Cum să adăugați un slider multimedia în WordPress

Glisoarele sunt frumoase și un mod ușor de a atrage atenția utilizatorilor. Puteți adăuga videoclipuri, text, butoane orice doriți într-un glisor. Dar problema este că nu doriți ca glisorul să încetinească site-ul. În acest articol, vă voi arăta cum puteți crea diapozitive multimedia frumoase în WordPress folosind pluginul meu preferat de glisor WordPress, Monolog.


De ce Soliloquy este cel mai bun plugin pentru slider WordPress?

Dacă voi folosi glisoare pe o pagină web, nu vreau să încetinească site-ul meu. Soliloquy este extrem de optimizat pentru a vă asigura că diapozitivele se încarcă mai repede fără a afecta timpii de încărcare a paginii. Numai acest motiv este suficient de puternic pentru ca oricine să folosească Soliloquy, dar există mai multe.

Soliloquy creează glisiere complet sensibile, care arată la fel de bine pe desktop, mobil și tablete. Se reduce frumos, fără degradare a calității și funcționează ca un farmec pe dispozitivele tactile.

SEO este o mare preocupare pentru majoritatea afacerilor online. Soliloquy este cel mai prietenos SEO slider WordPress. Acest lucru face ușor de adăugat etichete și titluri la diapozitivele dvs., ceea ce vă ajută să stimulați clasamentul de căutare.

În cele din urmă, dacă creez un site pentru altcineva. Vreau să folosesc ceva ușor de utilizat. Soliloquy este foarte prietenos pentru începători și oricine știe prea puțin cum să folosească WordPress poate crea diapozitive cu Soliloquy.

Cum să creați diapozitive frumoase bogate în multimedia cu Soliloquy

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este achiziționarea Monolog. Licența de site unic are doar 19 USD, dar vă recomand licența de dezvoltator, care este de 99 USD și vă oferă acces la toate suplimentele de bază.

După ce ați obținut pluginul, instalați și activați-l ca și cum ați instala orice alt plugin WordPress. După activare, veți observa noul element de meniu Soliloquy din bara laterală de administrare WordPress. Pentru a crea un nou slider trebuie să faceți clic pe Soliloquy »Adaugă nou.

Crearea unui nou slider cu Soliloquy

În primul rând, trebuie să acordați glisorului un titlu, după care faceți clic pe butonul selectat pentru a încărca imagini pe glisorul. Dacă doriți să alegeți imagini din media media, adăugați o diapozitivă video sau introduceți o diapozitivă HTML, atunci trebuie să faceți clic pe butonul care scrie „Faceți clic aici pentru a insera diapozitive din alte surse”.

Vă permite să încărcați câteva imagini pe diapozitiv, apoi faceți clic pe butonul alte surse. Aceasta creează un nou pop-up cu trei file. Puteți alege imagini din media media, adăuga videoclipuri sau introduce o diapozitivă HTML. Faceți clic pe fila videoclipuri și veți observa că puteți adăuga videoclipuri de pe YouTube, Vimeo și Wistia și Vimeo. Pur și simplu inserați adresa URL a videoclipului și oferiți un titlu și o legendă pentru videoclip, dacă este necesar. După aceea, faceți clic pe butonul „Inserați diapozitive în glisor”.

Adăugarea unei diapozitive video

Soliloquy vă permite să adăugați nu numai imagini și videoclipuri, dar și diapozitive HTML. Aceasta înseamnă că puteți crea o diapozitivă folosind HTML și CSS și o puteți insera în slider. Această caracteristică este deosebit de utilă pentru dezvoltatori și designeri, le permite să creeze diapozitive cu text, butoane, imagini și orice altceva ar putea dori să adauge într-o singură diapozitivă. Când faceți clic pe fila de diapozitive HTML, veți vedea un editor HTML simplu în care puteți lipi codul HTML.

Adăugarea diapozitivelor HTML în Soliloquy

După ce ați adăugat diapozitivele, acestea vor apărea astfel:

Editarea diapozitivelor în interiorul unui glisor

Fiecare diapozitiv are două butoane pe ea, butonul roșu va elimina o diapozitivă din glisor. Butonul albastru cu pictograma info vă va permite să editați diapozitivul. Acesta este locul în care puteți adăuga meta-date la diapozitivele dvs., adăuga link-uri la ele și oferi titluri.

Slide Metadate

Soliloquy vă permite să controlați opțiunile avansate pentru fiecare slider creat. Pur și simplu faceți clic pe fila Config pentru a vedea aceste opțiuni. Puteți alege aici setările de animație, temă, săgeți, navigare și control.

Configurați opțiunile avansate pentru glisor

După ce sunteți mulțumit de glisor, faceți pur și simplu clic pe butonul de publicare. Odată ce glisorul este publicat, este disponibil să fie adăugat oriunde pe site-ul dvs. WordPress folosind coduri scurte și etichete șablon. Pentru a vizualiza codurile scurte, faceți clic pe pictograma partajare și Soliloquy vă va afișa respectivele etichete. Pur și simplu copiați shortcode-ul și adăugați-l în postările sau paginile dvs. Sau copiați eticheta șablonului și lipiți-o în fișierele dvs. cu temă WordPress.

Copiază codul scurt al sliderului și eticheta șablonului

Ușor nu-i așa? Vă voi încuraja să vă jucați cu opțiunile avansate de pe fila de configurare a glisorului dvs. și să experimentați cu diferite dimensiuni ale cursorului, animații și efecte estompare.

Dacă v-a plăcut acest articol, atunci vă rugăm să vă alăturați ThemeLab pe Stare de nervozitate și Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map