Cele mai bune 7 plugin-uri pentru calendarul WordPress (Google Calendar Sync)

cele mai bune pluginuri de calendar wordpress


Căutați cele mai bune pluginuri pentru calendarul WordPress? Fie că doriți să prezentați evenimente viitoare, să programați rezervări sau să vă mențineți pur și simplu organizat, pluginul potrivit pentru calendar poate face diferența pe site-ul dvs..

În acest articol, vom împărtăși lista noastră aleasă cu cele mai bune 7 plugin-uri din calendarul WordPress. Următoarea listă conține pluginuri de calendar premium și gratuite pe care le puteți încerca. Alegeți una și începeți azi!

Pe scurt: 7 cele mai bune plugin-uri din calendarul WordPress

Instalări PluginPriceActive
WPFormsde la 39,5 USD / an1+ milioane
StartBookingde la 6,99 USD / lunăNu e disponibil
Birchpressde la 99 $Nu e disponibil
Rezervări și numiri WooCommercede la 99 $Nu e disponibil
Calendarul evenimentelorLiber700000+
Calendarul meuLiber30.000+
Evenimente Google CalendarLiber90.000+

1. WPForms

WPForms

Primul plugin cu un instrument de calendar pe care îl vom analiza este WPForms versatil. În timp ce acest plugin are o listă de rufe întregi, una dintre cele mai populare funcții este instrumentul pentru calendarul de evenimente.

Odată instalat, puteți accesa această parte a pluginului WPForms accesând Addons și selectând Post Send. Acum, tot ce trebuie să faci este să începi să creezi un formular nou din plugin! Vezi tutorialul complet pe trimiterea de intrări de formular la Google Calendar pentru mai multe informatii.

Acum veți avea opțiunea de a crea evenimente pentru calendarul dvs. Există o mulțime de modalități prin care puteți regla fiecare zi sau eveniment. Puteți crea o dată și o dată de început personalizate, puteți acorda evenimentului un titlu și chiar puteți încărca o imagine promoțională, astfel încât toată lumea să poată vedea o reprezentare vizuală a ocaziei.

Dacă nu sunteți deloc sigur de crearea propriului formular de la zero, nu vă faceți griji. Există șabloane de formulare ușoare pe care le poți conecta la WPForms pentru a crea evenimente calendaristice personalizate și atractive în câteva secunde.

Începeți cu WPForms Today!

2. StartBooking

StartBooking

StartBooking este un instrument de calendar excelent conceput atât pentru antreprenori solo, cât și pentru companii cu o echipă completă. Dacă sunteți un proprietar de afaceri care este mereu în mișcare, acest instrument este extrem de benefic.

Puteți crea cu ușurință un calendar de la sol și să programați întâlniri, evenimente, clase, vacanțe de companie și multe altele. Pe măsură ce clienții dvs. încep să facă rezervări, va deveni evident că sunt mai mult decât simple numere.

StartBooking vă permite să construiți profiluri unice pentru clienți, astfel încât să puteți construi experiența optimă la fața locului pentru clienții dvs. și să urmăriți cu ușurință evenimentele viitoare dintr-o privire.

Când luați în considerare posibilitatea de a adăuga note la evenimente, de a seta mementouri pe dispozitivul smartphone și opțiunea de a integra Google Calendar în doar câteva clicuri, nu este de mirare că mai multe companii utilizează StartBooking pentru nevoile lor de planificare..

Începeți cu StartBooking Today!

3. BirchPress

birchpress

Dacă sunteți în căutarea unui calendar care să ofere o libertate deplină în ceea ce privește personalizarea, nu căutați mai departe de BIrchPress. Acest instrument prietenos pentru dezvoltatori devine rapid preferat pe piața comerțului electronic.

Ai nevoie de un calendar rapid? Nici o problema. Simplu constructor de drag and drop vă permite să vă construiți propriul calendar personalizat în câteva minute. Căutați ceva mai personal? Posibilitățile sunt nesfârșite atunci când luați în considerare faptul că oferă mii de mici modificări pe care le puteți face pentru a face platforma dvs. de programare cu adevărat una de un fel.

BirchPress vă permite să adăugați un formular de plată dacă doriți să permiteți clienților să plătească pentru programarea lor în avans. În prezent, PayPal este integrat cu aplicația; cu toate acestea, puteți adăuga alte metode de plată prin integrarea Woocommerce.

Nu contează dacă lucrați pentru un colegiu, o clinică medicală, un centru de apel sau o sală de gimnastică, BirchPress va face programarea unei brize.

Începeți cu BirchPress Today!

4. Rezervări și numiri WooCommerce

rezervări și întâlniri woocommerce

Rezervările și programările WooCommerce de către Plugin Hive este calendarul accesibil pentru cei care doresc să facă rezervări de servicii și să facă programări în timp ce încă vând produse fizice pe un magazin. Acest instrument vă permite să aveți acces la cele mai bune din ambele lumi, fără a sacrifica calitatea.

Puteți personaliza acest instrument de calendar, astfel încât să se încadreze perfect în modelul dvs. de afaceri. De exemplu, doriți să setați un timp tampon între întâlniri, astfel încât să aveți timp să vă pregătiți pentru următoarea ședință? Acest lucru îl face ușor cu un instrument automat care împiedică oamenii să creeze întâlniri prea strâns.

La aceeași notă, dacă aveți mai mulți angajați, puteți configura mai multe întâlniri care se suprapun în același timp. Mulți antrenori personali și spa-uri iubesc această caracteristică, deoarece le permite să își maximizeze profiturile în scurt timp în care sunt deschise.

În cele din urmă, rezervările și programările WooCommerce se integrează perfect cu calendarele Google și smartphone-ul dvs. pentru o programare instantanee permanent actualizată.

Începeți cu rezervări și întâlniri WooCommerce astăzi!

5. Calendarul evenimentelor

Calendarul evenimentelor

Aveți nevoie de un calendar care să se ocupe de un trafic serios? Pluginul Calendar Calendar este corect pe aleea dvs. Acest plugin ușor de utilizat, iese din cutie gata de utilizare. Este posibil să o configurați și să o operați în aproximativ 5 minute!

Dacă ești un dezvoltator hardcore și te bucuri de opțiuni personalizate, odihnește-te ușor. Puteți sări în instrumentele de dezvoltatori care vin cu nenumărate modalități de a face din calendarul dvs. de evenimente unul de un fel. Este livrat cu o foaie de calcul a scheletului, astfel încât să puteți construi planificatorul de la sol. Dar nu s-au oprit acolo.

Calendarul evenimentelor vine, de asemenea, cu posibilitatea de a adăuga / edita cârlige și filtre, de a modifica etichetele de șablon sau de a alege dintr-o colecție de extensii bogată în caracteristici, pentru a face din calendarul dvs. planificatorul de evenimente final..

Se mândresc cu faptul că pluginul lor se descurcă cu ușurință în rețelele care obțin o uimitoare valoare de 25 de milioane de vizualizări unice pe lună. Acum este robust!

Începeți cu Calendarul evenimentelor de astăzi!

6. Calendarul meu

Calendarul meu

Calendarul meu este un excelent plugin pentru echipele care doresc să lucreze cu același planificator cu ușurință. La fel ca în majoritatea calendarelor, îl puteți filtra după lună, săptămână și zi. Cu toate acestea, ceea ce face acest plugin diferit este modul în care puteți filtra prin evenimentele enumerate în planificator.

Dacă aveți mai mulți angajați și doriți să vedeți ce face un anumit angajat pe parcursul unei săptămâni, puteți filtra planificatorul în câteva secunde cu numele autorului pentru a vedea ce au planificat. Întreprinderile mici adoră ușurința de acces, iar angajații adoră capacitatea de a-și crea propriul program.

Puteți intra ușor și adăuga note pentru angajații dvs. sau vă pot lăsa notițe și solicitări pentru anumite zile sau săptămâni. Nu a fost niciodată mai ușor să îți administrezi echipa cu Calendarul meu.

Dacă afacerea dvs. lucrează cu evenimente publice, puteți programa chiar și evenimente noi pentru a apărea pe pagina dvs. de Twitter atunci când este programată. Este într-adevăr un instrument „totul în unul” pentru proprietarul de afaceri inteligent, conștient de timp.

Începeți cu Calendarul meu astăzi!

7. Evenimente Google Calendar

Calendar simplu

Google Calendar Events este un plugin pentru cei cărora le place viața simplă. Nu este necesară o codare grea. Acest mic plugin intuitiv este gata să iasă din cutie și setat să se potrivească temei și schemei de culori.

După ce l-ați instalat, puteți face câteva modificări, astfel încât să se îmbine perfect cu restul site-ului. Mulți oameni adoră să utilizeze acest instrument deoarece, odată configurat, nu trebuie să actualizați WordPress pentru a actualiza calendarul. Asta e corect; dacă actualizați Google Calendar asociat contului, acesta se actualizează automat pe site-ul dvs. web.

Se pregătește cu etichete simple, astfel încât angajații să găsească cu ușurință ceea ce caută, fără a trece prin notele și programările pentru o săptămână. Când vizualizați acest calendar, acesta este complet accesibil și gata de actualizare de pe dispozitivul dvs. mobil.

Dacă utilizați acest plugin pentru clienții dvs., puteți transforma chiar și evenimentele viitoare din calendarul dvs. într-un newsletter ușor de înțeles cu ajutorul pluginului Newsletter pentru calendarul evenimentelor. Planificarea nu a fost niciodată mai ușoară.

Începeți cu evenimentele Google Calendar astăzi!

Sperăm că acest articol v-a ajutat să descoperiți cele mai bune pluginuri din calendarul WordPress.

Dacă v-a plăcut această postare, s-ar putea să vă placă și lista noastră cu cele mai bune 12 plugin-uri de social media pentru WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map