9 cele mai bune plugin-uri WordPress LMS comparate (2020)

cele mai bune plugin-uri WordPress LMS comparate


Căutați un plugin pentru sistemul de management al învățării (LMS) pentru site-ul dvs. WordPress? Pluginurile LMS vă ajută să creați, să gestionați și să vindeți cursuri online cu ușurință. În acest articol, am comparat cele mai bune plugin-uri WordPress LMS disponibile pe piață.

Ce este LMS?

LMS înseamnă sistemul de management al învățării. LMS este un program software care vă ajută să creați, să gestionați și să furnizați cursuri de e-learning, cunoscute și sub denumirea de cursuri online. Un LMS WordPress vă va ajuta să gestionați cu ușurință administrarea, documentarea, urmărirea, raportarea și livrarea cursurilor online chiar în tabloul de bord WordPress.

WordPress LMS este un câștig câștigat pentru dvs. și pentru studenții dvs. online. Vă puteți conecta la LMS pentru a distribui informații, a actualiza conținutul cursului dvs. online și a gestiona toate aspectele acestuia. Iar cursanții dvs. online se pot conecta la LMS pentru a participa la cursurile dvs. online.

LMS WordPress vs.

Dacă doriți să oferiți cursuri online pe site-ul dvs., va trebui să instalați un plugin LMS.

Acum, s-ar putea să vă întrebați, de ce aveți nevoie de un plugin LMS atunci când puteți crea și vinde cursuri online folosind un plugin de membru WordPress?

O platformă LMS WordPress face mai mult decât un site de membru tipic. Cu un plugin LMS WordPress, puteți crea o experiență de învățare imersivă pentru elevii dvs. prin diferite metode de gamificare, mai degrabă decât să-i convingeți să își asume un membru și să înceapă să învețe.

Gamificarea face învățarea distractivă și ușoară. În plus, îi încurajează pe elevi să ia lecții noi și, în cele din urmă, crește implicarea. De asemenea, crește probabilitatea de a menține studenții pe platformă mai mult timp.

Câteva caracteristici de bază ale unui plugin LMS WordPress sunt:

 • Feedback instantaneu: O platformă bună oferă feedback instant, astfel încât elevii să poată identifica ceea ce știu.
 • Sistem de notare: Unul dintre cele mai bune moduri de a face distracția învățării este prin implementarea unui sistem de notare care să demonstreze progresul elevilor.
 • Certificare: Ca recompensă, puteți oferi, de asemenea, certificare celor care și-au încheiat cu succes cursurile.
 • Si mult mai mult…

După ce știți importanța utilizării unui plugin WordPress LMS pe site-ul cursului online, să comparăm unele dintre cele mai bune pluginuri LMS WordPress.

1. LearnDash

learndash

LearnDash este cel mai bun plugin WordPress LMS existent. LearnDash simplifică crearea și vânzarea de cursuri, livrarea de teste, certificate de premiere și multe altele.

Vă permite să oferiți o experiență de învățare robustă membrilor dvs. și susține cele mai recente tendințe de gamificare, învățare socială și micro-conținut.

Unele dintre modurile în care vă puteți vinde cursurile online de la LearnDash sunt:

 • Afilieri: Vindeți acces tradițional de membru la întregul dvs. curs online.
 • Preț unic: Permiteți utilizatorilor să facă achiziții individuale de cursuri online.
 • Abonament: Maximizați veniturile prin plăți și abonamente recurente pentru cursul dvs. online.
 • Licențe de curs: Permiteți organizatorilor să cumpere licența în vrac și să acorde acces membrilor personalului lor.

Cu LearnDash, puteți lăsa elevii să deblocheze cursuri noi pe baza punctelor pe care le câștigă pe măsură ce finalizează cursurile. Acest lucru crește implicarea utilizatorilor în cursurile dvs. online. Puteți oferi, de asemenea, profiluri de utilizator final, unde membrii pot urmări progresul învățării lor.

Prețul începe de la 199 USD pe an pentru o licență unică de site.

Începeți cu LearnDash astăzi.

2. setabil

docil

Desktop poate fi un instrument de creație independent de cursuri online care vă permite să construiți cursuri frumoase online cu ușurință. Puteți integra cursurile online în site-ul dvs. existent sau le puteți găzdui într-un subdomeniu învățabil.

Teahable vine cu instrumente puternice, cum ar fi forumuri de testare și forumuri de discuții, pentru a vă ajuta să creați o experiență de învățare imersivă pentru elevii dvs. Prețul începe de la 39 USD pe lună, care include toate caracteristicile de bază, cum ar fi asistența domeniului personalizat, integrarea cursului prin picurare, suportul codului cupon, e-mailul integrat și marketingul afiliat, etc. În plus, va trebui să plătiți taxe de tranzacție de 5%. pentru fiecare vânzare de cursuri plătite.

Pentru a renunța la taxele de tranzacție, va trebui să vă înscrieți la un plan profesional sau de afaceri, care costă 99 $ sau 499 USD pe lună, respectiv.

3. LifterLMS

lifterlms

LifterLMS este un alt plugin LMS puternic pentru WordPress, care facilitează crearea și vânzarea de cursuri online pe site-ul dvs..

Puteți extinde cu ușurință funcționalitățile sale principale integrând-o cu extensii puternice, inclusiv Stripe, PayPal, Authorize.net, MailChimp și altele.

Similar cu LearnDash, LifterLMS se concentrează foarte mult pe implicare, oferind funcții puternice precum ecusoane de realizare, certificate, învățare socială, coaching privat 1: 1 și multe altele.

Puteți genera plata de bani a platformelor dvs. LMS folosind diferite metode:

 • apartenență: Vindeți apartenență la tot site-ul care oferă acces la fiecare curs.
 • Pachet: Vindeți pachete de cursuri pentru a vă spori veniturile.
 • Prețul numai pentru membri: Permiteți utilizatorilor să facă achiziții individuale de cursuri. Puteți, de asemenea, să setați prețuri numai pentru membri pentru a face ca membrii plăți să fie atât de valoroși.

Adăugările pot fi achiziționate individual pentru 99 USD fiecare sau economisiți cu un pachet setat pentru 299 USD.

Începeți cu LifterLMS astăzi.

4. LearnPress

learnpress

LearnPress este un plugin LMS gratuit pentru WordPress care vine cu toate funcțiile importante de care veți avea nevoie vreodată. Spre deosebire de majoritatea celorlalte plugin-uri LMS din această listă, LearnPress este livrat cu un asistent de configurare care face la bord ușor pentru toate nivelurile de utilizatori.

Cu interfața sa frumoasă, veți găsi ușor să creați cursuri și să exportați sau importați cursuri de pe diferite site-uri web care utilizează și LearnPress. Plug-ul de bază este destinat să fie ușor, dar îl puteți extinde cu extensii puternice. Acceptă picături de conținut, chestionare, clasare și multe altele.

Acest plugin vă permite să vă integrați perfect cu forumurile bbPress, rețelele de socializare BuddyPress și să adăugați funcții puternice din magazin, folosind WooCommerce.

O mulțime de suplimente gratuite sunt de asemenea disponibile cu LearnPress:

 • lista de dorințe: Studenții pot adăuga cursuri la lista dorințelor.
 • Revizuirea cursului: Adăugați dovezi sociale publicând recenzii generate de utilizator pentru cursurile dvs. pe site-ul dvs..
 • Cursuri obligatorii: Solicitați utilizatorilor să treacă anumite cursuri pentru a se înscrie la alte cursuri.

Începeți cu LearnPress astăzi.

Doriți pachetul complet de completări? Faceți clic aici pentru a obține pachetul complet de suplimente LearnPress.

5. Curs WP

wp curseware

WP Courseware este o soluție ușor de utilizat pentru crearea și vânzarea de cursuri online pe site-ul dvs. WordPress. Vine cu un constructor de drag and drop care face crearea cursului fără probleme. După crearea unităților de curs, trebuie doar să le trageți și să le aruncați în funcție de nevoile dvs., iar cursul dvs. este construit.

Cu funcția sa puternică de testare, puteți crea tipuri avansate de teste, setați cronometre și puteți seta limite de reluare.

WP Courseware este de asemenea livrat cu instrumente avansate de automatizare care trimit e-mailuri personalizate declanșate de activitățile studenților. Pentru a ajuta la îmbunătățirea competenței elevilor, puteți configura mesaje de feedback personalizate care pot fi configurate pentru a fi trimise pe baza scorurilor studenților.

Ca orice alt LMS WordPress, WP Courseware este, de asemenea, livrat cu un sistem de picurare a conținutului de curs, care vă permite să programați lansarea conținutului dvs. la intervale specifice de la înscriere..

Începeți cu WP Courseware astăzi.

6. Sensei

sensei

Sensei este un puternic plugin premium care transformă site-ul dvs. WordPress într-o platformă de învățare avansată. Sensei este construit de aceeași echipă din spatele WooCommerce, pluginul principal de comerț electronic bazat pe WordPress.

Sensei nu este un plugin de membru cu caracteristici complete. Se ocupă de crearea și publicarea cursurilor online, dar pentru a vinde acces, va trebui să-l utilizați împreună cu plugin-urile de aderare sau comerțul electronic.

Crearea cursurilor cu Sensei este ușoară și simplă. Sensei oferă facilități simple de raportare care vă oferă o imagine de ansamblu a conținutului, notelor și studenților dvs. înregistrați pe site.

Sensei nu este la fel de bogat în funcții în comparație cu alte plugin-uri LMS pentru WordPress. În plus, sunt disponibile doar extensii limitate pentru a îmbunătăți funcționalitățile de bază.

Începeți cu Sensei astăzi.

7. Namaste! LMS

namaste lms

Namaste! LMS este un plugin gratuit pentru managementul învățării pentru WordPress. Vă permite să creați reguli diferite pentru accesarea cursurilor după finalizarea cursurilor pre-obligatorii.

Câteva avantaje ale utilizării Namaste! LMS sunt:

 • Certificate: Studenții pot obține certificate după terminarea unui curs
 • Sistem de grad: Analizați performanțele elevilor folosind sistemul de clasă.
 • insignele: Insigne de premiere care pot fi expuse pe orice site web.
 • Bara de progres: Versiunea premium a pluginului vă permite să activați o bară de progres care le arată elevilor cum se desfășoară în fiecare curs.

În comparație cu alte soluții LMS WordPress pentru WordPress, suplimentele și funcțiile pentru Namaste! sunt limitate.

Începeți cu Namaste! LMS astăzi.

8. LMS MasterStudy

Master-studiu-lme

MasterStudy LMS este unul dintre cele mai noi plugin-uri LMS din această listă, create de StylemixThemes. Cu MasterStudy LMS puteți crea cu ușurință, personaliza și gestiona lecții online uimitoare.

Unele dintre principalele caracteristici oferite de MasterStudy LMS sunt:

 • Varietatea tipurilor de lecții: 3 tipuri de lecții (text, video, prezentare de diapozitive).
 • Numărătoarea inversă: Cronometru contor în timp real în test.
 • Rezultatele întrebărilor: Rezultatele testului care afișează răspunsuri corecte / incorecte.
 • Schimb de mesaje: Sistem de mesagerie și anunțuri.
 • Certificate: Generare certificat.
 • Lista de dorințe de curs: Utilizatorii pot adăuga cursuri pe care doresc să le urmeze pe lista dorințelor.

Deși MasterStudy LMS este dotat cu funcții, acestea nu au caracteristici de gamificare care fac învățarea mai distractivă pentru elevii dvs..

Pluginul LMS MasterStudy este gratuit și poate fi utilizat cu orice temă WordPress. MasterStudy LMS oferă, de asemenea, MasterStudy Pro, care este o temă WordPress MasterStudy premium, care duce pluginul la nivelul următor. Oferă pluginuri premium suplimentare, suport 24/7, funcții suplimentare și demo-uri gata de utilizare pentru 69 USD.

Începeți cu MasterStudy LMS astăzi.

9. LMS bun

bun-lms-plugin

Good LMS este un plugin LMS premium pe piața CodeCanyon. Crearea cursurilor online este ușoară cu Good LMS, pentru că este la fel de mult să creezi o postare pe blogul WordPress, ceea ce îți permite să creezi teste, cursuri și certificate chiar din tabloul de bord WordPress..

Unele caracteristici includ linii de proces, coduri de cupon, recuperări în timp real, backend-uri ale studenților în care elevii își pot vedea scorurile și progresul, insigne de curs, teste redactabile și multe altele.

Un LMS bun costă 32 USD pentru o licență obișnuită, care vă oferă actualizări viitoare și 6 luni de asistență de la GoodLayers. Dacă doriți să vă extindeți asistența cu un an, va trebui să plătiți un plus de 10,13 USD.

Începeți cu Good LMS azi.

Care este cel mai bun plugin LMS WordPress?

După compararea tuturor diferitelor plugin-uri WordPress LMS, considerăm că LearnDash este cel mai bun plugin WordPress LMS pentru majoritatea utilizatorilor, deoarece oferă cele mai cuprinzătoare funcții LMS. Vine cu tone de extensii utile care îmbunătățesc funcționalitățile de bază ale site-ului dvs. WordPress. Și face parte și din cele mai bune pluginuri WordPress pentru 2020.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cele mai bune pluginuri WordPress LMS pentru nevoile tale.

Vrei să creezi un site de membru? Aruncați o privire la cele mai bune pluginuri de membru WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map