9 cele mai bune plugin-uri de backup WordPress comparate (2020)

cele mai bune plugin-uri de backup wordpress în comparație


Sunteți copleșit de toate diferitele plugin-uri de backup WordPress de pe piață? Întrebați-vă care este cea mai bună soluție pentru nevoile dvs.?

În acest articol, vă vom ajuta să alegeți cel mai bun plugin de backup WordPress pentru nevoile dvs., comparând cele mai populare plugin-uri de backup WordPress de pe piață.

Alegerea unui plugin de backup WordPress

Indiferent de dimensiunea afacerii dvs., investiția într-un plugin corect de backup WordPress merită în totalitate, deoarece cea mai scumpă copie de rezervă este cea pe care nu ați făcut-o niciodată!

Deoarece există zeci de plugin-uri de rezervă WordPress disponibile, poate fi complicat să-l alegi pe cel potrivit care să se potrivească nevoilor tale. Mai jos sunt câteva aspecte pe care va trebui să le căutați într-un plugin de backup WordPress:

Metode de rezervă:

 • Copie de rezervă a bazei de date: Unele plugin-uri vă permit să faceți backup doar bazei de date WordPress.
 • Copie de rezervă completă: Unele plugin vă permit să faceți backup întregului site web, inclusiv baza de date și toate fișierele WordPress.
 • Copie de rezervă programată: Cu această opțiune, puteți programa o copie de rezervă pentru a rula automat, oferindu-vă liniște sufletească.

Locația de rezervă:

În urmă, majoritatea plugin-urilor de rezervă WordPress vă permit să stocați fișierele de rezervă numai pe propriul server. Acum, pentru a îmbunătăți securitatea, toate pluginurile bune de rezervă WordPress acceptă trimiterea fișierelor dvs. de rezervă în locații îndepărtate, cum ar fi Dropbox, Google Drive sau Amazon S3. În acest fel, vă puteți restaura cu ușurință fișierele, chiar dacă întregul site web este hacked.

Acum este timpul să aruncăm o privire asupra celor mai bune pluginuri de rezervă WordPress de pe piață!

1. UpdraftPlus

plus de actualizare

UpdraftPlus este unul dintre cele mai bune pluginuri de rezervă WordPress de pe piață. A fost evaluată ca cea mai populară soluție de rezervă pentru WordPress, cu peste un milion de instalări active.

Chiar și cu versiunea gratuită a pluginului, puteți configura cu ușurință backup-uri complete, manuale sau programate ale tuturor fișierelor site-ului dvs. web, inclusiv baza de date, plugin-uri și teme. Restaurarea fișierelor dvs. este simplă și puteți face acest lucru cu cunoștințe tehnice minime.

Cel mai bun dintre toate, acceptă mai multe opțiuni de stocare în cloud, inclusiv Google Drive, Dropbox și Amazon S3.

În timp ce versiunea gratuită este complet plină cu toate caracteristicile esențiale, puteți îmbunătăți cu ușurință funcționalitățile de bază cu versiunea lor premium.

Începeți cu UpdraftPlus astăzi.

2. BackupBuddy

backupbuddy

BackupBuddy a existat de la începutul anului 2010, protejând o jumătate de milion de site-uri web WordPress.

Cu doar câteva clicuri, vă permite să faceți backup pentru întregul site web de pe tabloul de bord WordPress. Puteți programa copii de rezervă automate, puteți trimite fișierele de rezervă într-o locație sigură de la distanță și puteți restaura fișierele rapid.

Posibilitatea de a repara și optimiza baza de date este una dintre caracteristicile unice pe care le oferă BackupBuddy. La fiecare achiziție de pluginuri, veți obține 1 GB de stocare gratuită Stash Live. Stash Live salvează continuu modificările bazei de date, cum ar fi postările noi sau modificate, făcându-ți mintea în larg. Cel mai bun dintre toate, Stash Live funcționează perfect, chiar dacă site-ul dvs. este găzduit în cadrul unei hostinguri partajate ieftine.

Începeți cu BackupBuddy astăzi.

3. VaultPress (cu Jetpack)

vaultpress

VaultPress este unul dintre puternice plugin-uri de rezervă și securitate pentru WordPress de către Automattic, echipa din spatele WordPress.com.

Cu VaultPress, puteți păstra o copie de rezervă actualizată a site-ului dvs. cu sincronizarea zilnică sau în timp real. În plus, efectuează scanări de securitate în mod regulat, astfel încât să puteți ușor identificați potențialele amenințări și rezolvați-le. Dacă sunt detectate programe malware sau viruși, atunci le puteți alunga cu un singur clic.

VaultPress face parte acum din Jetpack, deci va trebui să instalați Jetpack pe site-ul dvs., să conectați site-ul dvs. la WordPress.com și să selectați (cel puțin) planul personal pentru a începe.

Începeți cu VaultPress de Jetpack astăzi.

4. BackWPUp

backwpup

BackWPUp este încă un plugin de rezervă care face backup pentru instalarea completă a WordPress și le salvează într-o locație de la distanță de preferință, cum ar fi Dropbox sau Amazon S3.

Versiunea premium vă permite să stocați fișiere de rezervă pe Google Drive și Amazon Glacier.

Unele dintre caracteristicile unice ale versiunii premium sunt:

 • Faceți clic pe mai multe destinații pe fiecare loc de muncă.
 • Sincronizați fișierele din locația de rezervă de la distanță, cum ar fi Google Drive, Dropbox.
 • Backup calea de fișier specifică a site-ului dvs. în funcție de nevoile dvs..

Începeți cu BackWPUp astăzi.

5. BackUpWordPress

backup wordpress

BackUpWordPress este un plugin de backup ușor de utilizat, deoarece nu necesită nicio configurație de configurare la sfârșitul tău. După activare, face backup pentru fișierele dvs. direct din casetă.

În mod implicit, fișierele de rezervă sunt stocate în locația / wp-content / backups a site-ului dvs. web, dar puteți modifica cu ușurință calea dacă doriți. Deoarece toate fișierele, inclusiv cele care nu sunt WordPress, vor fi salvate în rădăcina site-ului dvs., este recomandat să schimbați calea, astfel încât să fie sigur.

Pluginul poate funcționa la fel pe servere Linux și Windows. De asemenea, vă permite să excludeți fișierele pe care nu doriți să le faceți backup.

Începeți cu BackUpWordPress astăzi.

6. Duplicator

duplicator

Duplicator simplifică backupul tuturor fișierelor dvs. WordPress în format zip, astfel încât să le puteți descărca offline, migrând pe aceleași servere diferite sau.

Unul dintre avantajele unice ale utilizării Duplicator este capacitatea sa de a clona site-urile dvs. pre-configurate. În loc să configurați manual temele sau pluginurile preferate, Duplicator vă permite să configurați un singur site și să-l grupați. În acest fel, puteți migra site-urile dvs. WordPress pre-configurate în diferite locații, eliminând nevoia re-procesării.

La fel ca multe alte soluții populare de backup WordPress, Duplicator vă permite să planificați backup-uri, să le trimiteți la cloud storage și să vă trimiteți notificări prin e-mail..

Începeți cu Duplicator astăzi.

7. Capsula timpului WP

capsula de timp wp

WP Time Capsule este o soluție perfectă pentru dvs. dacă doriți să faceți backup doar pentru fișierele dvs. recente și nu pentru întregul site WordPress. Cu WP Time Capsule, puteți face backup la site-ul dvs. web pe site-urile dvs. preferate de stocare în cloud precum Google Drive, Dropbox sau Amazon S3.

Principalul beneficiu al WP Time Capsule este că consumă considerabil mai puține resurse de server, deoarece nu comprimă și nu comprimă fișierele de rezervă..

Pentru a utiliza WP Time Capsule pe site-ul dvs., înregistrați-vă pentru un cont în WP Time Capsule, instalați pluginul gratuit și apoi conectați aplicația cloud cu pluginul dvs. astfel încât să puteți trimite fișierele dvs. de backup WordPress în locația preferată. După finalizarea unei copii de rezervă complete, puteți programa o perioadă de rezervă pentru fișierele modificate recent.

Începeți cu WP Time Capsule astăzi.

8. Backup WP-DB

wp-db-backup

WP-DB-Backup vă permite să faceți o copie de rezervă a bazei de date WordPress și să o trimiteți prin e-mail la adresa specificată. După cum denumește numele, acesta face doar o copie de siguranță a bazei de date WordPress, ceea ce înseamnă că va trebui să faceți o copie de siguranță a fișierelor media manual.

WP-DB-Backup ar putea fi soluția potrivită pentru dvs. dacă nu actualizați prea des site-ul dvs. WordPress sau nu doriți să vă faceți copii de rezervă. De asemenea, se așteaptă să fiți înclinat din punct de vedere tehnic, așa că nu este cel mai bun pentru începători. Va trebui să faceți o copie de rezervă și să restaurați singură baza de date WordPress.

Dacă nu doriți să gestionați singuri fișierele bazei de date, atunci aceasta nu este soluția potrivită pentru dvs..

Începeți cu WP-DB-Backup astăzi.

9. Backup bază de date WP

backup la baza de date wp

WP Database Backup este încă un plugin gratuit de rezervă a bazei de date.

Cu WP Database Backup, puteți crea și restaura copii de rezervă într-un singur clic. Acesta oferă funcții puțin mai mari decât face WP-DB-Backup, dar în general este foarte similar.

Unele dintre caracteristicile cheie pe care le veți găsi utile sunt:

 • Configurare ușoară.
 • Stocați backup-ul bazei de date într-o locație de la distanță.
 • Acceptă mai multe destinații de stocare.
 • Sortează și caută copie de rezervă dintr-o listă.
 • Oferă documentație vastă pentru a vă ajuta să vă parcurgeți procesul.

Începeți cu WP Database Backup astăzi.

Care este cel mai bun plugin de backup WordPress pentru tine?

Fără îndoială, UpdraftPlus este cel mai bun plugin de rezervă WordPress pentru site-ul dvs. web. UpdraftPlus este soluția completă de rezervă care vine cu toate caracteristicile esențiale, chiar din cutie. Cel mai bun dintre toate, chiar și versiunea gratuită oferă o abundență de funcții, chiar și în comparație cu alte plugin-uri premium.

Cu toate acestea, dacă decideți să alegeți un plugin de rezervă premium care oferă backup live ori de câte ori fișierele dvs. se schimbă, atunci puteți utiliza BackupBuddy. De asemenea, vă permite să scanați și să reparați problemele comune, ceea ce este un plus uriaș. Cu funcția Stash, pluginul economisește și o mulțime de resurse ale serverului.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune pluginuri de rezervă WordPress pentru nevoile dvs..

Pentru a vă asigura mai mult site-ul, vă recomandăm să consultați cele mai bune pluginuri de securitate WordPress și ghidul de securitate WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me