9 cele mai bune plugin-uri de cache WordPress comparativ (2020)

Cele mai bune pluginuri de cache WordPress


Vrei să crești viteza site-ului tău WordPress? Utilizarea unui plugin de cache pe site-ul dvs. web este una dintre cele mai bune metode de a vă asigura că încărcarea site-ului dvs. este mai rapidă.

Statistic vorbind, aproape jumătate din publicul site-ului dvs. web se așteaptă ca site-ul dvs. să se încarce în mai puțin de 3 secunde. Așadar, nu este o surpriză faptul că Google continuă să sublinieze viteza site-ului în algoritmul său de căutare. Cu cât este mai mare viteza paginii, cu atât este mai bine clasamentul dvs. de căutare și mai mult trafic organic vă poate atrage.

În acest articol, vom împărtăși cele mai bune pluginuri de cache WordPress pentru site-ul dvs. web.

De ce ai nevoie de un plugin de cache WordPress?

Un plugin de memorie cache generează pagini HTML statice ale site-ului dvs. web și îl salvează pe server.

De fiecare dată când un utilizator încearcă să vă acceseze site-ul, pluginul dvs. de memorie în cache servește pagina HTML mai ușoară, în loc să prelucreze scripturile PHP WordPress relativ mai grele. Acest lucru permite pluginului de memorie în cache pentru a îmbunătăți enorm timpul de încărcare a paginii.

9 cele mai bune pluginuri pentru cache WordPress

 1. Racheta WP: Cel mai popular plugin de cache premium
 2. WP-Optimize: Plug-in-one-ul de optimizare WordPress
 3. SG Optimizer: Plugin WordPress gratuit de SiteGround
 4. WP Super Cache: Cache Plugin de la WordPress.com
 5. W3 Cache totală: Plugin Cache WordPress prietenos pentru dezvoltatori
 6. WP Fastest Cache: Plugin Cache WordPress cu configurare minimă
 7. Cometa Cache: Plugin gratuit de cache WordPress
 8. Cache Enabler: Cel mai bun plugin de cache WordPress ușor
 9. Hyper Cache: Încă un cache gratuit de WordPress

Să aruncăm o privire asupra celor mai bune pluginuri de memorie în cache WordPress disponibile pe piață.

1. WP Rocket: Cel mai popular Plugin Cache Premium

racheta wp

WP Rocket este cel mai popular plugin de cache premium pentru WordPress. Ușurința de configurare este ceea ce diferențiază WP Rocket de concurența sa. Odată activat pluginul, memoria cache a paginii va fi activată imediat.

Alte câteva avantaje ale utilizării WP Rocket sunt:

 • Indexarea site-ului dvs. web pe motoarele de căutare va fi îmbunătățită.
 • Pentru a îmbunătăți timpul de încărcare a paginilor, fișierele HTML, JavaScript și CSS sunt reduse.
 • Încărcarea nefericită se aplică imaginilor dvs., ceea ce înseamnă că imaginile dvs. sunt încărcate doar atunci când acestea sunt vizibile pentru vizitatorii dvs. din browserul lor.
 • Este livrat cu o mulțime de cârlige care ajută dezvoltatorii să-și extindă ușor funcțiile.

Preț: Începe la 49 USD pentru o licență unică de site.

Începeți cu WP Rocket astăzi.

2. WP-Optimize: All-in-one WordPress Optimization Plugin

wp optimizare

WP-Optimize este un plugin de memorie în cache freemium, creat de aceiași oameni din spatele pluginului de backup legendar, UpdraftPlus. A fost folosit pe aproape un milion de site-uri web din întreaga lume.

WP-Optimize accelerează site-ul dvs. WordPress curățând baza de date, comprimându-vă imaginile mari și accesând memoria în cache a site-ului dvs..

 • Curățați baza de date: Acest plugin șterge toate datele inutile din baza de date, vă curăță tabelele și, în cele din urmă, face site-ul dvs. rapid și eficient.
 • Compresia imaginii: Instrumentul său de compresie a imaginii reduce semnificativ resursele serverului prin transformarea imaginilor mari în fișiere comprimate și îmbunătățește timpul de încărcare a paginii.
 • Caching: Vine cu toate caracteristicile esențiale ale oricărui alt plugin de memorie în cache cu configurație minimă de configurare.

Începeți cu WP-Optimize astăzi!

3. SG Optimizer: Plugin Cache WordPress gratuit de SiteGround

SG Optimizer

SG Optimizer este un plugin gratuit de cache de SiteGround disponibil pentru a fi descărcat de pe WordPress.org. Este creat pentru a conecta site-ul dvs. WordPress cu serviciile de performanță SiteGround. Este demn de remarcat faptul că acest plugin va funcționa numai dacă ați găzduit site-ul dvs. cu SiteGround și nu veți funcționa cu alte gazde.

Pluginul ajută la îmbunătățirea performanței site-ului dvs. web prin diferite tehnici de optimizare. Iată câteva dintre caracteristicile pe care le oferă.

 • Vă permite să vă configurați memoria cache dinamică și Memcached. Puteți activa / dezactiva purjarea automată a cache-ului și exclude URL-urile din cache. De asemenea, aveți opțiunea de a testa paginile dvs. dacă sunt în cache corect.
 • Vă permite să forțați HTTPS pentru site-ul dvs. și să comutați între diferite versiuni PHP. Puteți chiar activa / dezactiva regulile de memorie în cache Gzip Compression și browser pentru site-ul dvs..
 • Aveți opțiunea de a activa / dezactiva minificarea resurselor dvs. HTML, JS și CSS. Vă permite să eliminați suportul Emoji și șirurile de interogare din resursele dvs. statice.
 • De asemenea, vă puteți optimiza imaginile individual sau în vrac.

Preț: Liber

Începeți cu SG Optimizer astăzi!

4. WP Super Cache: Cache Plugin de la WordPress.com

WP Super Cache

WP Super Cache este un alt plugin de memorie caching popular pentru WordPress, cu peste un milion de instalări active. Pluginul este condus de Automattic, aceeași echipă din spatele WordPress.com.

WP Super Cache vă ajută să generați fișiere html statice de pe blogul dvs. WordPress dinamic. După procesarea scripturilor PHP WordPress relativ mai grele de pe site-ul dvs., WP Super Cache servește fișierul HTML static pentru marea majoritate a vizitatorilor site-ului dvs. Web.

WP Super Cache servește fișierele din cache în 3 moduri:

 • Simplu: Aceasta este cea mai recomandată metodă de memorie în cache a fișierelor, deoarece nu trebuie să editați fișiere PHP, în plus, fișierul .htaccess nu trebuie să fie configurat.
 • Expert: Aceasta este cea mai rapidă metodă de memorie în cache pentru a servi fișierelor HTML super cache utilizatorilor, dar necesită o modificare a fișierelor .htaccess..
 • WP Super Caching: Această metodă este folosită pentru a memora în cache pagini pentru utilizatorii cunoscuți (cei care se conectează pe site-ul dvs., lasă comentarii etc.). Deși este cea mai flexibilă metodă de memorie în cache, este puțin mai lentă comparativ cu alte metode.

Preț: Liber

Începeți cu W3 Super Cache astăzi.

5. Cache totală W3: Plugin Cache WordPress prietenos pentru dezvoltatori

Cache totală W3

Cu peste un milion de instalări active, W3 Total Cache este unul dintre cele mai populare pluginuri de memorie cache pentru WordPress. Îmbunătățește performanța serverului dvs. prin a memora în cache fiecare aspect al site-ului dvs. și oferă, de asemenea, integrări de rețea de livrare a conținutului.

A fost folosit și recomandat de nenumărate companii și publicații precum AT&T, MattCutts.com, Mashable.com și multe altele. Indiferent dacă site-ul dvs. este găzduit pe o rețea de hosting partajată sau un server dedicat, veți găsi pluginul util pentru a îmbunătăți performanțele serverului dvs. Web și pentru a reduce timpul de încărcare a paginii. În prezent, este singurul plugin conceput pentru a optimiza toate mediile practice de găzduire.

Oferă asistență pentru paginile mobile Google Accelerated (AMP) și Secure Socket Layer (SSL).

Dezvoltatorii susțin că pluginul poate oferi până la 80% economii de lățime de bandă prin minificare, procesul de reducere a dimensiunii HTML, CSS, JavaScript și a fluxurilor dvs. fără a avea un impact negativ..

Preț: Liber

Începeți cu W3 Total Cache astăzi.

6. Cea mai rapidă memorie cache WP: Plugin Cache WordPress cu configurare minimă

WP Fastest Cache

Cea mai rapidă memorie cache WP vine cu mai puține setări de configurare pentru caching-ul WordPress, ceea ce îl face unul dintre cele mai ușoare plugin-uri de memorie în cache WordPress disponibile în depozitul oficial de pluginuri WordPress.

La fel ca orice alt plugin de memorie în cache, creează fișiere HTML statice de pe site-ul dvs. dinamic WordPress.

Pentru a reduce dimensiunea fișierelor, pluginul minimizează fișierele HTML și CSS. De asemenea, vă permite să dezactivați emojisurile pe site-ul dvs. Implementează în mod efectiv memoria de memorie în cache pentru a reduce timpul de încărcare a paginii pentru vizitatori repetiți și combină multe fișiere CSS într-unul singur pentru a reduce numărul de turnee HTTP.

Versiunea premium a pluginului vine cu o mulțime de caracteristici unice pentru a crește viteza paginii dvs., cum ar fi optimizarea imaginii, curățarea bazelor de date, memorie în cache mobilă și multe altele.

După ce ați instalat pluginul WP Fastest Cache gratuit, puteți achiziționa versiunea premium direct din tabloul de bord WordPress.

Preț: Sunt disponibile atât versiuni gratuite, cât și premium. Prețul este ascuns de site-ul web și poate fi văzut după ce faceți clic pe butonul de cumpărare încorporat în pluginul dvs. gratuit.

Începeți cu WP Fastest Cache astăzi.

7. Cometa Cache: Plugin gratuit de cache WordPress

cometa cache

Comet Cache este un alt plugin de memorie în cache popular, cu 60.000 de instalări active. Spre deosebire de alte plugin-uri de cache, Comet Cache vine cu posibilitatea de a memora în cache și utilizatorii conectați. Asta înseamnă că dacă executați un site de membru, un site de comerț electronic sau orice alte site-uri care necesită înregistrarea utilizatorilor, atunci Comet Cache este un plugin care trebuie să fie folosit pentru dvs..

Pluginul utilizează memoria cache a browserului cu serverul Apache, ceea ce înseamnă că puteți crește viteza paginii, evitând mai multe tururi rotunde între server și browser.

De asemenea, puteți servi toate fișierele din cache de pe site-ul dvs. din rețeaua de livrare a conținutului (CDN) la alegere. Suporta rețelele CDN populare precum CloudFront, MaxCDN și multe altele.

Pentru a evita generarea unei noi versiuni a cache-ului în timp ce serverul dvs. este ocupat, pluginul monitorizează încărcarea serverului și dezactivează temporar expirarea memoriei cache.

Pluginul vă arată, de asemenea, statistici despre cache pentru a vă ajuta să aflați mai multe despre starea memoriei cache a site-ului dvs..

Preț: Sunt disponibile atât versiuni gratuite, cât și premium. O licență de site unic poate fi achiziționată pentru o taxă unică de 39 USD.

Începeți cu Comet Cache azi.

8. Cache Enabler: Cel mai bun plugin de cache WordPress ușor

Plugin Cache Enabler

Cache Enabler este un plugin de memorie cache ușor care creează un fișier HTML static al site-ului dvs. și le servește la marea majoritate a vizitatorilor site-ului dvs. la cerere. Are nevoie de o configurație minimă și vine cu toate funcțiile importante de care veți avea nevoie vreodată de la un plugin de memorie în cache.

Spre deosebire de majoritatea pluginurilor gratuite de memorie în cache WordPress, Cache Enabler oferă documentație extinsă care vă ajută să explorați diferitele funcții ale pluginului. Cu capturi de ecran și videoclipuri frumoase, documentația vă va parcurge diferitele aspecte ale memoriei în cache a WordPress.

Este în interesul dvs. să nu utilizați teme sau plugin-uri specifice mobile care prezintă aspecte diferite pentru utilizatorii de dispozitive mobile și desktop împreună cu Cache Enabler, deoarece cache-ul va fi ocolit, ceea ce îl va face inutil..

Preț: Liber

Începeți cu Cache Enabler astăzi.

9. Hyper Cache: Încă un cache gratuit de WordPress

hiper cache

Hyper Cache este un plugin de memorie cache scris doar în PHP, care poate fi utilizat atât în ​​medii de găzduire ieftine, cât și în servere de înaltă calitate.

Activarea Hyper Cache este ușoară, deoarece funcționează cu un set de valori implicite.

Pluginul este livrat cu o opțiune de comutare a temei mobile care vă permite să activați memoria cache, chiar dacă utilizați machete diferite pentru utilizatorii și computerele mobile. Acest lucru este util dacă utilizați o temă receptivă pe site-ul dvs. sau dacă aveți nevoie de diferite formate de anunțuri pentru diferite dispozitive.

Un alt beneficiu unic al Hyper Cache este capacitatea sa de a servi paginile din cache pentru a comenta autorii. Cu toate acestea, puteți dezactiva și difuzarea paginilor din cache pentru a comenta autorii dacă doriți.

Este, de asemenea, un plugin pregătit pentru bbPress, astfel încât să puteți activa cache-ul pentru paginile dvs. de forum bbPress.

Preț: Liber

Începeți cu Hyper Cache azi.

Alegerea celui mai bun plugin de cache WordPress pentru nevoile tale

Când vine vorba de alegerea unui plugin de memorie în cache pentru WordPress pentru site-ul dvs., nu există soluția „unică pentru toate”.

Dacă doriți să alegeți cel mai bun plugin gratuit de memorie în cache WordPress care face treaba, atunci alegeți oricare W3 Cache totală sau WP Super Cache. Ambele sunt în permanență actualizate și sunt utilizate de peste un milion de site-uri web.

Dacă aveți nevoie de o soluție de memorie în cache WordPress premium, care oferă un suport extraordinar și necesită o configurație minimă la sfârșitul dvs., alegeți WP Rocket. De asemenea, face parte din cele mai bune pluginuri WordPress.

Sperăm că acest ghid v-a ajutat să alegeți cel mai bun plugin de memorie în cache pentru site-ul dvs. web. Noroc cu accelerarea site-ului!

Dacă doriți, de asemenea, să vă creșteți traficul organic, aruncați o privire la cele mai bune instrumente WordPress WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map