9 cele mai bune plugin-uri pentru evenimente WordPress în comparație (2020)

cele mai bune pluginuri pentru evenimente wordpress


Căutați cele mai bune pluginuri pentru evenimente WordPress? Dacă dețineți un site web WordPress și aveți planificat un eveniment viitor, un plugin pentru evenimente vă poate ajuta să faceți un succes. De la calendare simple până la formulare avansate de înregistrare a evenimentelor, pluginurile potrivite pot scoate din greșeală și stres din organizarea unui eveniment fantastic, plin de blocaje.

În acest articol, vom împărtăși cele mai bune 9 plugin-uri de evenimente WordPress de pe piață. Alegeți 1 sau combinați un cuplu pentru a transforma site-ul dvs. într-o capodoperă de coordonare a evenimentelor.

Legate de: 26 Cele mai bune teme WordPress pentru evenimente & conferinţe.

1. WPForms

WPForms, înregistrare utilizator, plugin, plugin de conectare utilizator

Probabil știți deja WPForms ca fiind cel mai bun plugin de formulare de contact existent, dar știați că poate fi folosit și ca unul dintre cele mai bune pluginuri pentru evenimente WordPress?

Prin utilizarea Pachetul de modele de completare Addon, puteți utiliza WPForms pentru a crea formulare uimitoare de înregistrare a evenimentelor pentru vizitatorii site-ului dvs. să cumpere bilete sau să se înscrie la evenimentul dvs..

Mulțumită suplimentului de șabloane, veți avea mai multe formulare de înregistrare a evenimentelor din care să alegeți, specifice nișei dvs. Acest lucru este excelent, deoarece nu va trebui să creați un formular de la zero, economisindu-vă o mulțime de timp chiar de pe liliac. Și, cu binecunoscutul constructor intuitiv de drag and drop WPForms, crearea de forme este o briză absolută.

Puteți chiar să vă conectați formularul cu diverse aplicații web, inclusiv Google Calendar, prin Zapier.

Veți avea nevoie de planul Pro (sau mai bine) al WPForms pentru a crea un formular de înregistrare a evenimentelor în WordPress. Cu toate acestea, folosind codul nostru cupon, SAVE10, puteți lua 10% din cost!

Începeți cu WPForms Today!

2. Eveniment

Eventon

Cu peste 250 de opțiuni de personalizare, EventON este unul dintre cele mai impresionante pluginuri de creare a calendarului și, cu siguranță, unul dintre cele mai bune pluginuri pentru evenimente WordPress disponibile.

Indiferent dacă evenimentul dvs. durează 1 zi sau câteva săptămâni, îl veți putea afișa pe un calendar frumos, minimalist. Puteți, de asemenea, să setați ca evenimentul să fie o întâmplare de 1 dată sau o ocazie recurentă.

EventON utilizează coduri scurte pentru încorporarea calendarelor de evenimente în paginile dvs., astfel încât să puteți adăuga cu ușurință un calendar la orice postare sau pagină WordPress fără a avea abilități de codare. Dacă știți să copiați și să lipiți, aveți deja toate abilitățile de care aveți nevoie pentru a adăuga rapid un calendar personalizat pe site-ul dvs. web.

Adăugați imagini caracteristice, schimbați culorile, afișați o hartă, includeți pictograme de partajare socială și multe altele.

Începeți cu EventON Today!

3. Planificarea evenimentelor

Program evenimente

Programarea evenimentelor este perfectă pentru instructorii care predă cursuri recurente care au nevoie de o modalitate rapidă și simplă de a-și afișa programele. De asemenea, funcționează bine pentru evenimente sportive (de la jocurile din Liga Mică la meciuri profesionale MMA), spectacole în galeria de artă și multe altele. Orice profesionist cu ore de lucru setate sau evenimente recurente va găsi acest plugin incredibil de util.

Cu culori extrem de personalizabile și filtre avansate, Event Schedule este intuitiv de utilizat și ușor de încorporat. Cel mai bun dintre toate: este, de asemenea, printre pluginurile compatibile cu GDPR.

Începeți cu programarea evenimentelor!

4 Calendarizează-l!

Calendarizează-l

Împachetat cu suplimente gratuite și premium, Calendarize It! este un plugin de evenimente obligatorii. Cu culori personalizabile și peste 600 de fonturi, acest calendar are opțiuni nesfârșite atunci când vine vorba de stil și potrivirea mărcii tale.

Cu suport complet pentru WPBakery Page Builder, acest plugin de calendar gata de traducere este ușor de utilizat și va alunga vizitatorii site-ului dvs. departe. Vă permite chiar să acceptați plăți, să o conectați la magazinul WooCommerce sau la contul Eventbrite sau să utilizați anunțuri sponsorizate cu ajutorul extensiilor sale premium.

Începeți cu Calendarize It! Astăzi!

5. EvenimentePlus

Înregistrare și rezervare evenimente pll

Calendar, înregistrare și rezervare EventsPlus este un plugin all-in-one care merită cu siguranță un loc pe lista noastră cu cele mai bune pluginuri pentru evenimente WordPress. Este cu adevărat impresionant, atât ca administrator, cât și ca vizitator al site-ului.

În mod absolut, nu este nevoie de suplimente suplimentare dacă alegeți să descărcați EventPlus. Are totul acoperit, ceea ce face bine să merite costul. După ce ați plătit pentru descărcare, veți avea acces la fiecare caracteristică premium pe care o are disponibilă, cu actualizări nelimitate.

Participanții la evenimentul dvs. se pot înregistra și plăti prin PayPal sau Authorize.net. De asemenea, puteți accepta donații pentru evenimentul dvs., dacă este nevoie. În plus, aveți opțiunea de a trimite e-mailuri automate personalizate către participanți după ce s-au înregistrat. De asemenea, puteți crea coduri de cupon pentru a oferi vizitatorilor o reducere la prețul de intrare.

EventsPlus dispune de o grilă de evenimente responsive, un contor de contorizare opțional, categorii colorate, integrare Google Maps și posibilitatea de a seta mai multe evenimente recurente. Este gata de traducere pentru mai multe limbi și poate fi plasat pe orice postare, pagină sau zonă pregătită pentru widget printr-un cod scurt (folosit atât pentru calendare complete, fie pentru evenimente individuale).

Una dintre caracteristicile noastre preferate? EventsPlus vă permite să exportați atât lista de evenimente, cât și lista de participanți, ceea ce le face ușor de tipărit sau pur și simplu au la îndemână pentru o referință ușoară.

Începeți cu EventsPlus Today!

6. Calendarul evenimentelor

calendarul evenimentelor

Calendarul evenimentelor de Modern Tribe este un plugin gratuit disponibil în depozitul de pluginuri WordPress, utilizat pentru a crea și gestiona calendare simple de evenimente.

Dacă sunteți dezvoltator sau aveți tendința de a angaja un dezvoltator, veți obține mai mult din Calendarul evenimentelor decât un utilizator de zi cu zi. Dispune de o foaie de stil a scheletului și de modificări parțiale ale șabloanelor, precum și etichete șablon, cârlige și filtre. Se roagă să fie hacked și modificat pentru a-l transforma în ceva cu adevărat uluitor. Dacă aveți timp, răbdare și pricepere pentru a debloca comorile ascunse pe care le oferă acest plugin, este destul de uimitor.

Pentru utilizatorii experimentați fără tehnologie, Calendarul evenimentelor s-ar putea simți foarte „de bază”. Nu este la fel de intuitiv ca și alte pluginuri din această listă, așa cum a fost creat „de către dezvoltatori, pentru dezvoltatori”, iar folosirea pluginului osos gol, fără modificări suplimentare din partea dvs., poate scoate din experiența dvs. generală.

Acestea fiind spuse, chiar și non-codificatorii pot utiliza acest plugin dacă tot ce au nevoie este un calendar de bază. Odată instalat, vă permite să afișați un calendar simplu pe site-ul dvs., pe care îl puteți utiliza pentru a scrie în evenimentele dvs. cu o ușurință relativă. Cu toate acestea, dacă sunteți un codificator calificat, puteți ridica acest calendar la niveluri noi de nemaipomenit.

Începeți cu Calendarul evenimentelor de astăzi!

7. Bilete eveniment

plugin bilete evenimente

La fel ca Calendarul evenimentelor, biletele de evenimente au fost create de Modern Tribe. Cu toate acestea, acest plugin este puțin mai accesibil pentru toate nivelurile de utilizatori.

Adăugați o funcție RSVP sau vindeți bilete pe orice postare sau pagină WordPress. Pur și simplu conectați contul PayPal la pluginul pentru bilete de eveniment și sunteți gata să rulați!

Administratorii site-ului pot verifica cu ușurință lista de participanți înregistrați din tabloul de bord WordPress. Este ușor de utilizat, chiar și pentru începători.

Cu toate acestea, întrucât biletele de evenimente au fost create de Modern Tribe, trebuie să remarcăm că, la fel ca The Events Calender (numărul 6 de pe lista noastră), are opțiuni de personalizare uluitoare dacă aveți setul potrivit de abilități pentru dezvoltatori. Dacă sunteți în plină provocare, biletele de evenimente pot fi transformate dintr-un plugin de bază excelent în ceva absolut incredibil.

Începeți cu bilete pentru evenimente azi!

8. Evenimente simplificate

evenimentele facute usor

Dacă executați un site de apartenență, este important să aveți opțiunea de a face un eveniment privat / numai pentru membri. Evenimente făcute ușor are această capacitate și o realizează bine.

Gestionați apartenențele, locațiile, evenimentele publice sau private și toate plățile cu un singur plugin. Evenimente făcute ușor face simplă acceptarea rezervărilor, colectarea plăților prin mai multe gateway-uri de plată și afișarea evenimentelor ca listă sau calendar.

Gata de traducere pentru mai multe limbi, funcțiile Event Made Easy pot fi utilizate pe postări, pagini sau widget-uri în bara laterală.

Începeți cu evenimentele făcute ușor astăzi!

9. Calendar de evenimente All-in-One

Calendar de evenimente în unul singur

Pluginul All-in-One Event Calendar este unic prin faptul că include suport complet ics / ical. Adică, puteți importa cu ușurință evenimente din alte calendare (Google Calendar, Apple iCal, MS Outlook etc.) și permiteți vizitatorilor site-ului dvs. să se aboneze la calendarul dvs. de evenimente..

Încorporarea Google Maps, categoriile cu coduri de culori, imaginile prezentate, filtrarea avansată, optimizarea SEO și etichetele automate sunt toate caracteristicile incluse cu acest plugin gratuit. De asemenea, este gata de traducere, poate fi folosit pentru a crea evenimente recurente și este încorporat cu ușurință în postări și pagini folosind un cod scurt.

Începeți cu calendarul de evenimente All-in-One Today!

Sperăm că acest articol v-a ajutat să descoperiți cele mai bune pluginuri pentru evenimente WordPress.

Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să vă placă și lista noastră cu cele mai bune pluginuri de asistență pentru asistență pentru clienți și, de asemenea, lista noastră de pluginuri pentru programare WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map