Alternative TypeForm: WPForms vs. TypeForm (în comparație)

wpforms-vs-typeform


Căutați alternative TypeForm? Dacă doriți să adăugați formulare sau sondaje pe site-ul dvs. web, trebuie să găsiți un plugin pentru creatorul de formulare care vă va permite să faceți acest lucru cu ușurință. Dar, cu atât de multe plugin-uri de formator disponibile, poate fi dificil să îl găsiți pe cel mai potrivit pentru nevoile dvs..

În acest articol, vom compara WPForms față de TypeForm, astfel încât să puteți descoperi ce plugin builder de formulare vă va permite să creați cu ușurință formulare de contact și sondaje pentru site-ul dvs. WordPress.

Ce să cauți într-un Builder de forme

Atunci când căutați cele mai bune plugin-uri pentru constructor de forme, trebuie să vă petreceți timp privind îndeaproape fiecare dintre opțiunile dvs. pentru a afla care este soluția cea mai potrivită pentru nevoile dvs. Creatorul de formular pe care îl alegeți depinde de nevoile specifice ale site-ului dvs. web.

Dacă doriți să creați formulare de contact pentru site-ul dvs. web, trebuie să vă uitați la cele mai bune plugin-uri de formulare WordPress care oferă toate funcțiile de care aveți nevoie. Vrei să adaugi sondaje pe site-ul tău? Veți avea nevoie de un constructor de formular care să ofere aceste funcții. În plus, dacă doriți abilitatea de a le avea pe amândouă, trebuie să găsiți un constructor de formulare care vă permite să creați formulare simple de contact, precum și formulare de conversație și sondaje mai complicate.

În general, există o serie de factori pe care ar trebui să îi luați în considerare atunci când alegeți un constructor de formulare, inclusiv:

  • Caracteristici – Creatorul de formulare oferă funcțiile de care aveți nevoie pentru a crea forme mai puternice și pentru a vă dezvolta site-ul?
  • Ușurință în utilizare – Este ușor de folosit pluginul pentru constructor de forme, chiar și pentru începători?
  • Prețuri – Costul constructorului de formular este potrivit pentru bugetul dvs.?
  • A sustine – Vei primi ajutorul de care ai nevoie pe parcurs, în cazul în care ai probleme?

Vom trece peste fiecare dintre acești factori în comparația noastră cu WPForms și TypeForm, să începem.

Prezentare generală: WPForms vs. TypeForm

TypeForm

typeform-form-constructor

TypeForm este un instrument autonom, cunoscut și sub denumirea de SAAS (software ca serviciu), care este specializat în crearea de forme online și sondaje online. TypeForm se concentrează pe crearea de sondaje care sunt distractive pentru publicul dvs. pentru a le completa folosind formatul conversațional și cele care arată excelent cu stilul lor unic.

Alături de sondaje, puteți crea, de asemenea, formulare de contact, chestionare, formulare de feedback ale clienților, coșuri de cumpărături și multe altele. TypeForm oferă o serie de șabloane pre-proiectate pentru a vă ajuta să construiți rapid un formular, iar constructorul de formulare vă permite să creați cu ușurință formulare 1 întrebare simultan.

Legate de: Cum se creează un formular de tip Typeform în WordPress (ghid pas cu pas)

WPForms

wpforms-form-constructor

WPForms este cel mai popular și mai începător plugin de constructor de forme pe piață. Cu constructorul drag and drop, puteți crea cu ușurință formulare online pentru site-ul dvs. web în câteva minute, fără a fi nevoie să atingeți deloc o linie de cod. WPForms simplifică crearea de formulare puternice de contact, formulare de sondaj, formulare de comandă online, formulare de abonare prin e-mail și multe altele.

WPForms oferă o mare varietate de șabloane de formular pre-construite pentru a vă începe să construiți rapid un formular care să răspundă nevoilor dvs. exacte. În plus, toate formularele pe care le creați vor fi 100% mobile, ceea ce înseamnă că vizitatorii site-ului dvs. web le pot accesa de pe desktop-uri, tablete sau mobil.

Caracteristici: WPForms vs. TypeForm

TypeForm

Cea mai populară caracteristică TypeForm este capacitatea de a crea forme de conversație. Formularele de conversație ajută utilizatorii să se angajeze și să ofere o experiență mai bună pentru utilizatori. În loc să completeze răspunsul lor și să deruleze în jos la următoarea întrebare, utilizatorii de forme de conversație sunt luați automat la următoarea întrebare. Este mai interactiv și mai plăcut pentru vizitatorii site-ului.

conversaționale-forme-typeform

Când creați forme conversaționale, TypeForm oferă, de asemenea, o caracteristică Jump Logic pentru a vă face formularele mai inteligente. Această caracteristică vă permite să puneți diferite întrebări pe baza răspunsului utilizatorului la întrebările anterioare, precum și să afișați terminații personalizate pe baza răspunsurilor date.

logica-jump-wpforms-vs-typeform

TypeForm oferă, de asemenea, funcții precum un calculator pentru a face calcule simple în formularele și câmpurile ascunse pe care le puteți utiliza pentru a adăuga întrebările și tabelul de rezultate cu informații pe care le aveți deja în fișier. Acestea oferă, de asemenea, încărcări de fișiere, posibilitatea de a accepta plăți, notificări ale respondenților și integrare ușoară cu aplicații de top precum Google Sheets și Mailchimp.

WPForms

WPForms oferă o serie de funcții nemaipomenite chiar din afara cutiei pentru a vă ajuta să creați formulare și sondaje de contact puternice, precum și o gamă largă de alte tipuri de formulare.

Cu ajutorul lor suplimentar Sondaj / Sondaj, puteți crea cu ușurință un sondaj sau un sondaj pentru site-ul dvs. WordPress. Adăugarea Sondaj / Sondaj vine cu o serie de câmpuri de formulare unice pentru a crea o formă puternică pentru afacerea dvs., incluzând opțiuni multiple, casete de selectare, ratinguri de stele, scară Likert, scor net pentru promotori și multe altele.

wpforms-poll-caracteristici

Ceea ce este și mai interesant este că WPForms vă permite să creați forme de conversație de asemenea.

Acum puteți crea mai multe forme interactive care stimulează completarea formularului și reduce abandonarea formularului și cu WPForms. Aspectul de formă conversațională de pagină completă face formele tale online mai personale, precum o conversație față în față cu un prieten.

conversaționale-forme-wpforms

Oferte WPForms logică condiționată inteligentă care funcționează atât cu formulare conversaționale, cât și cu alte tipuri de formulare, astfel încât să puteți crea forme personalizate extrem de bazate pe răspunsurile utilizatorilor.

Cu WPForms obțineți și rapoarte de sondaje interactive cu informații în timp real, puteți chiar să afișați rezultate în timp real de la sondaje pe site-ul dvs. web. Acest plugin pentru creatorul de formulare vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a accepta plățile online cu Stripe și PayPal și se integrează cu ușurință cu toate serviciile de marketing de e-mail de top..

WPForms oferă, de asemenea, o grămadă de câmpuri și funcții unice pentru formularele pe care TypeForm nu le oferă, inclusiv:

  • Înregistrare utilizator – Creați formulare personalizate de înregistrare a utilizatorilor WordPress pentru site-uri de comerț electronic, site-uri de membru și forumuri.
  • Captcha personalizat – Adăugați întrebări personalizate și Captcha matematice.
  • Date de geolocalizare – Utilizați datele de localizare pentru a afla mai multe despre utilizatorii dvs..
  • Adăugarea semnăturii – Permiteți utilizatorilor să vă semneze formularele online cu mouse-ul sau ecranul tactil.
  • Formularul Abandonment Addon – Deblocați mai multe oportunități prin captarea intrărilor parțiale din formularele dvs..

Câştigător: WPForms

Ușor de utilizat: WPForms vs. TypeForm

TypeForms

Cu TypeForm este destul de ușor să creezi un sondaj sau un formular online. Puteți începe cu unul dintre șabloanele lor pre-proiectate. Au o serie de șabloane concepute pentru sondaje și chestionare, feedback, înregistrări, aplicații și multe altele.

tyepform-șabloane

Când alegeți un șablon vine cu întrebări pre-scrise. Dacă doriți să le schimbați, faceți pur și simplu clic pe text și începeți să scrieți. Alegerea întrebărilor pentru formularul dvs. este destul de ușoară, dar personalizarea formularului pentru design sau adăugarea unei noi întrebări poate deveni un pic mai confuză pentru începători.

utilizarea typeforms-vs-wpforms-ușurința-de-

În ceea ce privește crearea unui formular de contact pentru site-ul dvs., nu există o modalitate simplă de a face acest lucru. Nu au niciun fel de șabloane pentru el, așa că trebuie să începeți de la zero. În plus, nu puteți adăuga doar câmpuri la formularul dvs., trebuie să scrieți mai întâi o întrebare.

În plus, pentru a adăuga formularul online pe site-ul dvs., trebuie să copiați și să lipiți codul pe care TypeForm îl oferă în HTML-ul paginii dvs. unde doriți să apară, ceea ce poate fi, de asemenea, o sarcină dificilă pentru începători.

WPForms

Pe de altă parte, începătorii vor găsi WPForms să fie foarte user-friendly. Cu WPForms puteți face cu ușurință formulare simple de contact sau chiar formulare de conversație sau sondaje complicate în câteva minute.

În primul rând, WPForms oferă șabloane pre-construite pentru o varietate de nevoi, inclusiv un formular de contact simplu, solicitarea unui formular de ofertă, formular de facturare / comandă, formular de donație, formular de sugestie, formular de rezervare a rezervărilor și multe altele. Fiecare șablon vă oferă toate câmpurile de care aveți nevoie pentru a începe.

wpforms-șabloane

Personalizarea formularelor dvs. este ușoară cu ajutorul constructorului glisant și aruncat de WPForm. Dacă nu doriți un câmp, ștergeți-l cu 1 clic al unui buton. Puteți adăuga cu ușurință câmpuri noi trăgându-le din partea stângă în partea dreaptă. Puteți, de asemenea, să rearanjați câmpurile de formular folosind și funcționalitatea drag and drop.

wpforms-sondaje-editor

Dacă doriți să transformați oricare dintre formularele dvs. în forme de conversație cu noua caracteristică a formularelor conversaționale ale WPForm, puteți să o activați și cu un clic al butonului.

conversaționale-forme wpforms-permit-

În plus, adăugarea formularului pe site-ul dvs. WordPress este foarte ușoară cu WPForms – nu este necesar să atingeți niciun cod. Cu doar 2 clicuri puteți adăuga formularul dvs. pe orice pagină a site-ului dvs. sau în orice postare a site-ului dvs. WPForms vine, de asemenea, cu un widget care vă permite să afișați formularul în zona laterală, în subsol sau în orice alte zone de widget ale unui site web.

Câştigător: WPForms

Prețuri: WPForms vs. TypeForm

TypeForm

TypeForm oferă 3 planuri diferite de prețuri: gratuit, Pro și Pro +. Cu toate planurile, puteți crea forme nelimitate. Dar cu planul gratuit, puteți obține doar 100 de răspunsuri pe lună și puteți adăuga doar 10 întrebări la fiecare formular.

typeform de stabilire a prețului-wpforms-vs-typeform

Dacă doriți capacitatea de a colecta răspunsuri nelimitate și de a adăuga câmpuri nelimitate, trebuie să faceți upgrade la planul Pro, care este de 30 USD pe lună. De asemenea, puteți accesa câmpurile și funcțiile lor avansate, cum ar fi saltul logic, încărcarea fișierelor și plata atunci când vă înscrieți la planul Pro – acestea nu sunt disponibile cu planul gratuit.

În plus, dacă doriți să puteți elimina marcajul TypeForm, trebuie să selectați cel mai scump plan, Pro +, care costă 59 USD pe lună..

WPForms

WPForms oferă 4 planuri de prețuri diferite: Basic, Plus, Pro și Elite. Planurile lor variază de la 39,50 USD pe an la 299,50 dolari pe an. Prețul lor este excelent pentru proprietarii de site-uri care abia încep și doresc acces la funcții puternice, în timp ce rămân la buget.

wpforms-stabilire a prețurilor

În plus, chiar și cu cel mai puțin scump plan, veți avea totuși capacitatea de a crea și de a primi forme nelimitate, logică condițională inteligentă, câmpuri avansate și multe altele. WPForms este o soluție accesibilă chiar și în comparație cu Ninja Forms.

Dacă doriți să accesați funcții solide, cum ar fi integrarea plăților și formularele de conversație, va trebui să alegeți cel mai popular plan, Pro, pentru 199,50 USD pe an.

Câştigător: WPForms

Suport: WPForms vs. TypeForm

TypeForm

TypeForm oferă o varietate de asistență pentru utilizatorii lor. Acestea oferă un centru de ajutor la pachet cu documentație pentru a vă ajuta să vă creați formularul, integrarea, distribuirea și integrarea formularului, gestionarea contului dvs. și multe altele.

typeform-suport

TypeForm are de asemenea un blog util, plin de sfaturi și trucuri. Aveți, de asemenea, opțiunea de a contacta echipa lor de asistență, dar aceștia oferă asistență numai în orele de afaceri de luni – vineri și oferă asistență limitată în serile și weekendurile. Deci, dacă aveți o problemă, este posibil să nu primiți cel mai rapid răspuns.

WPForms

WPForms oferă o serie de căi diferite pentru utilizatorii lor de acces la asistență. Deci, indiferent de preferința dvs. pentru a găsi soluții la problemele dvs., WPForms te-a acoperit. Puteți accesa sistemul lor de bilete de asistență chiar din contul dvs. și, de obicei, răspund la solicitările de asistență în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare.

wpforms-suport

De asemenea, au o secțiune de documentare care vă oferă tutoriale în categorii precum Noțiuni introductive, funcționalitate, coafură, suplimente, gestionare cont și multe altele.

WPForms are, de asemenea, un blog minunat, frecvent actualizat, care este plin de tutoriale, sfaturi și sfaturi, care adesea include capturi de ecran pas cu pas și instrucțiuni video..

Câştigător: WPForms

Concluzie: WPForms vs. TypeForm: Care Former Builder este cel mai bun?

Dacă sunteți în căutarea unui plugin care vă oferă posibilitatea de a crea cu ușurință o varietate de formulare pentru site-ul dvs. web, cum ar fi formularele de contact, formularele de înregistrare și sondajele, WPForms este cea mai bună opțiune.

Cu WPForms, veți avea acces la caracteristici și câmpuri puternice ale formularului online care vor oferi formelor dvs. puterea adăugată de care are nevoie afacerea dvs., fără a fi nevoie să cheltuiți o avere. În plus, este incredibil de ușor de utilizat, chiar și pentru începători completi.

Începeți cu WPForms Today!

Dacă doriți să creați un formular axat pe design pentru site-ul dvs. sau să partajați pe social media, TypeForm este o opțiune excelentă. Însă, dacă doriți o soluție de constructor de formulare pentru site-ul sau afacerea dvs. cu toate funcțiile robuste de care aveți nevoie, va trebui să optați pentru planul lor cel mai de preț. Asigurați-vă că stabiliți ce caracteristici aveți nevoie și care este bugetul dvs. înainte de a vă angaja la TypeForm.

Sperăm că v-a plăcut acest articol și că ați descoperit care este opțiunea de construire a formelor care este cea mai bună pentru dvs. în lupta WPForms vs. TypeForm. Dacă v-a plăcut acest post, consultați articolele noastre despre WPForms vs SurveyMonkey și WPForms vs FormStack.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me