ajutorul aplicației mobile Duo care funcționează chiar dacă telefonul dvs. nu este acoperit. În mod alternativ, puteți activa autentificarea folosind SMS-urile sau un apel înapoi la telefon. Pluginul are și opțiuni pentru asta. Funcționează excelent cu alte pluginuri pe care le-ați instalat pe site-ul dvs..

8. Securitatea scutului

Securitate scut

Securitate scut este un alt plugin robust de autentificare de securitate pentru WordPress care protejează site-ul dvs. de toate amenințările de securitate cu autentificarea sa în doi factori. Pluginul acceptă autentificatorul Google și autentificarea prin e-mail. De asemenea, vă va anunța de fiecare dată când detectează o amenințare pe site-ul dvs. cu ajutorul scanerului său puternic de fișiere.

În plus, funcționează și la limitarea încercărilor de autentificare, la blocarea comentariilor automatizate de spam și multe altele. De asemenea, va identifica și va bloca adresele IP dăunătoare care pot provoca daune site-ului dvs. web. Pluginul este foarte ușor de utilizat și de configurat.

9. Authenticator Google

Autentificator Google vă permite să activați autentificarea cu doi factori (2FA, MFA) pe site-ul dvs. Cu autentificarea sa, puteți fi sigur că site-ul dvs. este protejat de orice fel de acces neautorizat.

Este gata de traducere și acceptă protocoalele standard TOTP și HOTP pentru metodele de autentificare. Pluginul este compatibil cu cea mai recentă versiune a WordPress și funcționează de minune alături de diverse pluginuri moderne și avansate.

Acestea sunt unele dintre cele mai bune pluginuri de autentificare de securitate pe care poate doriți să le utilizați pe site-ul dvs. web. Dacă doriți să aflați mai multe despre securitatea WordPress, iată un ghid detaliat pentru dvs..

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map