9 cele mai bune plugin-uri de gestionare a anunțurilor WordPress pentru îmbunătățirea veniturilor (în comparație)

cele mai bune plugin-uri de administrare a anunțurilor wordpress


Vă monetizați blogul cu ajutorul anunțurilor? Nu sunteți sigur ce plugin de gestionare a anunțurilor să utilizați? Utilizarea unui plugin de gestionare a anunțurilor vă oferă mai mult control asupra anunțurilor dvs. și vă ajută să vă îmbunătățiți veniturile.

În acest articol, vă vom arăta cele mai bune pluginuri de gestionare a anunțurilor WordPress pentru a spori veniturile.

Utilizarea unui plugin de gestionare a anunțurilor WordPress

Monetizarea site-ului dvs. cu reclame este una dintre cele mai bune metode de a face bani online. Afișarea anunțurilor pe site-ul dvs. poate părea o sarcină fără creier. Cu toate acestea, dacă nu aveți controlul asupra reclamelor dvs., probabil că lăsați bani pe masă.

Fiecare plugin de gestionare a anunțurilor este unic din punct de vedere al funcțiilor. Aruncăm o privire la câteva avantaje ale utilizării unui plugin de gestionare a anunțurilor pe site-ul dvs.:

 • Afișați anunțuri în cele mai optime locații pentru a stimula veniturile
 • Vindeți ușor anunțuri directe, precum și anunțuri în rețea
 • Economisiți timp rotind și programând anunțurile automat pe baza selecției dvs.
 • Dețineți mai mult control asupra anunțurilor dvs.

1. AdSanity

adsanity-wordpress-plugin

AdSanity este un plugin ușor de utilizat pentru gestionarea anunțurilor pentru WordPress. AdSanity facilitează vânzarea de anunțuri directe și de rețea, cum ar fi Google AdSense. Pluginul a fost conceput pentru a fi ușor și rapid. Plug-ul de bază vine cu toate caracteristicile esențiale de care aveți nevoie pentru a avea succes. Puteți adăuga funcționalități îmbunătățite instalând suplimente.

Pluginul AdSanity este livrat cu statistici grafice care vă oferă informații despre performanța anunțurilor. Pluginul vă permite, de asemenea, să setați datele de început și de sfârșit pentru anunțuri individuale, astfel încât să puteți seta și uita anunțurile dvs. fără să vă faceți griji cu privire la înlocuirea anunțurilor la timp..

Citiți recenzia noastră completă AdSanity!

2. AdRotează

adrotate

AdRotate este una dintre cele mai bune metode de a planifica campaniile dvs. publicitare cu luni înainte. Vă permite să creați tabele de timp avansate pentru momentul în care vor apărea reclame.

Cu versiunea gratuită a pluginului, puteți crea propriile dvs. anunțuri și urmăriți afișările anunțurilor.

Mai jos sunt câteva funcții avansate pe care versiunea pro trebuie să le ofere:

 • Direcționare geo: Puteți afișa anunțuri pe site-ul dvs. web pe baza locației geografice a utilizatorilor.
 • Reclamele mobile: Puteți afișa anunțurile pe baza dispozitivului utilizatorilor.
 • Campanii publicitare: Puteți economisi timp lăsând sponsorii să își creeze propriile reclame. Tot ce trebuie să faceți este să revizuiți anunțurile înainte ca acestea să fie difuzate.
 • Suport premium: AdRotate oferă asistență prin e-mail bazat pe bilete.

3. Editura OIO

editor oio

OIO Publisher este încă un plugin de gestionare a anunțurilor, care este deosebit de excelent pentru vânzarea de anunțuri directe fără intermediar. OIO Publisher permite agenților de publicitate să cumpere un spot publicitar și să își afișeze anunțurile fără implicarea editorilor. Pluginul trimite, de asemenea, agenților de publicitate rapoarte săptămânale despre afișări și clicuri pe banner-ul primit.

Puteți utiliza, de asemenea, editorul OIO pentru a difuza anunțuri de rețea terțe, precum Google AdSense alături de propriile dvs. reclame.

Pluginul costă 47 USD. Veți avea nevoie de o singură licență pentru a utiliza OIO Publisher pe site-uri web nelimitate.

4. Inserați anunțuri post

inserați reclame post

Insert Post Ads este un plugin de gestionare a anunțurilor WordPress care vă permite să plasați anunțurile în postările de pe blog. Plasând anunțurile dvs. în cele mai optime locații pe blogul dvs. WordPress, puteți crește CTR-urile și generați mai multe venituri.

Cu Insert Post Ads, puteți afișa anunțurile de rețea înainte de conținut, după conținut post sau după un număr specificat de paragrafe.

Odată ce pluginul este configurat, anunțurile dvs. vor fi afișate automat pe baza locației dvs. de anunțuri preferate din postările dvs. de blog. Dacă doriți, pluginul vă permite să dezactivați afișarea anunțurilor dvs. pe anumite postări de pe blog.

5. Insertor publicitar

inserător de anunțuri

Ad Inserter este un popular instrument de gestionare a anunțurilor care facilitează plasarea anunțurilor în rețea în cele mai optime locații pe blogul dvs. WordPress.

Pe lângă zona de conținut, pluginul vă permite să afișați anunțuri deasupra antetului, în subsol, între postări etc..

De asemenea, verificați: Cum să afișați anunțuri inline

Inserterul de anunțuri vă permite să respectați Termenii și serviciile Google AdSense neinserând anunțuri lângă imagini sau anteturi.

De asemenea, acceptă integrarea anunțurilor AMP (Accelerated Mobile Pages), astfel încât să puteți afișa cu ușurință anunțurile în paginile AMP.

6. Rapid AdSense

adsense rapide

Quick AdSense este un alt plugin de inserare Google AdSense care vă permite să postați în mod aleatoriu anunțurile în articolele dvs. Pluginul facilitează dezactivarea afișării anunțurilor pe anumite pagini, introducând manual o etichetă mică în articolul dvs..

Quick AdSense vă permite să afișați anunțuri în mod specific sau aleatoriu oriunde într-o postare. De asemenea, puteți afișa anunțuri imediat după prima dvs. postare.

Pluginul vine cu opțiuni de configurare minime, astfel încât să puteți gestiona cu ușurință anunțurile și să vă spori veniturile.

7. Anunțuri avansate

reclame avansate

Advanced Ads este un alt plugin care vă permite să creați și să afișați unități de anunț nelimitate pe site-ul dvs. WordPress. Pluginul vă permite să rotiți anunțurile pe baza greutății de anunț personalizabile, care să permită mai mulți agenți de publicitate per spațiu publicitar.

Întrucât pluginul se bazează pe standardele WordPress, puteți gestiona anunțuri precum gestionarea articolelor din tabloul de bord WordPress.

Prin instalarea addonului Urmărire, puteți urmări afișări și clicuri de anunțuri, compara statistici pentru diferite perioade și multe altele.

De asemenea, puteți afișa anunțuri bazate pe o mulțime de factori diferiți, inclusiv browsere, dispozitive, cookie-uri, niveluri de membru etc..

8. Un alt plugin clasificat WordPress

awpcp

Un alt plugin WordPress Classifieds este cel mai bun plugin pentru a rula o pagină de reclame online bogate în caracteristici pe site-ul dvs. web. Pluginul permite utilizatorilor să caute reclame după oraș, stat, țară etc..

Un alt plugin clasificat WordPress trimite o notificare prin e-mail către afișele despre expirare, reînnoire și aprobări pentru anunțurile lor.

În plus, pluginul acceptă și reclame Google AdSense.

9. Sistem de publicitate avansat

sistem avansat de publicitate

Doriți să vindeți anunțuri directe bazate pe diferite modele de prețuri (CPC, CPM, CPP)? Apoi Advanced Advertising System este pluginul perfect pentru gestionarea anunțurilor pentru dvs..

Pluginul este relativ nou în depozitul de pluginuri WordPress, dar vine cu tone de funcții de dorit pentru gestionarea anunțurilor.

Iată cum se afișează anunțuri cu un sistem avansat de publicitate:

Pasul 1: Creați o zonă în care doriți să afișați anunțuri pe site-ul dvs. WordPress.

Pasul 2: creează o campanie publicitară și atașează campania la zonă.

Pasul 3: Utilizați un cod scurt pentru a afișa anunțul dvs. pe site-ul dvs. web.

Sperăm că acest ghid v-a ajutat să găsiți cele mai bune pluginuri de gestionare a anunțurilor pentru WordPress. De asemenea, poate doriți să citiți articolul nostru despre cele mai bune modalități de a face bani online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map