Cum să adăugați Google Analytics Dashboard la WordPress Admin

cum să adăugați tablouri de bord cu statistici analitice în wordpress


Doriți să verificați statisticile Google Analytics chiar din tabloul de bord WordPress?

Dacă aveți tabloul de bord Google Analytics în administratorul dvs. WordPress, vă permite să vă monitorizați ușor traficul, astfel încât nu trebuie să vă conectați întotdeauna în contul Google Analytics pentru urmărire. Pe baza acestor rapoarte. veți obține informații despre cum să vă optimizați conținutul pentru a vă stimula vânzările și conversiile.

Cei mai mulți dintre voi trebuie să utilizați deja Google Analytics pentru a urmări performanțele site-ului dvs. În acest articol, vă vom arăta cum să verificați statisticile site-ului dvs. chiar din tabloul de bord adăugând tabloul de bord Google Analytics.

Dacă sunteți unul dintre ei, atunci încetați să vă faceți griji acum. În articolul de astăzi, vă vom arăta cum să verificați statisticile site-ului dvs. direct din tabloul de bord fără a vă conecta la alt site web sau instrument.

Verificați statisticile site-ului web chiar din tabloul de bord WordPress

Monsterinsights, conectare utilizator și plugin-uri de înregistrare

Cel mai simplu mod de a adăuga statistici în tabloul de bord este să adăugați un plugin, cum ar fi MonsterInsights.

MonsterInsights este cel mai bun plugin Google Analytics pentru WordPress. Nu numai că vă permite să adăugați statistici pe site-ul dvs., dar vă permite, de asemenea, să activați rapoarte de analiză avansată, precum urmărirea comerțului electronic, urmărirea descărcărilor și multe altele, fără a fi nevoie să atingeți o linie de cod..

Pentru a afla mai multe despre acest plugin, consultați recenzia noastră detaliată MonsterInsights.

Să vedem cum se folosește acest plugin pentru a adăuga tabloul de bord cu statistici pe WordPress.

Pasul 1: Adăugarea tabloul de bord Google Analytics la administratorul WordPress

Primul pas este instalarea MonsterInsights plugin pe tabloul de bord WordPress.

Pentru mai multe zeițe, verificați cum să instalați un plugin WordPress.

Odată instalat și activat MonsterInsights, accesați tabloul de bord și dați clic pe Insights »Setări. Aici puteți introduce cheia de licență MonsterInsights care este disponibilă în contul dvs. MonsterInsights.

adăugați statistici cheia de verificare a tabloului de bord

Acum faceți clic pe butonul Verificați cheia buton. Odată terminat, trebuie să vă conectați site-ul dvs. la contul Google Analytics. Puteți face asta mergând la Insights »Setări. Veți vedea o opțiune numită Autentificați-vă cu contul Google. Doar faceți clic pe acest buton.

Acum veți fi redirecționat către o nouă pagină unde vi se va cere să vă conectați la contul dvs. Google.

conectați-vă la Google Analytics

Dacă sunteți deja conectat la contul dvs. Google, atunci puteți selecta doar site-ul web pentru care doriți să verificați statisticile. Dacă nu, introduceți datele de autentificare și apoi faceți clic pe butonul Următor → buton și mergeți mai departe.

Mergi înainte și lovește-l Permite buton. Ultimul pas este să selectați profilul pe care doriți să îl urmăriți. Trebuie să selectați site-ul dvs. aici, apoi faceți clic pe butonul Autentificare completă buton pentru a continua.

adăugați permisiunea statisticilor

Acum vei fi redirecționat către tabloul de bord WordPress și vei vedea rapoartele Google Analytics.

Dacă nu ați configurat deja contul Google Analytics, atunci statisticile dvs. vor dura ceva timp (până la 24 de ore) pentru a reflecta pe tabloul de bord..

Pasul 2: Vizualizarea tabloului de bord Google Analytics în WordPress

Acum că MonsterInsights este instalat, activat și conectat la tabloul de bord Google Analytics, sunteți gata să verificați statisticile din tabloul de bord.

Pentru a face asta, mergi la Informații »Rapoarte.

Veți avea o vedere asupra rapoartelor generale ale site-ului dvs. Când derulați puțin în jos, veți vedea numărul de vizitatori nou sau retur pe site-ul dvs. De asemenea, vă oferă o defecțiune a dispozitivului, astfel încât să știți exact câți oameni își folosesc dispozitivele mobile, file, laptopuri. etc, pentru a vă vizita site-ul.

De asemenea, aveți o idee clară despre cantitatea de trafic care vine din diferite țări, de unde provine traficul dvs. și care sunt paginile și postările de pe site-ul dvs..

Practic, puteți vedea exact ce vă arată Google Analytics, dar mai multe.

Ce altceva puteți vedea folosind MonsterInsights?

În afară de oferirea rapoartelor generale ale site-ului dvs. web, MonsterInsights vă oferă și rapoarte personalizate în funcție de setările dvs. Unii dintre ei sunt:

 • Raport de clic pe link afiliat pentru editori
 • Rapoarte de comerț electronic pentru întreprinderile de comerț electronic,
 • Raportul Console de căutare pentru a analiza traficul de căutare Google
 • Raportul dimensiunilor în funcție de dimensiunile personalizate pe care le-ați adăugat
 • Urmărirea depunerii formularului
 • Statisticile site-ului în timp real

Trebuie doar să instalați suplimentul necesar și sunteți bine să mergeți. Pentru a instala un addon, accesați Insights »Adăugări.

Vei vedea apoi mai multe opțiuni pe ecran. În funcție de varianta pe care doriți să o accesați Instalare buton și ai terminat. După ce este instalat, starea addonului se va schimba la Activ.

Deci asta este. Acum aveți tabloul de bord cu statistici pe site-ul dvs. WordPress.

De asemenea, poate doriți să aflați cum puteți configura urmărirea autorului în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map