9 cele mai bune plugin-uri de încărcare a fișierelor pentru WordPress (în comparație)

Cele mai bune plugin-uri de încărcare a fișierelor pentru WordPress


Căutați cel mai bun plugin de încărcare a fișierelor pentru WordPress?

Cu pluginul de încărcare a fișierelor WordPress potrivite, puteți permite utilizatorilor să încarce fișiere din frontend sau backend.

În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune pluginuri de încărcare a fișierelor pentru WordPress.

Alegerea celui mai bun plugin de încărcare a fișierelor pentru WordPress

Deoarece există zeci de plugin-uri de încărcare a fișierelor WordPress, alegerea celui mai bun plugin de încărcare a fișierelor poate fi intimidantă. Ar trebui să căutați un plugin care să corespundă majorității cerințelor dvs. și care să fie ușor de utilizat.

Când selectați un plugin de încărcare de fișiere, iată câțiva factori pe care trebuie să îi luați în considerare:

 • Încărcări ale utilizatorului: Permiteți utilizatorilor să încarce fișiere fără să se conecteze pe site-ul dvs..
 • Tipul fișierului atașat: Accepta mai multe tipuri de fișiere, inclusiv extensiile comune și avansate de fișiere.
 • Mărimea încărcării fișierului: Alegeți o dimensiune maximă permisă de încărcare a fișierelor și limitați-le utilizatorilor să încarce fișiere mari.
 • Depozitare: Alegeți o locație de stocare, cum ar fi găzduirea dvs., aplicații terțe, cum ar fi Google Drive .

Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune pluginuri de încărcare a fișierelor pentru WordPress.

1. WPForms: Cel mai bun plugin pentru formular de încărcare a fișierelor

WPForms

WPForms este cel mai prietenos plugin pentru formularul de contact WordPress care vă permite să creați un formular de încărcare a fișierelor în WordPress. Puteți crea chiar și un formular de încărcare a fișierelor multiple în WordPress.

Vine cu un constructor de formulare drag and drop care vă permite să adăugați și să gestionați câmpuri, butoane și alte opțiuni din formularul de încărcare a fișierului.

Începeți cu WPForms astăzi!

2. Tipuri de încărcare de fișiere: Suport tipuri de fișiere suplimentare

tipuri de încărcare de fișiere

Tipuri de încărcare de fișiere este un plugin gratuit de WPForms care vă permite să încărcați tipuri de fișiere suplimentare pe site-ul dvs. WordPress. În mod implicit, WordPress vă permite doar să încărcați un număr limitat de extensii de fișiere din motive de securitate.

Cu acest plugin, puteți încărca orice extensie de fișier în biblioteca media WordPress fără nicio restricție. Tot ce trebuie să faceți este să enumerați lista albă a acestor extensii în setările pluginului pe care doriți să le încărcați pe site-ul dvs..

2. Front Went User: Cel mai bun încărcător de fișiere Frontend

Utilizator Front WP

Utilizator Front WP este un plugin gratuit WordPress care vine cu un tablou de bord frontend, editor frontend și încărcător de fișiere frontend pentru utilizatorii dvs. Vă permite utilizatorilor dvs. să își actualizeze profilurile și să trimită postări din frontend.

Pluginul permite utilizatorilor dvs. să atașeze fișiere și să încarce imagini în postările lor. De asemenea, vine cu un constructor de formulare drag and drop și o previzualizare în timp real pentru a configura ușor formularele de încărcare a fișierelor.

Începeți cu WP User Frontend astăzi!

3. Ninja Forms: Încă un alt fișier de încărcare a fișierului

NinjaForms

Ninja Forms este încă un plugin de formular de contact WordPress, care vine cu un formular de încărcare a fișierelor ușor de utilizat pentru utilizatori.

Oferă o integrare perfectă cu serviciile populare de stocare ale terților pentru a stoca fișierele încărcate. În acest fel, nu trebuie să plătiți mai mult pentru spațiul de găzduire web.

Începeți cu Ninja Forms azi!

4. Încărcare multiplu Ajax: pentru experiență de încărcare mai lină

Încărcare Ajax Multi

Ajax Multi Upload este un plugin de încărcare a fișierelor premium pentru WordPress. Vine cu filtre personalizate, redimensionare de imagini, încărcări de fișiere simple sau multiple și multe altele.

Cu funcționalitatea Ajax, utilizatorii vor obține o experiență de încărcare a fișierului fără probleme, fără încărcare sau actualizare a paginii.

Începeți cu Ajax Multi Upload astăzi!

5. Încărcare fișier WordPress: Plugin pentru încărcare gratuită

WP File Upload

Încărcare fișier WordPress este un plugin gratuit și simplu de încărcare a fișierelor. Puteți utiliza acest plugin pentru a primi fișiere atașate de la utilizatorii dvs..

Pluginul permite utilizatorilor dvs. să încarce fișiere de pe orice pagină, postare sau bară laterală. Pentru a afișa butonul de încărcare a fișierului, tot ce trebuie să faceți este să folosiți codul scurt unde doriți.

Începeți cu WordPress File Upload azi!

6. Tipuri de fișiere suplimentare WP: Acceptă mai multe extensii de fișiere

WP Extra File Type

Tipuri de fișiere suplimentare WP este o extensie la opțiunea implicită de încărcare a fișierelor WordPress. Acesta acceptă o mulțime de tipuri diferite de extensii de fișiere, astfel încât utilizatorii pot încărca orice fișier în biblioteca media WordPress.

De asemenea, funcționează cu alte plugin-uri de încărcare a fișierelor pentru a extinde funcționalitatea. Puteți instala pluginul și puteți începe să încărcați fișiere imediat.

Începeți cu WP Extra File Tipuri astăzi!

7. WooCommerce Drag & Drop Uploader: Uploader pentru WooCommerce

WooCommerce Drag and Drop Uploader

WooCommerce Drag & Drop Uploader este un plugin util de încărcare a fișierelor WordPress pentru site-urile de comerț electronic. Este util dacă doriți să permiteți utilizatorilor dvs. să încarce fotografii cu produsele livrate recent. Astfel, utilizatorii pot raporta orice problemă cu livrarea.

Pluginul folosește Ajax pentru a încărca fișiere fără a reîncărca pagina. Pluginul este ușor de utilizat și nu necesită nicio codare pentru a fi configurat.

Începeți cu WooCommerce Drag & Drop Uploader azi!

8. Manager de fișiere media WP: cel mai bun plugin pentru încărcarea dosarelor

WP Media File Manager

WP Media File Manager este un puternic plugin pentru încărcător WordPress care vă permite să încărcați foldere pe site-ul dvs. și să le gestionați eficient. Pluginul creează foldere în biblioteca dvs. de media WordPress.

Cu funcția sa de extensie de fișiere încorporată, puteți încărca și fișiere cu extensii specifice în WordPress.

Începeți cu WP Media File Manager astăzi!

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cel mai bun plugin de încărcare a fișierelor pentru WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cum puteți crea un formular de încărcare a fișierelor în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map