9 cele mai bune plugin-uri de înscenare pentru site-ul dvs. WordPress (în comparație)

cele mai bune plugin-uri de înscenare


Căutați un plugin bun de punere în scenă pentru a vă testa experimentele înainte de a trece live?

Un site de înscenare este o replică a site-ului dvs. web unde puteți experimenta cu noi funcții, pluginuri și actualizări înainte de a le împinge pe site-ul dvs. live. În acest fel puteți găsi și remedia erorile fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la ruperea site-ului live și pierderea traficului.

Dar înainte de a te afunda și a începe să folosești un plugin de organizare WordPress, dublează-te cu furnizorul de găzduire și vezi dacă oferă o funcție de site.

Acest lucru se datorează faptului că un plugin de înregistrare va avea doar un control limitat asupra serverului dvs. de găzduire, astfel încât șansele să nu vă dea cele mai bune rezultate posibile. În plus, unele plugin-uri găzduiesc site-ul dvs. de înregistrare pe propriul server. Dacă sunteți preocupat de confidențialitatea și protecția datelor, ar trebui să vă respectați mai bine funcția de organizare a furnizorului dvs. de hosting.

În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune pluginuri de plasare WordPress care facilitează configurarea unui site de înregistrare. Înainte de aceasta, aruncăm o privire la câteva servicii de găzduire web care oferă o opțiune de punere în scenă cu 1 clic.

Servicii de găzduire web cu opțiune de opțiune de 1-clic

Unele servicii de găzduire web oferă opțiuni de înregistrare gratuite cu un clic pentru utilizatorii săi. Iată câteva dintre acestea pe care poate doriți să le consultați.

1. Bluehost

Bluehost Discount Code, webhost hosting web

Bluehost este unul dintre cei mai populari furnizori de servicii de găzduire web care oferă funcții excelente utilizatorilor săi, inclusiv o opțiune de punere în scenă cu un clic. Cu Bluehost, veți obține tot ce aveți nevoie pentru a vă pune în funcțiune site-ul, cum ar fi numele de domeniu gratuit, SSL gratuit și multe altele.

Aflați mai multe despre Bluehost aici.

2. SiteGround

migrație gratuită, SiteGround Web Gazduire, ssl gratuit, punere în scenă gratuită

Siteground este un alt prestator de servicii de găzduire web care oferă o opțiune de punere în scenă cu un clic pentru utilizatorii săi. SiteGround este o companie de găzduire recomandată oficial de către WordPress.org și oferă funcții excelente, cum ar fi cache-ul WP încorporat, backup-uri auto zilnice, SSL gratuit și multe altele.

Citiți recenzia noastră completă pe SiteGround.

3. Dreamhost

DreamHost

Dreamhost este un alt furnizor de servicii de găzduire web care vă oferă o opțiune de punere în scenă cu un clic pentru utilizatorii săi. Veți obține, de asemenea, un domeniu gratuit, constructor de site-uri, un clic pe instalator WordPress, spațiu pe disc nelimitat și multe altele.

Vezi recenzia noastră despre Dreamhost aici.

Haideți să trecem acum pentru a vedea cele mai bune pluginuri de înregistrare disponibile pentru WordPress.

Alegerea unui plugin de înscenare WordPress

Dacă nu sunteți găzduit la un furnizor de găzduire care acceptă o opțiune de înregistrare 1-cick și nu sunteți interesat să vă mutați site-ul pe unul dintre ele, atunci este posibil să doriți să luați în considerare un plugin de stocare WordPress.

1. UpdraftClone

UpdraftPlus

UpdraftClone este un plugin de scena popular oferit de popularul plugin de rezervă, Updraftlus. Funcționează pe un sistem token, unde costă token-urile pentru a crea o clonă și a menține clona în direct.

Cu acest plugin, puteți crea o cutie de nisip instantaneu și direct din pluginul UpdraftPlus.

2. BlogVault

BlogVault

BlogVault este în principal un plugin de rezervă care vă oferă, de asemenea, opțiunea de înscenare. Acest plugin funcționează pe orice gazdă și este suficient de rapid pentru a identifica modificările pe care le faceți prin modificările sale.

Stabilirea rulează pe propriile servere cloud și oferă o opțiune cu un singur clic pentru a îmbina modificările cu site-ul live. Stabilirea site-ului dvs. nu vă costă nicio taxă suplimentară. Mai degrabă, puteți folosi și alte caracteristici, cum ar fi migrația site-ului, backup-uri, restaurări WooCommerce, etc.

3. WP Staging Pro

WP staging pro, plug-uri de stadializare

WP Staging Pro este un plugin puternic pentru clonare și migrare pentru WordPress care vă permite să vă creați site-ul de înregistrare cu un simplu clic. După ce ați experimentat modificările, vă permite să împingeți toate modificările pe site-ul live fără probleme.

De asemenea, vă permite să vă autentificați utilizatorii care pot lucra pe site-ul de înregistrare. Aceasta este o opțiune excelentă pentru a vă păstra site-ul live în siguranță și pentru a vă asigura că nimeni nu vă împinge testele pe site-ul dvs. fără consimțământ.

4. Antrenorul de etapă WP

WP Stagecoach

WP Stage Coach vă permite să creați un site de înscenare cu un singur clic. Nu-și suprascrie baza de date în timpul importului. Pluginul funcționează pe orice gazdă web, astfel încât să vă asigurați că site-ul dvs. este în mâini sigure.

Vă permite, de asemenea, să vă protejați parola cu copiile de înregistrare, să îmbinați modificările cu site-ul live cu un singur clic și multe altele.

5. Duplicator Pro

duplicator, plugin pentru stadializare

Duplicator Pro este o altă opțiune excelentă care vă permite să vă clonați site-ul cu ușurință.

În afară de crearea site-urilor de înregistrare, oferă și alte funcții precum crearea bazelor de date auto, limitarea copiilor de rezervă, notificări prin e-mail pentru a vă informa despre orice problemă de duplicare, etc..

6. CodeGuard

Codeguard, plug-uri de scena

CodeGuard este o soluție de securitate unică pentru site-ul dvs. web. Nu numai că puteți crea un site de înscenare cu acest plugin, dar îl puteți utiliza pentru a vă proteja site-ul împotriva malware și a amenințărilor potențial vulnerabile.

Puteți, de asemenea, să etichetați interfața site-ului dvs., așa că dacă sunteți o agenție care gestionează mai multe site-uri web ale clienților, poate doriți să luați în considerare Codeguard.

7. Migrația WP All-in-One

All_in_One_WP_Migration_

Migrația WP All-in-One este un plugin excelent de înscenare care vă permite să exportați fișierele dvs. WordPress inclusiv baza de date fără a angaja un dezvoltator. Pluginul este compatibil cu aproape toți furnizorii de găzduire web.

De asemenea, nu necesită nicio extensie PHP și funcționează cu toate versiunile PHP începând cu v5.2.

8. WP Synchro

WP_Synchro, plugin-uri de înscenare

WP Synchro este un alt plugin gratuit de înregistrare care vă permite să vă păstrați sincronizat site-ul live și site-ul de înregistrare. Puteți configura site-ul de înregistrare o singură dată și apoi puteți rula automat procesul de migrare.

Puteți, de asemenea, să trageți sau să împingeți baza de date de la un site la altul fără a face codări. Puteți chiar să vă sincronizați fișierele, inclusiv fișiere media, teme, pluginuri, etc. și să le păstrați în sincronizare cu site-ul dvs. de înregistrare secundară..

9. Backup & Punerea în scenă a WP Time Capsule

Backup_and_Staging, plugin-uri stagibg

Copie de rezervă și etapizare prin WP Time Capsule este o opțiune excelentă folosind care puteți să vă funcționați și să funcționați cu un singur clic. Acest plugin este dotat cu 2 caracteristici majore: copie de rezervă și etapizare.

Puteți clona cu ușurință site-ul dvs. duplicat sau puteți migra site-ul dvs. către o locație nouă. Pluginul este foarte rapid și funcționează perfect și cu alte plugin-uri.

Asta e!

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești unele dintre cele mai bune pluginuri de înregistrare de pe piață. Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să doriți să aflați despre serviciile de găzduire web care oferă servicii de migrare gratuite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map