9 cele mai bune pluginuri de vizualizare a datelor pentru WordPress (în comparație)

cele mai bune pluginuri de vizualizare a datelor


Căutați o modalitate de a afișa date pe site-ul dvs. într-un mod mai interesant?

Apoi, poate doriți să consultați un plugin de vizualizare a datelor. Pluginurile de vizualizare a datelor vă ajută să vă prezentați datele sub formă de diagrame, grafice, pictograme, diagrame colorate sau chiar infografice.

Deși există o sută de opțiuni disponibile pe piață, nu este posibil să le testați pe fiecare pentru a alege cea potrivită pentru site-ul dvs. web.

Acesta este motivul pentru care am creat o listă cu cele mai bune pluginuri de vizualizare a datelor, care include atât opțiuni premium, cât și gratuite.

Beneficiile reprezentării vizuale a datelor

Prezentarea datelor într-o formă vizuală poate avea mai multe avantaje. Aici sunt câțiva dintre ei.

 • Utilizatorii pot înțelege mai rapid informațiile fără a intra în prea multe detalii.
 • Simplifică datele complexe pentru înțelegeri ușoare, în comparație cu foile de calcul și rapoartele aglomerate.
 • Este mai ușor să înfățișăm tendințele emergente și schimbările sale în timp.

1. WPForms

WPForms sondaj și sondaje addon

WPForms este un plugin pentru creatorul de formulare care vă permite să creați orice fel de formular pentru site-ul dvs. web în câteva minute. Îl puteți folosi Sondaje și sondaje addon pentru a crea sondaje și sondaje și pentru a afișa rezultatele în timp real.

Odată ce un utilizator depune un sondaj, puteți oferi rapoarte frumoase cu cele mai bune opțiuni de vizualizare. Aceasta poate fi sub forma unui grafic grafic, a graficelor de bare, a diagramelor liniare (care pot fi verticale sau orizontale) și multe altele.

De asemenea, oferă mai multe șabloane de formulă uimitoare pentru a vă ajuta să începeți rapid.

Aflați mai multe despre WPForms aici.

2. Formulare formidabile

forme formidabile

Formulare Formidabile este un alt plugin excelent pentru construirea de forme care vă permite să creați orice fel de formulare cu doar câteva clicuri. Puteți utiliza, de asemenea, pentru a afișa datele dvs. sub formă de diagrame, grafice, statistici etc., din înregistrările formularului.

Partea cea mai bună este că puteți utiliza datele colectate sau importați pentru a crea grafice și diagrame frumoase.

Pluginul oferă, de asemenea, diverse modele de aspect personalizabile și șabloane de formulare. Fiecare formular poate fi personalizat pentru a satisface cerințele dvs. adăugând culoare, captusire, borduri și multe altele. De asemenea, puteți importa sau exporta un formular pe care l-ați creat pe sau de pe site-ul dvs. web, fără complicații.

Iată mai multe despre Formulare Formidabile.

3. Visualizer Pro

Visualizer Pro, pluginuri de vizualizare a datelor

Visualizer Pro este un alt plugin uimitor pentru vizualizarea datelor WordPress pe care îl puteți consulta. Cu acest plugin, puteți crea cu ușurință tabele și diagrame complet adaptabile și personalizabile pentru a vă afișa datele într-un mod organizat și atrăgător. Aceste diagrame și tabele pot fi, de asemenea, editate cu editorul său excelent.

Acesta oferă 15 tipuri de diagrame gata. Puteți, de asemenea, să vă sincronizați automat datele cu fișierele offline sau cu baza de date. Puteți importa și datele din baza de date. Acest plugin este compatibil cu browserul și arată bine pe toate dimensiunile ecranului.

4. Formatare tabel vizual

plugin de formatare a tabelelor vizuale

Visual Table Formatare este un plugin care vă permite să creați tabele pentru a afișa datele dvs. Odată adăugate datele dvs., puteți personaliza cu ușurință adăugând culori, pentru a face să pară mai atrăgător.

Aceste tabele acceptă și imagini și link-uri. De asemenea, are 15 stiluri de tabel predefinite, astfel încât este rapid și ușor să începeți.

5. Tabele de date WP

wpDataTables, pluginuri de vizualizare a datelor

WP DataTables este unul dintre cele mai bune pluginuri pentru crearea de tabele și diagrame. După crearea tabelului, îl puteți personaliza cu ușurință din partea frontală sau din partea din spate, oricare dintre acestea este mai ușor pentru dvs..

Dacă doriți, puteți permite utilizatorilor dvs. să editeze datele introduse. Acesta oferă chiar și opțiuni avansate, cum ar fi formatarea condiționată, filtrarea avansată, calcularea totalurilor pentru coloane etc. Puteți utiliza asistenți de creație precum HighCharts, Chart.js sau Google Grafice pentru a crea diagrame dinamice și permite gruparea unor rânduri similare împreună.

6. Generator de tabele de date

Generator de tabele de date prin pluginuri de vizualizare a datelor Supsystic

Generator de tabele de date vă permite să creați tabele și diagrame responsive și complet personalizabile, fără nici o codificare. Acest plugin funcționează cel mai bine cu WooCommerce.

Pluginul acceptă pe deplin atributele și categoriile de produse. Puteți adăuga, de asemenea, coloane în tabel care afișează rezumatul produselor dvs., data expirării, prețul, recenziile și multe altele.

7. Inline Google Spreadsheet Viewer

pluginuri de vizualizare a datelor

Cu Vizualizator de foi de calcul Google inline, puteți transforma cu ușurință datele stocate în foaia de calcul Google, fișierul CSV, baza de date MYSQL etc. într-un grafic sau grafic frumos. Vă permite să creați diferite tipuri de diagrame, inclusiv grafice, zone grafice, diagrame etc..

De asemenea, puteți converti datele într-un tabel care poate fi căutat și sortabil în același timp. În plus, puteți adăuga o previzualizare în direct a fișierelor dvs. PDF, XLS sau DOC.

8. Snowball

Bulgare de zapada

Bulgare de zapada este un alt plugin uimitor care face ușor vizualizarea datelor în WordPress. Cu acest plugin, puteți afișa datele dvs. în moduri diferite, cum ar fi imagini, videoclipuri, widgeturi interactive, vizualizare de date și multe altele.

Suporta diferite tipuri de module cum ar fi graficele de bare, scatter-uri, glisiere de comparație, cuprins etc..

Asta e! Sperăm că ați găsit utilă lista noastră cu cele mai bune plugin-uri WordPress pentru vizualizarea datelor. Dacă v-a plăcut, s-ar putea să doriți să consultați și cele mai bune plugin-uri pentru tabele pentru site-ul dvs. WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map