Cele mai bune 12 plugin-uri WordPress Podcast comparate (gratuite și premium)

best-WordPress-podcast-plugins


Doriți să lansați un podcast pe site-ul dvs. WordPress? Nu sunteți sigur ce instrument de podcasting să utilizați? Dacă faceți o cercetare online, veți descoperi numeroase pluginuri pe piață; dar alegerea celei potrivite se poate simți copleșitoare dacă nu știți ce căutați.

Acesta este motivul pentru care am ales cu atenție cele mai bune 12 cele mai bune plugin-uri de podcast WordPress, astfel încât să puteți începe cu ușurință podcastingul pe site-ul dvs. WordPress. De asemenea, ghidul nostru pentru a porni un site web de podcast pe WordPress va fi util pentru dvs. ca începător.

1. PowerPress de Blubrry

blubrry-powerpress-podcast-wordpress-plugin

Dacă doriți să construiți un site de podcast puternic în WordPress, Blubrry vă oferă setul complet de instrumente de care aveți nevoie. Serviciile sale includ găzduire podcast, statistici podcast și pluginul podcast numărul unu de pe piață, PowerPress.

PowerPress este un plugin foarte puternic, dar totodată simplu, care vă permite să adăugați podcasting la WordPress cu ușurință. Puteți adăuga atât podcast-uri audio cât și video pe site-ul dvs. utilizând acest plugin. PowerPress acceptă atât podcasturile Apple, cât și podcast-urile Google.

Pluginul vine cu simplu și avansat moduri astfel încât începătorii să poată începe cu modul simplu până când sunt prietenoși cu interfața sa, apoi să treacă la avansat. Modul simplu are doar setările esențiale, astfel încât să puteți crea fără efort primul episod și să-l trimiteți la rețeaua de podcasturi Apple. Și, când sunteți gata, puteți utiliza modul avansat pentru a utiliza toate opțiunile robuste pe care pluginul le oferă.

Pluginul are un player HTML5 integrat cu suport integrat de pe site-uri precum YouTube. Are o mulțime de funcții uimitoare, inclusiv instrumente de abonare, SEO de podcasting, statistici, instrumente de migrare, etc. Dacă doriți funcții avansate de podcasting, puteți utiliza PowerPress împreună cu găzduirea lor podcast.

2. Smart Podcast Player

smart-podcast-player

Așa cum sugerează și numele său, Smart Podcast Player este un plugin inteligent WordPress pentru podcasters inteligent. Vă ajută să lansați podcast-uri grozave pe site-ul dvs. WordPress, pe care ascultătorii dvs. le vor plăcea cu siguranță.

Dispune de un player HTML frumos proiectat, cu butoane de descărcare, partajare și abonare, astfel încât ascultătorii vor găsi ușor să se bucure de fiecare episod din podcast. Butonul abonament vă va ajuta să colectați mai multe e-mailuri de la ascultători cu ușurință. Puteți evidenția, de asemenea, întreaga arhivă a podcast-ului, precum și fiecare episod, melodie sau clip audio cu Smart Track Player.

Legate de: Cum să crești lista de e-mailuri, FAST!

Smart Podcast Player răspunde complet, astfel încât podcast-ul dvs. să arate excelent pe toate dispozitivele și ecranele. Are o caracteristică de control al vitezei, astfel încât să puteți adăuga mai multe viteze pentru podcast-uri. În plus, puteți alege o temă de culoare (deschisă sau întunecată) și culori personalizate care se potrivesc cu schema de culori a site-ului dvs..

3. Podcasting serios simplu

serios-simplu-podcasting-wordpress-plugin

Podcasting serios simplu este un plugin de podcasting WordPress gratuit și ușor de utilizat pentru începători. Utilizează interfața nativă WordPress pentru a vă permite să adăugați și să gestionați podcast-uri WordPress cu setările minime necesare.

Utilizând Podcasting Seriously Simple, puteți rula mai multe podcast-uri de pe același site WordPress. Dispune de un player media reproiectat recent, unde puteți adăuga imaginea de copertă a podcastului și personaliza frumos. Acceptă podcasting audio și video.

În plus, are suport complet pentru aproape toate serviciile de podcast și centrele de alimentare, inclusiv iTunes, Google Play și Stitcher. Pluginul vă permite să adăugați arhiva podcastului, episoade individuale sau liste de redare oriunde pe site-ul dvs. utilizând coduri scurte și widget-uri.

4. Libsyn Podcasting

libsyn-podcast-plugin

Libsyn Podcasting este un serviciu popular de podcasting disponibil pe piață care include pluginul Libsyn Podcasting și găzduirea podcast-ului Libsyn. Folosind pluginul Libsyn Podcasting, puteți conecta site-ul dvs. WordPress cu contul dvs. Libsyn și puteți începe să publicați podcast-uri cu ușurință.

Pluginul vă permite să creați episoade de podcast, să creați schițe de podcast și să programați postări pe site-ul dvs. WordPress. Puteți încărca fișierele dvs. podcast direct pe Libsyn din tabloul de bord WordPress. Fișierele dvs. de podcast vor fi stocate în găzduirea dvs. de podcast Libsyn, astfel încât acestea să nu ocupe spațiu pe găzduirea dvs. WordPress.

Cu toate acestea, pluginul este în versiune beta; dar este încă o opțiune interesantă pe care o puteți utiliza pentru podcasting WordPress.

5. BuzzSprout

buzzsprout-podcasting-platformă

BuzzSprout o soluție puternică de podcasting disponibilă pe piață. BuzzSprout este un serviciu complet de podcasting care vă permite să găzduiți și să vă promovați podcasturile. Este practic o soluție premium; cu toate acestea, puteți utiliza planul său gratuit timp de 90 de zile și să găzduiți până la 2 ore de podcast-uri în fiecare lună.

BuzzSprout are o interfață simplă și ușor de înțeles unde puteți crea un podcast și adăuga episoade. Pe măsură ce încărcați un fișier audio, acesta va optimiza automat fișierul cu cele mai bune practici din industrie. Apoi, puteți adăuga cu ușurință podcast-ul dvs. în directoarele populare de podcast, inclusiv iTunes, Stitcher și Google Play.

Dacă faceți podcasturi cu BuzzSprout și doriți să adăugați podcast-urile pe site-ul dvs. WordPress, puteți utiliza pluginul gratuit. Pluginul gratuit vă ajută să trageți episoadele de podcast din BuzzSprout. Puteți adăuga episoadele dvs. de podcast în oriunde pe site-ul dvs., utilizând shortcodes pentru podcast.

6. Presă simplă Podcast

simplu-podcast-press-plugin

Simplu Podcast Press este, după cum spune și numele, un plugin de podcasting cu adevărat simplu pentru WordPress. Vă ajută să adăugați podcast-urile dvs. de pe oricare dintre platformele de podcasting, inclusiv Libsyn, SoundCloud, Buzzsprout, etc..

Indiferent de locul în care vă găzduiți podcast-urile, puteți adăuga pur și simplu URL-uri iTunes în WordPress pentru a vă prezenta podcasturile pe site-ul dvs. După ce introduceți adresa URL a iTunes, va crea automat o pagină unică pentru fiecare dintre episoadele dvs. de podcast și va adăuga un player împreună cu imagini și o descriere. Este complet automat și simplu.

Alte funcții ale pluginului sunt butoanele personalizate complet, timestamps-urile cu clic, integrarea Clammr pentru partajarea fragmentelor pe Facebook și Twitter, scurtarea automată a URL-ului, etc. Plug-ul este practic pentru podcasterii care doresc să-și promoveze podcast-urile prin intermediul site-urilor lor WordPress.

7. Editura Podlove Podcast

podlove-podcast-editor

Editura Podlove Podcast este încă o soluție de podcasting pentru WordPress. Pluginul vă permite să publicați și să gestionați un podcast de pe site-ul dvs. WordPress. Acceptă publicarea în mai multe formate, prin includerea tuturor codecurilor audio și video moderne. Și vine cu un player HTML5 îmbunătățit pentru a reda podcast-urile.

Pentru a adăuga fișierele dvs. de podcast pe WordPress, va trebui să le încărcați mai întâi într-o locație de încărcare, cum ar fi FTP / sFTP sau Amazon S3. Oferă setări simple și rapide pentru a adăuga fișierul încărcat în WordPress și a le publica pe site-ul dvs..

Pentru a vă ajuta să vă gestionați mai bine episoadele de podcast, acesta oferă suport pentru capitole. În plus, are șabloane flexibile, analize și multe altele pentru a vă ajuta să construiți un podcast puternic în WordPress.

8. iTunes Podcast Review Manager

itunes-podcast-review-manager

iTunes Podcast Review Manager vă ajută să adăugați recenziile internaționale de podcast de pe iTunes pe site-ul dvs. WordPress. Este util pentru podcastrele care au podcast-uri populare pe iTunes și doresc să le promoveze mai mult pentru a ajunge la un public mai larg. Adăugarea recenziilor dvs. de podcast servește drept mărturie pentru munca dvs..

Odată ce pluginul este configurat pe site-ul dvs. WordPress, verifică recenziile noului podcast la fiecare 4 ore și le afișează automat într-un tabel de pe site-ul dvs. Uneori, atunci când feed-urile de revizuire pentru anumite țări nu pot fi atinse, va trebui să așteptați următorul control automat sau să verificați manual.

9. Amazon Polly pentru WordPress

amazon-polly-pentru-WordPress

Amazon Polly pentru WordPress este un plugin gratuit WordPress care te ajută să transformi conținutul textului în discurs folosind Amazon Polly. Dacă nu știți ce este Amazon Polly, este un serviciu care transformă textul în vorbire reală.

Utilizând acest plugin, puteți genera un flux audio pentru conținutul dvs. bazat pe text și îl puteți insera în postările dvs. WordPress. Adăugarea audio împreună cu conținutul text vă ajută să creșteți accesibilitatea postărilor.

Pluginul vă permite, de asemenea, să publicați postările dvs. sub formă de podcast-uri direct de pe site-ul dvs. și să le faceți disponibile pentru ascultători în directoarele podcast.

10. Manager predică

serman-manager-wordpress-plugin

Manager predici este un plugin gratuit WordPress care vă ajută să gestionați predicile bisericii complet. Pluginul vă permite să adăugați fișiere audio MP3 pe site-ul dvs. WordPress împreună cu difuzoare, serii, subiecte etc. Apoi, puteți adăuga predici MP3 în directoarele iTunes pentru a le face disponibile pentru ascultătorii de podcast..

Pluginul Sermon Manager este disponibil pentru descărcare gratuită în depozitul oficial al pluginului WordPress. Este compatibil cu toate celelalte pluginuri WordPress majore și cu orice temă WordPress.

11. Player audio WP compact

compact-wp-audio-player-wordpress-plugin

Player audio WP compact este un plugin WordPress gratuit pentru a adăuga un player audio în WordPress. Pentru a adăuga fișiere audio în WordPress folosind acest plugin, va trebui să le încărcați mai întâi într-o locație de încărcare. Apoi, puteți încorpora fișierele audio în postările și paginile dvs. WordPress folosind un shortcode. Pluginul va afișa fișierele audio împreună cu un player multimedia compact.

Pluginul acceptă fișiere audio MP3 și OGG. Vă permite să configurați opțiunea de redare automată, buclă, etc. Playerul audio răspunde complet, deci se potrivește bine cu toate tipurile de dispozitive și acceptă toate browserele majore.

12. Cod scurt de răspândire

spreaker-SHORTCODE-plugin

Spreaker este o platformă populară de podcasting, unde puteți asculta cele mai moderne podcast-uri din lume și vă puteți crea, de asemenea, propriile podcast-uri. Dacă aveți un podcast pe Spreaker, puteți acum să-l încorporați cu ușurință pe site-ul dvs. WordPress cu Spreaker Shortcode conecteaza.

Pluginul vă ajută să adăugați orice episod, spectacol sau utilizator Spreaker în WordPress. Pluginul vă permite să adăugați podcast-uri Spreaker cu o mulțime de configurare folosind parametrii codului scurt.

Primă: Consultați cel mai bun plugin de acordare WordPress pentru a crea un cadou de succes.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune plugin-uri de podcast pentru WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți colecția noastră de cele mai bune pluginuri WooCommerce.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map