Alternative Thrive Leads: OptinMonster vs. Thrive Leads

optinmonster vs prospera conduce


Căutați cea mai bună metodă de afișare a pop-urilor optin pe site-ul dvs. web? Dacă da, probabil că ați văzut recomandări pentru Thrive Leads și OptinMonster, cele mai populare instrumente de conversie de plumb de pe piață. Dar care este cu adevărat cel mai potrivit pentru nevoile tale?

În acest articol, vom compara OptinMonster vs. Thrive conduce într-o serie de categorii importante pentru a vă oferi un raport complet pentru a analiza pentru dvs. care este instrumentul cel mai demn de timp și bani..

Prezentare generală: OptinMonster vs. Thrive Leads

OptinMonster

OptinMonster

De la lansarea sa în 2013, OptinMonster a fost utilizat de peste 700.000 de site-uri web, prezentând forme optin cu aspect profesional la peste 21 de miliarde de utilizatori online. Ca cel mai bun instrument de conversie a plumbului din lume, OptinMonster este în continuă îmbunătățire a informațiilor despre inovație și îmbunătățirea produsului lor.

Construit de o echipă care a realizat numeroase pluginuri WordPress de succes, OptinMonster pune tehnologia la nivel de întreprindere în mâinile utilizatorilor de zi cu zi. Veți fi capabil să creați forme optin de atragere, care transformă foarte bine, fără a trebui să atingeți o singură linie de cod. De asemenea, funcționează cu toate cele mai populare servicii de e-mail marketing.

Tehnologia Exit-Intent® de tip OptinMonster, împreună cu instrumentele sale de direcționare geo-locație, o fac cu adevărat unică.

Prospera Leads

prospera-conduce-WordPress - plugin

Thrive Themes a fost lansat în 2013 și a luat internetul prin furtună, devenind una dintre cele mai populare piețe de temă WordPress disponibile. La scurt timp, în 2015, Thrive Themes a intrat în jocul plugin cu Thrive Leads.

Cu peste 79.000 de instalări, Thrive Leads face valuri în lumea marketingului de conținut.

Fiind o companie de construcții tematice WordPress, nu este surprinzător faptul că Thrive Leads ar include numeroase șabloane pre-construite frumos din care să alegeți. Nici nu este o surpriză faptul că pluginul Thrive Leads funcționează atât de bine cu site-urile WordPress.

Site Web Supported: OptinMonster vs. Thrive Leads

OptinMonster

Ca soluție autonomă, OptinMonster funcționează cu orice tip de site web.

În timp ce OptinMonster are un plugin de conector disponibil pentru a-l integra perfect cu site-urile WordPress, îl puteți utiliza și pe Squarespace, Blogger, Shopify, Magento, un site HTML sau orice altă platformă.

Pentru a accesa funcțiile OptinMonster, pur și simplu conectați-vă la contul dvs. pe site-ul lor web și creați-vă formularele de optin din tabloul de bord al utilizatorului. Deoarece OptinMonster este o aplicație autonomă accesată prin propriul său site web, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la preluarea lățimii de bandă pe propriul dvs. site. De asemenea, nu va trebui să vă faceți griji pentru a vă baza pe viteza furnizorului dvs. de găzduire web încetinind campaniile dvs. OptinMonster este întotdeauna rapid și de încredere.

în plus, OptinMonster oferă copii de rezervă automate pentru datele dvs., precum și posibilitatea de a gestiona mai multe campanii de site-uri dintr-o singură locație.

Prospera Leads

Thrive Leads este un plugin WordPress. Cu alte cuvinte, Thrive Leads a fost creat exclusiv pentru site-urile WordPress și trebuie să dețineți un site web construit cu WordPress pentru ca acesta să funcționeze. Nu poate fi utilizat pe nicio altă platformă de site.

Toate setările dvs. sunt configurate pe site-ul dvs. WordPress atunci când utilizați Thrive Leads. Și orice beneficii obținute, împreună cu analizele și datele suplimentare sunt stocate și pe site-ul dvs. WordPress.

Veți fi, de asemenea, responsabil pentru propriile copii de rezervă și securitate, deoarece Thrive Leads nu face nimic pentru a vă proteja împotriva pierderilor de date.

Când vine vorba de compararea OptinMonster cu Thrive Leads, asistența site-ului web este una dintre cele mai mari probleme care ies în evidență. Thrive Leads este un fantastic plugin WordPress; cu toate acestea, este limitată în comparație cu flexibilitatea incredibilă a OptinMonster.

Ușor de utilizat: OptinMonster vs. Thrive Oportunități

OptinMonster

De când magia din OptinMonster totul are loc pe site-ul oficial al OptinMonster, tot ce trebuie să vă duceți la app.optinmonster.com și introduceți detaliile de conectare pentru a începe. Vei fi apoi dus în tabloul de bord:

Tabloul de bord OptinMonster

De acolo, faceți pur și simplu clic pe butonul verde „Creați campanie” din colțul din dreapta sus și veți fi bine pe drum. Pur și simplu alegeți tipul de campanie pe care doriți să o construiți pe ecranul următor:

OptinMonster Create Campaign

Și apoi alegeți un șablon:

OptinMonster Alege șablonul

După ce este îngrijit, veți fi transportat la constructorul de drag and drop ușor de utilizat:

OptinMonster Builder

Pur și simplu faceți clic pe elementele pe care doriți să le editați în șablonul ales sau trageți și aruncați blocuri de elemente noi pe campania dvs. din partea stângă. Nu ar putea fi mai simplu! Interfața intuitivă a lui OptinMonster este atât de ușor de înțeles, chiar și un începător absolut poate crea o nouă campanie de marketing cu ușurință.

În partea de sus a ecranului, veți vedea file albastre care vă vor ajuta să vă ghidați pe parcursul întregului proces, de la construire la integrare până la publicare. Deși interfața este plăcută și ordonată, nimic nu este ascuns. Niciodată nu te vei trezi năprasnic sau pierdut, încercând cu disperare să-ți dai seama ce să faci în continuare. Totul este prevăzut pentru tine în cel mai eficient mod, ușor de utilizat.

Prospera Leads

Deoarece Thrive Leads este un plugin exclusiv WordPress, va trebui mai întâi să îl instalați și să îl activați pe site-ul dvs. WordPress înainte de a putea începe. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați ghidul nostru despre cum să instalați un plugin.

După ce ați avut grijă, va trebui să introduceți cheia de licență (din contul dvs. Thrive Leads) făcând clic pe fila Thrive Leads din partea stângă a tabloului de bord WordPress. După ce ați făcut acest lucru, faceți clic pe fila Thrive Leads, care acum va deschide tabloul de bord Thrive Leads:

Panoul de bord Thrive Leads

Abia în frâu, Thrive Leads se poate simți destul de copleșitor, în special pentru începători. Vi se va oferi numeroase butoane „Adăugare noi”, cu explicații puțin față de ce fac de fapt:

Meniu Thrive Leads

Șansele sunt că, pentru a utiliza acest plugin în mod eficient, va trebui să petreci o bună parte din timp citind documentația lor, căutând articole de tutorial online sau chiar răsfoind videoclipuri despre cum să faci YouTube. Are o curbă de învățare destul de abruptă, în special în comparație cu OptinMonster. Cu toate acestea, vom face tot posibilul să vă oferim esența procesului aici.

Înainte de a putea începe, va trebui să adăugați un grup principal. După ce ați creat un grup de conducere, atunci și numai atunci, puteți lua măsuri pentru a începe construirea unei campanii adecvate.

Pentru testul nostru, am selectat opțiunea ThriveBoxes (versiunea Thrive Leads a unei cutii luminoase) din Grupul nostru principal. Acest meniu a apărut:

Formularul de prosperare creează formularul

De acolo, se simte puțin mai simplu. Alegeți tipul de fereastră pe care doriți să-l creați, alegeți un șablon și sunteți pe drum. Dar atunci constructorul arată astfel:

Thrive Leads Builder

După cum puteți vedea, totul este ascuns și ascuns de utilizator. Va trebui să petreceți o mulțime de timp cu privire la formularul dvs. pentru a găsi tot ce aveți nevoie pentru ca acesta să funcționeze corect. Constructorul real este destul de simplu datorită caracteristicii drag and drop; Totuși, obținerea unui comportament adecvat poate necesita multe modificări inutile.

La final, produsul final (pop-up) produs de pluginul Thrive Leads este de prim rang. Dar cu ce cost? Timpul înseamnă bani și vei pierde mult timp încercând să înveți Thrive Leads. Când vine vorba despre ușurința de utilizare în ceea ce privește OptinMonster vs Thrive Leads, OptinMonster este câștigătorul clar.

Comparația prețurilor

A folosi OptinMonster pe un site web, puteți alege planul de bază la 9 dolari / lună. Pentru utilizare pe 2 site-uri web, precum și funcții premium suplimentare, planul Plus este disponibil pentru 19 USD / lună. Cel mai popular plan al lor, Pro, include fiecare caracteristică disponibilă pentru 3 site-uri web și costă 29 USD / lună. Sau, dacă aveți nevoi mai mari, vă puteți abona la planul de creștere la 49 $ / lună.

Thrive Leads oferă diverse opțiuni de licență, începând de la 67 USD pentru 1 licență de site. Celelalte 2 planuri de licențe sunt 97 USD pentru 5 licențe de site, sau 147 USD pentru 15 licențe.

În mod alternativ, puteți opta pentru a deveni un membru al temei Thrive pentru 228 USD / an. Dacă faceți acest lucru, vă oferă acces la toate temele WordPress și a pluginurilor disponibile pentru Thrive Themes, inclusiv Thrive Leads; și 25 de licențe de site.

Documentare și asistență

Thrive Leads include un an de asistență tehnică cu orice plan de licență cumpărat. Ani suplimentari de asistență pot fi cumpărați pentru 40 USD / an.

Echipa Thrive Themes a creat, de asemenea, mai multe tutoriale video și postări de blog pentru a ajuta utilizatorii noi să-și găsească drum în jurul pluginului Thrive Leads.

În ceea ce privește OptinMonster, toți abonații, indiferent de planul lor, au acces la sistemul lor de asistență bazat pe bilete fără taxă suplimentară.

Utilizatorii au, de asemenea, acces la peste 200 de articole care acoperă tot ceea ce oricine ar putea dori să știe despre cum să utilizeze cu succes OptinMonster.

În plus, membrii Pro și Growth au acces la asistență prioritară fără taxă suplimentară.

OptinMonster vs. Thrive conduce: Cine câștigă?

La final, alegerea îți revine în totalitate. Ambii OptinMonster și Thrive Leads sunt produse de calitate care fac exact ceea ce pretind.

Personal, preferăm OptinMonster pentru ușurința în utilizare, serviciul pentru clienți ucigași și prețurile imbatabile. În plus, faptul că această aplicație autonomă poate fi utilizată cu orice tip de site-uri ne oferă exact puterea și flexibilitatea pe care o dorim cel mai mult.

Desigur, dacă sunteți doar un utilizator WordPress și nu vă place să abordați o curbă de învățare mai abruptă, Thrive Leads ar putea funcționa bine pentru dvs. Pentru ceea ce este, opțiunile de preț pot fi puțin costisitoare; cu toate acestea, dacă sunteți interesat de oricare dintre produsele Thrive Themes (teme, plugin-uri etc.) pe lângă Thrive Leads, atunci pachetul lor de membri merită luat în considerare..

Oricare ați încheiat alegerea, sperăm să ne informați despre asta în comentarii. De asemenea, se recomandă să verificați această comparație între OptinMonster și Sumo.

Sperăm, de asemenea, că acest articol v-a ajutat să luați o decizie sigură și informată.

Dacă ați găsit util acest articol, s-ar putea să vă bucurați și de tutorialul nostru despre cum puteți crea un upgrade de conținut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map