Cum să creați un pop-up Formular de contact în WordPress – Pas cu pas

cum să creați un pop-up formular de contact în wordpress


Doriți să deschideți formularul de contact atunci când un utilizator face clic pe butonul de contact sau pe link?

Avantajul este că de fiecare dată când un utilizator face clic pe butonul de contact sau pe un link, în loc să meargă la o nouă pagină, formularul de contact se deschide sub forma unei ferestre, care ar crește trimiterea formularului. În acest articol, vă vom arăta cum puteți crea un pop-up formular de contact pe site-ul dvs. WordPress, fără a vă afecta experiența utilizatorului într-o manieră pas cu pas.

Crearea unei ferestre de contact Popup cu ușurință în WordPress

Cu WordPress, crearea unui formular pop-up este ușor. Pentru a începe, trebuie doar să ai 2 lucruri:

  1. un plugin popup puternic
  2. un plugin de constructor de forme robust

Pentru a obține cele mai bune rezultate, vă recomandăm să utilizați WPForms pentru crearea formularului de contact. Este un plugin puternic pentru crearea de formulare care vă permite să construiți aproape orice fel de formular în mai puțin de 5 minute. Citiți mai multe despre WPForms aici.

WPForms, înregistrare utilizator, plugin, plugin de conectare utilizator

Când vine vorba de plugin-uri pop-up, credem că nu există nicio altă opțiune mai bună decât OptionMonster. Este unul dintre cele mai populare și puternice plugin-uri pentru generarea de plumb, care vă permite să captați atenția vizitatorului dvs. și să-i încurajați să acționeze pe site-ul dvs. utilizând optine uimitoare. Prin acest plugin, puteți crește implicarea utilizatorilor și vă puteți stimula conversiile și vânzările.

optinmonster-popup-uri

Pentru a afla mai multe despre OptinMonster citiți recenzia noastră detaliată despre OptinMonster.

Pasul 1: Instalați pluginurile WPForms și OptinMonster

add-wordpress-plugins

Începeți prin a descărca WPForms conecteaza. Apoi, instalați și activați-l. Nu știi cum? Nici o problema. Puteți accesa ghidul nostru cu privire la modul de instalare a unui plugin WordPress pentru a obține toate acestea. Vom aștepta.

Toate setate? Perfect.

Urmați același proces pentru a activa pluginul OptinMonster. Dar nu este suficient să instalați doar pluginul. Va trebui creează un cont cu aplicația OptinMonster. Pluginul funcționează doar ca un mijloc de conectare a site-ului dvs. WordPress cu aplicația OptinMonster. Deci, pentru ca acesta să funcționeze corect, trebuie să instalați pluginul și să vă creați un cont și cu aplicația.

Pasul 2: Creați un formular de contact folosind WPForms pentru fereastră

Mai întâi vom folosi pluginul WPForms pentru a crea un formular de contact. Dar dacă utilizați WPForms și ați creat deja un formular de contact cu acesta, puteți săriți acest pas.

Dacă nu aveți un formular de contact, accesați tabloul de bord și faceți clic pe WPForms »Adaugă nou.

wpforms-tablou de bord

Aceasta vă va duce la o altă pagină unde puteți selecta un șablon de formular și să adăugați un nume formularului. Selectează Formular de contact simplu șablon și dați un nume formularului.

Șabloane WPForms Lite

După finalizarea procesului, va fi lansat constructorul de formulare, ceea ce facilitează proiectarea formularelor. Puteți adăuga sau elimina cu ușurință fișierele folosind constructorul drag and drop.

Puteți adăuga toate câmpurile pe care le considerați necesare pentru formularul dvs. După ce totul este terminat, apăsați butonul de salvare pentru a vă salva modificările. Formularul dvs. de contact este acum gata de a fi live.

Acum a lovit Încorporare fila de lângă butonul de salvare și copiază codul scurt.

Pasul 3: Crearea unui popup WordPress folosind OptinMonster

Următorul pas este să creezi un pop-up pe site-ul tău. Vom crea un pop-up modal folosind OptinMonster. Așa că accesați tabloul de bord WordPress și faceți clic pe OptinMonster »Creați o campanie nouă.

Aceasta va deschide un ecran nou, unde puteți selecta tipul de campanie urmat de șablonul de opțiune. Pentru tipul de campanie, vom selecta opțiunea pop-up.

Pentru șablon, să mergem mai departe pânză. Aceasta este o pânză goală care acceptă toate formele de shortcodes. Așadar, puteți introduce aici orice coduri rapide HTML, CSS, JavaScript și chiar WordPress.

După ce selectați șablonul, veți fi direcționat către un nou ecran în care vă puteți numi campania.

Apoi faceți clic pe butonul Începeți construcția tab. Acum veți fi direcționat către constructorul drag and drop. Veți observa că pânza este goală din punct de vedere al designului. Puteți crea orice fereastră utilizând această pânză și să le proiectați de la zero. Puteți face acest lucru folosind opțiunile de sub Proiecta fila.

Odată terminat, faceți clic pe butonul Adăugați blocuri fila sub fila Design. Derulați în jos pentru a găsi Blocuri de elemente Opțiuni. În acest sens, veți vedea un bloc HTML. Trageți și plasați-l pe zona de proiectare.

Aici puteți introduce un cod scurt pentru formular împreună cu orice alt HTML personalizat pe care doriți să îl adăugați. Să adăugăm deci codul nostru scurt care este după cum urmează:

Aveti vreo intrebare?

Doriți să întrebați mai multe despre serviciul nostru? Pur și simplu completați formularul și vă vom reveni cât mai curând posibil.

Iată o previzualizare a modului în care îl puteți face.

Observați că codul scurt al formularului pe care l-am creat anterior a fost încorporat și în cod. Puteți înlocui acest shortcode cu al vostru. Acum salvați-vă modificările. După aceea, mergeți la Reguli de afișare filați și setați calendarul la zero așa cum se arată în captură de ecran.

Parcurgeți mai departe acest ecran și veți găsi mai multe opțiuni. Le puteți utiliza dacă doriți să afișați acest formular pe o anumită pagină sau postare. Loveste Salvați buton când ați terminat.

Pasul 4: Publicarea formularului pop-up

După ce ați lucrat la modificări, faceți clic pe butonul Da nu opțiunea din partea de sus și faceți clic pe butonul Activati fila.

În cele din urmă, mergeți la Publica fila și comutați starea la Trăi.

optinmonster, gate gate, poarta de bun venit wp, building list

Odată terminat, reveniți la tabloul de bord WordPress și mergeți la OptinMonster »Campanii. Aici, veți vedea campania dvs. Sub acest clic pe butonul Editați setările de ieșire legătură. Se va extinde pentru a afișa câteva opțiuni. Bifează caseta de lângă Activați campania pe site opțiune.

În cele din urmă faceți clic pe butonul Salvează setările opțiune la sfârșitul paginii.

Pasul 5: Adăugarea unei legături la declanșarea pop-up-ului formularului de contact

Copiați mai întâi bara de campanie OptinMonster. O puteți găsi chiar lângă numele campaniei dvs..

Acum creați o nouă pagină în WordPress sau editați o postare sau o pagină unde doriți să adăugați linkul sau butonul popup al formularului de contact. Vom crea unul nou aici. Accesați editorul de text și adăugați următorul cod. Nu uitați să înlocuiți slugul cu propria tavă.

Contactează-ne

Odată terminat a lovit Publica butonul din dreapta ta. Formularul dvs. este acum în acțiune. Accesați site-ul dvs. din front-end și îl veți vedea.

Sperăm că ați găsit util acest articol. Dacă doriți să aflați mai multe despre crearea unui formular de contact cu WPForms, iată un ghid detaliat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map