Alternativă în floare: OptinMonster vs. Bloom (în comparație)

OptinMonster vs. Bloom


Doriți să generați mai multe oportunități, conversii și vânzări din traficul site-ului dvs. web? Dacă da, atunci OptinMonster și Bloom sunt 2 dintre cele mai populare instrumente de generare a plumbului pe care le puteți utiliza. Dar dacă vă întrebați care să alegeți, vă vom ajuta să faceți alegerea corectă.

În acest articol, vom compara OptinMonster cu Bloom și vă vom arăta diferențele importante între ele, astfel încât să puteți decide ce instrument trebuie să utilizați pe site-ul dvs. pentru generarea de plumb.

Vom compara cele 2 pluginuri pe baza următoarelor 6 puncte:

 1. Privire de ansamblu
 2. Tipuri și șabloane de campanie
 3. Direcționarea și declanșarea
 4. Crearea și personalizarea campaniei – Ușor de utilizat
 5. Preț – valoare pentru bani
 6. Documentare și asistență

1. OptinMonster vs. Bloom – Prezentare generală

Ce este OptinMonster?

optinmonster-best-plumb generație de software-

OptinMonster este cel mai bun, cel mai popular software de generare de plumb și de conversie disponibil pe piață. Este livrat cu funcții puternice pentru a ajuta editorii, site-urile de comerț electronic și agențiile să își dezvolte listele de e-mailuri, să impulsioneze afișările de pagini, să reducă abandonul de coș și să crească vânzările. Este folosit de peste 700.000 de site-uri web astăzi online.

OptinMonster este o soluție software ca serviciu (SaaS) pe care o puteți folosi pe aproape fiecare platformă de site web, inclusiv platforme CMS precum WordPress, Drupal și Magento; Platforme de comerț electronic precum Shopify și WooCommerce; producători de site-uri precum Squarespace și Weebly; și platforme de blogging precum Blogger și Wix.

Puteți instala OptinMonster pe site-ul dvs. cu ușurință adăugând un cod JavaScript personalizat în paginile site-ului. Este și mai ușor pe WordPress cu pluginul gratuit API API WordPress.

OptinMonster are integrare integrată pentru fiecare serviciu de marketing prin e-mail majore precum Constant Contact, Drip, MailChimp și este alternativă. Există peste 30 de servicii de marketing prin e-mail pe care le poți conecta cu campaniile OptinMonster pentru a-ți stimula marketingul.

Ce este înflorit?

floare-WordPress-mail-OptIn-plugin

Bloom este unul dintre cele mai puternice plugin-uri de generare de e-mail și optin pentru WordPress. A fost creat de una dintre cele mai importante companii cu temă WordPress, Elegant Themes; compania din spatele temei Divi populare și a pluginului său de alimentare Divi Builder. Temele și plugin-urile Elegant Themes, inclusiv Bloom, sunt utilizate de peste 500.000 de site-uri web online WordPress.

Bloom aduce în tabel caracteristici uimitoare, inclusiv tipuri de optin extrem de eficiente, șabloane elegante, direcționare și declanșatoare pentru a vă permite să câștigați mai mulți abonați. Folosind acest plugin, puteți crea cu ușurință forme optin frumoase și le puteți afișa în diferite locații pe site-ul dvs. sau pe blogul personal pentru a vă crește lista de e-mailuri. Are integrare cu 16 dintre cele mai bune servicii de e-mail marketing.

Spre deosebire de OptinMonster, Bloom este exclusiv o soluție WordPress. Este un plugin pe care trebuie să îl instalați pe site-ul dvs. WordPress și să găzduiți resursele pluginului pe propriul dvs. server. Întrucât OptinMonster este găzduit central și conectați resursele doar la site-ul dvs.; ceea ce înseamnă că tinde să adauge mai puțin timp de încărcare serverului tău.

2. Tipuri și șabloane de campanie

Bloom vă permite să creați 6 tipuri de optine primare:

 1. Pop up optin
 2. Zboară în optină
 3. Optină în linie
 4. Sub conținut
 5. Widget zona optin
 6. Optin conținut blocat

Pe măsură ce faceți clic Optin nou pentru a începe, veți vedea o pagină nouă cu aceste 6 tipuri de opțiuni. Ar trebui să alegeți una pentru a continua.

Bloom-OptIn-formular-tipuri

În continuare, puteți alege un șablon pentru formularul dvs. de optin. Există peste 100 de șabloane predefinite elegante, cu aspect profesional, disponibile în Bloom.

floare-opt-in-form-șabloane

Puteți alege unul dintre șabloane, personalizați-l și adăugați noul dvs. e-mail pe site-ul dvs. Bloom este un plugin excelent pentru crearea formularelor de opțiune prin e-mail.

OptinMonster vă permite să faceți mai mult decât să creați formulare optin sau formulare de înscriere prin e-mail. De aceea se folosește OptinMonster campanii în loc de optine. Pe lângă faptul că generează mai multe oportunități, campaniile ajută la creșterea implicării și a vânzărilor direct pe site-ul dvs. De exemplu, puteți crea campanii cu cronometre de contorizare care creează urgență și stimulează vânzările.

Cu OptinMonster, puteți crea 5 tipuri principale de campanii:

 1. Pop-up
 2. Ecran complet
 3. Aluneca in
 4. Bar plutitor
 5. In linie

optinmonster-campanie-tipuri

OptinMonster vă permite să creați toate aceleași tipuri de optine pe care Bloom le poate crea și adaugă, de asemenea, 2 campanii suplimentare: campanii pe ecran complet și campanii cu bare flotante. Ambele campanii sunt extrem de eficiente pentru a atrage atenția utilizatorilor.

De exemplu, saltea de bun venit pe ecran complet vă permite să captați atenția vizitatorilor dvs. în momentul în care acestea ajung pe site-ul dvs. Suprapunerea pe ecran complet ajută la prezentarea unei oferte vizate pentru orice, într-un mod fără distragere. În mod similar, a bara plutitoare este o campanie extrem de eficientă care vă permite să atrageți atenția utilizatorilor fără a-i enerva, deoarece rămâne lipicioasă în partea de sus sau de jos a paginii.

După ce alegeți un tip de campanie la pasul 1, puteți alege un șablon la pasul 2. OptinMonster prezintă o colecție separată de șabloane pentru fiecare tip de campanie.

alege-optinmonster-campanie-șablon

OptinMonster facilitează utilizarea șabloanelor specifice campaniei. Pentru fiecare campanie, are o selecție de șabloane personalizate, fiecare construit pentru un scop specific. În plus, șabloanele arată o mare diversitate și unicitate unul de la celălalt.

Câştigător: OptinMonster. Pentru capacitatea sa de a crea formulare optin, precum și campanii pentru mai multe conversii. Tipurile suplimentare de campanie, harta de întâmpinare pe ecran complet și barul flotant, dovedesc de asemenea OptinMonster un câștigător. În ceea ce privește șabloane, colecția largă de șabloane Bloom oferă utilizatorilor o mulțime de opțiuni de proiectare; cu toate acestea, păstrarea lor într-un pachet nesortat face dificil pentru utilizatori să aleagă unul cu ușurință.

3. Direcționarea și declanșarea

Funcțiile și declanșările de direcționare sunt foarte importante pentru campaniile de optin. Acum, să vedem OptinMonster vs. Bloom pe baza caracteristicilor lor pentru direcționare și declanșare.

Bloom oferă setări puternice de afișare pentru a vă permite să configurați unde și când apare opțiunea dvs..

floare-display-settings

Permite utilizarea a 6 tipuri de declanșatoare pentru pop-up-uri automate și optine fly-in:

 1. Întârziere în timp – optina declanșează după o durată specifică de timp pe care un utilizator este pe site-ul dvs.
 2. Partea de jos a post-optinei apare atunci când un utilizator ajunge în partea de jos a unei postări
 3. După defilare – afișează optin după ce un utilizator derulează un procent definit din calea dvs. în jos
 4. După comentarii – arată optin odată ce un utilizator comentează pe o postare / pagină
 5. După cumpărare – optinul apare imediat după ce un utilizator finalizează procesul de finalizare
 6. După inactivitate – afișează un pop-up sau zboară în optin dacă detectează că un utilizator este inactiv pe o pagină de mult timp

Cu Bloom, puteți alege anumite locații pentru a vă afișa opțiunile.

floare-direcționare

Apoi, puteți, de asemenea, să perfecționați direcționarea optin, definind anumite pagini și postări pentru a fi afișate și nu pentru a afișa forme optin.

floare-display-specifice-post-opțiuni

OptinMonster are reguli de afișare mult mai puternice decât oferă Bloom. Puteți adăuga toate declanșatoarele Bloom vă permite să utilizați și multe altele.

optinmonster-display-reguli

Puteți stabili reguli avansate de direcționare cu OptinMonster. Iată doar câteva dintre ele:

 • Direcționarea geo-locației – Puteți afișa campanii relevante pe baza locațiilor utilizatorilor dvs. Este excelent pentru magazinele cu amănuntul și ofertele specifice locației.
 • Retargeting la fața locului – Vă permite să vizitați vizitatorii dvs. repetiți cu campanii noi pe baza interacțiunilor lor anterioare pe site-ul dvs..
 • Direcționarea pe dispozitiv – Vă permite să creați campanii pentru telefoane, tablete și desktopuri. Aceasta îmbunătățește experiența utilizatorului, precum și implicarea pe site.
 • Detectare AdBlock – Puteți afișa campanii specifice pentru vizitatori folosind software-ul AdBlock.
 • Aceste funcții avansate de direcționare sunt disponibile exclusiv pe OptinMonster. În mod similar, are declanșatoare puternice.

  Unul dintre cei mai puternici declanșatori OptinMonster este Ieșirea tehnologiei de intenție, care este caracteristica sa de semnătură. Această tehnologie inteligentă ajută la transformarea abandonului vizitatorilor în abonați și clienți.

  Ieșiți de tehnologia Intent în OptinMonster

  Tehnologia de ieșire a intenției detectează comportamentul utilizatorului și îi solicită cu o campanie vizată în momentul exact în care urmează să părăsească pagina. Este excelent pentru reducerea ratei de abandon a coșului de cumpărături și pentru diverse campanii de marketing de conținut.

  Câştigător: OptinMonster. Pentru opțiunile sale avansate de declanșare și declanșatoare precum Retargeting OnSite, Direcționarea în Geo-Locații, Tehnologia Exit-Intent etc..

  4. Crearea și personalizarea campaniei – Ușor de utilizat

  Atât Bloom cât și OptinMonster, crearea campaniei începe cu selectarea unui tip de campanie și a unui șablon. După ce ați selectat un șablon, puteți personaliza șablonul, setați declanșatoarele și publicați.

  Cu Bloom, puteți configura conținutul, aspectul, stilul și tot ceea ce doriți să modificați. Există o serie de opțiuni de proiectare disponibile pentru formulare, orientări de imagine, margini și margini optin și culori nelimitate.

  floare-design-opțiuni

  Cu toate acestea, interfața sa de editor optin arată de modă veche în epoca constructorilor de pagini vizuale. Va trebui să faceți clic pe butonul previzualizare buton pentru a vedea modificările pe care le-ați făcut.

  În contrast, OptinMonster oferă un editor vizual adevărat pentru editarea campaniilor. După ce ați selectat un șablon, veți vedea editorul campaniei și veți vedea modificările pe care le efectuați în timp ce modificați. Nu trebuie să faceți clic pe niciun buton de previzualizare.

  Modificarea elementelor campaniei dvs. este foarte ușoară, deoarece puteți face clic direct pe orice parte a campaniei pe care doriți să o modificați și începeți editarea cu instrumentele care apar pe ecranul din stânga..

  Câştigător: OptinMonster. Pentru interfața sa de editare vizuală simplă și ușor de utilizat.

  5.preț – valoare pentru bani

  Atât Bloom cât și OptinMonster sunt soluții plătite, totuși poate doriți să știți care oferă cea mai bună valoare pentru banii dvs. Iată, așadar, o comparație a prețurilor Bloom față-în-față în raport cu OptinMonster.

  Bloom are 2 planuri de prețuri: Acces anual și Acces pe viață.

  elegant teme de stabilire a prețurilor

  Accesul anual costă 89 USD pe an, în timp ce Accesul pe toată durata vieții costă 249 USD. Ambele planuri vă oferă acces la toate temele și plugin-urile lansate de Temele Elegante și le puteți utiliza pe site-uri nelimitate.

  OptinMonster prezintă 4 planuri principale de prețuri: Basic, Plus, Pro și Creștere.

  optinmonster-stabilire a prețurilor

  Planurile de prețuri OptinMonster se bazează pe numărul de site-uri, numărul de campanii, direcționarea și declanșarea campaniilor, funcțiile de raportare și multe altele.

  De bază planul include instrumente esențiale pentru a obține mai mulți abonați din traficul dvs. existent. Cu acest plan, puteți utiliza OptinMonster pe 1 site web și puteți crea până la 3 campanii. Costă 9 dolari pe lună atunci când facturați anual.

  La care se adauga planul vă permite 3 licențe de site și campanii nelimitate. Cu acest plan, puteți utiliza direcționări și declanșatoare puternice precum MonsterLink, Exit Intent Technology, etc. Costă 19 dolari pe lună atunci când facturați anual.

  Cel mai popular plan OptinMonster este Pro. Acest plan vă permite să adăugați campanii pe 5 site-uri web. Puteți elimina Powered by OptinMonster marca cu acest plan. Include cele mai puternice funcții OptinMonster. Costă 29 de dolari pe lună atunci când facturați anual.

  Creştere este cel mai scump plan și costă 49 ​​de dolari pe lună atunci când facturați anual. Cu acest plan, puteți utiliza OptinMonster pe 10 site-uri web și veți primi asistență premium.

  Planurile de prețuri pentru Bloom și OptinMonster par incomparabile, întrucât se bazează pe factori atât de diferiți. Pluginul Bloom, cu orice plan, pare a fi o ofertă bună, deoarece vine însoțit de toate temele și pluginurile lor. Dacă doriți să le utilizați, este un plan corect; totuși veți rata funcțiile avansate pe care le oferă OptinMonster.

  Planurile de preț ale OptinMonster par destul de mari; cu toate acestea, caracteristicile sale puternice o fac bine să merite banii. Dacă alegeți Bloom, nu puteți utiliza tehnologia de intenție de ieșire extrem de eficientă, funcții de direcționare în funcție de geo-locație, retargeting la fața locului.

  Câştigător: Cravată.

  6. Documentare și asistență

  Teme elegante are un ghid bogat de documentare pentru utilizatorii Bloom. Există 3 articole de început și mai multe articole despre crearea de optini folosind Bloom. Aceste tutoriale sunt simple și cuprinzătoare.

  Dacă aveți nevoie de asistență suplimentară, puteți contacta echipa de asistență prin chat sau e-mail. De asemenea, veți avea acces la forumul de asistență al temelor elegante, unde puteți posta întrebările.

  OptinMonster prezintă o colecție de documentații și mai mare, cu peste 200 de articole. Aceste articole vă ajută să lucrați cu ușurință cu OptinMonster.

  Dacă aveți nevoie de asistență tehnică, vă puteți conecta în zona dvs. de membru OptinMonster și trimite prin e-mail echipa de asistență. La întrebări se răspund în termen de 24 de ore. Membrii OptinMonster pot primi, de asemenea, suport prin chat live.

  Câştigător: Cravată.

  Concluzie

  OptinMonster este, fără îndoială, cel mai bun software de generare de plumb și de optimizare a conversiilor. Tipurile sale avansate de campanii, opțiunile de declanșare și declanșatoarele îl fac instrumentul de generație de plumb extrem de superior pentru WordPress, precum și pentru alte platforme de site-uri.

  Legate de:Cele mai bune plugin-uri pentru rotirea WordPress pentru rotirea conversiilor

  Bloom este, de asemenea, un puternic instrument de generare a plumbului pe care îl puteți utiliza exclusiv pentru WordPress. Este excelent pentru crearea formularelor de opțiune prin e-mail. Cu toate acestea, dacă doriți mai multe caracteristici, cum ar fi reducerea abandonului de coș, direcționarea în locații geografice etc., va trebui să alegeți alternativa Bloom: OptinMonster.

  prin urmare, OptinMonster este alegerea perfectă pentru editori, site-uri de comerț electronic și companii care doresc să-și crească listele de e-mailuri și să-și stimuleze conversiile și vânzările. Cu toate acestea, puteți considera Bloom de-a lungul timpului un software CRM dacă aveți nevoie doar de un instrument de bază pentru generarea de plumb sau dacă aveți deja ochii pe alte pluginuri sau teme din Teme Elegante, care ar face ca prețul lor să ofere prețuri în valoare..

  Nu pierdeți acest articol despre OptinMonster vs Sumo.

  Sperăm că acest articol v-a ajutat să decideți între OptinMonster sau Bloom pentru site-ul dvs. De asemenea, poate doriți să citiți comparația noastră dintre cap între Shopify și WooCommerce.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map