9 cele mai bune plugin-uri de știri WordPress pentru 2020 [Majoritatea sunt gratuite!]

Cele mai bune plugin-uri de știri WordPress


Rulează un site de știri? Apoi, veți avea nevoie de un plugin de știri care să faciliteze citirea noutăților relevante pe site-ul dvs..

În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune pluginuri de știri WordPress care vă permit să adăugați știri live pe site-ul dvs. web.

Alegerea celor mai bune pluginuri de știri WordPress

Nu orice plugin de știri este creat egal. Cu toate acestea, aici sunt câteva dintre caracteristicile comune pe care le puteți găsi dintr-un plugin de știri WordPress.

 • Știri live: Un marcator de știri live care afișează cele mai recente știri pe site-ul dvs. web.
 • Widget de știri: Un widget de știri care evidențiază cele mai recente titluri din zona dvs. widgetizată, incluzând antetul, bara laterală, subsolul etc.
 • Importator de știri: Importați știri din alte surse și afișați-l pe site-ul dvs. web.
 • scrollers: O caracteristică verticală și orizontală de derulare și de rotație pentru a afișa actualizări știri profesional.

1. Știri live

Știri live

Live News este un plugin de știri WordPress premium care vă permite să afișați actualizări de știri în timp real pentru a transmite cele mai recente știri, știri financiare, alerte meteo, rezultate sportive, sondaje electorale și multe altele.

Pluginul oferă 4 metode de publicare a știrilor, a postării manuale, a culegerii de titluri de la postarea dvs. de pe blog sau de la un tweet și de a importa știri dintr-un flux RSS.

Este livrat cu peste 70 de opțiuni de personalizare, mai multe setări de afișare de știri și acceptă rețeaua multizolată WordPress. De asemenea, traducerea este gata să prezinte titlurile în limbile locale.

Obțineți astăzi pluginul Live News!

2. Ultimele posturi WP

WP Ultimele știri

WP Latest Post este un plugin de știri recente pe WordPress. Vă permite să filtrați conținutul din postările și paginile dvs. pentru a afișa știri pe site-ul dvs. web. Pluginul vine cu 6 teme încorporate pentru a prezenta noutățile în mod elegant.

Cu animație automată, selectează noutățile din conținutul dvs. și le afișează într-un glisor. Vă permite să afișați sau să ascundeți elemente de știri. De asemenea, puteți optimiza imaginile pentru a reduce timpul de încărcare a paginii.

Funcționează perfect cu editorul de blocuri Gutenberg și oferă un bloc de știri personalizat pentru a adăuga noutăți în postările tale.

Obțineți astăzi plugin-ul WP Lastest Posts!

3. Știri simple

Știri simple

Știri simple este un plugin gratuit de știri WordPress. Afișează imaginea, titlul, data, extrasul și link-ul știrilor din prima pagină. Știrile sunt sortate automat în funcție de datele de publicare.

Vă permite să setați dimensiunea imaginii și să personalizați alte opțiuni. Are un suport personalizat pentru widget și shortcodes pentru a afișa știri pe pagini, postări, bara laterală, subsol, etc..

Obțineți astăzi plugin-ul Simple News!

4. WP News și scrolling Widgets

WP News Widget Scrolling

WP News și scrolling Widgets este un plugin dinamic de știri WordPress. Creează o arhivă de știri pentru a crește implicarea utilizatorilor. Pluginul oferă widget-uri de derulare și miniaturi pentru a afișa cele mai noi știri pe site-ul dvs. web.

Vine cu coduri scurte personalizate pentru afișarea sau ascunderea știrilor. De asemenea, este compatibil cu blocul de coduri scurte Gutenberg care vă permite să personalizați cu ușurință secțiunea de povești de pe site-ul dvs. web.

Obțineți astăzi pluginul WP News Scrolling Widgets!

5. Ditty News Ticker

Ditty News Ticker

Ditty News Ticker este un plugin de știri WordPress multifuncțional. Vă permite să creați markere de știri personalizate și să le afișați pe site-ul dvs. web utilizând coduri scurte sau un widget.

Este livrat cu 3 moduri implicite de tip ticker: Modul scroll, Mod Rotire și Mod Listă. Pluginul oferă, de asemenea, extensii premium pentru importarea de știri de pe Facebook, Twitter, Feed RSS, Instagram și alte surse.

Obțineți astăzi pluginul Ditty News Ticker!

6. Sitemap XML și știri Google

Plugin Sitemap XML

Sitemap XML și Google News este un plugin avansat de știri WordPress. Creează fluxuri personalizate care funcționează în mod dinamic cu sitemap XML și cu Sitemap Google News.

Funcționează perfect cu aproape fiecare plugin WordPress. De asemenea, este compatibil cu plugin-urile de memorie cache WordPress pentru a accelera site-ul.

Obțineți astăzi XML Sitemap și Google News plugin!

7. Defilare anunțuri știri

Știrile anunțului de știri

Știrile anunțului de știri este un simplu plugin de actualizare a noutăților WordPress. Vă permite să creați un grup de știri și să personalizați titlul, fontul, culorile etc. Pentru a afișa știri, puteți utiliza widget-ul personalizat, codul scurt sau eticheta șablonului.

De asemenea, vă permite să personalizați data de expirare a știrilor, defilarea verticală, numărul de știri, localizarea și multe altele. Pluginul este ușor de configurat și configurat pe orice site web.

Obțineți astăzi pluginul Scroll Anunțare știri!

8. Scroller vertical de știri

Scroller vertical de știri

Scroller vertical de știri este un plugin gratuit de știri WordPress care permite administratorului să adauge, să editeze sau să șteargă noutățile de pe site-ul web. Pluginul vă permite să gestionați numărul total de știri, viteza de derulare a știrilor, înălțimea și lățimea, fontul și culorile.

Alte caracteristici notabile includ filtre de categorie, ordine de știri, miniaturi, extrase și multe altele. De asemenea, oferă o versiune plătită cu funcționalitate suplimentară și suport premium din partea dezvoltatorilor de pluginuri.

Obțineți astăzi pluginul Vertical News Scroller!

9. Feed Yandex.News

Yandex News Feed

Feed Yandex.News este un plugin de știri Yandex WordPress. Vă permite să convertiți conținutul din postările și paginile dvs. WordPress în format de știri Yandex instantaneu.

Acceptă turbo-pagini Yandex, tipuri de postare personalizate, termeni de taxonomie, categorii și multe altele. Pluginul este ușor de configurat și de simplificat integrarea oricărui site de știri WordPress cu Yandex.News.

Obțineți astăzi pluginul Yandex.News Feed!

Asta e!

Sperăm că acest articol vă va ajuta să găsiți cele mai bune pluginuri de știri WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cum puteți crea un site web precum Reddit cu WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map