Cum să adăugați un formular de contact pe site-ul dvs. WordPress

creați formular de contact pe wordpress


Aveți nevoie să aflați cum puteți crea un formular de contact pe WordPress? Grozav! Trăim momente ca acesta. Ar fi plăcerea noastră absolută să vă învățăm cea mai simplă, cea mai eficientă metodă pentru a obține un formular de contact pe deplin funcțional pe site-ul dvs. web.

În acest articol, am scris un simplu tutorial pas cu pas despre cum să creăm un formular de contact pe WordPress. În 4 pași simpli, veți avea un formular de contact actualizat pe site-ul dvs. web în doar câteva minute!

De ce ai nevoie de un formular de contact?

Înainte de a intra în secțiunea de tutorial: sunteți cu adevărat sigur că doriți să creați un formular de contact pe WordPress pentru site-ul dvs.? Mai ești pe gard? Dacă acesta este cazul, atunci să ne asigurăm în continuare că luați o decizie corectă? Iata de ce:

Formulare de contact LOOK super. Site-ul dvs. web va arăta mult mai profesionist și plăcut din punct de vedere estetic cu un formular de contact în loc. Nu toate adresele de e-mail sunt impresionante vizual și pot reduce tonul afacerii tale; cu toate acestea, un formular de contact bine făcut poate adăuga o notă de clasă chiar și celor mai mici afaceri online.

În plus, vrei într-adevăr adresa ta de e-mail scrisă pe site-ul tău? A face acest lucru este practic cerșirea ca spam-urile să vă trimită mesaje de gunoi. Chiar și ființe umane „legitime” pot profita de adrese de e-mail scrise pentru a vă trimite mesaje cu atașamente mari, fișiere de semnătură, chitanțe de citire prin e-mail sau chiar un virus. Pe de altă parte, un formular de contact vă va proteja primirea.

Formularele de contact îmbunătățesc, de asemenea, experiența utilizatorului site-ului dvs. web. Este pur și simplu mai ușor pentru vizitatorii site-ului dvs. să completeze un formular simplu decât este acela de a le căuta adresa de e-mail, de a o copia / insera, de a deschide o filă separată cu suita lor de e-mail, de a compune un e-mail de la zero și așa mai departe …

Bonus: cu cel mai bun plugin de formular WordPress, puteți utiliza și formularul de contact pentru a vă crește lista de abonați! Pur și simplu adăugați o casetă de validare a abonamentului pentru a solicita permisiunea utilizatorilor dvs. pentru a le adăuga pe lista dvs..

Cea mai bună modalitate de a adăuga un formular de contact pe WordPress

WPForms

Dacă doriți să creați un formular de contact pe WordPress, atunci ar trebui să utilizați cel mai bun plugin de pe piață. Asta- WPForms, mainile jos.

WPForms se va potrivi bugetului dvs., indiferent cât de mare sau mică este afacerea dvs. Cu 4 diferite planuri premium, aveți o mulțime de opțiuni pentru cât să plătiți. Sau, puteți opta pentru WPForms Lite, care este „vândut” la prețul pe care îl pot permite toți: GRATUIT!

Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, veți putea profita de glisarea și lansarea intuitivă a formularului WPForms. Ușoritatea de utilizare este prioritatea principală pentru echipa WPForms și așa arată. Nu ar putea fi mai simplu să adăugați un formular de contact pe WordPress, mai ales dacă alegeți, de asemenea, să utilizați unul dintre zecile de șabloane de formular pre-construite.

Dar ușor nu înseamnă că nu este complet. WPForms are multiple funcții avansate, cum ar fi rapoartele de sondaj, formularele de plată, formularele de înregistrare a utilizatorilor, logica condiționată inteligentă, formularele de trimitere și multe altele.

Sunteți gata să începeți? Grozav! Vă aflați la 4 pași fără efort de a avea formularul de contact final pe site-ul dvs. WordPress.

Pasul 1: Creați un formular nou în WordPress

Începeți prin a descărca Pluginul WPForms. Apoi, instalați și activați-l. Nu știi cum? Nici o problema. Puteți accesa ghidul nostru cu privire la modul de instalare a unui plugin WordPress pentru a obține toate acestea. Vom aștepta.

Toate setate? Perfect.

Apoi, mergeți în partea stângă a tabloului de bord și faceți clic pe WPForms »Adaugă nou pentru a crea un formular de contact pe WordPress.

Dați formularului un nume și selectați modelul Formular de contact simplu.

Model de formular simplu de contact

Ca și magia, WPForms va crea un șablon pentru un simplu formular de contact pentru a vă juca împreună cu:

Model de formular de contact

În mod implicit, formularul va include următoarele câmpuri:

 • Nume (prenumele și ultimul)
 • Adresa de email
 • Comentariu / Mesaj

Dacă aveți tot ce aveți nevoie, faceți clic pe Salvați și treceți la pasul următor. Dacă aveți nevoie de o personalizare suplimentară, nu ezitați să vă jucați cu câmpurile de drag and drop din partea stângă.

Tot ce trebuie să faceți pentru a adăuga câmpuri personalizate în formularul dvs. este să faceți clic pe ele, să le trageți în formularul dvs. și să le aruncați acolo unde doriți să apară. A greși? Nici o problema. Puteți rearanja comanda rapid și ușor făcând clic pe orice câmp și glisând-o către oriunde doriți.

După ce formularul dvs. arată perfect, faceți clic Salvați.

Pasul 2: Configurați setările formularului de contact

În timp ce este încă în editorul WPForms, faceți clic pe Setări »General.

setari generale

Din această secțiune, veți putea:

 • Redenumiți formularul.
 • Adăugați o descriere a formularului.
 • Modificați textul butonului Trimitere.
 • Adăugați îmbunătățiri GDPR pentru a vă menține formularele conforme cu politicile actuale.
 • Activați funcțiile de prevenire a spamului pentru a împiedica spam-urile să trimită formulare.

După ce ați terminat, dați clic pe Salvați și du-te la pasul următor.

Legate de: Cum să trimiteți un formular fără actualizare de pagină în WordPress

Pasul 3: Activați notificările pentru formularul dvs. de contact

Capul spre Setări »Notificări din cadrul editorului WPForms. În această pagină, asigurați-vă că notificările dvs. sunt trecute la „On” din meniul derulant.

Activați notificările

Ar trebui să fie setat pe „On” automat, dar nu doare niciodată să verifice dublu. Și, desigur, dacă preferați să nu primiți notificări, puteți opta pentru a le dezactiva. Cu toate acestea, vă recomandăm să le mențineți activate, astfel încât să rămâneți în bucle și să nu ratați niciodată un mesaj.

De pe această pagină, puteți să vă jucați cu funcții precum trimiterea utilizatorilor dvs. de o notificare după ce v-au trimis cu succes un mesaj. Și, dacă doriți, puteți adăuga funcții de marcare suplimentare, cum ar fi anteturile personalizate la mesajele dvs..

După ce ați terminat, dați clic pe Salvați.

Pasul 4.1 Adăugați formularul de contact pe WordPress (Gutenberg)

WPForms este un formular de formulare compatibil cu gutenberg, deci este foarte ușor să adăugați un formular de contact în postarea sau pagina dvs. cu editorul Gutenberg.

Odată ce ați deschis postarea sau editorul de pagini, adăugați un nou bloc WPForms făcând clic pe pictograma + (plus) din colțul din stânga sus.

adăugați formular de contact la gutenberg wordpress

Acum, vi se vor oferi câteva opțiuni diferite de meniu. Căutați în WPForms pentru a localiza blocul și faceți clic pe el.

Acum veți vedea blocul WPForms în ecranul editorului. Apoi, mergeți mai departe și selectați formularul dorit din meniul vertical Selectați un formular.

Alegeți un formular care va fi afișat în WordPress-Gutenberg-block

Acum, puteți vedea formularul complet în editorul dvs..

Pasul 4.2: Adăugați formularul de contact pe site-ul dvs. WordPress (clasic)

WPForms vă permite să adăugați formularul de contact recent făcut într-o postare, pe o pagină sau pe bara laterală (sau în orice zonă pregătită pentru widget).

Pentru ao adăuga la o postare sau pagină, creați o nouă postare / pagină (sau editați una existentă) și faceți pur și simplu clic pe butonul Adaugă formular butonul de deasupra barei de instrumente.

Adăugați formularul la postare

Va apărea un meniu pop-up. Selectați formularul de contact pe care l-ați creat din meniul derulant. Apoi apasa Adaugă formular.

Introduceți formularul

Apăsați Publicare (sau Actualizați, dacă editați o postare / pagină preexistentă), iar formularul dvs. va apărea în direct pe site-ul dvs., gata să se deschidă.

Pasul 4.3: Adăugați formularul de contact în bara laterală

Puteți adăuga, de asemenea, formularul de contact la widgetul de la bara laterală. Pentru asta mergi la Aspect »Widget. Acum, sub widget-urile disponibile faceți clic pe WPForms.

Widget WPForms

Acum selectați bara laterală în care doriți să fie adăugat formularul dvs. Să selectăm Bara laterală din stânga. Acum faceți clic pe butonul Adăugați widget buton.

Widget bara laterală din stânga, WPForms

Acum veți vedea adăugarea WPForms în bara laterală din stânga. Puteți adăuga un titlu și selecta formularul dvs. făcând clic pe săgeata derulantă de sub Formă opțiune. Dacă doriți să afișați numele și descrierea formularului dvs., bifați caseta de dedesubt.

Odată terminat, faceți clic pe butonul Salvați buton. Formularul dvs. va începe acum să fie afișat pe bara laterală din stânga a ecranului.

Asta e! Acum aveți un formular de contact în direct pe bara laterală a site-ului dvs. Consultați acest ghid despre cum puteți crea un formular AMP în WordPress.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să creați un formular de contact pe WordPress. Dacă v-a plăcut acest tutorial, v-ar putea plăcea, de asemenea, ghidul nostru pas cu pas despre cum să creați cu ușurință un sondaj în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map