9 cele mai bune servicii de „email marketing” pentru întreprinderi mici (2020)

cele mai bune servicii de e-mail în comparație


Căutați să vă cufundați în email marketing? Marketingul prin e-mail este cel mai bun mod de a vă conecta cu vizitatorii dvs., de a construi o relație captivantă și de a le converti în clienți.

Alegerea celui mai bun serviciu de marketing prin email care are toate caracteristicile de care aveți nevoie este crucială pentru succesul afacerii dvs. Fiecare serviciu de e-mail marketing are propriul său set de funcții unice, dar nu există niciun motiv să vă simțiți copleșiți. Ne-am dat înapoi.

În acest articol, vom compara cele mai bune servicii de e-mail marketing pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun serviciu de e-mail pentru compania dvs..

Ce este e-mail marketing și de ce ai nevoie?

Marketingul prin e-mail este o modalitate excelentă de a transmite mesajul dvs., indiferent dacă sunteți blogger și doriți să oferiți cititorilor actualizări periodice sau că sunteți o afacere care încearcă să genereze mai multe oportunități. Cu ajutorul marketingului prin e-mail, primiți mesajul dvs. direct în căsuța de e-mail a persoanelor pe care doriți să le vedeți.

Dacă aveți un site web de orice fel care are trafic, atunci trebuie să faceți email marketing. Marketingul prin email vă oferă posibilitatea de a contacta vizitatorii dvs. chiar și după ce părăsesc site-ul.

Câteva avantaje ale marketingului prin email sunt:

 • Măriți vizitele repetate: Peste 70% dintre vizitatorii site-ului care abandonează site-ul dvs. nu se vor mai întoarce niciodată. Când construiți o listă de e-mail, puteți construi o conexiune cu vizitatorii dvs. colectând adresele lor de e-mail și trimitându-le conținut valoros.
 • Construiți o urmări loiale: Vizitatorii repetiți au mai multe șanse să se transforme în clienți, comparativ cu vizitatorii pentru prima dată. De fapt, studiile arată că este nevoie de 3-4 vizite pe site-ul dvs. web pentru ca potențialii dvs. clienți să se gândească efectiv să facă afaceri cu dvs..
 • Creșterea vânzărilor: Conversiile prin e-mail depășesc atât traficul de căutare social cât și cel organic. Deci, dacă doriți să faceți vânzări, va trebui să începeți marketingul prin e-mail.

Cum să alegeți cel mai bun serviciu de e-mail marketing

Alegerea serviciului de e-mail potrivit pentru nevoile dvs. este importantă pentru afacerea dvs. Doar pentru că o companie de marketing prin e-mail este populară, nu înseamnă întotdeauna că aceasta este cea mai bună soluție pentru nevoile dvs. Este ușor să fii copleșit de diferite opțiuni, deoarece există zeci de soluții de e-mail marketing pe piață. Acesta este motivul pentru care vom rezuma totul pentru tine!

Iată câteva aspecte de bază pe care va trebui să vă concentrați atunci când alegeți un serviciu de marketing prin e-mail:

 • Ușurință în utilizare: Este important ca serviciul de e-mail pe care îl alegeți să fie ușor de utilizat și să funcționeze cu afacerea dvs..
 • Automatizare: Aproape toate serviciile de acolo vă permit să automatizați campaniile de e-mail, dar fiecare le face într-un mod diferit. Aruncați o privire la modul în care diferite instrumente automatizează campaniile dvs. și aflați dacă acestea vă ajută să vă rezolvați nevoile.
 • Industrie: Unele servicii sunt destinate să servească numai anumitor industrii. De exemplu, ConvertKit a fost construit special având în vedere editorii. Dacă acest lucru nu te descrie, atunci va trebui să te înscrii la un serviciu care să răspundă mai bine cerințelor industriei tale.
 • Prețuri: Evident, instrumentul pe care îl alegeți trebuie să se potrivească bugetului.

De asemenea, consultați articolul nostru despre cum să creați un e-mail în mod corect.

Având în vedere aceste lucruri, să comparăm unele dintre cele mai bune servicii de marketing prin e-mail pentru afacerea dvs..

9 cei mai buni furnizori de servicii de e-mail

 1. Contact constant – Cel mai bun furnizor de servicii de e-mail
 2. Sendinblue – Cel mai bun serviciu de e-mail în vrac pentru începători
 3. Picatură – Cel mai bun instrument de automatizare a marketingului prin email
 4. ConvertKit – Cel mai bun instrument de e-mail pentru editori
 5. AWeber – Cea mai populară companie de servicii de e-mail
 6. MailChimp – Cea mai bună suită de automatizare de marketing all-in-one
 7. GetResponse – Cel mai bun serviciu de e-mail pentru marketing webinar
 8. MailerLite – Cel mai accesibil serviciu de e-mail masiv
 9. Keap – Cel mai bun serviciu de e-mail și CRM pentru servicii și vânzări

1. Contact constant

contact constant

Constant Contact este cel mai popular serviciu de email marketing pentru întreprinderile mici. Este livrat cu tone de șabloane de e-mail personalizabile care vă ajută să începeți.

Când începeți, vi se va solicita să vă alegeți industria și experiența anterioară cu marketingul prin e-mail. Pe baza selecțiilor dvs., veți obține conținut personalizat și idei de promovare care vă vor ajuta să vă nivelificați marketingul prin e-mail.

constantă contact-email marketing

Constant Contact oferă asistență de neegalat cu chat-uri live, e-mailuri și forumuri de discuții. De asemenea, au o bibliotecă vastă de resurse.

În timp ce majoritatea serviciilor de marketing prin e-mail oferă probe gratuite de 14 sau 30 de zile pentru a testa serviciul, Constant Contact vă oferă acces complet la instrumentele lor timp de 60 de zile.

Planuri de e-mail:

stabilirea prețului de contact constant

Prețul constant de contact se bazează pe dimensiunea listei de e-mailuri.

 • 5 $ / luna – Funcționalități limitate
 • $ De 20 / luna – Pentru 0 – 500 abonați.
 • $ 45 / luna – Pentru 501 – 2500 abonați.
 • $ 65 / luna – Pentru 2501 – 5000 de abonați.
 • $ 95 / luna – Pentru 5001 – 10.000 de abonați.

Constant Contact este cel mai bun pentru întreprinderile inteligente care încep doar cu e-mail marketing.

Începeți cu Constant Contact astăzi.

2. Sendinblue

recenzie sendinblue

Sendinblue este un software de marketing prin e-mail și SMS conceput cu simplitate în minte. Chiar și un începător absolut poate începe cu ușurință să creeze campanii de marketing fără cunoștințe prealabile.

sendinblue-drag-drop

Pe baza interacțiunii cu clienții, puteți trimite mesaje tranzacționale cu livrare fiabilă.

Ceea ce diferențiază Sendinblue de concurența lor este că prețul lor se bazează pe numărul de e-mailuri pe care le trimiteți.

Puteți cumpăra credite SMS separat fără data de expirare.

Planuri de e-mail:

prețuri sendinblue

 • Liber – 0 USD pentru 300 de e-mailuri pe zi și contacte nelimitate.
 • Lite – 25 USD / lună pentru 40.000 de e-mailuri pe lună și fără limită de trimitere zilnică.
 • Esenţial – 39 USD / lună pentru 60.000 de e-mailuri pe lună și posibilitatea de a elimina sigla Sendinblue din e-mailuri.
 • premiu – 66 USD / lună pentru 120.000 de e-mailuri pe lună și funcții de automatizare a marketingului.
 • Afacere – Prețul variază și include toate funcțiile premium, managerul de cont dedicat, asistența prioritară și multe altele.

Sendinblue este cel mai bun pentru marketeri începători.

Începeți cu Sendinblue astăzi.

3. picurare

picatură

Drip este soluția perfectă pentru dvs. dacă sunteți un comerciant de comerț electronic care dorește să transforme vizitatorii dvs. în abonați și clienți cu automatizare inteligentă de marketing. Drip este mai mult decât un serviciu tipic de e-mail marketing. Vă permite să aveți conversații mai profunde cu clienții dvs. și să trimiteți e-mailuri la momentul potrivit, înțelegând intenția și comportamentul lor de cumpărare.

picurare-campanie

Vă puteți personaliza mesajele în funcție de comportamente precum abandonarea coșului, utilizatori pentru prima dată, retur vizitatori ai site-ului, persoane care au făcut clic pe un link pe site-ul dvs., etc..

Multitudinea lor de integrări vă permite să trimiteți mesaje text, să afișați anunțuri Facebook și multe altele pe baza fluxului de lucru al clienților.

Drip oferă o probă gratuită de 14 zile.

Planuri de e-mail:

Prețul prin picurare

 • De bază – Planul de bază costă 49 ​​USD / lună pentru până la 2500 de abonați activi.
 • Pro – Planul Pro costă 122 USD / lună pentru până la 5000 de abonați activi.
 • Afacere – Costul variază pentru acest plan și este pentru persoanele care au peste 5000 de abonați activi.

Drip este cel mai bun pentru site-uri online de comerț electronic și marketing internațional experimentat.

Începeți cu Drip azi.

4. ConvertKit

convertkit

ConvertKit este cel mai bun instrument de marketing prin e-mail pentru bloggeri și editori. A fost creat special pentru creatorii online, cum ar fi bloggerii, podcasterii și YouTubers.

Cu ConvertKit, puteți crea formulare atractive și trimite e-mailuri personalizate către abonați individuali.

convertkit-mail marketing

ConvertKit face, de asemenea, automatizarea prin e-mail ușor de înțeles pentru editori. De exemplu, puteți utiliza constructorul lor de automatizare vizuală pentru a crea canale puternice de e-mail automatizate care vă ajută să ghidați un vizitator printr-o călătorie valorică.

ConvertKit vă permite să vă înscrieți pentru o probă gratuită de 14 zile, astfel încât să puteți testa serviciul fără niciun angajament.

Planuri de e-mail:

 • $ 29 / luna – Pentru 0 – 1000 abonați și toate funcțiile.
 • $ 49 / luna – Pentru 1000 – 3000 de abonați și toate funcțiile.
 • $ 79 / luna – Pentru 3000 – 5000 de abonați și toate funcțiile.

ConvertKit este cel mai bun pentru editori.

Începeți cu ConvertKit astăzi.

5. AWeber

Aweber

AWeber este unul dintre cele mai populare servicii de generare de plumb pentru întreprinderile mici. Vine cu toate instrumentele esențiale de care ai nevoie pentru a-ți crește lista de e-mailuri. Puteți proiecta buletine de e-mail cu constructorul drag and drop, automatizați secvențe de e-mail și puteți crea formulare de înscriere cu răspuns la mobil care arată excelent pe orice dispozitiv.

Aweber-autoresponder

Cel mai bine, puteți integra AWeber cu site-ul dvs. WordPress, cu creatorul de pagini de destinație sau cu creatorul de forme optin cu ușurință.

A începe cu AWeber este ușor. Trebuie doar să accesați site-ul web al AWeber și să vă înscrieți la un proces gratuit de 30 de zile. După înregistrare, veți avea acces la toate instrumentele lor premium care vă ajută să vă creșteți lista de e-mailuri.

Opțiunile de asistență includ e-mailuri live chat, telefon și bilet.

Planuri de e-mail:

 • $ 19 / luna – 0 – 500 de abonați pentru e-mailuri nelimitate și toate funcțiile.
 • $ 29 / luna – 501 – 2500 abonați pentru e-mailuri nelimitate și toate funcțiile.
 • $ 49 / luna – 2501 – 5000 de abonați pentru e-mailuri nelimitate și toate funcțiile.
 • $ 69 / luna – 5001 – 10.000 de abonați pentru e-mailuri nelimitate și toate funcțiile.
 • $ 149 din / luna – 10.001 – 25.000 de abonați pentru e-mailuri nelimitate și toate funcțiile.

AWeber este cel mai bun pentru toți marketerii în general, în special cei care tocmai au început procesul de marketing prin e-mail.

Începeți cu AWeber astăzi.

6. Mailchimp

MailChimp
Mailchimp este mai mult decât un simplu furnizor de servicii de e-mail marketing. Pe lângă marketingul prin e-mail, acesta vine cu toate funcțiile importante care vă permit să vă convertiți vizitatorii în abonați și clienți.

Funcțiile Mailchimp sunt puternice și accesibile pentru marketeri de toate dimensiunile, indiferent dacă sunteți blogger, afacere locală sau o companie cu creștere în afara graficelor. De exemplu, puteți crea pagini de destinație frumoase pentru a transforma vizitatorii dvs. în abonați și clienți plătitori.

Conectarea Mailchimp la site-ul dvs. WordPress sau la magazinul de comerț electronic este o briză. De asemenea, puteți găsi sute de integrări cu aplicațiile pe care le utilizați deja.

Mailchimp oferă, de asemenea, șabloane pre-construite și segmente gata făcute, astfel încât să puteți crea e-mailuri profesionale într-o clipă.

MailChimp machete-șabloane

Planuri de e-mail:

Tarifarea Mailchimp depinde de numărul de abonați pe care îl aveți.

 • Liber – 0 USD, include 7 canale de marketing, șabloane de bază, CRM de marketing și automatizări cu un clic.
 • Esenţial – Începând cu 9,99 USD / lună pentru toate șabloanele de e-mail, testare A / B, branding personalizat și suport 24/7.
 • Standard – Începând de la 14,99 USD / lună. Include seriale de automatizare, reclame retargeting, șabloane personalizate și informații avansate ale audienței.
 • premiu – Începând de la 299 USD / lună, acest plan include segmentare avansată, locuri nelimitate și acces bazat pe roluri, asistență telefonică și testare multivariată.

Mailchimp este cel mai bun pentru începători de marketing și alți utilizatori care doresc o suită de marketing all-in-one la un preț accesibil.

Începeți cu Mailchimp azi.

7. GetResponse

Getresponse

GetResponse este un software de marketing prin e-mail care vă permite să vă creșteți lista de e-mailuri cu e-mailuri frumoase și formulare de înregistrare de înaltă conversie..

Cu interfața lor de utilizator modernă și frumoasă, crearea campaniei de newsletter prin e-mail este ușoară.

În afară de marketingul prin e-mail, GetResponse este inclus în multe funcții de marketing online care vă ajută să vă dezvoltați afacerea. De exemplu, puteți crea și găzdui webinarii pe site-ul dvs., puteți crea pagini de destinație frumoase pentru a transforma vizitatorii în clienți și multe altele.

Asistența este oferită prin telefon, chat live și e-mail.

GetResponse publică, de asemenea, o mulțime de resurse utile de marketing, cum ar fi cursuri, imagini albe și videoclipuri care vă plimbă prin diferite aspecte ale marketingului prin email..

Dacă sunteți în căutarea unui software de marketing prin e-mail care să aibă o interfață de utilizator frumoasă și rapidă, atunci GetResponse ar putea fi soluția potrivită pentru dvs..

Getresponse-tablou de bord

Dacă doriți să încercați, vă puteți înscrie la proba lor gratuită de 30 de zile.

Planuri de e-mail:

 • De bază – Planul de bază costă 15 USD / lună și include email marketing, răspunsuri automate, pagini de destinație nelimitate, șabloane de automatizare și multe altele.
 • La care se adauga – Planul Plus costă 49 ​​de dolari / lună și include tot ceea ce figurează în planul de bază, împreună cu caneluri de construire a listelor, canale pentru vânzări, vând produse electronice, webinarii (maxim 100 de participanți) și multe altele.
 • Profesionist – Acest plan costă 99 USD / lună și include seminarii web (maxim 300 de participanți), seminarii web plătite, canale webinar, constructor de automatizări și multe altele.
 • Afacere – Planul Enterprise costă 1199 USD / lună și include funcții avansate, cum ar fi adresa IP dedicată, consultanță de livrare, e-mailuri tranzacționale, webinarii (maxim 500 de participanți) și multe altele.

GetResponse este cel mai bun pentru începători și alți marketeri care doresc și o soluție de marketing webinar integrată cu marketingul prin email.

Începeți cu GetResponse astăzi.

8. MailerLite

mailerlite

Dacă doriți să construiți o listă de e-mail pe un buget restrâns, atunci doriți să luați în considerare MailerLite.

MailerLite vă permite să creșteți gratuit lista de e-mailuri până când ajungeți la 1000 de abonați. Acestea vă oferă tehnologii avansate pentru a vă atrage vizitatorii și a-i converti în abonați, cum ar fi pagina de destinație, ferestrele pop-up și creatorul de forme ușor de utilizat. În plus, editorul de drag and drop vă permite să creați cu ușurință e-mailuri profesionale.

mailerlite-block-builder

Planuri de e-mail:

Cu MailerLite, cu cât aveți mai mulți abonați, cu atât plătiți mai mult în fiecare lună.

 • Liber – Pentru 1 – 1000 de abonați, 12.000 de e-mailuri pe lună și funcții limitate.
 • $ 10 / luna – Pentru 1 – 1000 de abonați, e-mailuri nelimitate pe lună și toate funcțiile.
 • $ Nr.15 / luna – Pentru 1001 – 2500 abonați, e-mailuri nelimitate, toate funcțiile.
 • $ 30 / luna – Pentru 2501 – 5000 de abonați, e-mailuri nelimitate, toate funcțiile.
 • 50 $ / luna – Pentru 5001 – 10.000 de abonați, e-mailuri nelimitate pe lună, toate funcțiile.

MailerLite este cel mai bun pentru utilizatorii care au nevoie de o soluție simplă pentru a-și dezvolta lista de e-mailuri. Dacă aveți un buget restrâns, atunci vă recomandăm cu încredere MailerLite.

Începeți cu MailerLite astăzi.

9. Keap

keap-mail marketing-crm

Keap este un serviciu de vânzări, automatizare de marketing și servicii CRM all-in-one. Este o versiune mai simplă a Infusionsoft, care a fost construită și de Keap.

Keap vă permite să vă organizați cu ușurință toate informațiile despre client într-un singur loc și se sincronizează cu Gmail și Outlook, astfel încât să puteți gestiona e-mailurile dvs. de la un loc central.

Cu Keap puteți configura un proces automat pentru trimiterea de texte și e-mailuri către noi oportunități cu e-mailuri personalizate pre-scrise care ghidează noi duce la următorul pas în călătoria cumpărătorului. De asemenea, puteți crea un proces de vânzări repetabil, care va trimite automat e-mailuri ori de câte ori un avans trece de la o etapă la alta.

De asemenea, au un constructor de campanii de marketing care vă permite să automatizați orice proces de vânzări sau de marketing creat.

keap-interfață utilizator

Alte caracteristici includ șabloane de propuneri, estimare și cotație, facturi și plăți, rapoarte și informații și multe altele.

Planuri de e-mail:

În momentul scrierii acestui articol, Keap oferă 50% din planurile lor pentru primele 3 luni.

 • Se dezvolta – 39 USD / lună (în mod regulat 79 USD / lună) începând cu 500 de contacte pentru 1 utilizator. Include CRM, programări, mesagerie text și alte funcții, dar nu include automatizarea de marketing.
 • Pro – 74 USD / lună (în mod regulat 149 USD / lună) începând cu 500 de contacte pentru 1 utilizator. Acest plan include automatizare de marketing, plăți recurente, constructor de pagini de destinație și multe altele.
 • Infusionsoft – 99 USD / lună (în mod regulat 199 USD / lună) începând cu 500 de contacte pentru 1 utilizator. Caracteristicile includ automatizarea avansată a conductelor de vânzări, punctarea plumbului și înregistrările companiei, raportarea și multe altele.

Keap este cel mai bun pentru persoanele care caută software de gestionare a clienților care să faciliteze transformarea clienților în clienți.

Înfășurați – Alegerea celui mai bun serviciu de e-mail marketing

Dacă sunteți un proprietar de întreprinderi mici care tocmai a început cu e-mail marketingul, Constant Contact este cel mai bun serviciu de e-mail pentru dvs. Este livrat la pachet cu toate funcțiile de care va trebui să vă creșteți lista de e-mailuri. În plus, puteți folosi procesul lor gratuit de 60 de zile fără niciun contract sau angajament. Astfel, puteți experimenta și cunoaște instrumentele lor înainte de a începe să plătiți.

Dacă aveți un site de comerț electronic unde doriți să personalizați e-mailurile pe baza comportamentului utilizatorului, cum ar fi căruțele abandonate, utilizatorii de prima dată, cumpărătorii de retur etc., atunci vă recomandăm să utilizați Drip. Acestea au un constructor de pâlnii de campanie ușor de utilizat, care vă permite să declanșați campanii bazate pe acțiune.

Dacă sunteți un blogger profesionist care dorește să trimiteți e-mailuri automate care se simt personale în timp ce vă creșteți logodna, atunci ar trebui să consultați ConvertKit. Este un serviciu de e-mail marketing creat special pentru bloggeri și editori.

Primă: Consultați cel mai bun plugin de acordare WordPress pentru a crea un cadou de succes și pentru a obține mai mulți abonați.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să compari unele dintre cele mai bune servicii de e-mail marketing și să găsești unul potrivit pentru nevoile tale.

Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să doriți să citiți și cele mai bune 7 plugin-uri pentru generarea de plumb WordPress comparativ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me