9 cele mai bune plugin-uri WordPress pentru conținut generat de utilizator

cele mai bune pluginuri pentru conținut generat de utilizator


Căutați un plugin pentru a activa conținut generat de utilizator pe site-ul dvs. WordPress?

Utilizarea unui astfel de plugin permite vizitatorilor și următorilor dvs. să trimită conținut pe site-ul dvs. web direct din partea sa frontală. Poate fi sub formă de articole scrise, imagini, videoclipuri, fișiere audio, imagini digitale etc..

Conținutul generat de utilizator poate reprezenta o modalitate excelentă de comercializare a afacerii dvs., deoarece acest conținut provine în mare parte de la clienții dvs. și de obicei nu sunt plătiți pentru a face asta. Puteți încuraja trimiterile de conținut de către utilizatori ca parte a campaniilor dvs. de publicitate, trimiterile postărilor invitați, etc.

Unul dintre cele mai de succes exemple ale unei astfel de campanii a fost Lansarea concursului Cupei Albe Starbucks. Clienții Starbucks au fost solicitați să se înscrie la concurs și să prezinte o poză cu ceașca Starbucks doodled ca o intrare. Doodle-ul câștigătorului va apărea pe cupele Starbucks de ediție limitată. Peste 4000 de clienți și-au trimis intrările în termen de 3 săptămâni.

Concursul a avut un succes uriaș. I-a ajutat să câștige publicitate gratuită și loialitate clienților, arătând utilizatorilor cât de mult apreciază feedback-ul clienților lor.

În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune plugin-uri WordPress pentru site-urile de conținut generate de utilizator.

1. WPForms

wpforms, plugin-uri de conținut generate de utilizator

WPForms este un plugin de constructor de formular drag-and-drop super puternic, care vă permite să acceptați trimiteri de conținut ale utilizatorilor, cum ar fi postări de invitați, mărturii, recenzii, etc. Pluginul este dotat cu șabloane de formulare atractive, care vă facilitează crearea oricăror tipuri de formulare. Este extrem de flexibil din punct de vedere al personalizării și datorită constructorului drag-and-drop pe care îl etichetează.

Acest plugin vă ajută, de asemenea, să integrați opțiunile de plată cu formularul de trimitere a utilizatorului. Acest lucru este util dacă acceptați articole sponsorizate pe site-ul dvs. Este compatibil cu cea mai recentă versiune de WordPress și funcționează minunat în browsere.

2. AccessPress Anonymous Post Pro

Teme AccessPress, conținut generat de utilizator

AccessPress Anonymous Post Pro este un alt plugin robust care poate fi un plus excelent pentru site-ul dvs. de conținut generat de utilizator. Cu acest plugin, puteți accepta postări standard pentru invitați WordPress de la utilizatorii dvs. împreună cu o imagine prezentată. Te anunță chiar de fiecare dată când există o nouă trimitere.

Cu acest plugin activat, oricine poate trimite o postare pe site-ul dvs. Puteți avea etichete de formular modificabile, sfaturi de instrumente / texte sugestive, categoriza și face multe altele. Acest plugin vine, de asemenea, cu un câmp personalizat pentru a specifica numele autorului și adresa URL. Pluginul este constant menținut și acceptat.

3. NextGen Gallery

Galeria NextGen este un alt plugin uimitor care vă ajută să acceptați conținut generat de utilizator pe site-ul dvs. web. Cu acest plugin, utilizatorii dvs. pot trimite galerii media chiar din partea frontală. Oferă galerii frumoase pentru a vă afișa imaginile în diverse stiluri fanteziste.

De asemenea, puteți avea o mulțime de extensii premium pentru a vă extinde funcțiile. Câteva funcționalități pe care le puteți activa cu extensiile premium sunt rezistența la imagine, integrarea butoanelor de partajare socială, o casetă luminoasă pro-ecran completă, activarea descărcărilor digitale și multe altele. Datorită designului său receptiv, imaginile dvs. arată uimitoare pe dispozitive.

4. WP User Frontend Pro

WP User Front End Pro, plugin de conținut generat de utilizator

WP User Frontend Pro este un plugin uimitor pentru acceptarea oricăror tipuri de conținut generat de utilizator. Cu WP USer Frontend Pro, puteți crea un director frumos & site-urile de membru, formularele de înregistrare a evenimentelor, acceptă articole pentru invitați și multe altele. Utilizatorii sunt chiar autorizați să încarce produse din partea front-end.

Acest plugin este cel mai potrivit pentru site-urile care doresc să publice o zonă de conținut uimitoare pentru utilizatorii autentificați.
Pluginul vă permite chiar să oferiți tablouri de bord individuale utilizatorilor dvs., care pot fi accesate chiar de la front-end. Cu ajutorul său genial suport de câmp, puteți crea orice fel de formă dorită.

5. Proiectul Frontend Publishing

Frontend Publishing Pro este un alt plugin care merită încercat. Este un plugin WordPress plin de răspuns, flexibil și ușor de utilizat, ceea ce face crearea de site-uri de conținut prietenoase pentru utilizator mult mai ușor.

Puteți crea un număr nelimitat de formulare, tipuri de postare personalizate, câmpuri personalizate, activați validatorii și faceți multe altele. Are chiar opțiunea de a vă permite să trimiteți un mesaj de mulțumire utilizatorilor de fiecare dată când trimit o postare. În plus, acceptă și acceptarea fișierelor media în diferite formate.

6. Producător de știri pentru WordPress

Newsmaker pentru WrdPress, pluginuri generate de utilizator
Newsmaker pentru WordPress este un plugin minunat care merită cu siguranță atenția ta. Cu acest plugin, puteți permite vizitatorilor și următorilor dvs. să publice postări, imagini, link-uri, videoclipuri chiar și sondaje chiar de la front-end.

Utilizatorii dvs. pot trimite conținut fără să fie nevoiți să se înregistreze pe site-ul dvs. Pluginul permite, de asemenea, utilizatorilor să își editeze postarea trimisă. Atât partea frontală, cât și cea din spate sunt gata de traducere.

7. Prometheus Conținut transmis de utilizator

Prometeu, conținut generat de utilizator

Prometeu este un nou plus pe piața WordPress. Pluginul a fost încărcat cu funcții excelente, astfel încât vă este ușor să creați un site de conținut generat de utilizator cu cel mai puțin efort. Puteți adăuga un formular de trimitere oriunde pe site-ul dvs. web. Poate fi pe widgetul dvs., pe o anumită pagină sau postare, etc. Pentru a evita confuzia, puteți configura regulile de trimitere pentru utilizatorii dvs. și să o afișați oriunde doriți.

De asemenea, vă oferă opțiunea de a interzice utilizatorilor care încalcă regulile pe care le-ați configurat. Opțiunea Google ReCaptcha vă asigură că site-ul dvs. este în siguranță și este protejat de spam. Pluginul îți trimite, de asemenea, notificări prin e-mail de fiecare dată când apare o nouă trimitere pe site-ul tău. Pentru a vă păstra site-ul curat, sunteți capabil să filtrați cuvintele blestemate și să cenzurați conținutul nedorit.

8. Postări trimise de utilizator

Postare trimisă de utilizator

Postări trimise de utilizator este un plugin WordPress gratuit pentru acceptarea și publicarea conținutului transmis de utilizator. În prezent, acest plugin are 30K instalări active. Vine cu un formular avansat de trimitere post prin care utilizatorii pot trimite un formular chiar din front-end.

Ca și alte plugin-uri avansate, acest plugin vă permite, de asemenea, să afișați formularul oriunde pe site-ul dvs. web utilizând codul scurt pe care îl oferă. Pluginul vă permite, de asemenea, să traduceți postările dvs. în mai mult de 20 de limbi diferite. De asemenea, detectează automat utilizatorii deja conectați, acceptă mai multe e-mailuri cu alerte prin e-mail, vă permite să atribuiți postări trimise oricărui utilizator înregistrat și faceți multe altele.

Legate de: Cum să crești lista de e-mailuri

9. Uploader front-end

Frontend Uploader, plugin de conținut generat de utilizator

Încărcător front-end este un alt plugin WordPress excelent pe care îl puteți utiliza pentru a accepta conținut generat de utilizator pe site-ul dvs. web. Puteți utiliza pluginul pentru a crea formulare extrem de personalizabile și să le adăugați la postările și paginile dvs. Pluginul va conține conținutul trimis pentru moderare și nu îl va afișa pe site-ul dvs. până când nu îl aprobați.

Deoarece pluginul nu are momentan un constructor de formulare, va trebui să utilizați un shortcode pentru a vă afișa formularele. Puteți activa funcțiile Akismet și Recaptcha pentru a activa protecția împotriva spamului. Pluginul vă notifică, de asemenea, în mod implicit despre orice nouă trimitere prin e-mail.

Consultați cel mai bun plugin de acordare a WordPress.

Acestea sunt câteva dintre pluginurile care vă pot ajuta să creați o campanie de conținut generată de utilizator pe site-ul dvs. web. Pentru mai multe detalii, consultați acest ghid Cum să utilizați conținut generat de utilizator în WordPress pentru a vă dezvolta afacerea să știu mai multe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me