Alternative FormStack: WPForms vs. FormStack (1 câștigător!)

wpforms vs. formstack


WPForms vs. FormStack: Vă întrebați ce este mai bine constructorul de formular de contact? Dacă doriți să adăugați un formular de contact pe site-ul dvs. web, este important să alegeți creatorul de formular de contact potrivit pentru nevoile dvs. Creatorul de formular de contact pe care îl alegeți trebuie să aibă toate caracteristicile de care aveți nevoie, să fie ușor de utilizat și doriți totul pentru un preț bun.

Deci, vă vom ajuta să determinați ce plugin de formular de contact este mai bun prin compararea WPForms față de FormStack.

Criteriile pe care le vom folosi pentru a evalua aceste 2 formulare de contacte populare sunt:

Acum, să ne scufundăm în comparația dintre WPForms și FormStack.

1. Prezentare generală: WPForms vs. FormStack

Ce este WPForms?

wpforms-contact-form-plugin
WPForms este unul dintre cele mai populare plugin-uri de constructor de formulare de contact disponibile. Acest plugin de formular WordPress de contact prietenos pentru începători vă permite să creați cu ușurință formulare puternice de contact pentru site-ul dvs. WordPress, fără a fi necesar să știți ceva despre cod.

Constructorul de drag and drop vă permite să creați rapid formulare de contact pentru site-ul dvs. web, împreună cu o serie de alte tipuri de formulare, inclusiv sondaje și sondaje și aveți, de asemenea, capacitatea de a colecta plăți. Acestea oferă numeroase șabloane pentru a vă ajuta să construiți un formular de contact și mai repede, iar șabloanele sunt complet personalizabile.

WPForms oferă multe funcții pentru a crea formulare de contact inteligente și puternice și oferă câmpuri de formulare unice care vă ajută să creați un formular de contact care să corespundă nevoilor dvs. exacte. În plus, vă oferă rapoarte care arată minunat și ușor de înțeles.

Cu WPForms puteți crea un formular elegant de contact în câteva minute și să îl lansați pe site-ul dvs. web cu un singur clic.

Ce este FormStack?

formstack-plugin
FormStack este un constructor de formulare online care ajută utilizatorii să colecteze informații prin intermediul formularelor online precum sondaje, cereri de locuri de muncă, înregistrări de evenimente și multe altele.

Acest instrument vine cu o varietate de șabloane pre-proiectate pentru a vă ajuta să construiți un formular online în cel mai scurt timp și are, de asemenea, capacități de drag and drop, astfel încât să puteți crea un formular complet personalizat.

FormStack oferă raportări despre valori, capacitatea de a colecta plăți și multe altele. Acest constructor de formulare online se integrează, de asemenea, cu alte instrumente și platforme populare, cum ar fi Google Sheets, servicii de e-mail marketing, Facebook și multe altele.

Acum, să ne adâncim mai adânc în aceste realizatoare de formulare de contact pentru a vedea dacă WPForms este o alternativă bună pentru FormStack.

2. Ușor de utilizat: WPForms vs. FormStack

WPForms

WPForms este incredibil de ușor de utilizat. Cu WPForms puteți crea un formular de contact chiar din tabloul de bord WordPress. Pur și simplu descărcați pluginul WPForms WordPress, activați și instalați, apoi faceți clic pe WPForms în tabloul de bord WordPress. De aici puteți gestiona cu ușurință toate formularele dvs. și puteți crea unul nou cu un singur buton – nici nu trebuie să părăsiți site-ul dvs. WordPress.

wpforms-tablou de bord

Când creați un formular nou, WPForms vă oferă o serie de șabloane de formular pre-proiectate pentru a alege din dreapta în Editorul de formulare WPForms pentru a vă începe. În plus, există sute de șabloane suplimentare, cum ar fi un formular de donație, formular de facturare / comandă, formular de înscriere la newsletter și multe altele, astfel încât să găsiți cu ușurință șablonul potrivit pentru nevoile dvs..

wpforms-șabloane

Generatorul WPForms drag and drop îl face super simplu să creezi și să personalizezi un formular exact la nevoile tale. Chiar dacă sunteți un începător, construirea unui formular de contact este la fel de ușoară precum glisarea câmpului de formular la alegere și eliminarea acestuia. Puteți adăuga câmpuri precum meniuri derulante, casete de selectare, alegere multiplă, încărcare de fișiere și multe altele. Câmpurile pot fi șterse cu apăsarea unui buton și pot fi rearanjate ușor cu interfața drag and drop.

wpforms-drag-and-drop-constructor

WPForms arată, de asemenea, o previzualizare live, astfel încât să puteți vedea cum va arăta formularul pe măsură ce îl construiți, fără a fi nevoie să treceți înainte și înapoi de la Editare la Previzualizare. Aceasta este doar o altă caracteristică a WPForms care vă ajută să creați un formular pentru site-ul dvs. ușor și în cel mai scurt timp deloc.

În sfârșit, este foarte simplu să obțineți formularul de contact pe site-ul dvs. Cu doar 2 clicuri, puteți încorpora formularul în orice pagină sau postare a site-ului.

FormStack

Întrucât FormStack este un constructor de formulare online, FormStack vă solicită să vă înscrieți la serviciul lor și să creați formularele pe site-ul lor. Deci, spre deosebire de WPForms, nu aveți comoditatea de a vă putea construi formularul chiar din tabloul de bord WordPress.

Pentru a crea un formular, puteți utiliza editorul drag and drop pentru a trage un câmp formular din partea dreaptă spre stânga. Puteți utiliza, de asemenea, unul dintre șabloanele pre-făcute pentru a vă începe.

formstack-constructor

Interfața drag and drop este puțin mai complicată, însă, deoarece există mai multe butoane din care să alegeți sau să faceți clic pentru a finaliza o lucrare. De exemplu, puteți trage și arunca câmpuri pentru a le rearanja sau puteți face clic pe un buton separat pentru a rearanja câmpurile; prea multe opțiuni și butoane ca acesta pot face creatorul de forme confuz pentru începători.

Dacă doriți să vedeți cum arată formularul dvs. în timp ce îl creați, nu puteți. Trebuie să faceți clic pe butonul Vizualizați formularul în direct pentru a vedea cum arată formularul dvs. Dacă nu vă place cum arată forma dvs., trebuie să vă întoarceți, să faceți modificările, apoi să faceți clic pe butonul Vizualizare formular viu din nou.

În plus, obținerea formularului dvs. pentru a apărea live pe site-ul dvs. este mai dificilă decât cu WPForms, în special pentru începători. Și după tot acest timp petrecut în crearea unei forme care vă place, FormStack vă avertizează că unele teme WordPress pot depăși stilul FormStack. Acest lucru înseamnă că pentru ca formularul dvs. să arate așa cum l-ați propus, trebuie să editați formularul CSS, ceea ce nu este o sarcină ușoară pentru începătorii care nu știu despre codificare.

Câştigător: WPForms. WPForms drag and drop este mult mai ușor de utilizat. Puteți construi cu ușurință un formular prin glisare și plasare și puteți vedea cum va arăta formularul pe măsură ce îl creați.

3. Limite de formă: WPForms vs. FormStack

WPForms

Este important să rețineți acest lucru WPForms vi se permite crearea de forme nelimitate. Indiferent de planul de preț pe care îl alegeți cu WPForms, puteți crea câte formulare doriți.

Acest lucru este important, deoarece în funcție de nevoile dvs., site-ul dvs. web ar putea avea nevoie de un formular de contact pentru ca clienții să vă contacteze, un formular de facturare / comandă, un formular de înscriere la newsletter pentru a obține mai mulți abonați prin e-mail și s-ar putea să doriți să creați numeroase sondaje. Din fericire, puteți face asta cu WPForms fără nicio limită.

FormStack

Pe de altă parte, FormStack oferă doar crearea de forme limitate. În funcție de planul de preț pe care îl alegeți, acesta va determina câte formulare aveți voie să creați pentru site-ul dvs. web.

Pentru cel mai scump plan FormStack, vi se permite să creați doar 5 formulare. Aceasta înseamnă că ești extrem de limitat în formularele pe care le poți avea pe site-ul tău. Chiar și cu cel mai scump plan al acestora, nu este clar dacă aveți capacitatea de a crea forme nelimitate.

Câştigător: WPForms. Atunci când alegeți un plugin pentru constructor de formulare, doriți să îl alegeți pe unul care să vă ofere posibilitatea de a crea câte formulare doriți.

4. Caracteristici: WPForms vs. Formstack

WPForms

WPForms este mai mult decât un simplu constructor de formulare de contact și vine cu multe funcții nemaipomenite. Așa cum am menționat anterior, nu numai că puteți crea formulare de contact, dar puteți crea, de asemenea, sondaje, sondaje și multe altele.

Puteți crea sondaje și sondaje interesante pentru site-ul dvs. WordPress și puteți obține rapoarte de sondaje frumoase pentru a merge cu ele. Aceasta înseamnă că puteți analiza rezultatele formularului în timp real și aveți opțiunea de a afișa aceste rezultate și vizitatorilor site-ului dvs. în timp real.

wpforms-poll-caracteristici

Unele dintre alte caracteristici grozave pe care le obțineți cu WPForms includ:

 • Logică condiționată inteligentă – Declutează formulare lungi prin crearea unor reguli logice condiționale inteligente pentru a afișa sau ascunde întrebări în funcție de opțiunea selectată de utilizator.
 • Încărcări nelimitate de fișiere – Cu orice plan, utilizatorii pot încărca fișiere nelimitate pe formularele dvs. și sunt ușor accesibile chiar din notificarea formularului de trimitere.
 • Mobil prietenos, receptiv – Formularele răspund 100% și funcționează pe dispozitive mobile, tablete și browsere.
 • Economisirea parțială a formei – Pentru formulare mai lungi, utilizatorii își pot salva progresul și pot reveni pentru a-l finaliza mai târziu, ceea ce scade abandonarea formei.
 • Protectie spam – Captura inteligentă și potul de miere împiedică automat trimiterea de spam a formularelor dvs..
 • Confirmări automate ale formularului – Utilizatorii vor ști că transmiterea formularului lor a fost un succes cu 3 tipuri de confirmare a formularului, inclusiv Mesaj, Afișare pagină și Redirecționare.
 • Capacitate de semnătură online – Permite utilizatorilor să semneze formularul online cu mouse-ul sau ecranul tactil.
 • Înregistrare utilizator – Puteți crea formulare personalizate de înregistrare a utilizatorilor WordPress.
 • Integrare în plată online – WPForms se integrează cu gateway-urile de plată precum PayPal și Stripe, astfel încât să puteți accepta plăți online.
 • Urmărirea geo-locației – Aflați mai multe despre vizitatorii site-ului și locațiile lor, astfel încât să le puteți trimite e-mailuri mai direcționate.
 • Integrare prin e-mail Marketing – WPForms se integrează cu toate serviciile populare de e-mail marketing precum Constant Contact, AWeber și Mailchimp.
 • Permisiuni de formulare & Controale de acces – Parola vă protejează formularul, limitează numărul de intrări pe care le veți accepta, limitează intrările formularului la utilizatorii conectați și multe altele.

În plus, WPForms oferă o serie de alte suplimente, cum ar fi Abandonarea formularelor, care va capta informațiile utilizatorului, chiar dacă nu depun formularul.

FormStack

Cu FormStack puteți crea formulare de contact, precum și formulare de plată, sondaje, înregistrare de evenimente și multe altele. Acestea oferă o serie de caracteristici, inclusiv:

 • Logica conditionata
 • Salvați & Reluați formularele
 • rapoarte & Google Analytics
 • Încărcări de fișiere
 • reCAPTCHA
 • Procesoare de plată
 • Integrare prin e-mail

Dar lista de funcții FormStack nu este atât de lungă decât WPForms. FormStack nu are o serie de câmpuri de formulare unice pe care WPForms le oferă, cum ar fi Net Promoter Score, Likert Scale și multe altele.

După cum am menționat anterior, puteți crea doar un număr limitat de formulare cu FormStack. Fiecare plan are, de asemenea, o limită de temă și fiecare plan are o limită de stocare, astfel încât să puteți încărca doar un anumit număr de fișiere. În plus, nu veți avea acces la integrarea prin e-mail cu planul lor cel mai scump, ceea ce face imposibilă comercializarea prin e-mail.

Câştigător: WPForms. WPForms oferă multe alte funcții care vă permit să creați forme puternice de orice tip.

5. Prețuri: WPForms vs. FormStack

WPForms

WPForms oferă versiuni gratuite și premium ale pluginului lor pentru constructor de forme. Dacă doriți să utilizați WPForms gratuit, puteți descărca pluginul WPForms Lite WordPress din Directorul oficial de pluginuri WordPress, instalați-l direct pe tabloul de bord WordPress și începeți să îl utilizați imediat. Dar, dacă doriți accesul la funcțiile mai puternice ale acestora, trebuie să faceți upgrade la un plan premium.

wpforms-stabilire a prețurilor

WPForms oferă 4 planuri de prețuri diferite și veți beneficia de crearea de forme nelimitate cu fiecare dintre ele. Dacă tocmai începeți să construiți un site web și bugetul dvs. este redus, planul de bază începe de la 39,50 USD pe an pentru 1 site. Planul de bază vine cu formulare nelimitate, intrări nelimitate, câmpuri avansate, șabloane de formulare, integrare de e-mail și multe altele.

Pentru a avea acces la toate funcțiile premium WPForms, cum ar fi integrarea plăților, sondaje și sondaje, înregistrarea utilizatorului, abandonarea formularului, asistență premium și multe altele, trebuie să faceți upgrade la planul Elite pentru 299,50 USD pe an.

FormStack

FormStack are 4 planuri diferite, la un preț ridicat, de a alege de la 19 $ / lună – 249 USD / lună. Fiecare plan de prețuri are o limită pentru câte forme puteți crea. De exemplu, pentru planul Bronze care costă 19 USD / lună, nu veți crea decât 5 formulare. Chiar și cu planul Platinum care costă 249 USD / lună, acestea te limitează la 1000 de formulare.

formstack-stabilire a prețurilor

FormStack limitează și numărul de intrări pe care le puteți primi cu fiecare plan. Dacă treceți peste numărul de înregistrări pe care le-ați permis în planul dvs., nu vă vor percepe nicio taxă pentru aceasta, dar toate înregistrările vor fi trimise direct la adresa dvs. de e-mail. Ceea ce face ca înregistrările din formular să fie dificil de gestionat și să aibă potențialul de a prelua mesaje primite și să devină foarte enervant.

În plus, va trebui să plătiți 59 USD / lună pentru a obține funcții importante, cum ar fi brandingul personalizat, integrări și plăți.

Câştigător: WPForms. În general, va trebui să plătiți mult mai mulți bani pentru a avea acces la funcțiile dorite cu FormStack, comparativ cu WPForms.

Concluzie: WPForms vs. FormStack: Care este mai bun?

Dacă doriți să adăugați formulare pe site-ul dvs., vă recomandăm să le utilizați WPForms. WPForms este excelent pentru începători și proprietari de site-uri cu experiență. Veți avea acces la toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta site-ul sau afacerea dvs. fără a trebui să plătiți taxe lunare costisitoare. Puteți crea formulare puternice în câteva minute cu interfața lor drag and drop și veți avea libertatea de a crea câte formulare doriți.

Pentru mai multe detalii, consultați recenzia noastră completă WPForms.

FormStack este un bun constructor de formulare online, dar datorită prețului și lipsei funcțiilor unice pentru vizitatorii site-urilor, acest constructor de formulare ar putea fi mai potrivit pentru întreprinderile mai mari care doresc să creeze formulare interne pentru resurse umane, IT și Finanțe și pentru primirea de aplicații. În plus, FormStack nu are caracteristici și are prea multe limitări pentru prețul pe care îl plătiți.

De asemenea, consultați comparația experților noștri între WPForms și TypeForm.

Sperăm că v-a plăcut această postare pe WPForms vs. FormStack. Sperăm, acum, știți ce constructor de formulare este cea mai bună alegere pentru site-ul dvs. web. Dacă v-a plăcut această postare și doriți să aflați mai multe despre WPForms și cum să o utilizați, consultați articolul nostru despre Cum să creați un formular de contact pe WordPress (calea simplă).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map