Cele mai bune 12 plugin-uri de socializare WordPress pentru angajare (2020)

Cele mai bune pluginuri de social media pentru WordPress


Doriți să generați mai mult trafic de pe social media? Cu setul potrivit de pluginuri de social media, este posibil să faceți conținutul dvs. viral și să creșteți traficul de social media pe site-ul dvs..

În acest articol, vom împărtăși cele mai bune plugin-uri de socializare WordPress și vă vom ajuta să decideți dacă trebuie să le adăugați în caseta de instrumente pentru social media pentru a vă crește traficul.

Alegerea celor mai bune pluginuri de social media WordPress

Social media este una dintre cele mai mari surse de trafic în care puteți accesa. Puteți utiliza rețelele de socializare pentru a crește gradul de conștientizare a mărcii, pentru a vă spori expunerea și a conduce traficul. Cu strategiile și setul de instrumente potrivite, puteți utiliza oportunități de social media pentru crește-ți afacerea online.

În acest articol, veți găsi cele mai bune plugin-uri de socializare WordPress care vă permit:

 • Adăugați butoane de partajare a rețelelor de socializare și afișați conturile de partajare socială pe postările dvs. de blog.
 • Planificați postările de pe blog pentru a fi partajate pe social media direct din tabloul de bord WordPress.
 • Afișează pictograme de social media care se leagă de profilurile de social media.
 • Creați autentificări sociale pe site-ul dvs., astfel încât utilizatorii să se înregistreze rapid cu site-ul dvs. și să se autentifice pe site-ul dvs. cu ID-urile sociale existente.

1. Conturi partajate

Plugin pentru conturi partajate

Shared Counts este un plugin de social media slab pentru site-ul dvs. WordPress, care recuperează rapid, memori în cache și afișează numeroase numere de partajare socială folosind API-ul SharedCount.com. Acesta este de departe cel mai rapid plugin de partajare socială de pe piață. Majoritatea celorlalte plugin-uri de partaj încetinesc site-ul dvs., dar acesta a fost scris de dezvoltatori de renume care apreciază performanța.

A fost creat pentru a fi dezvoltator, astfel încât să îl puteți personaliza cu ușurință pentru a se potrivi cu nevoile site-ului dvs..

Acceptă numărul de acțiuni pentru Facebook, Pinterest, LinkedIn, Twitter (folosind API-ul NewShareCount), Stumbleupon și, de asemenea, acceptă partajarea prin e-mail.

Începeți cu Conturi partajate azi.

2. Monarh

monarh

Monarch este un plugin premium de partajare a rețelelor de socializare pentru WordPress dezvoltat de Elegant Themes, un hub premium pentru teme și pluginuri WordPress. Cu Monarch, puteți adăuga butoane de partajare în 5 locații diferite: bara laterală flotantă, deasupra sau sub conținut, pe imagini și videoclipuri, pop-up automat și fly-in automat.

Pe lângă distribuirea socială, Monarch vă permite să plasați butoanele de urmărire socială în bara laterală sau să utilizați un cod scurt în conținutul paginii / postării dvs..

Este extrem de personalizabil și vă permite să alegeți forme de buton, culori și efecte pasive.

Începeți cu Monarch azi.

3. Război social

război social

Social Warfare este un alt plugin de social media WordPress care este atât frumos, cât și bogat în caracteristici. Îți oferă controlul asupra a ceea ce oamenii împărtășesc pe rețelele de socializare și a modului în care îl împărtășesc. Puteți adăuga imagini personalizate, titluri personalizate și descrieri personalizate pentru postările dvs. pentru a stimula clicurile și a crește traficul pe site-ul dvs..

Unele dintre caracteristicile suplimentare ale războiului social sunt:

 • Widget de postări populare: Afișați cele mai populare postări de blog într-un widget în funcție de numărul de partajări sociale.
 • Urmărirea Google Analytics: Puteți urmări performanța acțiunilor sociale utilizând contul Google Analytics.
 • Recuperarea partajării: Puteți recupera numărul de acțiuni la comutarea structurilor permalink.

Începeți cu Social Warefare Pro astăzi.

4. Revigui Postul Vechi

reînvie postarea veche

Revive Postare veche vă permite să partajați automat postările noi și vechi pe conturile dvs. de socializare. Vă permite să partajați conținutul dvs. pe mai multe platforme, inclusiv Facebook, Twitter și LinkedIn. Vă permite, de asemenea, să urmăriți clicurile și să aflați ce rezonează cel mai bine cu urmașii dvs..

Vă permite să setați un interval de partajare pentru postările dvs. de blog și să alegeți numărul de postări de partajat. Puteți posta, de asemenea, cu imagini prezentate în tweet-urile dvs. pentru a crește ratele de clic.

Începeți cu Revive Old Post azi.

5. Partajarea socială Sassy

cota socială sasie

Partajarea socială Sassy este unul dintre cele mai populare plugin-uri de socializare WordPress care ajută vizitatorii site-ului dvs. să partajeze conținutul dvs. pe site-urile lor de socializare preferate. În prezent, Partajarea socială Sassy acceptă peste 100 de site-uri de socializare și marcaje.

Pluginul este mobil, astfel încât pictogramele dvs. de socializare pot fi adaptate la ecranele dispozitivelor vizitatorilor dvs..

Sassy Social Share este un plugin ușor optimizat pentru redarea paginilor de mare viteză. În ciuda faptului că sunt un plugin gratuit, echipa lor de asistență entuziastă a menținut un record bun pentru rezolvarea rapidă a întrebărilor de asistență.

Începeți cu Sassy Social Share azi.

6. AddToAny

adăugați la oricare

AddToAny este una dintre cele mai populare platforme de partajare socială universală. Cu pluginul AddToAny pentru WordPress, puteți permite utilizatorilor să partajeze conținutul dvs. prin intermediul butoanelor de partajare. Nu trebuie să înregistrați un cont pe site-uri terțe pentru ca acesta să funcționeze. Pluginul acceptă peste 100 de site-uri și aplicații de social media.

Este dotat cu contoare, precum și butoane responsive de distribuire plutitoare pe care le puteți plasa în cele mai optime locații de pe site-ul dvs. Cel mai bine, puteți măsura implicarea utilizatorilor dvs. cu pluginul de partajare prin integrarea Google Analytics. De asemenea, puteți urmări legăturile partajate cu scurtătorul URL Google.

Începeți cu AddToAny astăzi.

7. WordPress pentru buffer

wordpress pentru buffer pro

Dacă sunteți după un plugin de social media WordPress care trimite actualizări în contul dvs. Buffer pentru publicarea programată pe rețelele sociale, atunci WordPress to Buffer este alegerea potrivită.

Spre deosebire de majoritatea celorlalte pluginuri prezentate în această postare, WordPress to Buffer nu afișează numărul de acțiuni sau contorul de butoane de partajare pe site-ul dvs. web. În schimb, vă ajută să definiți starea social media pentru site-ul dvs. WordPress și să vă programați conținutul în contul dvs. Buffer direct în tabloul de bord WordPress.

Începeți cu WordPress până la Buffer astăzi.

8. Icoane sociale simple

icoane sociale simple

Simbolurile sociale simple este un plugin de socializare ușor de utilizat pentru WordPress care vă permite să afișați pictograme de social media care se leagă de profilurile dvs. sociale din bara laterală a site-ului dvs. Acest plugin gratuit a fost dezvoltat de StudioPress, o companie lider cu teme WordPress.

Puteți adăuga sau reordona pictograme după preferință. De asemenea, puteți personaliza dimensiunea și culoarea pictogramelor dvs. și le aliniați așa cum doriți.

Începeți cu Simbolurile sociale simple astăzi.

9. Widget de icoane sociale de WPZoom

widget de icoane sociale de wpzoom

Widget cu pictograme sociale este un alt plugin care vă permite să adăugați rapid pictograme de social media în bara laterală folosind un widget și să le conectați la profilurile de social media respective..

Vă permite să adăugați cât mai multe pictograme sociale necesare. Este livrat cu un selector de culori care vă permite să schimbați culoarea și treceți culoarea tuturor pictogramelor.

Începeți astăzi cu widgetul de pictograme sociale.

10. Autentificare socială WordPress

autentificare socială wordpress

Conectarea socială WordPress permite vizitatorilor site-ului dvs. web să înregistreze cu ușurință un cont pe site-ul dvs. utilizând codurile de cont sociale existente. În acest fel, utilizatorii se pot înregistra în mod convenabil pentru un cont de pe site-ul dvs. în doar câteva clicuri. Nici măcar nu vor trebui să-și amintească un nume de utilizator / parolă separat doar pentru site-ul dvs..

Cu WordPress Social Login, puteți importa chiar și listele de contacte ale utilizatorilor dvs. din Gmail, Facebook, Windows Live și LinkedIn.

Începeți cu WordPress Social Login azi.

11. Feed de Instagram

feed de instagram

Instagram Feed vă permite să afișați fotografii Instagram din orice cont Instagram ne-privat. Integrarea fluxului dvs. de Instagram cu site-ul dvs. este o economie de timp, deci nu trebuie să vă repuneți fotografiile manual pe site-ul dvs. de pe Instagram. Ori de câte ori postați pe Instagram, postările vor fi afișate automat.

Pluginul vă permite, de asemenea, să includeți un buton de urmărire alături de fotografiile dvs. care vă pot ajuta să creșteți adepții dvs. Instagram.

Începeți cu Instagram Feed azi.

12. Mai bine Faceți clic pe Tweet

mai bine click-to-tweet-

Better Click to Tweet vă permite să creați cu ușurință conținut Tweetable pentru cititorii dvs. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați un cod scurt în jurul conținutului pe care doriți să îl faceți Tweetable. Când vizitatorii dvs. fac clic pe conținutul Tweetable, va apărea o fereastră care va cere utilizatorilor să trimită Tweet-ul.

Better Click to Tweet acceptă scurtarea URL-ului, oferindu-vă posibilitatea de a utiliza numărul maxim de caractere posibil. De asemenea, vă permite să urmăriți implicarea conținutului dvs. Tweetable.

Este disponibil un supliment suplimentar care vă permite să selectați din diferite opțiuni de stil.

Începeți cu Better Click to Tweet azi.

Alegerea celor mai bune pluginuri de social media pentru WordPress

Dacă doriți o modalitate ușoară de afișare a numărului de cote sociale pe postările de pe blog, atunci Contele partajate pluginul este cea mai bună alegere. Este nu numai prietenos pentru dezvoltatori, dar optimizat și pentru viteză. Acest lucru înseamnă că pluginul este extrem de flexibil fără a face compromisuri în ceea ce privește performanța.

Dacă sunteți în căutarea unui plugin premium care să ofere partajare socială perfectă pentru utilizatorii dvs. și care oferă, de asemenea, asistență excelentă pentru clienți, atunci ar trebui să vă uitați la Social Warfare.

Dacă doriți un plugin de partajare socială care conține ferestre pop-up, diapozitive și alte funcții, atunci ar trebui să utilizați Monarch. Pe lângă distribuirea socială, vă permite să afișați butoanele de urmărire în bara laterală.

Legate de: 11 cele mai bune alternative QuickBooks pentru întreprinderile mici

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți unele dintre cele mai bune pluginuri de socializare WordPress pentru site-ul dvs..

Dacă sunteți în căutarea altor modalități de a conduce traficul către site-ul dvs. web, consultați articolul nostru despre cele mai bune instrumente SEO pentru a vă îmbunătăți traficul de site-uri și a face site-ul dvs. SEO prietenos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map